Rejuvenare perioculară cu Dermapen. Tratamentul ridurilor și liniilor fine de sub ochi

Ridurile și liniile fine de sub ochi îți îmbătrânesc serios aspectul și sunt greu spre imposibil de camuflat sub machiaj sau prin orice alte metode. Indiferent dacă sunt însoțite de cearcăne sau nu, ridurile de sub ochi sunt printre primele semne de îmbătrânire care se instalează pe chipul tău, din cauza faptului că pielea de sub ochi este subțire și sensibilă. Dacă atunci când râzi ai impresia că pielea de sub ochi este precum hârtia creponată, indiferent cât de multă atenție acorzi hidratării și îngrijirii zonei perioculare, este cazul să apelezi la tratamente care dau rezultate!

Unul dintre cele mai eficiente tratamente dermatologice pentru a-ți îmbunătăți textura și aspectul pielii din zona perioculară este microneedling-ul cu Dermapen™. Procedura este rapidă, minim-invazivă, sigură și nedureroasă!

500 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achiziționarea procedurii nu reprezintă o dovadă a angajamentului medicului că vă va face procedura.

În funcție de mai mulți factori [printre care vârsta, starea Dvs. de sănătate, așteptările pe care le aveți de la tratament], în urma consultului, medicul poate considera că nu sunteți compatibilă cu procedura achiziționată sau nu veți avea rezultatele dorite.

Caz în care vă va face recomandări bazate pe experiența și cazuistica similară avută iar, dacă recomandările nu răspund așteptărilor Dvs., vă vom restitui suma achitată.

citește mai mult

De ce să alegi tratamentul ridurilor și liniilor fine de sub ochi cu Dermapen™?

 • reduce aspectul liniilor fine și al ridurilor de sub ochi

 • conferă pielii din zona perioculară suport și elasticitate prin sinteza de colagen nou

 • tratament sigur pentru toate tipurile și tonurile de piele

 • procedură minim-invazivă, fără perioade lungi de recuperare

 • oferă o bio-rejuvenare cutanată pentru pielea ridată, lipsită de tonus din jurul ochilor

 • potențează cu până la 80% absorbția produselor de îngrijire perioculară

 • previne și tratează daunele provocate de expunerea excesivă la soare și semnele de îmbătrânire din jurul ochilor

 •  fără efecte secundare asociate tratamentelor faciale agresive cu tenul

 • confort sporit, precizie maximă și eficiență dovedită clinic

Ce este și cum funcționează microneedling-ul cu Dermapen™?

Dermapen™ este cel mai popular dispozitiv la nivel internațional pentru rejuvenarea facială cu micro-ace, folosit în procedurile anti-ageing peste tot în lume.
Procedura cu Dermapen™ poartă mai multe denumiri – microneedling, mezoterapie fracționată sau terapia de inducție a colagenului cu micro-ace.

Aceste denumiri descriu perfect sistemul de acțiune al dispozitivului și modul în care acesta reușește să estompeze ridurile și liniile fine din jurul ochilor, având la bază principiul acupuncturii, celebra tehnică chinezească care folosește mecanismele naturale de vindecare ale corpului.

Dispozitivul Dermapen™ este echipat cu 12 ace care “perforează” la adâncimi controlate straturile pielii (epidermul și dermul). Cele 12 ace efectuează aproximativ 1.300 de micro-înțepături pe secundă, la adâncimi de 0,5 mm până la 2,5 mm, în funcție de particularitățile fiecărui pacient.

Micro-leziunile create de Dermapen™ în zona perioculară declanșează mecanismele naturale de regenerare celulară ale organismului, acesta fiind forțat să producă noi fibre de colagen și elastină pentru a vindeca, regenera și netezi pielea ridată din jurul ochilor tratată cu Dermapen™.

Colagenul și elastina sunt cele mai importante proteine care mențin aspectul tânăr și sănătos al pielii. Odată cu înaintarea în vârstă, organismul produce din ce în ce mai puțin colagen și elastină, acest fapt determinând apariția ridurilor și a aspectului îmbătrânit al pielii. De asemenea, expunerea excesivă la soare determină fotoîmbătrânirea zonei perioculare, razele UV afectând direct acțiunea fibroblastelor, celulele responsabile cu producția de colagen și elastină.

Alte cauze care determină apariția ridurilor și liniilor fine în jurul ochilor includ fumatul și expresiile faciale repetate. De exemplu, tendința de a strânge din ochi pentru a vedea mai bine determină apariția ridurilor de tip “laba gâștei” din zona laterală a ochilor.

Vestea bună este că prin mezoterapia fracționată cu Dermapen™ poți estompa aspectul ridurilor perioculare și al liniilor fine de sub ochi, determinând stimularea celulară a fibroblastelor care produc noi fibre de colagen și elastină.

Noile fibre de colagen și elastină vor impulsiona redensificarea pielii ridate, ceea ce va conferi zonei de sub ochi un aspect mai tânăr și mai sănătos.

Având la bază tehnologiile patentate SurSpace™ și SafLok™, fiecare dispozitiv Dermapen™ folosește numărul optim de ace pentru a trata zona delicată de sub ochi, având în același timp mai multă precizie în controlul gradului de penetrare a pielii, pentru un tratament sigur și eficient al zonei perioculare.

De asemenea, înainte de începerea microneedling-ului propriu-zis, medicul dermatolog va aplica în zona de tratament un cocktail cu substanțe active și serumuri medicale cu efect anti-ageing (acid hialuronicvitamine, oligoelemente, minerale etc.). Acestea vor pătrunde în profunzimea pielii mult mai rapid decât dacă le-am aplica local, datorită micro-canalelor create cu Dermapen™. Absorbția îmbunătățită a acestor substanțe active, cu rol de reîntinerire a zonei perioculare asigură estomparea eficientă a ridurilor și a liniilor fine din jurul ochilor.

Ce simți în timpul unei ședințe de microneedling în zona ochilor cu Dermapen™?

Spre deosebire de peelingul chimic periocular și laserul fracționat CO2 care exfoliază pielea, mezoterapia fracționată cu Dermapen™ este o metodă și mai puțin invazivă, întrucât afectează doar stratul superficial al pielii.

Deși la prima vedere, ideea de ace poate fi înspăimântătoare, terapia de inducție a colagenului cu Dermapen™ efectuată în clinicile Doctor SKiN, este complet nedureroasă, chiar dacă este vorba zona perioculară, o zonă mai sensibilă a feței, cu pielea foarte subțire.

Indiferent de gradul de sensibilitate al pacientului, crema anestezică aplicată local va amorți zona tratată și va menține senzația de confort pe tot parcursul procedurii. Dispozitivul produce și mici vibrații, însă acestea nu provoacă disconfort, astfel că te vei putea relaxa în timp ce Dermapen™ lucrează pentru a șterge ridurile profunde și liniile fine de sub ochi.

Cât durează o ședință de mezoterapie fracționată pentru zona ochilor și de câte am nevoie?

În doar 30 – 40 de minute de tratament, Dermapen™ acționează asupra ridurilor și liniilor fine din zona perioculară, pentru a rejuvena complet pielea afectată de îmbătrânire.
Necesarul de ședințe de microneedling cu Dermapen™ pentru zona ochilor variază de la pacient la pacient, în funcție de rezultatele care se doresc pe termen lung.

Pentru a obține o piele fără riduri perioculare, medicii dermatolog din clinicile Doctor SKiN recomandă 4 – 6 ședințe de mezoterapie fracționată cu Dermapen™ efectuate la interval de 3-4 săptămâni.

De asemenea, pentru a menține pielea din jurul ochilor tânără, fără semne de îmbătrânire, sunt necesare 4 ședințe de întreținere pe an, adică 1 ședință la aproximativ 3 luni de zile.

Planul de tratament și numărul de ședințe de microneedling cu Dermapen™ necesare vor fi stabilite în urma unei evaluări a tenului efectuată de medicul dermatolog, evaluare gratuită în clinicile Doctor SKiN, cât timp în aceeași zi vei efectua și procedura!

În cât timp voi vedea rezultatele microneedling-ului periocular cu Dermapen?

Efectele terapiei de inducție a colagenului cu Dermapen™ sunt vizibile chiar după prima ședință de tratament, imediat după ce roșeața post-procedură dispare, adică după aproximativ 24 – 48 de ore.
De la ședință la ședință, vei observa cu ochiul liber cum semnele de îmbătrânire din zona perioculară sunt inversate, pielea devenind mai luminoasă, mai netedă și mai fermă.

Întrucât rezultatele microneedling-ului periocular cu Dermapen™ sunt cumulative, este nevoie să parcurgi întreaga schemă de tratament elaborată de medicul dermatolog pentru a te bucura de rezultatele finale, adică o piele cu textură îmbunătățită, fără riduri adânci sau linii fine de expresie.
Efectele finale ale tratamentului periocular cu Dermapen™ se îmbunătățesc în timp și de aceea sunt vizibile la 2 – 3 luni după procedură.

De asemenea, pentru a satisface pe deplin nevoile pielii tale, terapia de inducție a colagenului cu Dermapen™ poate fi combinată și cu alte tratamente destinate zonei ochilor, cum ar fi peelingul chimic periocular sau Terapia🧛🏻‍♂️, pentru o transformare completă a zonei de sub ochi.

Care sunt contraindicațiile mezoterapiei fracționate cu Dermapen™?

Tratamentul ridurilor și liniilor fine perioculare cu Dermapen™ este contraindicat în următoarele cazuri:

 • sarcină/alăptare

 • infecții active sau răni deschise în zona de tratament

 • tulburări de coagulare a sângelui

 • boli cronice ale pielii

 • chimioterapie/radioterapie

 • tratament cu medicamente anticoagulante orale (aspirină, ibuprofen)

 • tratament împotriva acneei cu retinoizi în ultimele 3 luni

 • persoanelor cu așteptări nerealiste.

Recomandarea echipei medicale Doctor SKiN este ca înainte cu 1 lună de tratamentul periocular cu Dermapen™ să iei suplimente pe bază de vitamina A și C, pentru a stimula sinteza de colagen.

De asemenea, evită expunerea la soare/solar cu cel puțin 1-2 săptămâni înainte de procedură.

Recuperarea după mezoterapia fracționată cu Dermapen™

Fiind o metodă minim invazivă de rejuvenare perioculară, recuperarea după terapia de inducție a colagenului cu micro-ace este rapidă și se produce în aproximativ o săptămână.

Este normal ca imediat după microneedling-ul periocular cu Dermapen™ zona tratată să prezinte roșeață, mici echimoze și o senzație ușoară de mâncărime, toate acestea fiind reacții inflamatorii firești ale pielii.

Micro-canalele produse de Dermapen™ se închid la 2 – 3 ore post-procedură, astfel că reacțiile menționate anterior sunt de scurtă durată și se ameliorează rapid, în decursul a 12 – 48 de ore, în funcție de nivelul de sensibilitate al fiecărui pacient.

Iată câteva indicații de urmat după tratamentul ridurilor și liniilor fine de sub ochi cu Dermapen™:

 • evită expunerea la soare cel puțin o săptămână după procedură

 • aplică zilnic cremă de protecție solară cu factor SPF 50+

 • folosește măștile și serurile cu factori de creștere epidermală recomandate de medicul dermatolog

 • aplicarea machiajului poate fi reluată după 1 – 2 zile de la procedură.

Cât de sigur este microneedling-ul cu Dermapen™ în zona perioculară?

În clinicile Doctor SKiN, microneedling-ul periocular este 100% sigur, fiind efectuat doar de către medicul dermatolog, cu experiență în manevrarea corectă a dispozitivului Dermapen™. Echipamentul ia contact cu pielea doar perpendicular, pentru a reduce la minim riscul de zgâriere sau alte traume care pot lăsa cicatrici nedorite. În plus, pentru fiecare procedură sunt utilizate ace fine, sterile, de unică folosință.

Rejuvenare perioculară cu Dermapen. Tratamentul ridurilor și liniilor fine de sub ochi - Doctor SKiN

De asemenea, Dermapen™ nu prezintă risc de contaminare cu impurități datorită protecției patentate a membranei anti-reflux.

Întrucât nu implică neurotoxine sau alte produse chimice, tratamentul ridurilor și liniilor fine perioculare cu Dermapen™ este blând cu pielea sensibilă din jurul ochilor.

Când vrei să scapi de liniile și ridurile fine de sub ochi, nu uita să te programezi la ☎️ 031 005.10.15!

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Rejuvenare perioculară cu Dermapen. Tratamentul ridurilor și liniilor fine de sub ochi”

Echipa Doctor SKiN

Tratament riduri linii fine sub ochi Dermapen
Rejuvenare perioculară cu Dermapen. Tratamentul ridurilor și liniilor fine de sub ochi
500 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin