Există tratament pentru fotoîmbătrânirea pielii?

Consultă-te cu unul din specialiștii în frumusețe de la Doctor SKiN.

Programeză-te

La nivelul dermului, razele UV determină o distrugere a colagenului și o intensificare a activității enzimatice, care cauzează alterarea celorlalte componente ale țesutului conjunctiv, printre care și a acidului hialuronic.

Tenul îmbătrânit necesită un tratament localizat mai puternic, la nivel mai profund al pielii, unde are loc procesul de degradare a colagenului și a celorlalte componente ale țesutului conjunctiv.

De aceea, un tratament corect al tegumentului fotoîmbătrânit implică

  • stimularea sintezei de neocolagen și implicit repararea tisulară
  • refacerea conținutului optim de acid hialuronic și hidratarea intensă a țesutului.

Biorevitalizarea cu aminoacizi și acid hialuronic, două substanțe biologice prezente în mod natural în organism, are rolul de a reactiva metabolismul celular și de a produce elementele necesare pentru refacerea integrității și structurii țesutului conjunctiv dermic.

Astfel, se compensează deficitul de colagen și acid hialuronic, crește hidratarea cutanată, obținem acțiune antioxidantă și de stimulare a fibroblaștilor, este stimulată producția de colagen și repararea țesutului conjunctiv îmbătrânit.

Studiile clinice efectuate pe produs au demonstrat că, în urma celor 4 ședințe cu Jalupro, pielea își recapătă proprietățile unui tegument mai tânăr, va deveni mai tânără prin recuperarea funcțiilor sale vitale, crește luminozitatea, fermitatea și elasticitatea cutanată, iar ridurile fine și medii dispar aproape complet.

Toate aceste efecte se produc treptat, rezultatul final fiind vizibil la 3 luni după terminarea întregului ciclu de tratament și se mențin 8 – 12 luni.

Tratamentul cu Jalupro HMW  este recomandat încă de la primele semne ale îmbătrânirii cutanate, când degradarea țesutului conjunctiv este într-un stadiu incipient, în acest caz fiind necesare mai puține ședințe la un interval mai mare, iar în cazul unui grad de îmbătrânire mediu și sever, tratamentul este esențial atât pentru reactivarea metabolismului celular și încetinirea procesului de îmbătrânire cât și ca terapie adjuvantă pentru creșterea eficientei altor tratamente.

Terapia cu Jalupro HMW  este recomandată înainte sau după expunerea prelungită la soare, pentru refacerea hidratării cutanate și a conținutului optim de colagen, afectat de acțiunea nocivă a razelor UV.

Este cunoscut faptul că tratamentele medicale estetice, chirurgicale, fizice sau chimice pot produce deteriorarea suprafeței cutanate, cu scopul de a stimula un răspuns celular de reîntinerire a pielii și a țesutului subcutanat.

Astfel, este recomandată asocierea Jalupro cu tratament de tip peeling chimicradiofrecvențalaser, IPL, pentru a oferi “nutrienții” necesari pentru o producție mai mare de colagen, scurtarea perioadei de recuperare a pacienților, un număr de ședințe mai mic și un rezultat final mult mai bun.

Asocierea Jalupro – tratament de stimulare, este recomandată la pacienții cu riduri profunde, laxitate cutanată majoră sau cicatrici postacneice mai adânci, cazuri mai dificil de tratat și la care este absolut necesară combinarea terapiilor pentru un rezultat final mai bun.

Tratamentul cu Jalupro reprezintă totodată o bază pentru tratamentele de tip “filler”, întrucât reduce spațiul intercelular, pentru tratamentul unor zone mai sensibile și o rejuvenare per ansamblu a pielii.

Tratamentul constă în injectarea cu un ac foarte fin a acidului hialuronic.
Procedura este nedureroasă, durează aproximativ 20 – 30 minute, se realizează sub anestezie locală și nu necesită internare.
Recuperarea este rapidă, iar rezultatele sunt vizibile imediat.

Protocolul complet de tratament constă în administrarea treptată a unei serii de 3 până la 5 ședințe la interval de 2 – 3 săptămâni, cu acțiune combinată sinergică, de 2 – 3 ori pe an.

Sună-ne la 0729 740 704 pentru a te programa la o consultație la unul din experții Doctor SKiN în dermato-estetică, pentru a primi sfaturi personalizate și pachetul potrivit sau intră pe doctorskin.ro pentru a afla mai multe detalii despre ofertă.

Biorevitalizare Jalupro HMW față & gât100€/ședința

  • *   preț valabil în cadrul pachetului promoțional de 3 ședințe
  • ** consultul de specialitate este GRATUIT daca este urmat de procedură

Articole recomandate

23 iulie 2024

Remodelarea corporală: separarea miturilor de adevăr

Remodelarea corporală este un subiect de mare interes în lumea îngrijirii personale, însă adesea este învăluită în mituri și informații…

16 iulie 2024

Metode eficiente pentru redarea elasticității și fermității pielii

Pielea, organul care ne protejează de mediul extern, își pierde din elasticitate în timp, devenind mai puțin tonifiată. Cu toate…

Lasă un comentariu

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarcere la magazin