Lifting gât cu toxină botulinică

Scapă de liniile și ridurile de pe gât

În general, cea mai importantă zonă, care beneficiază prioritar de îngrijire pentru prevenirea ridurilor este cea a feței, gâtul fiind deseori neglijat, cu toate că este și el expus acelorași factori dăunători care grăbesc apariția aspectului de piele încrețită, creponată și a ridurilor.

975 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achiziționarea procedurii nu reprezintă o dovadă a angajamentului medicului că vă va face procedura.

În funcție de mai mulți factori [printre care vârsta, starea Dvs. de sănătate, așteptările pe care le aveți de la tratament], în urma consultului, medicul poate considera că nu sunteți compatibilă cu procedura achiziționată sau nu veți avea rezultatele dorite.

Caz în care vă va face recomandări bazate pe experiența și cazuistica similară avută iar, dacă recomandările nu răspund așteptărilor Dvs., vă vom restitui suma achitată.

citește mai mult

Lifting-ul gâtului cu toxină botulinică

Ofertă

Preț

1 ședință

150 euro

*remanență ± 6 luni

De ce să alegi lifting-ul gâtului cu toxină botulinică?

 • reduce aspectul ridurilor de pe gât

 • reduce aspectul liniilor fine de pe gât

 • efect de lifting fără bisturiu

 • elimină aspectul de “gât de curcan”

 • procedură rapidă, nedureroasă, fără recuperare.

În general, cea mai importantă zonă, care beneficiază prioritar de îngrijire pentru prevenirea ridurilor este cea a feței, gâtul fiind deseori neglijat, cu toate că este și el expus acelorași factori dăunători care grăbesc apariția aspectului de piele încrețită, creponată și a ridurilor. Pielea de pe gât este la fel de sensibilă și delicată ca pielea feței, iar dacă îți dorești să păstrezi cât mai mult timp gâtul frumos, ca de lebădă, suplu și fără riduri, trebuie să fie îngrijită ca atare.

Nu întâmplător se spune că pielea de pe gât îți trădează cu adevărat vârsta iar în vremurile de demult, femeile mature și cele în vârstă foloseau colierele masive pentru a-și masca pielea ridată și lipsită de fermitate.

Mai mult decât atât, degeaba pielea de pe față este întinsă precum cea a unui bebeluș, dar pielea de pe gât este lipsită de fermitate și plină de linii inestetice. Pentru a rezolva această problemă, în afară de lifting-ul chirurgical, care implică niște costuri ridicate, durere și o perioadă lungă de recuperare, ai la îndemână tratamentele faciale și liftingul cu toxină botulinică.

Rezultatele injecțiilor locale cu toxina botulinică sunt atât de bune, încât aceasta se folosește nu doar pentru a întineri pielea de pe gât, ci și din zona inferioară a feței, iar procedura poartă denumirea de lifting Nefertiti. Atât liftingul gâtului, cât și procedura completă de definire a liniei mandibulare (Nefertiti lift) oferă super rezultate. Efectul lifting-ului de gât cu toxină botulinică durează câteva luni bune și, de aceea, reprezintă o metodă excelentă de a menține și de a întârzia necesitatea unor intervenții chirurgicale.

Lifting gât cu toxină botulinică - Doctor SKiN

Ridurile care se formează la nivelul gâtului sunt cel mai adesea rezultatul îmbătrânirii. Trecerea timpului, dar și expunerea la soare face ca pielea să își piardă din elasticitate, din capacitatea sa naturală de a se întinde și de a rămâne fermă. Unii oameni pierd, de asemenea, grăsime din zona gâtului, ceea ce contribuie în continuare la lăsarea pielii. Rezultatul este formarea de multe linii orizontale, pliuri transversale și riduri.

Ridurile de pe gât pot fi, de asemenea, un semn al utilizării intense a tehnologiei. Termenul „tech neck” a fost inventat pentru a defini ridurile care se dezvoltă atunci când te uiți în mod repetat (și pentru perioade lungi de timp) la smartphone-ul tău sau la alt dispozitiv.

În afară de liniile orizontale, există benzile verticale care apar pe gât și care pornesc de la baza bărbiei în jos, fiind cauzate de contracția mușchiului platisma. Platysma este un mușchi lat și subțire, precum o foaie. Acesta începe din porțiunea superioară a mușchilor pectorali și ajunge până sus, deasupra claviculei, până la osul maxilarului. Ajută la controlul anumitor mișcări ale maxilarului inferior, cum ar fi vorbirea sau mâncatul. La fel ca pielea, în timp, mușchiul platisma își pierde elasticitatea, și atunci încep să apară și să iasă în evidență din ce în ce mai mult benzile platismale.

Cum funcționează toxina botulinică pentru lifting-ul gâtului?

Pe scurt, toxina botulinică este o neurotoxină produsă de o bacterie numită Clostridium botulinum și este o substanță care, odată injectată, ajută la relaxarea mușchilor, la ameliorarea liniilor faciale hiperkinetice și la combaterea spasmelor musculare, fără a fi nocivă pentru organism.

In timp, spasmele și contracțiile musculare determină, printre altele, apariția ridurilor și a liniilor fine pe gât. Însă, prin injectarea cu toxină botulinică, mușchii se relaxează și nu mai sunt atât de activi încât să formeze cute vizibile pe suprafața pielii, efectul fiind extrem de apreciat de către pacienți.

Toxina botulinică se poate folosi pentru a fi injectată în liniile sau cutele de pe gât orizontale, denumite coliere cervicale dar și a benzilor verticale, acele corzi tendinoase, care coboară dinspre mandibulă spre baza gâtului, denumite benzi platismale. Când injectarea se produce în timp util, înainte ca pielea să înceapă să se lase, se poate preveni apariția cutelor inestetice la nivelul gâtului și aspectul de „gât de curcan”.

Toxina botulinică este standardul de aur folosit din 1987 pentru reducerea ridurilor de expresie dar, având în vedere că vizează mușchii, face de fapt, mult mai mult, prin relaxarea mușchilor gâtului care trag în jos maxilarul, îmbunătățește linia maxilarului la nivel general.

Acest lucru înseamnă că neck lifting sau lifting-ul gâtului cu toxină botulinică îți va și tonifia pielea, aducând după sine și modificări subtile ale formei maxilarului și a gâtului, având și un efect de subțiere prin reducerea aspectului de piele lăsată.

Ce simți în timpul injectării ridurilor de pe gât cu toxină botulinică?

La Doctor SKiN, confortul pacienților este la fel de important ca și siguranța lor. De aceea, înainte de a începe, medicul va folosi un anestezic local pentru a reduce șansele de a simți orice durere.

Chiar și fără cremă anestezică, tratamentul de reducere a benzilor musculare proeminente, prezente pe gât, este perfect suportabil deoarece, pentru confort maxim, soluția cu toxina botulinică este injectată în grosimea mușchiului responsabil de formarea ridului, cu un ac steril foarte fin, chiar pe benzile platismale (dizgrațioasele corzi verticale) de la nivelul gâtului, la o distanță de circa 2 cm.

Uneori tratamentul este complet nedureros, alteori pot fi resimțite mici înțepături care durează 1 – 2 secunde.

Ce rezultate se obțin prin injectarea cu toxină botulinică la nivelul gâtului?

Tratamentul cu toxină botulinică a revoluționat medicina estetică a ultimilor 20 ani deoarece ridurile sunt ameliorate în doar câteva zile de la injectare. Tratarea ridurilor prin injectarea cu toxină botulinică reprezintă astăzi cea mai eficientă, cea mai frecventă și cea mai populară procedură estetică anti-îmbătrânire din lume.

Injecțiile cu toxină botulinică dau rezultate foarte bune în tratarea benzilor platismale, atunci când nu ai grăsime în exces sau piele lăsată. Tratamentul cu toxina botulinică relaxează mușchiul platysma însă nu reduce grăsimea nici nu strânge pielea lăsată.

Printre efectele spectaculoase ale acestei proceduri se numără:

 • piele cu aspect rejuvenat, întinerit

 • estomparea pliurilor și a linilor fine din zona gâtului

 • un aspect mai definit al liniei maxilarului

 • reducerea ridurilor de expresie și prevenirea apariției altor riduri

 • piele uniformă și fermă

 • elimină aspectul de piele lăsată.

Toxina botulinică injectată în benzile platismale care înconjoară gâtul, provoacă astfel strângerea mușchilor care ridică gâtul și îngustează fața inferioară.

Liniile fine care rămân pot fi tratate prin terapia cu inducție colagen, numită microneedling medical sau, pentru pacientele în vârstă, completarea cu fillere cu Acid Hialuronic ori mezoterapie cu o vâscozitate special concepută pentru această zonă, precum Volite de la Juvederm, Profhilo sau Viscoderm Hydrobooster de la Ibsa.

Cât durează o ședință de lifting a gâtului cu toxină botulinică și de câte am nevoie?

Injectarea propriu zisă este o procedură care durează doar câteva minute. Incluzând timpul de așteptare, cât anestezicul își face efectul, întreaga procedură nu durează mai mult de 30 de minute.

Întrucât este o procedură ușoară, nu este nevoie de pregătiri speciale înainte de efectuarea ei. Asigură-te însă că pielea gâtului este curată, fără urme de machiaj, loțiuni sau alte creme.

Tratamentul pentru atenuarea ridurilor gâtului cu toxina botulinică nu necesită timp de recuperare. De cele mai multe ori, îți poți relua activitățile zilnice imediat, fără întreruperi. Există însă câteva instrucțiuni de urmat după procedură de care trebuie să ții cont:

 • evită expresiile faciale extreme

 • menține zona injectată în poziție verticală timp de 4 – 5 ore (fără aplecări sau alte mișcări orizontale)

 • nu aplica machiaj, creme sau alte loțiuni timp de 12 ore

 • nu masa zona tratată

 • 14 zile evită expunerea excesivă la soare și la alte temperaturi extreme – căldură (băi fierbinți, solar etc.) sau îngheț. În această perioadă, sunt recomandate mai degrabă dușurile scurte.

 • evită efortul fizic intens timp de o săptămână.

Cât de repede se văd rezultatele lifting-ului gâtului cu toxină botulinică?

De obicei, efectul toxinei botulinice intră în acțiune la câteva zile de la injectare, rezultatul final fiind cel mai vizibil după 10 – 14 zile (perioada diferă de la o persoană la alta, la femei și bărbați).

Rezultate excelente sunt obținute de regulă la acei pacienți cu piele foarte subțire și benzi verticale proeminente.
Nu este un tratament recomandat pentru acei pacienți cu grăsime și multă piele lăsată la nivelul gatului.

Procedura dă rezultate optime timp de 4 – 6 luni, iar remanența este dată de starea pielii, de zona tratată, de cantitatea de produs injectat, de tehnica de injectare și factori specifici modului de viață, cum ar fi expunerea la soare și fumatul, însă, cel mai mult variază în funcție de intensitatea activității musculare.

Repetarea tratamentului la fiecare 4 – 6 luni in primii 2 ani încurajează relaxarea mușchiului responsabil de formarea ridului cu implicit o remanență pe termen mai lung și o reducere a segmentelor de mușchi cu activitate hipertrofică cronică.

La Doctor SKiN elaborăm împreună schema de tratament potrivită pentru tine, astfel că îți vom spune exact când este necesară reluarea injectării pentru efecte de lungă durată!

Pentru un efect satisfăcător, tratamentul cu toxina botulinică trebuie administrat la fiecare 6 luni, până când mușchii platysma vor fi suficient de slăbiți. După câteva tratamente, vei observa efectul cumulativ al toxinei botulinice, va începe să reziste din ce în ce mai mult în timp, iar frecvența injecțiilor și implicit costul, vor fi mult mai reduse.

Care sunt contraindicațiile lifting-ului gâtului cu toxină botulinică?

Contraindicațiile la tratamentul cu toxină botulinică includ:

 • persoane alergice la una dintre componentele utilizate în prepararea toxinei (albumina)

 • afecțiuni ce determină scăderea generală a forței musculare (miastenia gravis)

 • sarcina și perioada de alăptare

 • persoane aflate sub tratament cu medicamente anti-inflamatorii (toxina botulinică se poate injecta la câteva zile după încetarea tratamentului)

 • prezența unor infecții la nivelul zonei pe care vrei să o tratezi

 • persoane cu așteptări nerealiste.

Este lifting-ul gâtului cu toxină botulinică sigur?

Procedura de injectare cu toxina botulinică este 100% sigură, mai ales dacă este realizată de un medic chirurg plastician experimentat, în condiții sterile și sigure.

Totuși, foarte rar, pot apărea unele reacții adverse temporare:

 • înroșirea sau învinețirea zonei injectate (la fel ca în cazul oricărei alte injecții)
 • dureri de cap trecătoare
 • simptome asemănătoare gripei
 • greață.

Ești pe mâini sigure la Doctor SKiN!
În clinica noastră, fiecare pacient beneficiază de o evaluare inițială gratuită, pentru a ne asigura că nu există contraindicații sau alți factori de risc.

Pentru a preveni apariția complicațiilor, la Doctor SKiN, tratamentul cu toxină botulinică este administrat în cantitatea corectă, numai de către medicul chirurg plastician, care cunoaște în detaliu anatomia feței și dozarea corectă a substanței, dar și plasarea exactă a injecțiilor.

Nu știi ce ți se potrivește, ai temeri despre rezultatul final sau vrei să afli mai multe detalii înainte de a lua o hotărâre? La Doctor SKiN, consultația la medicul specialist în chirurgie plastică, cu o experiență solidă în injectări, medicină anti-ageing și volumetrie facială este gratuită și neangajantă.

Programează-te acum pentru o consultație la ☎️031 005.10.15 sau pe adresa contact@doctorskin.ro!

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Lifting gât cu toxină botulinică”

Echipa Doctor SKiN

Lifting gât cu toxină botulinică - Doctor SKiN
Lifting gât cu toxină botulinică
975 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin