Ce este terapia A.R.T. ?

Consultă-te cu unul din specialiștii în frumusețe de la Doctor SKiN.

Programeză-te

Te-ai întrebat ce este terapia A.R.T. ?

A.R.T.® este un concept modern și reprezintă un acronim pentru Amino acids Revitalization Therapy – terapia de biorevitalizare cu aminoacizi și acid hialuronic – pentru stimularea celulară și refacerea naturală a colagenului și elastinei pielii.

Studiile clinice și cercetările științifice au evidențiat rolul esențial al unor formule specifice de aminoacizi pentru compensarea deficitului de colagen și elastină la nivelul pielii și pentru tratamentul efectelor îmbătrânirii cutanate (riduri, laxitate cutanată, deshidratare), refacerea densității și elasticității cutanate și tratamentul cicatricilor atrofice (post-acnee, varicelă).

Terapia A.R.T. reprezintă în prezent singurul tratament de biorevitalizare cutanată studiat clinic pentru rejuvenarea efectivă a pielii prin refacerea pe cale naturală a colagenului propriu și contracararea efectelor îmbătrânirii cutanate.

Pielea conține 80% fibre de colagen și 4% elastină, cu rol de a menține elasticitatea și rezistența pielii la întindere și tensiune.

Pe măsură ce pielea noastră îmbătrânește, activitatea și numărul celulelor care formează colagenul (fibroblaștii) scade treptat, având drept consecință “slăbirea” țesutului cutanat, care își pierde proprietățile elastice și capacitatea de a se adapta la mișcările faciale și la forța de gravitație. Astfel, încep să se formeze ridurile și cutele, pielea începe să “atârne” și capătă un aspect tern, devitalizat.

Acest fenomen poate avea loc și mai devreme de vârsta de 25 de ani, prin expunerea repetată la razele UV (fotoîmbătrânire), dietă inadecvată, acțiunea repetată a radicalilor liberi și anumite tratamente medicamentoase (corticoizi, retinoizi etc.)

Pentru a compensa activitatea scăzută a fibroblaștilor, pielea noastră are nevoie de un suport nutritiv: aminoacizii care, în cantitate corectă permit, activarea sintezei de neocolagen.

Studiile clinice au demonstrat ca terapia ART reactivează sinteza de colagen și induce o biorevitalizare a pielii, stimulând activitatea celulară și furnizând cantitatea corectă de aminoacizi pentru estomparea ridurilor, a cicatricilor atrofice și a altor imperfecțiuni ale pielii.

Utilizată de mii de pacienți în lume, terapia ART reprezintă un adevărat tratament, cu rezultate naturale și vizibile care se mențin în timp, foarte bine tolerată de toți pacienții și recomandată mai ales înainte sau după expunerea prelungită la soare.

Se adresează atât femeilor cât și bărbaților care resimt nevoia unei îmbunătățiri a aspectului fără a apela la intervenții chirurgicale, metode invazive, care să necesite recuperare și repaus medical sau tratamente care pot determina modificarea caracteristicilor fizionomice, morfologice și fiziologice ale pielii.

Terapia A.R.T.® este o procedură inovatoare și eficientă pentru reactivarea producției de colagen, un tratament complet, menit să inducă o biorevitalizare celulară la toate nivelurile pielii.

Tratamentul constă în injectarea cu un ac foarte fin a acidului hialuronic.

Procedura este nedureroasă, durează aproximativ 20 – 30 minute, se realizează cu aplicarea locală a unei creme anestezice și nu necesită internare.

Recuperarea este rapidă, iar rezultatele sunt vizibile imediat.

Protocolul complet de tratament constă în administrarea treptată a unei serii de 3 până la 5 ședințe la interval de 2 – 3 săptămâni, cu acțiune combinată sinergică, de 2 – 3 ori pe an.

Sună-ne la 0729 740 704 pentru a te programa la o consultație la unul din experții Doctor SKiN în dermato-estetică, pentru a primi sfaturi personalizate și pachetul potrivit sau intră pe doctorskin.ro pentru a afla mai multe detalii despre ofertă.

Biorevitalizare Jalupro HMW față & gât120 €/ședința

*   preț valabil în cadrul pachetului promoțional de 3 ședințe

** consultul de specialitate este GRATUIT daca este urmat de procedură

Articole recomandate

27 martie 2024

Știi pe mâinile cui îți lași frumusețea?

Frumusețea este subiectivă, dar chiar dacă nu este măsurabilă, are niște standarde care sunt asociate cu tinerețea, prospețimea, simetria și…

11 martie 2024

TOP tratamente de slăbire, care te scapă de grăsimea de pe fiecare zonă a corpului

Te-ai săturat să admiri pozele Before and After de pe Instagram cu transformări uimitoare? În afară de diete, sport și…

Lasă un comentariu

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarcere la magazin