BioRePeel®, peeling chimic special de vară

Bucură-te de o piele mai luminoasă, netedă, curată și regenerată cu singurul peeling chimic care se poate folosi inclusiv vara: BioRePeel®. Acest peeling bifazic are asupra pielii un profund efect de stimulare și revitalizare, contracarând efectele îmbătrânirii pielii dar și urmele inestetice. Eficient în caz de acnee, pete pigmentare, riduri și linii fine, ten neuniform și/sau încărcat, pori dilatați și cicatrici post-acneice.

BioRePeel® conține 14 ingrediente active care lucrează sinergic pentru exfolierea și refacerea pielii din interior spre exterior. Nu doare, nu necesită recuperare și este potrivit pentru toate tipurile de piele și pentru orice vârstă. Programează-te și beneficiază de o consultație gratuită la medicul dermatolog!

350 lei1.200 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achiziționarea procedurii nu reprezintă o dovadă a angajamentului medicului că vă va face procedura.

În funcție de mai mulți factori [printre care vârsta, starea Dvs. de sănătate, așteptările pe care le aveți de la tratament], în urma consultului, medicul poate considera că nu sunteți compatibilă cu procedura achiziționată sau nu veți avea rezultatele dorite.

Caz în care vă va face recomandări bazate pe experiența și cazuistica similară avută iar, dacă recomandările nu răspund așteptărilor Dvs., vă vom restitui suma achitată.

citește mai mult

Ce poate face BioRePeel® pentru mine?

 • exfoliază pielea în profunzime

 • stimulează regenerarea pielii

 • purifică, oxigenează și hidratează pielea

 • închide porii dilatați

 • îmbunătățește textura pielii și reface epiderma

 • reduce liniile fine și ridurile

 • uniformizează nuanța pielii și îi redă luminozitatea

 • estompează petele pigmentare

 • reduce manifestările acneei și ale petelor post-acneice.

BioRePeel® și se potrivește dacă:

 • ești interesat de biorevitalizarea pielii de pe față, decolteu și corp,

 • suferi de acnee activă,

 • ai cicatrici,

 • suferi din cauza dermatitei seboreice,

 • ai pete pigmentare sau vrei să-ți uniformizezi culoarea pielii,

 • ai pori mari, dilatați,

 • ai riduri superficiale, și vrei să-ți redobândești elasticitatea si fermitatea pielii.

Ce este peelingul chimic de vară BioRePeel®?

BioRePeel® este un peeling medical inovator bifazic, cu acțiune de biostimulare, revitalizare și exfoliere în profunzime. Datorită acțiunii sale exfoliante și keratolitice, stimulează refacerea celulară, combate efectele îmbătrânirii pielii și reduce petele post-acneice. Prin tehnologia bifazică și mixul inovator de principii active din interior, CMed Aesthetics a obținut brevetul pentru formula BioRePeel®. Formula conține toți aminoacizii și vitaminele esențiale de care pielea ta are nevoie.

De asemenea, conține 35% TCA și GABA, care acționează ca substanțe de relaxare pentru mușchii de la nivelul feței, reducând liniile fine și ridurile. Acest tratament nu este doar unul antirid, ci este potrivit și pentru pielea tânără, care suferă de acnee, puncte negre și cicatrici post-acneice recente sau mai vechi.

Cum funcționează peelingul chimic BioRePeel®?

BioRePeel® este o formulă medicală, un tratament inovator de exfoliere chimică, folosindu-se de o tehnologie patentată în 2 faze, care face posibilă o penetrare adâncă prin cele cinci straturi superioare ale pielii, reînnoind pielea din interior spre exterior.

BioRePeel®, peeling chimic special de vară - Doctor SKiN

Combinația de ingrediente active utilizate previne semnele inestetice de fotoîmbătrânire, reducând, în același timp, orice deteriorare a pielii cauzată de probleme precum expunerea la razele UV. Proprietățile exfoliante combinate cu acțiunea keratolitică stimulează procesul de regenerare celulară, în timp ce aminoacizii și vitaminele combat semnele vizibile ale îmbătrânirii, redând luminozitatea tenului. Produsul prezintă o fază albastră, lipofilă, și o fază galbenă, hidrofilă.

FAZA LIPOFILĂ

Faza lipofilă plutește pe cea hidrofilă și previne oxidarea acidului tricloracetic, separându-se mecanic de contactul cu oxigenul și stabilizând, astfel, formula.

De asemenea, are aceeași acțiune și asupra altor ingrediente active acide și dermo-funcționale, îmbunătățind performanța și asigurând siguranța produsului. În plus, datorită conținutului activ (Squalane și Isopropyl miristat) ajută la:

 • reducerea evaporării apei la nivelul epidermei;

 • refacerea și menținerea peliculei hidro-lipidice cutanate;

 • creșterea hidratării prin mecanism direct și indirect.

FAZA HIDROFILĂ:

Faza hidrofilă conține un amestec inovator de TCA, alfa, beta și polihidroxiacizi, aminoacizi și vitamine.

BioRePeel® conține următorii acizi, aminoacizi și vitamine:

 • TCA (acid tricloracetic);

 • Polihidroxiacizi, mai precis Acid lactobionic;

 • Beta-hidroxiacizi: Acid salicilic;

 • Alfa-hidroxiacizi, precum acid tartric, acid citric;

 • Aminoacizi: Glicină, Prolină, Hidroxiprolină, Arginină;

 • Vitamina C și Vitamina B2.

Care este rolul ingredientelor active din peelingul chimic BioRePeel®?

 • Agentul de lifting (acid aminobutiric) este folosit odată ce acidul tricloracetic (TCA) intră în contact cu pielea și activează procesul denaturării proteinelor din stratul exterior cornos al pielii, dar și reacțiile acesteia la factorii de stres, stimulând următoarele răspunsuri:

 1. PDGF: Factorul de creștere derivat din trombocite, care are o acțiune stimulatoare asupra proliferării fibroblastelor și regenerării țesuturilor;
 2. ALPHA și BETA 1 TGF: Alpha TGF este produs de fibroblaste și keratinocite și induce proliferarea și diferențierea celulară. TGF BETA 1 este o peptidă care are un rol activ, participând la regenerarea țesuturilor și diferențierea celulelor.
 3. VEGF- factorul de creștere al endoteliului vascular, care îmbunătățește formarea de vase și capilare noi, ajutând oxigenarea dermului.
 • Acidul lactobionic este format dintr-o moleculă de acid gluconic, un polihidroxiacid, legat de un carbohidrat, galactoza. Este o moleculă epidermică anti-îmbătrânire eficientă, care stimulează sinteza dermică. Are proprietăți mari de hidratare datorită grupelor sale structurale. Reduce producția de metaloproteinaze cutanate (MMP), protejând pielea de crono (îmbătrânirea intrinsecă) și fotoîmbătrânire (îmbătrânirea indusă de expunerea la raze UV).

 • Acidul salicilic este un beta-hidroxiacid și puternic keratolitic, care taie selectiv lanțul aminoacid al cheratinei corneocitelor. Nu afectează celelalte proteine ​​dermale, deci exercită acțiunea exfoliantă numai asupra proteinei dermice, făcând acest principiu activ bine tolerat de celulele de dedesubt, lipsite de cheratină. Are acțiuni bacteriostatice și eliberează porii dilatați de conținutul sebaceu, creând un mediu nefavorabil creșterii bacteriene și reducând, astfel, posibilitatea formării leziunilor acneice.

 • Acidul tartric este un acid dicarboxilic și o moleculă antioxidantă puternică, renumită pentru proprietățile sale de iluminare și exfoliere. Tratează pielea uscată, lipsită de elasticitate, acneea și punctele negre.

 • Acidul citric are efecte regeneratoare și astringente pentru porii dilatați.

 • Glicina este cel mai bogat aminoacid și are proprietăți hidratante, antioxidante și de regenerare.

 • Prolina este un aminoacid de bază în sinteza și suportul de colagen.

 • Hidroxiprolina crește și susține sinteza ceramidelor, activând proliferarea keratinocitelor și producția de colagen a fibroblastelor.

 • Arginina este un aminoacid de bază, cu funcții hidratante pentru piele. Este implicat în procesele de reglare a fluxului sanguin. Ajută la echilibrarea proceselor biochimice, cum ar fi sinteza de colagen, elastină și cheratină.

 • Vitamina C este principala moleculă antioxidantă celulară.

 • Vitamina B2 este o vitamină hidrofilă, care accelerează creșterea și regenerarea celulelor.

 • GABA: acidul gama-aminobutiric este un aminoacid neesențial și principalul inhibitor neurotransmițător din sistemul nervos central al mamiferelor. Promovează sinteza colagenului datorită inhibării metaloproteinazelor cutanate (MMP), enzimelor de degradare a proteinelor cutanate.

Efectul GABA este unul de lifting și antirid, datorită relaxării nervilor și a mușchilor responsabili de formarea liniilor și cutelor de la nivelul pielii.

Faza lipofilă a peeling-ului chimic BioRePeel® creează un microfilm pe piele, care regenerează și hidratează pielea, dar care acționează și ca un potențiator, ce susține acțiunea procedurii, per ansamblu.

Ce simți în timpul tratamentului cu peeling chimic BioRePeel®?

Înainte de tratament, beneficiezi de o consultație gratuită cu unul dintre medicii Doctor SKiN, care îți va evalua pielea și va determina dacă procedura se potrivește nevoilor și obiectivelor tale. De asemenea, medicul dermatolog îți va explica fiecare pas al procedurii și va răspunde la toate întrebările tale.

BioRePeel® poate fi efectuat în orice anotimp, inclusiv vara și nu există o limită de vârstă pentru a efectua un astfel de tratament. Acesta este principalul avantaj pe care BioRePeel® îl are versus alte tipuri de peeling chimic.

Medicul dermatolog îți va explica ce ar trebui să eviți să faci înaintea unui astfel de tratament, și anume:

 • aplicarea oricăror agenți de exfoliere cu 48 de ore înainte de ședința de tratament;

 • produse pe bază de AHA (acizi de fructe sau acizi Alfa-Hidroxi), BHA (acizi Beta-Hidroxi), Retinol, autobronzant cu 7 zile înainte;

 • epilare cu ceară, îndepărtarea părului sau decolorare cu 14 zile înainte;

 • expunerea la soare sau la raze UV cu 14 zile înainte.

În timpul tratamentului, pielea va fi demachiată și curățată. Apoi, produsul BioRePeel® se aplică pe piele în cât mai multe straturi, în funcție de nevoile pacientului. BioRePeel® va fi masat cu atenție în piele și curățat la finalul tratamentului.

Această procedură are un efect keratolitic, descompunând straturile exterioare ale pielii, dar și un efect de peeling, care stimulează regenerarea celulară prin îndepărtarea stratului superior al epidermei.

Ingredientele BioRePeel® oferă o stimulare profundă a agenților biosintetici, astfel încât pielea să se bucure de o regenerare mai vizibilă.

După procedură, pielea se poate descuama ușor, poate fi ușor inflamată și înroșită.

Evită după tratament (sau până când pielea este complet vindecată):

 • machiajul care nu este mineral, timp de 48 de ore;

 • produsele pe bază de AHA (acizi de fructe sau acizi Alfa-Hidroxi), BHA (acizi Beta-Hidroxi), Retinol timp de 14 zile;

 • epilarea cu ceară, îndepărtarea părului sau decolorare timp de 14 zile în zona de tratament;

 • expunerea la soare, înotul în piscină și/sau mare, sauna și ședințele de autobronzare timp de 2 săptămâni.

De câte ședințe de peeling chimic BioRePeel am nevoie?

O singură ședință de tratament se poate folosi pentru a-ți reîmprospăta pielea. Cu toate acestea, în cazul în care ai alte probleme cutanate sau medicul consideră că sunt necesare mai multe proceduri, se pot face între 4 – 6 ședințe la un interval de 15 – 30 zile distanță, pentru a combate problemele pielii.

După încheierea unui plan de tratament, se recomandă ședințe de întreținere.

Cu ce alte tratamente dermatologice și estetice poate fi combinat BioRePeel®?

Pe lângă faptul că este un tratament extrem de eficient în a combate îmbătrânirea pielii, acneea și petele pigmentare, BioRePeel® este un instrument ideal pentru optimizarea altor proceduri estetice precum: mezoterapiatratamentul ridurilor cu toxină botulinicătratamente cu Acid Hialuronic, sau microneedling-ul.

Care sunt contraindicațiile tratamentului BioRePeel?

 • reacție alergică la orice ingredient al produsului

 • sarcina

 • alăptarea

 • infecții virale, cum ar fi herpes activ.

 • infecții bacteriene ale pielii

 • chimioterapie sau radioterapie

 • diabet

 • boli de rinichi

 • afecțiuni oncologice

 • cicatrici cheloide

 • tulburări auto-imune

 • boli de sânge (hepatită, HIV)

 • eczeme/Psoriazis/dermatită

 • arsuri/grefe de piele

 • tatuaje/alunițe/negi

 • intoleranță la gluten

 • intoleranță la lactoză

 • medicamente precum antibiotice, steroizi, anticoagulante etc

 • așteptări nerealiste.

Este sigur peelingul chimic BioRePeel?

Deși pare un tratament mai ușor, doar un medic va obține cele mai bune rezultate în condiții de maximă siguranță. Orice peeling chimic, inclusiv peelingul de vară, BioRePeel®, este o procedură foarte sigură, cât timp e realizată de către un medic specialist, cu experiență. Protocolul de lucru trebuie respectat cu strictețe, deoarece astfel se elimină aproape în totalitate apariția oricăror reacții adverse.

În clinicile Doctor SKiN București și Corbeanca, peelingurile chimice sunt realizate doar de către medicul dermatolog și/sau sub urmărirea și la recomandarea acestuia. Unele peeling-uri chimice superficiale pot fi efectuate și de către terapeuți calificați, instruiți și cu experiență în utilizarea substanțelor active.

Programează-te acum pentru o consultație ☎️ 031. 005. 10 15 sau pe mail, pe adresa contact@doctorskin.ro!

*Consultația la medicul dermatolog este gratuită, dacă în aceeași zi este realizată și procedura.

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

În clinica Doctor SKiN acest peeling este efectuat de medicul dermatolog specialist

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „BioRePeel®, peeling chimic special de vară”

Echipa Doctor SKiN

BioRePeel, peeling chimic ușor de vară
BioRePeel®, peeling chimic special de vară
350 lei1.200 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin