Mezoterapie p─âr – tratament pentru cre╚Öterea p─ârului la femei

Peste 40% dintre persoanele c─ârora le cade temporar sau pe termen mai lung p─ârul sunt femei. C├ónd pierzi mai mult de 150 de fire de p─âr pe zi este important─â vizita la un medic dermatolog, pentru c─â s-ar putea s─â suferi de alopecie sau calvi╚Ťie, o afec╚Ťiune dermatologic─â a foliculilor pilo╚Öi.

Mezoterapia este indicat─â ca ╚Öi tratament pentru stoparea c─âderii p─ârului ╚Öi stimularea regener─ârii acestuia ├«n cazul femeilor ╚Öi ca tratament pentru b─ârba╚Ťii care au efectuat recent un transplant de p─âr. Mezoterapia ofer─â nutrien╚Ťi esen╚Ťiali pentru foliculii de p─âr, hidrateaz─â scalpul, stimuleaz─â regenerarea p─ârului ╚Öi circula╚Ťia sangvin─â, ├«nt─âre╚Öte foliculii pilo╚Öi, transform├ónd p─ârul ├«ntr-unul mai s─ân─âtos ╚Öi mai str─âlucitor ├«n mod natural.

500 lei2.980 lei

Total:

vreau s─â ╚Ötiu cum pl─âtesc voucher cu discount de 10% la urm─âtoarea achizi╚Ťie pentru toate pl─â╚Ťile online (click pentru detalii)

discounturile, promo╚Ťiile nu se cumuleaz─â

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achizi╚Ťionarea procedurii nu reprezint─â o dovad─â a angajamentului medicului c─â v─â va face procedura.

├Än func╚Ťie de mai mul╚Ťi factori [printre care v├órsta, starea Dvs. de s─ân─âtate, a╚Ötept─ârile pe care le ave╚Ťi de la tratament], ├«n urma consultului, medicul poate considera c─â nu sunte╚Ťi compatibil─â cu procedura achizi╚Ťionat─â sau nu ve╚Ťi avea rezultatele dorite.

Caz ├«n care v─â va face recomand─âri bazate pe experien╚Ťa ╚Öi cazuistica similar─â avut─â iar, dac─â recomand─ârile nu r─âspund a╚Ötept─ârilor Dvs., v─â vom restitui suma achitat─â.

citește mai mult

De ce s─â alegi mezoterapia ca tratament pentru alopecie?

 • ├«ncetine╚Öte┬á╚Öi┬áopre╚Öte┬ác─âderea p─ârului

 • stimuleaz─â regenerarea┬áfoliculilor pilo╚Öi

 • prelunge╚Öte durata de cre╚Ötere┬áa foliculilor existen╚Ťi

 • favorizeaz─â oxigenarea local─â┬á╚Öi a foliculilor pilo╚Öi existen╚Ťi

 • restabile╚Öte┬ávolumul ╚Öi str─âlucirea┬áp─ârului sub╚Ťire

 • furnizeaz─â┬ánutrien╚Ťii necesari s─ân─ât─â╚Ťii scalpului

 • ajut─â la restabilirea treptat─â a echilibrului hormonal

 • cre╚Öte┬áproduc╚Ťia de┬ácolagen ╚Öi elastin─â┬ácare determin─â oprirea c─âderii p─ârului

 • ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte┬ácircula╚Ťia s├óngelui┬ála nivelul scalpului

P─ârul joac─â un rol extrem de important ├«n privin╚Ťa imaginii de sine, fiind considerat o expresie a stilului ╚Öi a personalit─â╚Ťii. ├Än func╚Ťie de cum ├«l vopse╚Öti, tunzi sau cum ├«l coafezi, p─ârul t─âu vorbe╚Öte despre tine. Statisticile arat─â c─â 40% din persoanele care experimenteaz─â pierderea temporar─â sau pe termen lung a p─ârului sunt femei. Av├ónd ├«n vedere leg─âtura str├óns─â dintre p─âr ╚Öi o bun─â imagine despre sine, c─âderea acestuia poate fi un motiv serios de stres, anxietate ╚Öi chiar depresie.

Zilnic se pot pierde aproximativ 50 ÔÇô 100 de fire de p─âr, ca urmare a ciclului normal de cre╚Ötere al foliculului pilos. C├ónd pierderea p─ârului este mai mare (peste 150 de fire de p─âr),┬áeste important─â vizita la medicul dermatolog, pentru c─â s-ar putea s─â suferi de alopecie.┬áAlopecia, c─âderea p─ârului sau calvi╚Ťia┬áeste o afec╚Ťiune dermatologic─â a foliculilor pilo╚Öi.

Mezoterapia pentru p─âr stimuleaz─â cre╚Öterea foliculilor ╚Öi, prin urmare, poate fi utilizat─â ca tehnic─â independent─â pentru prevenirea c─âderii p─ârului sau ├«n combina╚Ťie cu alte tratamente, ├«n func╚Ťie de fiecare caz ├«n parte.
Tratamentul de mezoterapie pentru cre╚Öterea p─ârului func╚Ťioneaz─â ╚Öi s-a dovedit a fi extrem de eficient; cu toate acestea, rezultatele ╚Öi durata acestuia vor depinde ├«n mare m─âsur─â de fiecare caz, de calitatea produselor utilizate ╚Öi de abilit─â╚Ťile ╚Öi experien╚Ťa echipei medicale.

Din toate aceste motive, este foarte important să ai parte de o evaluare bună despre tratamentul adecvat pentru tine și nevoile tale înainte de a începe tratamentul propriu-zis. La Doctor SKiN nu facem rabat la calitate și avem o echipă medicală specializată în tratamente privind stoparea căderii părului și regenerarea acestuia.

Care sunt cauzele c─âderii p─ârului?

Cauzele apari╚Ťiei acestei afec╚Ťiuni pot fi diverse, ├«ncep├ónd de la o predispozi╚Ťie genetic─â p├ón─â la unele boli. Cele mai frecvente top 5 posibile cauze care determin─â pierderea p─ârului sunt:

 • Stresul. Pu╚Ťini ╚Ötiu c─â stresul ridic─â nivelul de hormoni androgeni, masculini, ceea ce duce la c─âderea ├«n exces a p─ârului. Acesta este un fenomen des ├«nt├ólnit mai ales c├ónd treci printr-un un ╚Öoc fizic sau emo╚Ťional puternic. Aceea╚Öi cauz─â poate fi explica╚Ťia ╚Öi c├ónd te confrun╚Ťi cu diverse probleme ale scalpului, precum m─âtrea╚Ťa.

 • Deficien╚Ťa de vitamina B12. Vitamina B12 joac─â un rol deosebit de important ├«n cre╚Öterea ╚Öi regenerarea p─ârului. C├ónd nivelul acesteia nu este unul corespunz─âtor sunt afectate globulele ro╚Öii, responsabile cu transportarea oxigenului c─âtre ╚Ťesuturi. C─âderea p─ârului este una dintre consecin╚Ťele lipsei sau a unei deficien╚Ťe de vitamina B12.

 • Dezechilibrele hormonale. Un impact semnificativ ├«l au ╚Öi hormonii, care dac─â se afl─â ├«ntr-un dezechilibru, afecteaz─â ├«ntregul organism. Ace╚Ötia pot ajuta la stimularea ciclului de regenerare a p─ârului. ├Ändeosebi hormonii feminini ajut─â la cre╚Öterea p─ârului, sus╚Ťin foliculii s─ân─âto╚Öi, ceea ce rezult─â ├«ntr-o podoab─â capilar─â bogat─â, cu fir gros, rezistent ╚Öi cu o r─âd─âcin─â puternic─â. Un nivel hormonal dezechilibrat va scurta durata de via╚Ť─â a foliculilor ╚Öi va duce la sub╚Ťierea firelor de p─âr.

 • V├órsta. Pierderea ├«n exces a p─ârului este o situa╚Ťie des ├«nt├ólnit─â ├«n cazul femeilor aflate ├«n pragul menopauzei. Acest proces ├«ns─â se explic─â pur ╚Öi simplu prin ├«mb─âtr├ónirea organismului, ceea ce face ca p─ârul s─â devin─â mai sub╚Ťire ╚Öi mai fragil.

 • Coafatul excesiv. Tehnicile de coafare care supun firul de p─âr unor temperaturi extrem de ridicate sau unor chimicale puternice (vopsit, coafat permanent) pot duce la r─ârirea p─ârului ╚Öi chiar la c─âderea lui.

Cum func╚Ťioneaz─â mezoterapia pentru p─âr?

Mezoterapia pentru p─âr este o procedur─â non-chirurgical─â, minim-invaziv─â, care presupune administrarea direct─â prin injectare a unui cocktail de substan╚Ťe vasodilatatoare, vitamine, aminoacizi ╚Öi minerale la nivelul zonelor scalpului care au nevoie de tratament.

La Doctor SKiN, amestecul ╚Öi dozele sunt atent alese ├«n func╚Ťie de fiecare pacient ├«n parte, ├«n urma unei consulta╚Ťii ini╚Ťiale gratuite, unde vei stabili ├«mpreun─â cu medicul un plan de tratament personalizat.

Mezoterapia pentru c─âderea p─ârului este un tratament ├«mpotriva alopeciei care const─â ├«n injectarea sub piele a unor micro injec╚Ťii intradermice, la mai pu╚Ťin de 4 milimetri de la suprafa╚Ťa pielii. Dozele injectate con╚Ťin medicamente, oligoelemente, vitamine, regulatori hormonali, aminoacizi, vasodilatatori ╚Öamd. Mezoterapia stimuleaz─â cre╚Öterea p─ârului ╚Öi, prin urmare, este utilizat─â ca tratament preventiv ├«mpotriva alopeciei sau calvi╚Ťiei.

Aceste substan╚Ťe nutritive injectate prin mezoterapie variaz─â ├«n func╚Ťie de zona tratat─â ╚Öi de scopul tratamentului ├«n sine ╚Öi ac╚Ťioneaz─â asupra scalpului astfel: stimuleaz─â regenerarea celular─â, favorizeaz─â cre╚Öterea foliculilor pilo╚Öi ╚Öi poate ajuta foliculii transplanta╚Ťi s─â se ├«nr─âd─âcineze ├«n mod corespunz─âtor.

Nu ├«nt├ómpl─âtor mezoterapia este deseori utilizat─â pentru┬áregenerarea p─ârului┬á├«n zona implantat─â┬ádup─â un transplant de p─âr, pentru c─â ├«nt─âre╚Öte ╚Öi accelereaz─â cre╚Öterea noilor foliculi. Cu toate acestea, poate fi folosit ╚Öi ca tratament independent, prevenind c─âderea p─ârului ├«nainte ca o interven╚Ťie chirurgical─â s─â devin─â necesar─â.

Ce sim╚Ťi ├«n timpul unei ╚Öedin╚Ťe de mezoterapie pentru cre╚Öterea p─ârului?

Pentru a efectua aceast─â tehnic─â, pielea trebuie s─â fie curat─â ╚Öi uscat─â. ├Än ciuda faptului c─â provoac─â cu greu disconfort, ├«n clinicile Doctor SKiN se folose╚Öte un gel sau o crem─â anestezic─â pentru a amor╚Ťi zona ├«nainte de a ├«ncepe micro injec╚Ťiile pe zona tratat─â. Aceste micro-injec╚Ťii se fac foarte rapid ╚Öi cu o separare de aproximativ 2 centimetri ├«ntre fiecare punct de injectare.

Pentru c─â ├«n afar─â de siguran╚Ťa lor, ╚Öi confortul pacien╚Ťilor no╚Ötri este primordial la Doctor SKiN, monitoriz─âm gradul de confort al pacien╚Ťilor no╚Ötri pe toat─â durata tratamentelor efectuate.

Ce rezultate se pot ob╚Ťine cu ajutorul mezoterapie pentru p─âr?

Mezoterapia pentru p─âr este un tratament foarte eficient ├«n stimularea ╚Ťesuturilor p─ârului, regenerarea celulelor ╚Öi activarea circula╚Ťiei sanguine. Este foarte util ca tratament complementar la pacien╚Ťii care au suferit un transplant de p─âr pentru a-╚Öi ├«nt─âri p─ârul transplantat. Cu toate acestea, ca tratament pentru prevenirea cheliei, rezultatele mezoterapiei pentru p─âr sunt┬ámult mai eficiente┬á╚Öi┬ámai vizibile ├«n etapele ini╚Ťiale ale procesului de c─âdere a p─ârului.

De aceea, este important s─â te prezin╚Ťi la medicul dermatolog imediat ce observi o c─âdere anormal─â a p─ârului!

Mezoterapia┬ánu vindec─â calvi╚Ťia la b─ârba╚Ťi, dar este┬ábenefic─â┬á╚Öi┬árecomandat─â┬á├«n cazul┬ác─âderii p─ârului la femei┬á╚Öi ├«n┬ácazul b─ârba╚Ťilor dup─â o opera╚Ťie de transplant de p─âr, deoarece hr─âne╚Öte ╚Öi hidrateaz─â pielea capului, stimuleaz─â regenerarea celular─â ╚Öi fluxul sanguin, ├«nt─âre╚Öte foliculii, restabile╚Öte echilibrul hormonal ╚Öi elimin─â infec╚Ťiile, transform├ónd p─ârul ├«ntr-unul mai s─ân─âtos ╚Öi mai luminos.

Rezultatele oric─ârui tratament de regenerare a p─ârului variaz─â ├«ntotdeauna de la persoan─â la persoan─â, dar, ├«n cele mai multe cazuri, primele rezultate apar deja dup─â primele 2 ÔÇô 3 luni de tratament.

Cine nu poate beneficia de mezoterapie pentru p─âr?

Nu opta pentru mezoterapie dac─â:

 • e╚Öti alergic─â la oricare dintre substan╚Ťele utilizate ├«n mezoterapie,

 • ai diabet, boli de ficat, rinichi sau probleme cardiace,

 • e╚Öti ├«ns─ârcinat─â sau al─âptezi,

 • iei medicamente anticoagulante,

 • ai o infec╚Ťie sau o leziune ├«n zona de tratament

 • ai a╚Ötept─âri nerealiste.

Cât de sigur este tratamentul de mezoterapie pentru creșterea părului?

├Äntruc├ót aceast─â tehnic─â este efectuat─â la nivelurile superficial ale dermului, mezoterapia pentru p─âr nu are aproape nici un efect secundar ╚Öi nu implic─â nici un risc pentru s─ân─âtatea pacien╚Ťilor care aleg aceast─â procedur─â pentru cre╚Öterea p─ârului. Mezoterapia este 100% sigur─â, mai ales c├ónd este efectuat─â de un medic specialist. ├Äns─â, ca orice alt tratament minim invaziv, poate avea unele efecte secundare temporare.

├Än unele cazuri, unele dintre efectele secundare ale tratamentului pentru cre╚Öterea p─ârului pot fi dureri u╚Öoare ├«n zona injectat─â, m├ónc─ârime, inflama╚Ťie sau u╚Öoare dureri de cap.

Pentru a evita aceste consecin╚Ťe, medicii recomand─â de obicei utilizarea cremelor antiinflamatorii dup─â fiecare ╚Öedin╚Ť─â. ├Än plus, dup─â o sesiune, pacientul trebuie s─â evite locurile umede, cum ar fi saunele sau piscinele ╚Öi de asemenea, este recomandat─â protejarea zonei tratate de radia╚Ťiile solare. Alte instruc╚Ťiuni utile, de urmat dup─â procedur─â, ╚Ťi le va da chiar medicul, imediat dup─â procedur─â.

Te a╚Ötept─âm la┬áDoctor SKiN┬ápentru a alege ├«mpreun─â tratamentul cel mai potrivit pentru tine, pentru ca s─â ai un p─âr s─ân─âtos, care radiaz─â de frumuse╚Ťe!

Programeaz─â-te acum la┬áԜĴŞĆ┬á031 005.10.15┬ásau pe mail, pe adresa┬ácontact@doctorskin.ro!

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echip─â medical─â de excep╚Ťie, care beneficiaz─â de formare ╚Öi training continuu sus╚Ťinut de speciali╚Öti de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de ­čöŁ sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenan╚Ť─â la standardele prev─âzute de produc─âtor
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel ├«nc├ót la noi s─â beneficiezi de cel mai recent model de echipament ap─ârut ├«n lume
 • suntem obseda╚Ťi de rezultate ╚Öi ne str─âduim permanent s─â le optimiz─âm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosfer─â cald─â & atitudine prietenoas─â
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguran╚Ťa ta
 • igiena & protocoalele de siguran╚Ť─â fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect p─âstrate
 • echipa noastr─â de medici este disponibil─â pentru ├«ntreb─âri ╚Öi suport ├«n orice probleme, ├«nainte & dup─â tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, ├«n func╚Ťie de caracteristicile individuale ╚Öi de stilul de via╚Ť─â al fiec─ârui pacient sau paciente ├«n parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile s─â ├«╚Ťi r─âspundem la orice ├«ntrebare ai avea s─â ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaug─â o recenzie la „Mezoterapie p─âr – tratament pentru cre╚Öterea p─ârului la femei”

Echipa Doctor SKiN

mezoterapie par, tratament creștere păr femei
Mezoterapie p─âr – tratament pentru cre╚Öterea p─ârului la femei
500 lei2.980 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin