Rejuvenarea pielii cu LaseMD™ de la Lutronic

Categorii

Tratează-ți problemele de hiperpigmentare și rejuvenează-ți pielea cu LaseMD! Încearcă cea mai blândă procedură de “skin resurfacing” care combină tratamentul cu laserul Thulium cu cosmeceuticele, pentru a stimula și a întineri pielea în mod sinergic.

LaseMD se potrivește oricărui tip de ten și se poate efectua tot timpul anului în siguranță, atât pe față cât și pe gât, decolteu, brațe și mâini, iar timpul de refacere este minim. LaseMD™ este cel mai bun tratament laser pentru a reduce considerabil daunele acumulate de pielea ta de-a lungul anilor de expunerea la soare și nu numai.

399 lei999 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achiziționarea procedurii nu reprezintă o dovadă a angajamentului medicului că vă va face procedura.

În funcție de mai mulți factori [printre care vârsta, starea Dvs. de sănătate, așteptările pe care le aveți de la tratament], în urma consultului, medicul poate considera că nu sunteți compatibilă cu procedura achiziționată sau nu veți avea rezultatele dorite.

Caz în care vă va face recomandări bazate pe experiența și cazuistica similară avută iar, dacă recomandările nu răspund așteptărilor Dvs., vă vom restitui suma achitată.

citește mai mult

De ce să alegi LaseMD™ de la Lutronic?

 • super rejuvenare a pielii

 • îmbunătățește ridurile și liniile fine

 • elimină melasma și petele pigmentare

 • tratament lentigo

 • tratament keratoză actinică

 • reduce aspectul texturii neuniforme a pielii

 • îmbunătățește aspectul cicatricilor

 • ten mai luminos, fără pete

 • elimină daunele moderate până la severe, cauzate de expunerea la soare, inclusiv pistruii

 • tratament împotriva căderii părului

 • reduce laxitatea cutanată (pielea lăsată)

 • eficient și în liftingul gâtului, ca tratament complementar

 • timp de refacere minim în comparație cu orice alt tratament cu laser.

LaseMD este o procedură aprobată de FDA, bazată pe o tehnologie de tip “state-of-art”, care reușește să combine tratamentul laser cu propria linie de produse profesionale, cunoscute sub denumirea de cosmeceutice. Spre deosebire de produsele cosmetice obișnuite, cosmeceuticele sunt produse care au atât efecte cosmetice cât și terapeutice sau medicale, fiind asemănătoare cu medicamentele. Mai exact, rezultatele se văd și la nivelul sănătății pielii și la nivel estetic, deoarece conțin ingrediente active care influențează funcțiile celulelor pielii.

Mixul dintre tratamentul pielii cu laser și sistemul unic de livrare a cosmeceuticelor (CDS) asigură un mediu ideal de absorbție a substanțelor active, accelerând procesul de vindecare din interior către exterior. Fără acțiunea laserului, cosmeceuticele sunt absorbite doar parțial, fapt care limitează rezultatele. Sistemul patentat de prestigioasa companie Lutronic maximizează absorbția nutrienților, asigurând nu doar rezultate notabile ci și o refacere mai rapidă.

LaseMD este un laser non-ablativ fracționat, care ajută la ameliorarea multor probleme ale pielii, de la linii fine și riduri superficiale, nuanța și textura neuniformă a pielii și cicatricile cauzate de acnee, la fotoîmbătrânire și toate efectele sale: hiperpigmentare, inclusiv pete pigmentare și melasmă, keratoză actinică și leziuni pigmentate benigne. Tratamentul cu laserul Thulium este versatil și complet personalizabil, reușind să rejuveneze vizibil orice tip de ten. Spre deosebire de laserul CO2, tratamentul cu LaseMD™ poate fi efectuat pe tot parcursul anului.

Spre deosebire de tratamentele cu laser din aceeași categorie, dar care acționează mai agresiv, LaseMD™ nu îndepărtează întreaga suprafață a pielii: energia sa laser creează în stratul dermic mii de microcanale ca niște mici rezervoare sub piele. Similar cu mezoterapia fracționată, aceste microcanale permit serurilor topice aplicate imediat după tratament să pătrundă mai adânc, pentru a le maximiza eficacitatea.

La Doctor SKiN te poți bucura de experiența LaseMD care combină tratamentul cu laser cu serurile medicale cu eficiență dovedită clinic, care conțin vitamina A, vitamina C, acid tranexamic și resveratrol.

Întrucât stratul de la suprafață rămâne intact, timpul de refacere este minim, mai ales că nu există niciun risc de sângerare, iar riscul de apariție a veziculelor, arsurilor sau crustelor este mic. Deși fața este cea mai frecventă zonă de tratament, LaseMD poate fi folosit și pe piept, gât sau mâini.

Cum funcționează tratamentul laser LaseMD™?

Dispozitivul LaseMD™ creează cu ajutorul laserului cu Thulium microcanale în piele, iar schela stratului cornos rămâne intactă atunci când razele de laser creează canalul, condiție obligatorie pentru a asigura succesul pasului următor.

Substanțele folosite în cosmeceuticele LaseMD™ sub formă de nanoparticule pătrund în piele prin aceste microcanale. Dimensiunea lor este optimizată pentru a reduce disconfortul din timpul tratamentului și timpul de recuperare, dar este perfectă pentru a permite pătrunderea moleculelor de ingrediente active de dimensiuni nanometrice. Microcanalele se închid apoi ușor într-un interval de 2 până la 30 de minute, timp în care moleculele eficiente sunt absorbite în derm, dar permeabilitatea pielii se menține la cote maxime timp de aproape 2 săptămâni.

Când pielea suferă microleziuni controlate, crește producția naturală de colagen în timpul procesului de vindecare. Colagenul este cel care conferă pielii elasticitate, deci este benefic când vrei să arăți mai tânăr(ă). Căldura generată de laser este atât de fin reglată, încât nu vă va deteriora pielea, dar va provoca un răspuns de vindecare suficient de puternic pentru a obține rejuvenarea.

Ce este laserul Thulium folosit de către LaseMD™?

Laserul cu Thulium LaseMD™ cu o lungime de undă de 1927nm este un laser fracționat non-ablativ pentru refacerea suprafeței pielii în scopul rejuvenării acesteia. Laserul Thulium este ideal pentru tratamentul non-ablativ al epidermei și al dermului superior, datorită absorbției moderate de apă.

Lungimea de undă a laserului LaseMD™ are câteva proprietăți unice.
Din punct de vedere histologic, tratamentul cu Thulium reușește o coagulare superioară a țesuturilor față de ablație. Adică, schelele stratului cornos rămân intacte atunci când se realizează acele canale în epidermă, lucru important pentru absorbția ingredientelor active în piele.
Din punct de vedere clinic, acest lucru este benefic pentru tratamentul afecțiunilor superficiale, cum ar fi hiperpigmentările, ten fotoîmbătrânit, anomalii texturale fine și leziuni actinice.

În ceea ce privește tratamentele care intră în categoria de “skin resurfacing”, există două tipuri principale: varianta completă, în care întreaga piele a feței este refăcută și varianta fracționată, unde o porțiune a pielii (porțiuni de piele) este refăcută.

Laserul fracționat non-ablativ tratează doar o porțiune a pielii, lăsând intactă pielea din jur, astfel că vindecarea poate avea loc rapid. Lezarea controlată a țesuturilor are ca rezultat stimularea mecanismelor naturale de vindecare ale organismului, ceea ce duce la înlocuirea țesutului slăbit cu țesut nou și colagen nedeteriorat.

Bineînțeles că și tratamentele cu laser non-ablativ, cum ar fi laserul cu Thulium, vor genera eritem (roșeață), edem și posibile micropuncte maronii, pe măsură ce resturile necrotice și pigmentul din epidermă și dermul superior se desprind în timpul tratamentului. LaseMD™ este însă proiectat astfel încât ca, după tratament, efectele secundare cauzate de refacerea pielii, cum ar fi acele micropuncte maro generate de microrazele individuale ale laserului să fie foarte mici, chiar invizibile cu ochiul liber.

Laserul cu Thulium LaseMD™ permite tratamente personalizabile, ceea ce înseamnă că funcționează pe toate tipurile de piele și este tolerat foarte bine, inclusiv de pielea sensibilă.

LaseMD™ versus alte tipuri de lasere

Spre deosebire de laserele tradiționale folosite în rejuvenarea facială pentru “skin resurfacing”, laserul cu Thulium LaseMD oferă un tratament mai blând, dar eficient, cu vindecare mai rapidă și disconfort minim, în comparație cu procedurile cu tehnologii laser mai vechi, cum este, de exemplu, laserul Fraxel.

Laserul cu Thulium LaseMD oferă multe avantaje față de tehnologiile consacrate, dar învechite: setări reglabile pentru laser cu putere mai mare și densitate maximă, ceea ce înseamnă că pune la dispoziție o gamă mai largă de tratamente de intensitate diferită, de la cele ușoare, la unele mai agresive.

Poate cel mai important aspect pentru cei care nu-și pot permite perioade lungi de recuperare este că efectele secundare post-procedură, cum ar fi edemul (umflarea), apariția veziculelor sau a crustelor la nivelul zonei de tratament sunt aproape inexistente, persistând doar o roșeață puternică timp de câteva zile.

Chiar dacă laserul erbium:YAG creează în derm niște microcanale similare cu cele realizate de LaseMD, acțiunea sa în stratul cornos nu se păstrează. Acest lucru înseamnă că, după tratamentul cu laserul ER:YAG canalele se închid imediat, perioada de recuperare este mai lungă și are loc și o supra-stimulare a pielii atunci când sunt aplicate produse dermatologice și/sau cosmetice. Acest lucru înseamnă că laserul erbium:YAG nu este potrivit în combinația cu cosmeceuticele, deoarece poate duce la iritații.

De asemenea, laserul CO2 ar putea fi considerat cea mai bună opțiune, dar are un timp de nefuncționare mai semnificativ, iar zona de coagulare care înconjoară microcanalele create prin ablație poate inhiba pătrunderea în piele a ingredientelor active. De asemenea, lichidul seros umple microcanalele, fapt care diluează sau împinge spre exterior cosmeceuticele aplicate.

Cosmeceuticele LaseMD™ dezvoltate de Lutronic

De regulă, produsele cosmetice conțin mai mult de 40 de ingrediente, inclusiv conservanți sintetici, emulgatori, agenți tensioactivi, coloranți artificiali, parfumuri, agenți de îngroșare și așa mai departe, iar de obicei acestea sunt adăugate pentru a mări considerabil viața pe raft a produselor și nu neapărat pentru sănătatea pielii. În dezvoltarea cosmeceuticelor speciale pentru LaseMD, Lutronic a adoptat filozofia minimalismului cosmetic, care se bazează pe conceptul de a oferi doar ingredientele esențiale necesare pielii.

Astfel că, fiolele Lutronic:

 • conțin doar ingrediente esențiale;

 • nu au parfum artificial;

 • nu conțin substanțe chimice artificiale;

 • sunt dezvoltate pe o tehnologie bazată pe Multi (Nano*) Lipozomi;

 • au un sistem granulat multilipozomal cu o formulă unică;

 • sunt special formulate pentru CDS (sistem de livrare a produselor cosmetice) facilitat de laserul LaseMD;

 • au un sistem duo cameral.

De aceea, termenul de valabilitate este redus, iar efectul este maxim. Datorită microcanalelor deschise în piele, ingredientele active funcționează pentru a redensifica pielea, care devine după fiecare aplicare mai puternică și mai sănătoasă. Efectul tratamentului se percepe în exterior ca o întinerire 100% naturală.

În funcție de nevoile pielii tale și cu ajutorul specialiștilor Doctor SKiN, ai la dispoziție următoarele opțiuni:

Rejuvenarea pielii cu LaseMD™ de la Lutronic - Doctor SKiN

💚 Fiola LaseMD cu vitamina C – hiperpigmentare & fotoîmbătrânire

Vitamina C este unul dintre cei mai puternici antioxidanți naturali, care mențin pielea tânără și luminoasă prin susținerea integrității matricei de colagen și prin combaterea stresului oxidativ. Tehnologia avansată îi asigură acum stabilitatea și o penetrare profundă la nivelul pielii.

💚 Fiola LaseMD cu vitamina A – rejuvenare facială, riduri & acnee

Vitamina A și, mai precis, acidul retinoic, este singurul ingredient natural care poate remedia cu adevărat și inversa efectele îmbătrânirii asupra pielii. Volumul de date științifice recente demonstrează și asigură calitatea sa de a rejuvena vizibil pielea de pe față și corp.

💚 Fiola LaseMD cu Acid tranexamic – hiperpigmentare & roșeață

Acidul tranexamic este utilizat de zeci de ani pentru a ajuta la o recuperare mai rapidă după intervențiile de chirurgie plastică. Medicii și oamenii de știință au descoperit accidental că are și proprietatea de a albi și de a conferi luminozitate pielii. Tehnologia MNGTM a reușit să creeze o formulă topică stabilă, foarte greu de găsit până-n prezent.

💚 Fiola LaseMD cu Resveratrol- hiperpigmentare, acnee & pori dilatați

Resveratrolul este un tip de polifenol natural și o fitoalexină, care are proprietăți antimicrobiene și antioxidante, fiind generat ca răspuns la leziuni sau atunci când planta este atacată de agenți patogeni externi precum bacterii sau ciuperci.

Fiola LaseMD™ conține 7% resveratrol de calitate înaltă, cu o puritate 99%, echivalentă cu conținutul de resveratrol a peste 500 de sticle de vin. Resveratrolul are efecte dovedite și în prevenirea carcinogenezei pielii, cauzate de expunerea la raze UV.

💚 Fiola LaseMD cu celule Stem – rejuvenare

Această combinație specială a fost dezvoltată pentru a furniza peptide în abundență provenite din mediul de celule stem. În 20% din medii, se găsesc în principal o mulțime de peptide, inclusiv EGF, TFG-b, fibronectină, HGF, KGF, VEGF, PDGF, FGF-2, colagen. Peptidele sunt cunoscute ca factori de creștere importanți în regenerarea pielii și a părului.

Formula beneficiază de tehnologia de ultimă oră dezvoltată de Kangstem Biotech pentru celule stem, care are scopul de a întineri pielea din interior spre exterior.

💚 Fiola LaseMD cu celule Stem, KGF-2 și genisteină – tratament împotriva căderii părului

Bazată pe tehnologia de ultimă oră dezvoltată de Kangstem Biotech pentru celule stem, formula a fost concepută special pentru căderea părului, fiind îmbogățită cu factorul de creștere KGF-2, care stimulează capilarele și facilitează migrația și înmulțirea celulelor endoteliale și ginesteină, un izoflavonoid extras din soia, care îmbunătățește calitatea părului și a pielii. Ginesteina acționează prin reducerea hormonului DHT, principalul vinovat pentru căderea părului și creșterea nivelului de testosteron la nivelul optim.

Ce simți în timpul procedurii LaseMD™?

Ca orice alt laser, inclusiv LaseMD produce căldură, iar pacienții experimentează senzații de furnicături în timpul procedurii, care pot fi mai intense, în funcție de cât de intens este tipul de tratament ales. Cu toate acestea, nu există senzația de arsură sau durere, mai ales că, în clinicile Doctor SKiN, putem aplica, la cerere, cremă anestezică pentru a elimina orice disconfort.

O ședință de tratament cu LaseMD durează între 20 și 30 de minute, în funcție de mărimea zonei tratate. Întrucât tratamentul poate fi efectuat la trei niveluri diferite de intensitate, îți personalizăm procedura pentru a-ți atinge obiectivele, în condiții optime de confort. În plus, laserul este ajustabil pentru a se potrivi cu tipul tău de ten.

După tratamentul cu laser se vor aplica una sau o combinație de formule care conțin antioxidanți și alte ingrediente active puternice. Acestea vor pătrunde în straturile inferioare ale pielii prin intermediul microcanalelor. La final se va aplica o cremă hidratantă și una cu protecție SPF 50+.

Imediat după tratament pielea ta se va simți puțin aspră, ca și când i-ar fi tot timpul sete. Acest lucru durează de obicei o săptămână, dar nu este vizibil sau deranjant. Pentru a maximiza efectul tratamentului, este indicat să folosești formulele profesionale utilizate în clinică și acasă, respectând condițiile de păstrare și aplicare.

După tratamentul LaseMD, este posibil, în funcție de intensitatea tratamentului, să apară următoarele efecte:

 • intensitate ușoară: roșeață, timp de 12 – 24 ore, similară cu cea a unei arsuri solare.
 • intensitate medie: roșeața poate dura până la 3 zile. Poate să apară ușoară descuamare.
 • intensitate puternică: roșeață ce persistă 5 – 7 zile, timp în care pielea se poate descuama.

Singurul lucru pe care îl ai de făcut este să-ți menții pielea hidratată, aplicând la câteva ore ser, mască și creme dermatocosmetice și să nu te expui la soare sau solar. Crema de protecție solară cu factor SPF 50+ este obligatorie.

De câte ședințe LaseMD ai nevoie pentru a vedea rezultatele?

Primele rezultate devin evidente odată ce pielea se vindecă, adică aproximativ în 7 – 10 zile post tratament. Vei observa o ameliorare în ceea ce privește aspectul petelor și al pigmentării, iar pielea ta va arăta mai fină, mai sănătoasă și mai întinerită. Mulți pacienți consideră că arată considerabil mai tineri, dar efectul tratamentului variază și depinde de caracteristicile tale individuale.

Mai mult decât atât, rezultatele sunt cumulative și este nevoie de minim 5 ședințe efectuate la un interval de 2 săptămâni pentru a vedea schimbări notabile. Pielea din zona de tratament va arăta din ce în ce mai bine timp de 6 luni, pe măsură ce continuă producția naturală de colagen și elastină.

Rezultatele se mențin între 6 luni și chiar un an de zile. După aceea, este nevoie de ședințe de mentenanță, conform nevoilor tenului tău, pentru a stopa efectele procesului de îmbătrânire naturală.

De asemenea, tratamentele regulate vor îmbunătăți rezultatele obținute, iar pielea ta va arăta din ce în ce mai bine, având o structură mai densă și mai sănătoasă, care va putea lucra împotriva semnelor de îmbătrânire.

Ce trebuie să fac după tratamentul de rejuvenare facială cu LaseMD™?

 • În cazul în care decizi să continui tratamentul acasă, păstrează fiola într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui. Se recomandă păstrarea la frigider sub 5°C, dar ai grijă ca fiola să nu congeleze.

 • Spală fața cu apă caldă înainte de culcare, apoi agită bine fiola. Aplică 0,5 ml de ser (aproximativ 2 pompe) pe față și/sau pe gât, decolteu, mâini.

 • Este indicat să începi prin aplicarea serului fiolei, periorbital și apoi îl poți întinde spre periferia feței.

 • După ce serul LaseMD este absorbit în piele, poți aplica crema ta obișnuită.

 • Pentru a menține efectul de hidratare, folosește o mască după aplicarea serului din fiolă.

 • Conținutul fiolei LaseMD rămâne activ timp de 2 săptămâni, așa că îți recomandăm să vizitezi clinica după 2 săptămâni, chiar și atunci când conținutul fiolei arată bine.

 • În momentul în care conținutul fiolei își schimbă culoarea (în general acest lucru se întâmplă după deschidere la circa 2 săptămâni, în condiții optime de păstrare), nu mai este sigură pentru utilizare.

 • Dacă observi sedimente pe fundul fiolei, agită bine înainte de utilizare, pentru a dizolva pulberea, care este absolut normală.

Tratamentul nu este recomandat persoanelor cu așteptări nerealiste.

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Rejuvenarea pielii cu LaseMD™ de la Lutronic”

Echipa Doctor SKiN

LaseMD™ Lutronic
Rejuvenarea pielii cu LaseMD™ de la Lutronic
399 lei999 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin