Tratament laser cu Hollywood Spectra

Categorii

Îți dorești o piele gata de covorul roșu? Testează faimosul tratament de rejuvenare facială instantanee Hollywood Peel, în clinicile Doctor SKiN, efectuat de Dr. Victor Clătici, cel mai mare specialist și trainer formator din România pentru această procedură! Carbon Laser Peel a revoluționat tratamentele cu laser deoarece nu doare, nu are efecte secundare, nu necesită recuperare, iar rezultatul este instantaneu!

Laserul Lutronic Spectra, Gold Standard pentru tratamentul melasmei, abordează simultan probleme precum ridurile și liniile fine, cicatricile, porii dilatați, diferite forme de pigmentare și poate îndepărta chiar și tatuaje. Este o modalitate excelentă de a exfolia și de a reîmprospăta orice tip de piele, indiferent cât este de sensibilă, la orice vârstă. Tenul devine imediat mai catifelat, mai întins, mai luminos și mai ferm!

*schema de tratament va fi stabilită împreună cu medicul, în urma unei consultații prealabile obligatorii

Durată consultație: 20 minute

Preț consultație

Dr. Victor Clătici, medic primar dermatologie: 290 lei

*consultația la medicul dermatolog este gratuită, dacă în aceeași zi se face și procedură

100 lei4.160 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achiziționarea procedurii nu reprezintă o dovadă a angajamentului medicului că vă va face procedura.

În funcție de mai mulți factori [printre care vârsta, starea Dvs. de sănătate, așteptările pe care le aveți de la tratament], în urma consultului, medicul poate considera că nu sunteți compatibilă cu procedura achiziționată sau nu veți avea rezultatele dorite.

Caz în care vă va face recomandări bazate pe experiența și cazuistica similară avută iar, dacă recomandările nu răspund așteptărilor Dvs., vă vom restitui suma achitată.

citește mai mult

De ce să alegi tratamentele cu laser Hollywood Spectra?

 • singura platformă laser care poate efectua tratamentul de rejuvenare facială Hollywood Peel

 • eficiente pentru probleme de hiperpigmentare precum: melasmă, nevi, nevus Ota, pistrui, leziuni solare etc.

 • estompează porii dilatați

 • uniformizează structura pielii

 • luminează și exfoliază tenul

 • rejuvenează tenul prin eliminarea primelor semnelor de îmbătrânire

 • efect instantaneu de lifting, deoarece netezește liniile și ridurile fine

 • rezultate rapide

 • îmbunătățesc acneea

 • reduc aspectul cicatricilor post acneice

 • vindecă semnele cauzate de expunerea îndelungată la soare, inclusiv telangiectaziile

 • elimină tatuajele multicolore

 • sigure pentru toate tipurile de piele

 • stimulează producția de colagen din structura pielii

 • curăță pielea de celulele moarte

 • tratamente confortabile, fără durere și perioadă scurtă de recuperare.

Hollywood Peel, cunoscut și sub numele de Carbon Laser Peel, Carbon Spectra Peel, Lutronic Hollywood Spectra™ sau Soft Peel este un tratament dermatologic efectuat de echipamentul Hollywood Spectra, care combină tehnologia laser de tip Q-switched cu laserul Nd:YAG, fiind preferatul vedetelor înainte de aparițiile importante pe covorul roșu deoarece:

 • obții instantaneu o piele mai strălucitoare și un efect de lifting facial;

 • tenul devine neted și moale la atingere;

 • reduce vizibil porii dilatați;

 • scade producția de sebum care cauzează acneea și semnele post acneice;

 • uniformizează aspectul pielii

 • ameliorează acneea activă

 • stimulează producția de colagen și elastină, pentru un ten vizibil întinerit.

Hollywood Spectra este echipamentul produs de faimoasa companie Lutronic, dezvoltat pe cea mai importantă platformă laser de 1064/532nm din lume, cu o tehnologie proprie, care oferă performanțe asemănătoare, dar superioare laserului pico.

Lungimea de undă duală de 1064/532 nm, poate fi folosită pe orice tip de ten, inclusiv pe pielea sensibilă, pentru a rezolva rapid și eficient numeroase preocupări estetice. Tehnologia patentată HyperSurge Resonator obține o presiune acustică de vârf ridicată, care depășește majoritatea laserelor de tip pico, iar impulsurile duble oferă o versatilitate unică acestui tratament, care:

 • se folosește în modul de 5ns pentru a elimina orice formă de pigmentare nedorită, fără perioadă de recuperare,
 • se utilizează în modul 0,3 ms pentru rejuvenarea fototermală controlată a pielii;
 • reușește adevăratul Hollywood Laser Peel;
 • deține cel mai mare număr de studii clinice pentru toate tipurile de piele.

Tratamentul cu laser Hollywood Spectra a fost conceput pentru a reduce semnele de îmbătrânire precum liniile fine, ridurile, tenul tern, porii dilatați sau probleme ale tenului precum acneea, pigmentarea nedorită, cicatricile și se utilizează inclusiv în eliminarea tatuajelor. Acuratețea sa oferă rezultă rapide, fără durere!

Ce este și cum funcționează tratamentul cu laser Hollywood Spectra?

Tratamentul cu laserul Hollywood Spectra a patentat două tehnologii unice: HyperSurge Resonator și IntelliBeam.
HyperSurge Resonator conferă laserului cu 30% mai multă putere de vârf în prima treime din impuls, furnizată constant în 5 nanosecunde. Acest lucru permite utilizarea unei fluențe mai mici, dar cu o putere de vârf mai mare, crescând fiabilitatea și eficacitatea tratamentului.

Tehnologia HyperSurge Resonator împreună cu tehnologia Intellibeam contribuie la obținerea unui profil omogen, de înaltă calitate a fasciculului laser.

Tehnologia Intellibeam de 1064nm îmbunătățește profilul fasciculului laser, stabilizând livrarea, ceea ce crește eficacitatea sa clinică cu peste 20%.

De asemenea, modul extins PTP+ (pulse to pulse) poate fi ajustat până la 4 subimpulsuri. În acest fel, Hollywood Spectra livrează mai multă energie, cu mai puține riscuri. Această caracteristică unică reduce numărul de tratamente necesare, riscul de refacere a pigmentării și transformă tratamentul inclusiv pentru pielea roșie, sensibilă și uscată, într-unul mult mai confortabil.

Hollywood Spectra a obținut un record de performanță, dovedit la nivel mondial:

 • 4 lungimi de undă: 1064/532 nm, dar și două lungimi de undă opționale, de 585 nm și 650 nm ( Nd:Yag & Q-Switch + PDL).
 • prin tehnologia HyperSurge Resonator și impulsuri de mare intensitate de 5 ns se creează vibrații sau ondulații tisulare, care stimulează producția de noi fibre de colagen (neocolageneza).
 • este primul tratament laser Q-Switch aprobat de FDA pentru melasmă.

Ce este tratamentul Hollywood Peel?

Este unul dintre cele mai noi și cele mai recente tratamente cu laser care poate fi realizat ca orice alt tratament facial, deoarece nu comportă perioadă de recuperare. Hollywood Peel sau Carbon Laser Peel combină tratamentul laser cu o mască de carbon pentru un peeling eficient, care îndepărtează impuritățile de la nivelul pielii. Se elimină astfel celulele moarte ale pielii, care conferă un aspect tern, dezvăluind un ten mai luminos, mai proaspăt și mai strălucitor.

Tratamentul Hollywood Peel este perfect pentru curățarea și strângerea porilor, iar pielea arată și să se simte imediat mai tânără și mai fină. Este o procedură de exfoliere și refacere la suprafață, care ajută și la îmbunătățirea aspectului ridurilor fine, a diferitelor forme de hiperpigmentare și a acneei.

Se aplică mai întâi o loțiune specială de Carbon timp de 15 minute, urmată de tratamentul cu laser, care este folosit pentru a încălzi carbonul și a-l ajuta să pătrundă în piele. Procedura durează aproximativ 30 – 40 de minute.

Tratament laser cu Hollywood Spectra - Doctor SKiN

Loțiunea de carbon aplicată pe pielea formează o mască de carbon, închisă la culoare, care pătrunde adânc în piele. Cărbunele activat are multe proprietăți de curățare și absorbție. Prin acțiunea de absorbție a cărbunelui aplicat, poți scăpa de cele mai mici particule de impurități din porii tăi, care, de obicei, sunt cele care provoacă acnee.

Pe măsură ce carbonul absoarbe impuritățile, laserul Q-Switch distruge particulele acestei loțiuni. Poți simți o oarecare căldură sau mici furnicături în timpul tratamentului, dar nu este nicidecum o senzație de disconfort sau de durere.

Întregul proces are scopul să reducă dimensiunea porilor, să uniformizeze nuanța pielii și să transforme pielea într-una mai catifelată și mai strălucitoare. Peeling-ul cu laser este deosebit de benefic pentru persoanele cu ten gras, deoarece reduce acțiunea glandelor sebacee.

Cum funcționează tratamentul Hollywood Spectra pentru melasmă și alte probleme de pigmentare ale tenului?

Laserul Spectra este considerat tratamentul de tip Gold Standard pentru reducerea aspectului hiperpigmentărilor precum: petele pigmentare, pistruii, melasma.

Spre deosebire de alte dispozitive laser sau IPL convenționale, Spectra vizează și descompune pigmentul în particule mai mici, care pot fi îndepărtate în mod natural de către organism. Pe măsură ce energia laserului o încălzește, pielea se contractă și stimulează producția de colagen care ajută și la îmbunătățirea tonusului, reducând liniile și ridurile.

Tratamentele au de obicei timp de nefuncționare minim sau deloc, dar pot include roșeață temporară și efect ușor asemănător arsurilor solare care poate dura în jur de 24 de ore după tratament. Leziunile pigmentate se pot umfla și pot apărea și cruste ușoare, în funcție de nivelul de tratament. De asemenea, se pot instala modificări pigmentare odată cu tratamentul melasmei, când zonele vizate se întunecă pe măsură ce pigmentul este abordat de laser. Acest efect este temporar și se rezolvă în 4 – 6 săptămâni.

Fiecare tratament durează aproximativ 30 de minute.

Persoanele care urmează un tratament laser trebuie să folosească întotdeauna protecție solară SPF 50+ dar și să evite expunerea la soare și la căldură, care pot reactiva pigmentarea.

⚠️Protecția solară SPF 50+ trebuie să fie de sine stătătoare [nu incorporată în fondul de ten], să fie de față [nu de corp], cumpărată din farmacie [nu din supermarket] întrucât pielea este sensibilă post laser și poate ustura de la parabeni, dacă fotoprotecția nu este dermatocosmetică și să nu fie deschisă din sezonul de plajă de anul trecut, întrucât și-a pierdut din proprietăți.

De câte ședințe am nevoie pentru a obține rezultatele dorite?

Sunt necesare o serie de ședințe cu laser pentru a vedea beneficiile complete ale laserului Spectra. Numărul acestora variază între 2 și 10 sesiuni, în funcție de problema tratată. Procedurile se efectuează la un interval de 2 – 4 săptămâni, conform indicațiilor medicului.

Nu există un tratament eficient și unic pentru melasmă.

Ședințele de întreținere cu laserul Spectra, protecția solară și un regim de îngrijire a pielii sunt toate necesare ca parte a planului complex de tratament pentru melasmă.

Hollywood Carbon Peel este o procedură blândă, care poate fi efectuată o dată la două săptămâni, lunar sau chiar și înainte de un eveniment special, în funcție de rezultatele pe care ți le dorești. Rezultatele Hollywood Peel sunt instantanee.

Pentru stimularea continuă a colagenului, uniformizarea nuanței pielii și îmbunătățirea texturii, poți apela inițial la Hollywood Peel chiar și o dată pe lună, mai precis între 2 și 4 săptămâni, conform recomandărilor medicului. Acest interval de timp permite regenerarea colagenului și a elastinei în țesutul pielii.

În cazul celorlalte tratamente, eficacitatea se va observa după un protocol de minim 6 ședințe. De asemenea, sunt recomandate sesiuni de întreținere pentru a consolida rezultatele obținute.

Ce trebuie să fac după tratamentul cu laser Hollywood Spectra?

În ziua tratamentului, prezintă-te la clinică cu 15 minute înainte de ora programată, astfel încât să avem timp să curățăm zona de tratament și să facem fotografii.

 • Nu este necesară aplicarea de cremă anestezică.

Instrucțiuni post-tratament

 • După Hollywood Laser Peel cu laserul Spectra, poți relua rutina obișnuită de îngrijire a pielii și poți aplica machiaj imediat după tratament.
 • Evită lumina directă a soarelui și folosește în permanență cremă cu protecție solară SPF 50+.

Pacienților care apelează la tratamentele cu laser Spectra pentru tatuaje, keratoză seboreică sau pete solare individuale li se recomandă să mențină zonele tratate bine hidratate, conform recomandărilor medicului.

În general, timpul de recuperare este minim iar, în funcție de caracteristicile individuale și tipul de tratament efectuat, medicul îți va oferi recomandări personalizate.

De cele mai multe ori, pacienții prezintă o sensibilitate ușoară în primele 3 zile și o oarecare uscăciune sau descuamare la nivelul pielii. După circa 2 săptămâni, rezultatele vor fi vizibile, iar pielea se va simți netedă și luminoasă. Îți vor fi recomandate anumite produse de îngrijire a pielii pentru a avea parte de cele mai bune rezultate în urma tratamentului.

Continuă să ai grijă de bariera protectoare a pielii folosind loțiune solară cu SPF 50+ și evită lumina directă a soarelui timp de o săptămână după tratament.

Efectele secundare includ roșeață ușoară și umflare, care pot fi observate în urma tratamentului Hollywood Laser Peel sau Laser Toning. Hiperpigmentarea, hipopigmentarea și formarea de vezicule sunt efecte secundare rare.

Tratamentul pentru keratoza seboreică, lentigo sau angioame poate duce la creșterea pigmentării în următoarele 4 – 6 săptămâni, urmată de decolorarea acestora.

 • Dacă se formează vezicule, trebuie să iei legătura cu noi, deoarece veziculele pot forma cicatrici.

După îndepărtarea tatuajelor cu laser, formarea de cruste și roșeața sunt frecvente. Poate apărea îndepărtarea persistentă sau incompletă a cernelii de tatuaj, iar cerneala cosmetică și de culoare deschisă folosită în tatuaje prezintă riscul de a se întuneca în urma tratamentului cu laser.

Reacțiile rare de îndepărtare a tatuajelor includ reacții alergice.

Care sunt contraindicațiile tratamentului cu laserul Hollywood Spectra?

 • sarcina sau alăptarea;

 • diabetul;

 • afecțiuni ale țesutului conjunctiv;

 • afecțiuni oncologice;

 • persoane cu așteptări nerealiste.

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Tratament laser cu Hollywood Spectra”

Echipa Doctor SKiN

Tratament cu laser Hollywood Spectra
Tratament laser cu Hollywood Spectra
100 lei4.160 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin