Tratament cearcăne

Scapă de cearcăne și de liniile fine de sub ochi!

Cearcănele sunt, de obicei, atribuite unui pat vascular (vas de sânge) de sub piele, ceea ce face ca zona să pară mai întunecată decât restul feței. Pe măsură ce îmbătrânim, cearcănele se adâncesc, ceea ce duce la un aspect de oboseală cronică, indiferent de stilul nostru de viață.

350 lei1.500 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achiziționarea procedurii nu reprezintă o dovadă a angajamentului medicului că vă va face procedura.

În funcție de mai mulți factori [printre care vârsta, starea Dvs. de sănătate, așteptările pe care le aveți de la tratament], în urma consultului, medicul poate considera că nu sunteți compatibilă cu procedura achiziționată sau nu veți avea rezultatele dorite.

Caz în care vă va face recomandări bazate pe experiența și cazuistica similară avută iar, dacă recomandările nu răspund așteptărilor Dvs., vă vom restitui suma achitată.

citește mai mult

Cum scapi de cearcăne: unul dintre cele mai eficiente tratamente anti-cearcăne minim invaziv

Ofertă

 

Preț

Remanență

Teosyal Redensity II
1 ml

1.700 lei

1.100 lei

9 luni
1 ml

875 lei

675 lei

6 – 8 luni
Restylane Eyelight
0.5 ml

750 lei

6 – 12 luni
1 ședință

500 lei

6 – 12 luni
4 ședințe

1.500 lei

6 – 12 luni
1 ședință

350 lei

6 – 12 luni
4 ședințe

1.100 lei

6 – 12 luni
1 ședință

1.400 lei

1.170 lei

6 – 12 luni
Tratament cearcăne - Doctor SKiN
 • primul filler special formulat pentru zona ochilor

 • singurul acid hialuronic revoluționar anti-cearcăne

 • tratament non-invaziv, cu rezultate vizibile

 • estompează cearcănele întunecate, pigmentarea brună sau violacee

 • umple liniile fine de sub ochi

 • îmbunătățește textura, elasticitatea şi redensifică pielea

 • estompează cearcănele întunecate & liniile fine de sub ochi

 • conferă un aspect mai tânăr și mai odihnit

 • dispare aspectul de “față tristă/obosită / ca și cum nu ai fi dormit”

 • efectul poate persista până la 1 an

Mai ales după vârsta de 29 de ani, pielea deja delicată din jurul ochilor își pierde grosimea și strălucirea. Chiar și în cazurile în care cearcănele sunt moștenire genetică, cearcănele întunecate devin cu adevărat o problemă în jurul vârstei de 35 de ani.

Cearcănele sunt, de obicei, atribuite unui pat vascular (vas de sânge) de sub piele, ceea ce face ca zona să pară mai întunecată decât restul feței. Pe măsură ce îmbătrânim, cearcănele se adâncesc, ceea ce duce la un aspect de oboseală cronică, indiferent de stilul nostru de viață.

Din fericire, la Doctor SKiN este disponibil unul din cele mai recente tratamente anti-cearcăne cu rezultate uimitoare: Teoxane Teoysal PureSense Redensity [II] este un gel injectabil ce conține cel mai pur acid hialuronic, 100% natural, care înlocuiește volumul pierdut și menține hidratarea pielii, și ingrediente care repară pielea de sub ochi (aminoacizi, antioxidanți, vitamina B6, zinc și cupru).

Acest tratament reface volumul pierdut din zona cercurilor oculare, umple liniile fine și reduce substanțial cearcănele sau pungile de sub ochi. Redensity [II] conține, de asemenea, lidocaină, un anestezic sigur pentru a reduce la minimum disconfortul pacientului.

Teosyal Redensity II este prima substanță cu acid hialuronic de acest gen, care a fost dezvoltată special pentru zona sensibilă de sub ochi și care reprezintă unul din cele mai eficiente tratamente anticearcăn non-chirurgical, minim invaziv, care nu necesită recuperare. În plus tratamentul anticearcăn elvețian Teosyal a fost premiat în cadrul a numeroase congrese și expoziții de estetică și tratamente anti-îmbătrânire datorită rezultatelor sale remarcabile.

Tratamentul pentru cearcăne Teosyal Redensity II este 100% sigur. Testările riguroase și rezultatele urmărite în timp l-au transformat într-in tratament eficient si de încredere minim invaziv cu rezultate pe termen lung în eliminarea cercurilor negre din jurul ochilor.

Cum funcționează tratamentul cearcănelor cu Teosyal Redensity II ?

Cearcănele și pungile de sub ochi pot avea cauze diferite precum alergiile, sensibilitățile alimentare, lipsa somnului, dieta săracă în vitamine și de cele mai multe ori, moștenirea genetică. De exemplu, dacă nuanța pielii tale este mai închisă, ești mai predispus la cearcăne, deoarece tenul măsliniu poate să confere o nuanță galbenă sau maronie zonei din jurul ochilor, care se agravează odată cu expunerea la soare.

În cazuri rare, cearcănele negre și ochii umflați, însoțite de creșterea în greutate și transpirația excesivă pot indica o tulburare a stării de sănătate, cum ar fi tulburarea tiroidiană sau a glandelor suprarenale.

Redensity II este un produs excelent pentru a umple zonele din jurul ochilor, eliminând cercurile întunecate din jurul ochilor si tonifiind ușor pielea fină de sub ochi, cu formula sa unică de refacere a volumului pielii. Redensity II conține cel mai pur acid hialuronic, 100% natural, cu o vâsco-elasticitate ideală, ceea ce înseamnă că are o capacitate mare de a se împrăștia uniform în piele, ceea ce maximizează efectul injectării și modul în care acționează produsul pentru o îmbunătățire naturală din interior spre exterior.

Aminoacizii, vitaminele și mineralele sunt necesare pentru restructurarea și regenerarea celulelor, iar antioxidanții sunt utilizați pentru protecția acestora, în timp ce acidul hialuronic înlocuiește volumul pierdut și îmbunătățește hidratarea pielii. Redensity II continuă să funcționeze și după ce tratamentul prin injectare a avut loc prin infuzarea zonei cu aminoacizi, antioxidanți, minerale și vitamine pentru rezultate maxime pe termen lung.

Experții Doctor SKiN sunt dedicați să te ajute în dezvoltarea unui plan de tratament personalizat în funcție de nevoile tale. Folosind doar tehnologie de vârf și produse de cea mai bună calitate, te vom îndruma în fiecare etapă a tratamentului pentru a ne asigura că rezultatele obținute îți vor depăși așteptările.

Ce simți în timpul tratamentului pentru cearcăne Teosyal ?

Tratamentul pentru cearcăne Teosyal Redensity II are în componența sa lidocaină, un anestezic care asigură confortul pacientului în timpul injectării. Înainte de a începe, terapeutul va folosi un anestezic local pentru a reduce șansele de a simți orice durere sau disconfort.

Injectarea se face cu ajutorul unei canule atraumatice foarte subțiri. Metoda de injectare cu canulă, cunoscută sub denumirea de “acul care nu doare” este aproape nedureroasă și mult mai sigură pentru pacient, deoarece acidul hialuronic este introdus în derm printr-un număr mic de puncte față de metoda clasică de injectare, care presupune mai multe înțepături.

Astfel se reduce riscul de iritare a zonei, se asigură o distribuție optimă și omogenă a produsului și crește confortul pacientului din timpul și după realizarea tratamentului pentru cearcăne.

După finalizarea procedurii se poate aplica un tratament calmant sau un ser hrănitor special pentru zona sensibilă de sub ochi. La Doctor SKiN monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează o ședință de tratament pentru cearcăne și de câte am nevoie?

O ședință de tratament pentru cearcăne cu Teosyal durează în jur de 30 minute, cu tot cu timpul de așteptare pentru ca anestezicul să își facă efectul. Studiile clinice au demonstrat că efectul tratamentului cu Teosyal Redensity [II] poate dura un an, iar 72% din pacienți nu au avut nevoie de încă un tratament după injectarea inițială.

Fiecare persoană are un ten diferit și nevoi la fel de diferite. De aceea, la Doctor SKiN vom elabora împreună un tratament personalizat pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești.

Ce rezultate se obțin după tratamentul pentru cearcăne cu Teoysal Redensity II?

Rezultatele obținute sunt vizibile și de lungă durată. Redensity II este primul filler formulat în mod special pentru a trata cearcănele, liniile fine de sub ochi și șanțurile lacrimale. Dacă vrei să estompezi cearcănele întunecate, să reduci liniile fine sub ochi, să ai un aspect mai tânăr și mai odihnit, Teosyal® Redensity II te poate ajuta.

Primele rezultate după aplicarea tratamentului apar la o săptămână după tratament. Nu numai că zona de sub ochi pare mai plină, dar și cearcănele sunt mult estompate. Dacă este un caz dificil, se poate administra un nou tratament după minim o lună de la prima injectare.

Chiar dacă rezultatele nu sunt niciodată identice pentru două persoane diferite, din cauza stilului de viață, moștenirii genetice, vârstei și stării generale de sănătate, toți pacienții și pacientele noastre sunt extrem de mulțumite de rezultatele obținute în urma injectării cu Teoysal Redensity II.

Pentru menținerea rezultatelor obținute este recomandat un tratament de întreținere o dată la 12 luni.

Care sunt contraindicațiile administrării de Teoysal Redensity II ?

Persoanele care suferă de boli neurologice sau care prezintă alergii la una din componentele utilizate nu trebuie să utilizeze Teoysal Redensity II. De asemenea, femeile care sunt însărcinate sau alăptează nu pot beneficia de umplerea cearcănelor cu acid hialuronic.

De asemenea, nu pot beneficia de acest tratament persoanele cu

 • istoric medical de boli autoimune sau boli care afectează sistemul imunitar (diabet tip I, poliartrită, artrită reumatoidă, spondilită anchilozantă, psoriazis, dereglări ale tiroidei, sclerodermie, afecțiuni intestinale inflamatorii, lupus, scleroză multiplă, colită ulcerativă)
 • complicații după operații în ultimii 5 ani
 • patologii (herpes, acnee, rozacee) sau afecțiuni nevindecate ale pielii injectări anterioare de produse permanente (silicon, polimeri acrilici, dextran)
 • periodontită infecțioasă netratată, celulită de origine dentară sau ORL, abces dentar netratat sau tratat de mai puțin de o săptămână
 • așteptări nerealiste.

Cu o săptămână înainte de procedură se întrerupe (cu acordul medicului) administrarea de medicație anticoagulantă, antiinflamatoare, de vitamina C și E.

Pentru a reduce posibilitatea de apariție a vânătăilor sau riscul de sângerare în zonele tratate, trebuie evitată înainte de injectare folosirea medicamentelor care acționează ca diluanți ai sângelui, precum vitamina C, E, gingko biloba, aspirina sau ibuprofenul, anticoagulante și antiinflamatoarele nesteroidiene. Aspirina și produsele care conțin acid acetilsalicilic trebuie oprite cu 7 – 10 zile înainte de injectare, iar ibuprofenul cu cel puțin 2 zile înainte.

Este interzis consumul de alcool în primele 24 de ore de la introducerea acidului hialuronic în cearcăne, recomandăm un masaj blând al zonei injectate în primele 48 de ore, iar timp de o săptămână trebuie evitate expunerea la temperaturi extreme (frig, sauna, solar, soare) sau efortul fizic intens.

Este tratamentul pentru cearcăne sigur?

Tratamentul Teoysal Redensity II a fost testat în studii clinice care i-au demonstrat eficiența. Este 100% sigur, fără efecte nocive asupra sănătății, pe termen mediu sau lung. Acest tratament este realizat de către un medic estetician sau dermatolog cu experiență, care va evita prin tehnica injectării cu canulă orice neplăcere asociată cu acest tratament. De asemenea, instrumentele folosite sunt extrem de fine, ceea ce reduce la maxim orice disconfort resimțit de către pacient.

Ești pe mâini sigure la Doctor SKiN! În clinica noastră folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

Care sunt indicațiile pe care trebuie să le urmezi după injectarea cearcănelor, pentru optimizarea rezultatelor?

 • Este interzis ca timp de 12 ore după injectare să te dai cu creme, fond de ten, ruj sau machiaj pe zona tratată sau să faci saună ori baie lungă fierbinte. Poți face un duș scurt, obișnuit. Este recomandat să dormi cu fața în sus în primele 3 – 4 zile.

 • O perioadă de 3 – 4 zile evită temperaturile extreme, mersul la saună, piscină, solar.

 • Nu face băi cu apă fierbinte, tratamente cosmetice sau cu laser în primele 7 zile de la injectare. În cazul în care dorești îndepărtarea acidului hialuronic, există posibilitatea topirii acestuia cu o substanță numită hialuronidază, care în termen de 2 zile elimină complet acidul hialuronic injectat.

 • Dacă te deranjează senzația de căldură și căldură și umflare a zonei tratate, este indicat ca în primele 4 – 6 ore după injectare să aplici peste zona tratată o pungă rece cu gheață și apă pentru a diminua umflarea zonei respective.

 • Vei avea un disconfort minor timp de primele 24 – 36 de ore după injectare. La unele persoane, mai ales dacă se află la prima injectare, este foarte posibil ca remanență acidului hialuronic să fie redusă (se poate întâmpla ca după câteva săptămâni de la injectarea acidului hialuronic să se resoarbă în cantitate mare).

 • Poți prelungi durata de viață a acidului hialuronic hidratându-te foarte mult (bea 2 – 3 litri de apă în fiecare zi) și adăugă încă 1 – 2 ml de acid la 2 luni.

 • În cazul unor asimetrii sau neregularități, contactează-ne pentru a programa împreună un retuș gratuit.

 • În cazul apariției gâlmelor, masează FERM formațiunea apărută cu cremă; dacă acestea nu dispar nici la 2 zile de masat zona, contactează-ne pentru a programa împreună un retuș gratuit. În cazuri excepționale, foarte rar întâlnite, se poate ca anestezicul sau acidul hialuronic să provoace reacții alergice!

 • Dacă constați că dimensiunea cearcănelor este afectată de consumul de apă, există posibilitatea să ai retenție de apă în organism; contactează-ne pentru a programa împreună un retuș gratuit.

 • Se va aplica cremă de arnică sau Bepanten de 2 ori pe zi, timp de 4 zile (aplicarea se va face în strat subțire și prin mișcări foarte blânde pentru a evita masarea zonei, doar până intră în piele crema). Este de preferat ca injectarea cearcănelor să se facă în două ședințe astfel încât să poată fi injectată cantitatea optimă de acid hialuronic, pentru că aceasta diferă de la persoană la persoană.

În cazul în care se formează asimetrii sau neregularități în zona cearcănelor, după injectare este indicat să programăm un consult gratuit pentru rezolvarea situației apărute.

Nu știi ce ți se potrivește, ai temeri despre rezultatul final sau vrei să afli mai multe detalii înainte de a lua o hotărâre? La Doctor SKiN, consultația la medicul specialist în chirurgie plastică, cu o experiență solidă în injectări, medicină anti-ageing și volumetrie facială este gratuită și neangajantă.

Programează-te acum pentru o consultație la ☎️031 005.10.15 sau pe adresa contact@doctorskin.ro!

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Tratament cearcăne”

Tratament cearcăne - Doctor SKiN
Tratament cearcăne
350 lei1.500 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin