VOLUX

Consultă-te cu unul din specialiștii în frumusețe de la Doctor SKiN.

Programeză-te

VOLUX – inovatia care transforma abordarea procedurilor de intinerire.

Noul filler Juvéderm VOLUX, disponibil la Doctor SKiN, reprezintă inovația care transformă abordarea procedurilor de întinerire și asigură o opțiune de tratament pentru cei care doresc să își definească zona bărbiei și să obțină contur mandibular.

Cercetările în rândul consumatorilor au arătat că 7 din 10 persoane sunt interesate de modul în care arată fața lor.

VOLUX - Doctor SKiN

Frumusețea este adesea descrisă folosind trei cuvinte cheie: simetrie, echilibru și armonie.

Juvéderm® VOLUX este cel mai recent gel injectabil cu acid hialuronic de la Allergan și reprezintă cea mai recentă inovație din gama extinsă Allergan de fillere faciale Juvéderm®.

VOLUX conține acid hialuronic cu cea mai mare coeziune și elasticitate, din toate produsele gamei și folosește tehnologia unică brevetată VYCROSS®.

Juvederm VOLUX este un gel structural resorbabil, cu o formulă specifică, menită să restabilească și să creeze volum la nivelul feței, în zona bărbiei și a obrajilor cu rezultate care pot dura până la 18 – 24 luni.

Acesta are efecte de proiecție și de tensionare, adaptate modificării conturului frunții și a mandibulei. Date fiind proprietățile sale, permite medicilor să sculpteze inclusiv zona obrajilor și să definească conturul facial.

Pe măsură ce îmbătrânim, mai mulți factori pot contribui la modul în care partea inferioară a feței îmbătrânește, inclusiv genetica, modificările la nivelul țesutului moale și ale structurii oaselor, expresii faciale repetitive și elemente din mediul exterior.

De la vârsta de 25 – 27 de ani începe diminuarea treptată a oaselor faciale, relaxarea ligamentelor, a volumului țesutului adipos și laxitatea pielii.

Astfel, apare o redistribuire a greutății feței, cu deplasarea țesuturilor moi spre centru, fața ovală devine mai lungă, cu contur neclar.

Multe persoane încep să piardă din definire în zona bărbiei, a gâtului și a zonei obrajilor, adesea schimbându-ni-se forma feței pe măsură ce îmbătrânim: pielea începe să se subțieze și să își piardă din fermitate, în timp ce țesutul moale căzut duce la apariția fălcilor. “Lăsarea” maxilarului inferior este inestetică și trădează vârsta.

Genetica joacă un rol semnificativ în modificarea formei feței de-a lungul vieții, desigur, împreună cu alte modificări naturale ale țesutului moale și ale structurii osoase.

Expresiile faciale repetitive de-a lungul anilor pot afecta modul în care ni se modifică bărbia și mandibula. De asemenea, sunt relevanți și factorii de mediu.

VOLUX se adresează acelor pacienți care vor să obțină o îmbunătățire semnificativă dar fără durerea, riscul și timpul de recuperare asociate chirurgiei.

Conform unui studiu Allergan, aspectul părții inferioare a feței poate juca un rol important în modul în care percepem caracterul atrăgător al feței: 51% dintre persoane vor să-și modifice forma zonei inferioare a feței, iar femeile declară că forma ideală a zonei inferioare a feței este una simetrică ovală, proporțională, cu o mandibulă bine definită și o bărbie fermă, tonifiată și o delimitare clară între gât și zona bărbiei.

În urma aceluiași studiu, Juvéderm® VOLUX s-a dovedit satisfăcător pentru 95% dintre pacienți aceștia declarând că au fost mulțumiți de rezultate câteva luni bune după tratament. Organizarea acestui studiu a fost unică, întrucât scopul principal a fost acela de a evalua modificarea medie a unghiului mandibular față de linia de bază în comparație cu un grup de control.

La 18 luni, 62% dintre pacienți încă declarau rezultate pozitive.

“Forma feței noastre se schimbă cu vârsta: pielea începe să se subțieze și să își piardă fermitatea, în timp ce țesutul moale căzut poate duce la apariția fălcilor,” declară dermatologul Patricia Ogilvie, Germania.

“Până în prezent opțiunile de tratament non-invaziv pentru treimea inferioară a feței au fost limitate. Juvéderm® VOLUX este soluția perfectă pentru pacienții care doresc un aspect mai definit al zonei inferioare a feței fără a fi nevoiți să apeleze la chirurgie – gelul ne permite să restabilim volumul astfel încât mandibula pare mai netedă și mai bine definită.”

Mandibula este un factor cheie în definirea întregii forme a feței, iar la Doctor SKiN ținem cont de acest aspect atunci când medicul specialist efectuează procedurile de sculptare a mandibulei pentru a asigura rezultate cu aspect natural care vor îmbunătăți aspectul și nu care să aducă modificări dramatice.

Chiar dacă femeile apelează, cu rezultate foarte bune, la diverse tratamente pentru treimea superioară și medie a feței, cum ar fi toxina botulinică (Vistabel, Dysport), acid hialuronic (Voluma, Teosyal Redensity, ProFhilo, Aliaxin, Filorga, Restylane) sau stimulatoare de colagen (RadiesseEllanse), neglijarea treimii inferioare creează un aspect neplăcut.

Juvederm VOLUX are la bază aceeași tehnologie Vycross de la Volbella și Voluma și oferă o soluție imediată pentru conturarea liniei mandibulei si refacerea treimii mediene a feței.

La fel ca multe alte produse de tip filler facial din gama Juvéderm®, VOLUX este un gel alcătuit din acid hialuronic (HA), o substanță care este prezentă în mod natural în corp. Totuși, pentru un contur bine definit și mai multă precizie, Juvederm VOLUX conține o concentrație de acid hialuronic cross-linkat mult mai mare. Acesta este injectat adânc în piele prin mai multe injecții, producând rezultate treptate, naturale.

Pentru o experiență cât mai confortabilă în timpul tratamentului, VOLUX conține lidocaină.

Beneficiile Juvederm VOLUX™

  • Netezește ridurile glabelare, ridurile faciale
  • Crește volumul obrajilor și al bărbiei
  • Restabilește volumul pierdut al pielii
  • Îmbunătățește forma generală a feței.

Juvéderm® este brandul lider global în domeniul fillerelor faciale pe bază de acid hialuronic și răspunde nevoilor consumatorilor în materie de estetică medicală de peste un deceniu. Fillerele oferă contur și volumizare nechirurgicală la nivelul feței, umplând ridurile și liniile fine și hidratând pielea – cu rezultate care pot dura de la 9 – 24 luni, în funcție de tratamentul ales.

Acidul hialuronic este un ingredient cunoscut pentru calitățile sale de a hidrata pielea, ajutând la redarea elasticității și a tonusului, rezultând o piele cu aspect sănătos, natural.

Alături de Juvéderm® VOLITE, Juvéderm®VOLBELLA, Juvéderm® VOLIFT și Juvéderm®
VOLUMA, Juvéderm® VOLUX este cea mai recentă apariție în gama Allergan de fillere faciale VYCROSS cu lidocaină.

La Doctor SKiN motto-ul după care ne ghidăm este „frumusețea ta, regulile tale!”

Te așteptăm, într-o atmosferă prietenoasă şi relaxată, cu o abordare profesionistă!

Articole recomandate

27 martie 2024

Știi pe mâinile cui îți lași frumusețea?

Frumusețea este subiectivă, dar chiar dacă nu este măsurabilă, are niște standarde care sunt asociate cu tinerețea, prospețimea, simetria și…

11 martie 2024

TOP tratamente de slăbire, care te scapă de grăsimea de pe fiecare zonă a corpului

Te-ai săturat să admiri pozele Before and After de pe Instagram cu transformări uimitoare? În afară de diete, sport și…

Lasă un comentariu

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarcere la magazin