Biorevitalizarea de nouă generație – ultima inovație în materie de hidratare

Rejuvenare intensivă fără schimbarea trăsăturilor

Jalupro HMW este un complex de aminoacizi care îmbunătățește metabolismul și stimulează producția de colagen la nivel profund pentru o față mai tânără.

120 360 

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achiziționarea procedurii nu reprezintă o dovadă a angajamentului medicului că vă va face procedura.

În funcție de mai mulți factori [printre care vârsta, starea Dvs. de sănătate, așteptările pe care le aveți de la tratament], în urma consultului, medicul poate considera că nu sunteți compatibilă cu procedura achiziționată sau nu veți avea rezultatele dorite.

Caz în care vă va face recomandări bazate pe experiența și cazuistica similară avută iar, dacă recomandările nu răspund așteptărilor Dvs., vă vom restitui suma achitată.

citește mai mult

Biorevitalizarea de nouă generație, ultima inovație în materie de hidratare

Ofertă

ml

Preț

Jalupro HMW față & gât
2.5

120 euro

Restylane Skinboosters
1

160 euro

RRS HA Long Lasting
3

198 euro

Jalupro Super Hydro
2.5

199 euro

Viscoderm Hydrobooster
1.1

200 euro

Restylane Skinboosters
2

300 euro

RRS HA Long Lasting
6

360 euro

Biorevitalizarea de nouă generație - ultima inovație în materie de hidratare - Doctor SKiN

Iți dorești o rejuvenare facială intensivă, care te ajută să arăți mai tânără, fără operații estetice sau tratamente ce pot determina modificări ale caracteristicilor fizionomice, morfologice și fiziologice ale pielii?

Indicată pentru:

 • reîntinerire cu efecte imediate

 • atenuarea cicatricelor post-acnee și micșorarea porilor

 • îmbunătățește textura pielii

 • stimulează regenerarea celulară

 • uniformizează microrelieful cutanat

 • pielea devine mai catifelată și mai strălucitoare

 • crește tonusul, elasticitatea și strălucirea pielii cu aspect tern

 • estompează cearcănele

 • umple ridurile provocate de expresiile faciale repetate și de înaintarea în vârstă

 • ca tratament adjuvant altor proceduri estetice (laser, peeling, IPL)

 • confort optim la injectare, foarte bine tolerat.

Cercetătorii din Milano au descoperit recent că, în asociere cu aminoacizii, acidul hialuronic poate face minuni la nivelul pielii.

Biorevitalizarea cutanată reprezintă reactivarea proceselor biologice regenerative pentru îmbunătățirea funcționalității pielii prin introducerea pe cale intradermica a unor substanțe biologice, capabile să inducă o biorevitalizare a dermului și o regenerare a componentelor structurale ale pielii.

Jalupro HMW este un complex de aminoacizi care îmbunătățește metabolismul și stimulează producția de colagen la nivel profund pentru o față mai tânără.

Testat clinic, Jalupro este un gel care se injectează la nivelul dermului profund și se adresează tratamentului tegumentului mai îmbătrânit și deshidratat, cu pierdere de volum și atrofie cutanată. Conține acid hialuronic în concentrație crescută – 20 mg și cu greutate moleculară dublă față de formula inițială Jalupro, hidratant biologic al pielii, care atrage și reține circa 70% din greutatea sa în apă.

Acidul hialuronic ne-linkat cu masă moleculară mare din compoziția sa, contribuie la refacerea matricei extracelulare de la nivelul țesutului conjunctiv, are rolul de a hidrata intens și de a repara profund țesutul îmbătrânit, stimulând fibroblaștii și sinteza de noi structuri de colagen.
Studiile clinice recente au demonstrat că o cantitate mai mare de aminoacizi la nivelul pielii determină o creștere a numărului și vitalității celulelor care produc colagenul, implicit rezultate mai bune care se mențin mai mult.

Cu o formulă unică specifică, Jalupro HMW este singurul tratament intensiv cu rolul de a intensifica procesul de biorevitalizare cutanată.
Jalupro este un concept unic, cu studii clinice, ce folosește o formulă brevetată (complex de aminoacizi și acid hialuronic nestabilizat) pentru activarea sintezei de neocolagen.

Jalupro are o textură fluidă și o distribuție foarte bună la nivelul țesuturilor, adaptându-se tratamentului oricărei zone, inclusiv a celor sensibile.

Încă de la prima injectare pielea devine mai elastică, mai hidratată, obținem un ușor efect de umplere și volumetrie, ridurile superficiale sunt atenuate vizibil iar pielea își recapătă proprietățile: un tegument mai tânăr, crește luminozitatea, fermitatea și elasticitatea cutanată, iar ridurile fine și medii dispar aproape complet.

Tratamentul constă în injectarea cu un ac foarte fin a acidului hialuronic.

Procedura este nedureroasă, durează aproximativ 20 – 30 minute, se realizează sub anestezie locală și nu necesită internare.

Recuperarea este rapidă, iar rezultatele sunt vizibile imediat.

Pentru a reduce posibilitatea de apariție a vânătăilor sau riscul de sângerare în zonele tratate, trebuie evitată înainte de injectare folosirea medicamentelor care acționează ca diluanți ai sângelui, precum vitamina C, E, gingko biloba, aspirina sau ibuprofenul, anticoagulante și antiinflamatoarele nesteroidiene. Aspirina și produsele care conțin acid acetilsalicilic trebuie oprite cu 7 – 10 zile înainte de injectare, iar ibuprofenul cu cel puțin 2 zile înainte.

Rezultatul este natural, nu se va produce nici o schimbare în morfologia feței.

Indicații:

 • foto-îmbătrânire moderată până la severă

 • piele uscată și deshidratată

 • tratament optim al cearcănelor

 • tratament de revitalizare.

Protocolul complet de tratament constă în administrarea treptată a unei serii de 3 până la 5 ședințe la interval de 2 – 3 săptămâni, cu acțiune combinată sinergică, de 2 – 3 ori pe an.

Tratamentul nu este recomandat persoanelor cu așteptări nerealiste.

Procedura poate fi administrată pe termen lung, fără efecte adverse.

Formula elvețiană Jalupro Super Hydro este cel mai nou “skin booster” din piață, mai exact cel mai puternic produs de biorevitalizare a pielii din momentul de față, fiind special conceput pentru hidratarea profundă și biorevitalizarea pe termen lung a pielii obosite, îmbătrânite.

Studiile clinice i-au dovedit eficiența și în estomparea ridurilor severe. Acest produs inovator este dezvoltat pe bază de Acid Hialuronic hibrid și conține:

 • 80 mg de Acid Hialuronic cu două greutăți moleculare diferite,
 • 7 aminoacizi (glicină, prolină, lizină, alanină, valină, elastină, arginină, leucină) care stimulează puternic producția de colagen. Produsul poartă semnătura Jalupro, cu o cantitate ridicată de glicină, prolină și lizină, întărite cu alanină și valină, pentru a stimula organismul să producă elastină și colagen, dar și arginină și leucină, pentru a crește hidratarea la nivel celular.
 • 3 peptide biomimetice pentru activarea imediată a fibroblastelor (Acetil Decapeptidă-3, Acetil Tetrapeptidă-5, Oligopeptida-24). Acetil Decapeptida-3, și Oligopeptida-24 sunt recunoscute pentru efectul lor de reînnoire și activare celulară, iar Acetil Tetrapeptida-5 pentru efectul de hidratare de lungă durată și inhibarea glicației (zahărul afectează sănătatea pielii, prin slăbirea fibrelor de colagen și elastină).

Drept urmare, Jalupro Super Hydro obține un efect natural și de durată. Acest lucru se datorează faptului că Acidul Hialuronic leagă puternic moleculele de apă, ceea ce duce la saturarea țesuturilor și la dobândirea unui ten mai elastic, mai proaspăt, cu o strălucire sănătoasă.

Pe termen lung, Acidul Hialuronic injectat în zonele de tratament susține și protejează structura pielii prin stimularea producției proprii – naturale – de colagen și elastină. Celelalte ingrediente potențează îmbunătățirea acestor efecte în timp, mai ales că aminoacizii și peptidele activează pe termen lung fibroblastele.

Skin Booster-ul Jalupro Super Hydro este ideal pentru:

 • corectarea ridurilor superficiale, a liniilor fine și a ridurilor de expresie;
 • o piele mai strălucitoare, cu un aspect mai ferm;
 • rejuvenarea pielii îmbătrânite și a pielii afectate de fotoîmbătrânire;
 • obținerea unui efect puternic de lifting, fermitate și hidratare intensă;
 • prevenirea și reducerea laxității ușoare a pielii;
 • refacerea volumetriei faciale cauzate de trecerea timpului;
 • îmbunătățirea aspectului cicatricilor post acneice, a cicatricilor cheloide și a vergeturilor roșii;
 • sprijinirea sintezei de colagen și elastină prin stimularea fibroblastelor;
 • protejarea matricii extracelulare.

Tratamentul se administrează prin tehnica de injectare BAP, punct-cu-punct (6 + 1 puncte bioactive) , iar rezultatele sunt instantanee și se mențin până la 6 luni.
Jalupro Super Hydro poate fi utilizat pentru tratamentul feței, gâtului, decolteului, axilelor, mâinilor, coapselor și abdomenului. Poate fi folosit împreună cu o serie de alte tratamente pentru a reduce semnele îmbătrânirii, cum ar fi alte fillerele dermice, tratamente cu laserpeeling chimic ș.a.m.d.

Jalupro este produsul ideal pentru cei care-și care doresc un aspect întinerit, fără ca trăsăturile morfologice să le fie afectate, în sensul că vei arăta mai bine 100% natural, fără să se vadă că ai intervenit în vreun fel.

Protocolul variază în funcție de vârstă și starea tenului:

 • ten 25 – 35 ani: 2 ședințe la 1 lună & 1 ședință de întreținere la 5 luni.
 • ten deteriorat, 35 – 45 ani: 2 ședințe la 1 lună & 2 ședințe la 3 luni.
 • în combinație cu HIFU: 2 ședințe la 1 lună.

La 3 luni se va continua tratamentul cu 2 ședințe HIFU la 1 lună.
Se va repeta 1 ședință de Jalupro Super Hydro la alte 3 luni.

Lansat în Marea Britanie la începutul anului 2005, Restylane® Vital este un gel NASHA™, care reprezintă o nouă abordare în rejuvenarea facială. Produsul este soluția ideală dacă ai liniile obrazului puțin vizibile în repaus, dar accentuate la zâmbet, prezinți cicatrici acneice și/sau tenul tău suferă din cauza fotoîmbătrânirii (a expunerii prelungite la soare). Are o adresabilitate extinsă și se poate injecta inclusiv pe față, gât, decolteu și la nivelul mâinilor. Află mai multe despre ce este și ce poate face gama Restylane SkinBoosters pentru tine!

Este conceput pentru pielea mai tânără sau mai delicată, fiind un tratament versatil. Poate fi folosit pentru clienții care-și doresc să-și îmbunătățească calitatea pielii și să-i ofere un aspect mai luminos. Restylane® Vital Light se poate injecta la nivelul gâtului, decolteului, feței, pe mâini și chiar în zona ochilor. Află mai multe despre ce este și ce poate face gama Restylane SkinBoosters pentru tine!

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Biorevitalizarea de nouă generație – ultima inovație în materie de hidratare”

biorevitalizare-Jalupro-HMW-Bucuresti
Biorevitalizarea de nouă generație – ultima inovație în materie de hidratare
120 360 
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin