Ce opțiuni de tratament există pentru petele maronii de pe față

Consultă-te cu unul din specialiștii în frumusețe de la Doctor SKiN.

Programeză-te

Hiperpigmentarea sau melasma, deși nu este nici pe departe o afecțiune periculoasă, ne periclitează stima de sine. Petele închise la culoare ce apar pe chipul odată de porțelan sunt semn al îmbătrânirii, graniță nedorită spre o vârstă plină de poveri.

Cât timp nu putem stopa acumularea anilor în buletinul tău (și nici tu nu ar trebui să îți dorești acest lucru, fiindcă astfel ai șterge nu numai zile, dar și experiențe), avem posibilitatea să te scăpăm de nesuferitele pete pigmentare. Îți spunem cum, cu tot dragul și cu ajutorul specialiștilor Doctor SKiN, în rândurile de mai jos!

Adio, pete pe față: 4 tratamente care redau uniformitatea tenului

Petele pigmentare, ce „sparg” aspectul catifelat, neted și uniform al tenului, au diverse cauze. Cea mai predilectă este expunerea la soare, în acest caz petele apărând în chip nefericit pe zonele cel mai des afișate soarelui: fața, mâinile, decolteul. Alte motive pentru care ajungi în situația de a plânge după culoarea armonioasă a pielii tale sunt modificările hormonale (sarcină, alăptare, tratament cu anticoncepționale), dar și unele inflamații ale pielii, așa cum este acneea. Unele pete se nasc și ca rezultat al administrării de medicamente.

Nici nu mai contează însă cauza, deoarece noi avem soluția. În clinica noastră te așteaptă cele mai moderne și mai avansate tratamente anti-pigmentare, pe care ți le prezentăm cu mândrie în rândurile de mai jos!

Peeling cu Dermapen

Pe plan mondial, au fost realizate nu mai puțin de 150 000 000 de proceduri de peeling, ceea ce ar trebui să te convingă de eficacitatea acestui tratament. Pete pigmentare, riduri, linii, urme de acnee, cicatrice, pori dilatați, celule moarte, toate dispar îngrozite după ce fac cunoștință cu această procedură pe care o vei adora.

Acest tratament anti pete pigmentare asociază beneficiile peelingului chimic, de îndepărtare în profunzime a stratului de celule moarte, de exfoliere, de uniformizare și de îmbunătățire a aspectului pielii, cu mezoterapia fracționată, care stimulează regenerarea și sporește producția de colagen și elastină. După o ședință de Dermapen, chipul tău e mai luminos, mai tânăr și mai proaspăt, cicatricele și petele sunt mult atenuate, ridurile dau înapoi, iar pielea e roz, atât de diafană. Redensificat, regenerat și revitalizat, tegumentul tău va începe o nouă viață.

O procedură minim invazivă, peelingul cu Dermapen presupune spargerea vechiului țesut cu ajutorul unor ace extrem de fine, sterile, care sunt inserate în mai multe direcții în piele. Adâncimea până la care pătrund acele este decisă în funcție de specificul pielii tale, de suportabilitatea la durere și de sensibilitate, așa că nu trebuie să îți faci griji, deoarece la Doctor SKiN ne preocupăm întotdeauna mai întâi de confortul tău.

Ceea ce trebuie să reții este că peelingul cu Dermapen chiar are realizări excepționale, care merg dincolo de atenuarea petelor pigmentare. Astfel, procedura stimulează producția de colagen care persistă până la 3 – 6 luni după tratament, iar, conform studiilor, acest colagen se menține timp de 5 – 7 ani. Impresionată? Ai și de ce!

Microneedling sau mezoterapia fracționată

Dacă tot am discutat mai sus despre principiile mezoterapiei fracționate, să vedem cum acționează acestea atunci când este folosit un alt dispozitiv, respectiv EPN®. Ți-am promis că întotdeauna la clinica medicală Doctor SKiN îți vom pune la dispoziție cele mai wow proceduri la nivel mondial, iar acum îți recomandăm un tratament adorat de Kim Kardashian și de Bar Rafaeli.

De data aceasta, mezoterapia fracționată EPN pătrunde mai adânc și mai uniform în piele, conturând astfel rezultate mai spectaculoase. Principiul este același: creând micro-traume la nivelul pielii, leziuni care nu sunt vizibile cu ochiul liber, procedura stimulează extraordinara capacitate de vindecare a organismului uman, producția mai accentuată de colagen și de elastină, dar și de vase noi de sânge. Prin mezoterapie este introdus în piele și un cocktail abundent în substanțe benefice, active, ce ajung acum la o adâncime mai profundă, acționând imediat.

Beneficiile sunt gata să te lase cu gura căscată: îmbătrânirea prematură este stopată, tenul se bucură de tonifiere și lifting, ridurile și liniile fine sunt reduse, petele produse de soare sau de înaintarea în vârstă își iau adio, porii sunt micșorați, iar pielea e mai frumoasă ca niciodată, de-a dreptul superbă.

O ședință de mezoterapie facială cu EPN nu durează mai mult de 50 de minute. Nu trebuie să te temi de durere, știi că avem grijă de tine, așa că specialiștii noștri vor aplica un anestezic local, iar procedura este minim invazivă. Sunt recomandate 4 – 6 ședințe la interval de 3 săptămâni, urmate de proceduri de întreținere anuală. Cine nu ar vrea să strălucească mereu?

Peelingul chimic

Cum auzi de acest termen, cum simți tentația irezistibilă de a te ascunde, fiindcă prin minte îți trec numai imagini terifiante cu fețe arse de acizi? Desigur că există riscuri ale peelingului chimic, dar nu atunci când este folosit într-o clinică medicală specializată, de un profesionist desăvârșit.

Iar când afli despre beneficiile acestei proceduri, știi că nu poți rămâne indiferentă.

Peelingul chimic şterge și estompează ridurile de pe chip, întinereşte în mod vizibil, te scapă de petele pigmentare și de urmele expunerii la soare, stimulează producția de colagen, tonifiază pielea și tratează anumite tipuri de acnee. Nu e așa că deja coșmarul se transformă într-un vis?

Ca să te liniștim și mai departe, îți spunem că există trei tipuri de peeling chimic, astfel că vei avea parte de un tratament personalizat. Începem cu peelingul superficial, realizat cu acizi slabi, ce ajunge doar în stratul superior al pielii și exfoliază cu blândețe, împrospătând și estompând petele pigmentare. Mai departe, peelingul mediu folosește acid glicolic sau tricloracetic și are acces mai departe, până în straturile medii, îndepărtând celulele moarte, dar și petele, ridurile și pistruii, al căror aspect este îmbunătățit. Încheiem cu peelingul profund, cu acid tricloracetic sau peelingul cu fenol, minunat pentru a elimina ridurile moderate, pistruii, petele și cicatricele. Dacă primele tipuri de peeling nu au nevoie de recuperare, pentru al treilea e recomandat să îți iei o săptămână de concediu.

O ședință de peeling poate dura între 20 și 90 de minute, iar disconfortul este minim. Unele paciente pot simți furnicături sau o senzație de „agitație” în piele, iar altele pot experimenta înroșirea dermului, ce nu persistă însă mai mult de 48 de ore. Iar atunci când vei vedea cât de extraordinare sunt beneficiile, nici că îți va mai păsa. Ca să menții aceste rezultate magice, este recomandată repetarea ședințelor o dată la trei săptămâni, în sezonul rece.

Hidrodermabraziunea cu JetPeel Pro

Să facem o plecăciune: dispozitivul JetPeel Pro, inspirat de principiile industriei aviatice asociate cu medicina estetică, a primit în 2017 echivalentul Premiului Oscar în beauty, ocupând locul I în competiția European Health & Spa Award: și cu asta am spus tot.

Procedura folosește principiile hidrodermabraziunii conjugată cu mezoterapia fără ace, iar întregul procedeu se resimte precum un mini-duș cu abur comprimat, un masaj extrem de relaxant: dacă procedurile de mai sus de îndepărtare a petelor pigmentare te-au speriat din cauza disconfortului, acum nu mai este cazul să îți faci griji. Practic, prin intermediul JetPeel Pro, un jet de oxigen purificat 100% este propulsat în piele la o viteză supersonică, combinat cu substanțe active specifice, generând astfel o curățare în profunzime. Personalul nostru te va răsfăța apoi cu o ședință de mezoterapie, inducând în tenul lipsit de orice impurități un cocktail de substanțe benefice, în funcție de nevoile tale.

Ridurile, petele, cicatricele, cuperoza, urmele de la acnee și impuritățile se retrag „cu coada între picioare”, iar ceea ce rămâne este un ten neted și curat, oxigenat și revitalizat, rejuvenat și elastic. O ședință de hidrodermabraziune cu JetPeel Pro durează în jur de 45 de minute, iar specialiștii sunt de părere că ai nevoie de 4 – 5 ședințe la interval de 7 zile fiecare.

Mai avem o veste bună: azi îți facem cunoștință, pe cale virtuală, cu specialistul care se ocupă să îți aducă tenul în al nouălea cer. Este vorba despre Dr. Iuliana Cîrcu, specialist în Dermatovenerologie, membru al Societății Române de Dermatologie, al Societății Române de Dermato-oncologie și al Academiei Europene de Dermatologie.
Sufletul echipei noastre medicale, pasionată de meseria sa, permanent conectată la inovații și participând constant la cursuri, seminarii și congrese, dr. Iuliana Cîrcu evaluează, diagnostichează și tratează fiecare pacient cu o atenție deosebită. Și atunci când ai de partea ta un asemenea aliat, e clar că nu mai ai motive să te temi de niște „biete” pete pigmentare.

Fără pete maronii, fără melasmă sau hiperpigmentare: tenul tău poate în sfârșit să respire liniștit. La Doctor SKiN avem grijă de frumusețea pielii tale, centimetru cu centimetru, por cu por, astfel încât tu să radiezi fericire! De abia te așteptăm!

Articole recomandate

27 martie 2024

Știi pe mâinile cui îți lași frumusețea?

Frumusețea este subiectivă, dar chiar dacă nu este măsurabilă, are niște standarde care sunt asociate cu tinerețea, prospețimea, simetria și…

11 martie 2024

TOP tratamente de slăbire, care te scapă de grăsimea de pe fiecare zonă a corpului

Te-ai săturat să admiri pozele Before and After de pe Instagram cu transformări uimitoare? În afară de diete, sport și…

Lasă un comentariu

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarcere la magazin