Biorevitalizare cu produsele RRS®

Consultă-te cu unul din specialiștii în frumusețe de la Doctor SKiN.

Programeză-te

Viața într-un oraș mare are multe avantaje, însă acestea vin la pachet cu stresul, poluarea, și accesul mai greoi la produse naturale. În plus, chiar și dacă se consumă exclusiv produse organice, este posibil să se asimileze mai puține vitamine, minerale, aminoacizi și nutrienți esențiali. Corpul reacționează imediat atunci când există lipsuri de orice fel, iar pielea este prima barieră, care ne transmite mesaje de ajutor.

Fiecare dintre noi este diferit și reacționează altfel la diverși factori de stres, așadar atunci când apar cearcănele, pielea ternă, lipsită de tonus, atunci când ai probleme cu căderea părului sau celulita din ce în ce mai vizibilă, atunci poate este cazul să apelezi la o infuzie de vitamine concentrată și nu referim la vitaminele care se iau pe cale orală. Biodisponibilitatea majorității produselor de tipul vitaminelor și suplimentelor orale este foarte slabă, deoarece mai puțin de 10% din ingredientul activ intră de fapt în sistemul la care este proiectat să ajute. Când ai probleme specifice, ai nevoie de soluții specifice.

Gama RRS® este bazată pe o serie de formule unice, special creată pentru mezoterapie, permițându-ne să oferim pacienților clinicii noastre tratamente de biorevitalizare inegalabile, eficiente și sigure de utilizat, atât pentru pielea de pe față, cât și pentru pielea de pe corp.

Linia completă de produse medicale sterile CE Class III constă dintr-o gamă largă de produse pentru a satisface diferitele nevoi ale pielii tale. Toate produsele sunt concepute pentru a umple dermul, pentru a oferi o hidratare ideală și pentru a biorevitaliza pielea folosind mezoterapia.

Produsele pentru mezoterapie RRS®

Acidul hialuronic este omniprezent în soluțiile de biorevitalizare, care cuprind aminoacizi cu proprietăți de hidratare și antioxidanți care stabilizează acidul hialuronic. Soluția de aminoacizi impulsionează efectul de „umplere” dermică a acidului hialuronic, prin aducerea în piele a aminoacizilor necesari pentru menținerea matricei intercelulare.

RRS® HA Whitening este special formulat pentru petele pigmentare. Serul conține acid hialuronic nestabilizat, compuși activi pentru depigmentare, vitamine, antioxidanți AHA, ßHA microelemente și aminoacizi. Această variantă este recomandată pentru depigmentarea feței, gâtului și decolteului, frecvența fiind de o ședință pe săptămână, în jur de 4 – 6 ședințe.

Biorevitalizare cu produsele RRS® - Doctor SKiN

RRS HA EYES este creat pentru zona sensibilă din jurul ochilor. Soluția conține acid hialuronic nestabilizat 25 mg, compuși activi biorevitalizanți, antioxidanți, Vitamina C, resveratrol, peptide și oligoelemente. Este recomandată pentru îmbunătățirea aspectului zonei peri-oculare, în cazul ridurilor superficiale din jurul ochilor, precum și pentru tratarea cearcănelor maro și a ochilor obosiți. O ședință la două săptămâni este suficientă, iar un total de patru ședințe ar trebui să aducă îmbunătățiri spectaculoase. De asemenea, recomandarea noastră pentru întreținerea rezultatelor este de 1 – 3 tratamente pe an.

RRS® XL HAIR este o soluție pentru alopecie. Serul este recomandat pentru tratamentul mezoterapeutic al scalpului, pentru biostimularea și revascularizarea firelor de păr, a prevenirii căderii părului, precum și în cazul căderii simptomatice a părului sau diferitelor tipuri de chelie. Substanța conține acid hialuronic nestabilizat, factori de creștere fibroblastică și factori de stimulare a peptidelor, aminoacizi, oligoelemente, vitamine, acizi grași și antioxidanți. O ședință pe săptămână și un total de 4 – 12 ședințe este recomandarea noastră pentru ca rezultatele să fie vizibile.

RRS® HYALIFT 75 este un ser anti-îmbătrânire. Folosind doar acid hialuronic nestabilizat de 75 mg, serul este folosit pentru hidratarea și biorevitalizarea feței, gâtului, decolteului, mâinilor, a coatelor și genunchilor, în cazul tratamentelor anti-aging, al ridurilor superficiale și al pielii lăsate, determinată de scăderea tonusului muscular. Frecvența cu care trebuie urmat acest tratament este de o ședință pe săptămână, pentru un total de 4 – 6 ședințe. De asemenea, acest tratament se poate repeta de 1 – 3 ori pe an pentru întreținerea efectelor.

RRS® HYALIFT 75 PROACTIVE. Este o variantă îmbunătățită a RRS® HYALIFT 75, care conține în plus, pe lângă acidul hialuronic nestabilizat 75 mg, complecși biorevitalizanți, aminoacizi și resveratrol – ingredientul minune care reușește să țină cu adevărat timpul în loc.

RRS® HA INJECTABLE este formulat special pentru pielea căzută, lipsită de elasticitate. Conține acid hialuronic nestabilizat de 35 mg, vitamine, acizi grași, coenzime, antioxidanți, aminoacizi și microelemente. Serul este recomandat pentru hidratare și biorevitalizare, tratamente împotriva îmbătrânirii, în cazul ridurilor superficiale sau în cazul scăderii tonusului muscular din zona feței, gâtului, decolteului, mâinilor, coatelor și genunchilor.

RRS® HA SKIN RELAX este un ser antiîmbătrânire relaxant, ideal pentru estomparea ridurilor de expresie. Soluția, care conține acid hialuronic nestabilizat asociat cu oligopeptide, este recomandată pentru tratarea îmbătrânirii pielii, are efect de relaxare cutanată și biorevitalizează pielea de pe față, gât și decolteu. Pentru ca efectele să devină vizibile, o ședință pe săptămână, timp de o lună, este suficientă. De asemenea, pentru întreținere, tratamentul trebuie repetat de 1 – 3 ori pe an.

RRS® HA TENSOR LIFT este un tratament anti-îmbătrânire facial și corporal, cu efect de lifting al pielii, biorevitalizare și hidratare. Substanța injectată în anumite zone ale feței, gâtului și decolteului, conține acid hialuronic nestabilizat de 30 mg, complecși biorevitalizanți, vitamine, aminoacizi, antioxidanți, microelemente, coenzime, acizi grași și DMAE în concentrație de 25 mg, cu efect detensionant. Se recomandă un tratament de 4 – 6 ședințe, iar pentru menținerea rezultatelor, 1 – 3 tratamente pe an sunt suficiente.

RRS® HA STRIMATRIX este un ser pentru estomparea vergeturilor. Tratament recomandat în cazul vergeturilor, pielii lăsate din zona abdomenului, coapselor și feselor, are un efect de redare a elasticității pielii. Conține acid hialuronic de 20 mg, compuși activi biorevitalizanți, factori de creștere fibroplastică, aminoacizi, antioxidanți, vitamine, acizi grași, resveratrol, peptide, oligoelemente și coenzime. O ședință pe săptămână, cu un total de 4 – 6 ședințe, ar trebui să aducă îmbunătățiri vizibile cu ochiul liber.

RRS® HA SILISORG este creat pentru tratarea petelor pigmentare provocate de expunerea la raze UV. Soluția, care conține 125 mg de siliciu organic, 10 mg de acid hialuronic, precum și resveratrol este potrivită pentru tratamentele anti-îmbătrânire pentru față și corp, însă ajută și la biorevitalizarea și stimularea țesuturilor. Zonele vizate sunt linia mandibulară, gâtul, decolteul, precum și coatele, genunchii, porțiunea internă a coapselor sau gleznele. Recomandarea este de o ședință pe săptămână și un total de 4-6 ședințe.

RRS® SILISORG TENSOR. Serul conține 125 mg de siliciu organic și 5 mg DMAE pentru efect de strângere a pielii. Soluția este recomandată în tratamentele anti-îmbătrânire pentru față și corp, precum și în cazul pielii lăsate. Zonele în care serul este eficient sunt linia mandibulară, gâtul, decolteul, coate, genunchi, porțiunea internă a coapselor, precum și gleznele. O ședință pe săptămână este recomandată și un total de 4 – 6 ședințe, în funcție de caracteristicile individuale ale fiecărui pacient în parte.

RRS® HA CELLUTRIX este formula RRS® pentru celulită. Compoziția sa conține acid hialuronic nestabilizat de 20 mg, compuși activi biorevitalizanți, factori de creștere fibroblastică și oligoelemente, fiind perfectă pentru tratarea celulitei și a pielii lăsate din zonele cu celulită. O ședință pe săptămână te poate scăpa de celulita de pe coapse, fese sau gambe. Pentru că tratamentul diferă de la caz la caz, totalul de ședințe necesare poate fi cuprins între 4, 6 sau 10 ședințe.

Produsele de biorevitalizare RRS® au fost testate și alese de echipa Doctor SKiN pentru a se potrivi cu nevoile tale și se administrează prin tehnica mezoterapiei. Micro-injecțiile stimulează fibroblastele din piele să producă mai mult acidul hialuronic, colagen și elastină. Orice tratament de biorevitalizare are beneficii continue, iar rezultatele se îmbunătățesc pe zi ce trece, chiar și după încetarea tratamentului. Pielea devine mai hidratată, deoarece produsele RRS® hidratează în profunzime și îmbunătățesc suprafața pielii, creând un aspect natural proaspăt.

Te așteptăm la Doctor SKiN, pentru a te bucura de beneficiile mezoterapiei și a gamei de produse RRS® destinată atât femeilor cât și bărbaților. Vei beneficia de o evaluare gratuită și un plan de tratament personalizat, care să răspundă nevoilor tenului tău.

Sună-ne la 0729 740 704 sau folosește formularul de programare din site!

Articole recomandate

27 martie 2024

Știi pe mâinile cui îți lași frumusețea?

Frumusețea este subiectivă, dar chiar dacă nu este măsurabilă, are niște standarde care sunt asociate cu tinerețea, prospețimea, simetria și…

11 martie 2024

TOP tratamente de slăbire, care te scapă de grăsimea de pe fiecare zonă a corpului

Te-ai săturat să admiri pozele Before and After de pe Instagram cu transformări uimitoare? În afară de diete, sport și…

Lasă un comentariu

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarcere la magazin