Rejuvenarea pielii de pe față, mâini și tratamentul ridurilor cu Radiesse®

Cauți un tratament estetic de rejuvenare facială cu efect imediat și rezultate care durează 1 an de zile? Radiesse® este primul filler dermic biocompatibil, aprobat FDA, pentru întinerirea pielii de pe mâini. Este extrem de eficient pentru a reda volumul pierdut din zona pomeților, a bărbiei, a tâmplelor și pentru a umple ridurile moderate și severe, precum șanțurile nazolabiale ori ridurile marionetă.

În plus, datorită compoziției sale, stimulează natural producția de colagen, așadar rezultatele se îmbunătățesc în săptămânile după injectare, iar pielea își redobândește elasticitatea, fermitatea și strălucirea. Radiesse® este un tratament ideal pentru adulții cu vârsta cuprinsă între 35 și 60 de ani.

1.499 lei2.699 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achiziționarea procedurii nu reprezintă o dovadă a angajamentului medicului că vă va face procedura.

În funcție de mai mulți factori [printre care vârsta, starea Dvs. de sănătate, așteptările pe care le aveți de la tratament], în urma consultului, medicul poate considera că nu sunteți compatibilă cu procedura achiziționată sau nu veți avea rezultatele dorite.

Caz în care vă va face recomandări bazate pe experiența și cazuistica similară avută iar, dacă recomandările nu răspund așteptărilor Dvs., vă vom restitui suma achitată.

citește mai mult

De ce să alegi fillerul dermic Radiesse®?

 • efect imediat, care se îmbunătățește în timp și care durează până la 12 luni

 • umple ridurile moderate și profunde, corectând aspectul îmbătrânit al feței și al mâinilor (dosul palmei)

 • conferă volum acolo unde există un deficit: pomețilinia mandibulară, bărbietâmple

 • estompează șanțurile nazolabiale proeminente și ridurile marionetă

 • redefinește conturul facial

 • susține producția naturală de colagen

 • corectează aspectul pielii lăsate

 • redă elasticitateafermitatea și strălucirea pielii cu semne de îmbătrânire

 • rezultate imediate, vizibile după o singură sesiune de tratament

 • produs hipoalergenic100% compatibil cu organismul uman

 • tratament rapid

 • fără durere, fără perioade lungi de recuperare

 • primul filler dermic injectabil aprobat FDA pentru rejuvenarea pielii de pe mâini

Rejuvenarea pielii de pe față, mâini și tratamentul ridurilor cu Radiesse® - Doctor SKiN

Ce este fillerul dermic Radiesse®?

Radiesse® este un filler dermic injectabil, de ultimă generație, aprobat FDA, folosit în tratamentele estetice pentru estomparea semnelor de îmbătrânire de pe față și mâini. Se poate utiliza atât pentru umplerea ridurilor și pliurilor faciale moderate până la severe, inclusiv șanțurile nazogeniene sau pliurile nazolabiale, dar și pentru ridurile marionetă.

Pe lângă acțiunea sa puternică antiaging, Radiesse® acționează eficient pentru a contracara pierderea de volum, adăugând plinătate trăsăturilor și redând un aspect întinerit. Este un filler dermic foarte versatil și se poate folosi pentru a contura bărbia și obrajii, pentru a reduce semnele de îmbătrânire sau pentru a sculpta fața.

Fiind și foarte rezistent, Radiesse® este excelent pentru crearea de „pseudo implanturi” în zona obrajilor și a bărbiei. Din acest motiv, poate fi plasat direct peste structura osoasă a pomeților sau a bărbiei, pentru a obține un efect de lifting natural și pentru a schimba aspectul feței, ridicând obrajii lăsați, căzuți, care conferă un aspect îmbătrânit, în formă de U.

Cum funcționează Radiesse®?

Colagenul este principala proteină structurală din piele. Acesta oferă netezime, volum, strălucire și fermitate. Pe măsură ce îmbătrânești, producția de colagen a organismului scade, ducând la apariția ridurilor și a liniilor fine, precum și la pierderea de volum la nivelul feței. Prin tehnologia substanței și modul de acțiune, Radiesse® reprezintă o soluție excelentă, cu efect dublu, pentru a crește aportul natural de colagen și pentru a da timpul înapoi.

Radiesse® conține o matrice specială de microsfere de hidroxiapatită de calciu (CaHA), o substanță biocompatibilă, care se regăsește din abundență în smalțul dinților noștri și în oase. Aceste microsfere sunt legate printr-un gel conductor, solubil în apă. Când gelul este injectat sub piele, fillerul umple ridurile și pliurile, redând volumul pierdut. Efectul este instantaneu.

Hidroxiapatita de calciu pătrunde mai adânc, în straturile profunde ale pielii, declanșând producția naturală de colagen. Corpul tău absoarbe gelul și metabolizează CaHA-ul în timp, într-un mod diferit de filierele dermice pe bază de acid hialuronic. Întrucât Radiesse® este un biostimulator, te bucuri de rezultate imediate, care se îmbunătățesc ulterior, deoarece colagenul stimulează regenerarea și îmbunătățirea calității pielii. Aspectul tânăr al pielii este direct proporțional cu rezerva de colagen din structura sa.

Mai exact, corpul este stimulat să producă singur, în mod natural, propriul material de umplere, urmând ca proteinele de colagen nou formate să înlocuiască gelul în următoarele 2 – 3 luni, după ce macrofagele degradează gelul conductor. Acțiunea hidroxiapatitei de calciu, asigură efectul de durată al tratamentului, păstrând pielea netedă și fermă pe termen lung, pentru cel puțin 1 an de la injecțiile cu Radiesse®.

Ce zone îmi pot îmbunătăți cu fillerul dermic Radiesse®?

Tratamentul cu Radiesse® este o procedură destinată în special umplerii șanțurilor nazolabiale (ridurilor nazogeniene) și a ridurilor marionetă. În plus, Radiesse® adaugă volum în zona pomețilorbărbieitâmplelor și a mandibulei, corectând micile asimetrii și armonizând conturul feței. De asemenea, Radiesse® este primul filler dermic aprobat de FDA pentru tratamentul pielii îmbătrânite de pe mâini.

Candidații ideali pentru procedura de rejuvenare cu Radiesse® sunt adulții cu vârste cuprinse între 35 și 60 de ani, care sunt nemulțumiți de aspectul pliurilor, cutelor și ridurilor faciale și care își doresc să-și redobândească volumul, elasticitatea și fermitatea pielii, dar și un aspect general mai tânăr, care se menține mai mult timp.

Uneori, tratamentul injectabil cu Radiesse® este recomandat pacienților care au suferit pierderi de grăsime în zona feței din cauza infecției cu HIV. În anumite cazuri, Radiesse® poate fi utilizat și pentru a umple cicatricile adânci.

Radiesse® versus fillerele cu Acid Hialuronic

Nu toate fillerele dermice sunt la fel. Multe mărci au la bază acidul hialuronic. În schimb, Radiesse® este formulat pe baza unor microsfere de CaHA, care oferă avantaje specifice, pe care pacienții nu le-ar putea obține prin alte tratamente injectabile.

De exemplu, atât Juvederm, cât și Restylane sunt substanțe de umplere dermice pe bază de acid hialuronic care, de asemenea, redau volumul și întind pielea. Pot trata zone pe care Radiesse® nu le poate aborda, cum ar fi buzele și zona de sub ochi. În general, injecțiile cu acid hialuronic sunt cele mai bune pentru ameliorarea liniilor și a ridurilor superficiale, până la moderate.

Radiesse®, pe de altă parte, funcționează cel mai bine pentru a corecta ridurile profunde, cum ar fi șanțurile nazogeniene, pliurile și liniile care apar în a doua jumătate a feței dar și cele din obraji, bărbie, contur mandibular, zona temporală sau regiunea malară. De asemenea, reprezintă o alegere mai bună pentru întinerirea pielii de pe mâini.

Nu este recomandat pentru zona de sub ochi, deoarece are o consistență mai groasă și poate lăsa umflături vizibile sau poate duce la albăstrirea pielii, numită efect Tyndall. Această situație apare atunci când produse mai puțin fluide sunt injectate prea superficial.

Beneficiile fillerului dermic Radiesse® față de fillerele cu acid hialuronic mai includ:

 • Remanența rezultatelor

Majoritatea fillerelor dermice pe bază de acid hialuronic oferă rezultate de scurtă durată, de câteva luni până la un an și necesită mai multe ședințe de tratament, pentru cei care își doresc să mențină rezultatele mai mult timp. Cu Radiesse®, rezultatele sunt vizibile rapid, iar efectul tratamentului se păstrează pentru mai mult timp.

Juvederm Vollure XC și Restylane Defyne pot rezista până la 18 luni. Un studiu clinic care a comparat însă rezultatele Radiesse® și Restylane, a constatat că, atunci când este injectat în pliurile nazolabiale, Radiesse® a avut rezultate mai bune, pe o durată mai lungă de timp față de Restylane. Întrucât Radiesse® stimulează procesul natural de producție a colagenului, continuă să îmbunătățească aspectul pielii chiar și până la 2 ani de la injectare.

 • Versatilitatea tratamentului

Pentru mulți pacienți, fillerele dermice obișnuite sunt doar opțiuni de tratament pentru riduri. Radiesse® este însă mai mult decât o soluție anti-îmbătrânire. Pe lângă umplerea pliurilor nazolabiale și a ridurilor marionetă, acest tratament injectabil, cu o mai mare vâscozitate și elasticitate decât acidul hialuronic, este folosit cu succes pentru a adăuga volum în zonele unde există un deficit, fiind un mod excelent de a armoniza trăsăturile faciale.

Recent, specialiștii în chirurgie plastică și dermatologii au început să folosească Radiesse diluat pentru injecții mai superficiale la nivelul feței, gâtului și pe corp, pentru a trata laxitatea și problemele de textură ale pielii. Procedura este în curs de aprobare de către FDA.

Radiesse® versus Sculptra

Sculptra, un filler dermic pe bază de acid poli-L-lactic (PLLA), este adesea injectat mai adânc în piele. Poate restabili volumul feței dar, la fel ca Radiesse®, nu este recomandat pentru utilizare în buze sau sub ochi.

Sculptra funcționează prin stimularea colagenului natural al corpului și poate dura două, până la trei luni pentru a observa o îmbunătățire semnificativă. Prin urmare, Radiesse® este o alegere mai bună, dacă-ți dorești un efect imediat.

În plus vei avea nevoie de mai mult de o sesiune de injectare cu Sculptra, la câteva săptămâni distanță, în timp ce Radiesse nu este un tratament estetic cu repetare.

Radiesse® versus toxina botulinică

Radiesse® este un filler dermic de umplere, în timp ce toxina botulinică este o neurotoxină, ceea ce înseamnă că blochează nervii din mușchi la locul injectării. Relaxând temporar mușchiul și împiedicându-l să se miște, Bot0x-ul poate atenua sau netezi ridurile timp de până la 6 luni. Fillerele dermice, pe de altă parte, redau volumul pierdut odată cu vârsta în diferite zone ale feței, cum ar fi obrajii plați sau șanțurile nazolabiale.

Ideală este combinarea toxinei botulinice cu filierele dermice precum Radiesse®, pentru a obține un lifting facial lichid și a trata mai multe probleme ale feței în același timp.

Injectarea cu fillerul dermic Radiesse® doare?

În clinicile Doctor SKiN asigurăm în permanență o experiență de tratament confortabilă pentru toți pacienții noștri, monitorizând starea acestora și reacția la orice tratament estetic, facial, corporal sau de epilare definitivă.

Tratamentul cu fillerul dermic Radiesse® se face sub anestezie topică, aplicată local, astfel că disconfortul resimțit, în funcție de gradul personal de rezistentă la durere, este minim spre deloc. În plus, Radiesse® are în compoziție lidocaină, o substanță anestezică care va elimina orice durere.

Cât durează injectarea cu Radiesse® și de câte ședințe am nevoie?

Procedura de injectare în sine durează aproximativ 30 de minute, cu tot cu aplicarea cremei anestezice. Medicul specialist va stabili volumul de substanță necesară pentru injectare, în funcție de mărimea și adâncimea ridurilor din zonele pe care dorești să le tratezi. Întrucât oferă rezultate imediate, cu Radiesse te poți bucura de un aspect mai tânăr, timp de 12 – 15 luni, cu o singură ședință de tratament.

Unii pacienți, în funcție de gradul de metabolizare, se bucură de rezultate pe termen lung, de până la 2 ani. Deși are o remanență crescutăefectul tratamentului estetic cu Radiesse® nu este permanent. Acest lucru înseamnă că poate fi necesară repetarea tratamentului la un anumit interval de timp, conform recomandărilor medicului specialist.

Când se văd rezultatele injectării cu Radiesse® ?

Datorită acțiunii rapide a fillerului Radiesse®, te poți aștepta la o îmbunătățire imediată a aspectului pielii tratate. În decurs de câteva săptămâni, pe măsură ce producția naturală de colagen crește, vei observa rezultatele finale, adică o piele mai netedă, fără cute și pliuri, dar și trăsături mai pline, mai tinere și un contur facial mai definit.

Recuperarea după injectarea cu Radiesse®

Unele reacții adverse normale pot include: edem (umflături), roșeață, eritem (vânătăi), senzație de mâncărime. Toate aceste manifestări nu sunt severe și se vor diminua de la sine în următoarele 36 de ore de la finalizarea tratamentului.

Imediat după injectare, până la integrarea completă, se poate întâmpla să simți sub piele produsul, fără a reprezenta un motiv de îngrijorare. Conform indicațiilor medicului estetician, trebuie făcut un ușor masaj (nu viguros!) pentru a disipa eventuali mici noduli la locul de injectare.

Pentru a reduce posibilitatea de apariție a vânătăilor sau riscul de sângerare în zonele tratate, trebuie evitată înainte de injectare folosirea medicamentelor care acționează ca diluanți ai sângelui, precum vitamina C, E, gingko biloba, aspirina sau ibuprofenul, anticoagulante și antiinflamatoarele nesteroidiene. Aspirina și produsele care conțin acid acetilsalicilic trebuie oprite cu 7 – 10 zile înainte de injectare, iar ibuprofenul cu cel puțin 2 zile înainte.

Deși vei putea reveni imediat la activitățile obișnuite, este recomandat să eviți efortul fizic intens pentru câteva zile. Pielea va fi sensibilă, de aceea este indicat să eviți expunerea la soare și căldură timp de cel puțin 24 de ore sau până când roșeața și umflăturile dispar.

 • Studiile au arătat că efectele adverse ale fillerului dermic Radiesse® sunt rare și, de obicei, sunt rezultatul unor erori care țin de tehnica de injectare. De aceea, este obligatorie alegerea unui medic chirurg sau a unui dermatolog cu experiență în proceduri estetice, bine pregătit, care stăpânește foarte bine anatomia facială și a mâinii, dar și a unei clinici care acordă atenția necesară atât păstrării conforme a substanțelor folosite cât și instruirii ca la carte a personalului medical.

Care sunt contraindicațiile injectării cu Radiesse®?

Nu pot beneficia de tratamentul cu Radiesse:

 • persoanele cu fillere permanente (pot apărea noduli)

 • persoanele alergice sau sensibile la oricare din ingrediente

 • persoanele care suferă de tulburări de coagulare a sângelui sau boli autoimune

 • persoanele cu infecții active ale pielii în zona de tratament

 • femeile însărcinate sau care alăptează

 • persoanele cu antecedente de herpes ar putea avea un focar în urma procedurii

 • persoanele cu așteptări nerealiste.

Ce trebuie să fac înainte de prima injectare cu Radiesse®?

Unele medicamente, cum ar fi anticoagulantele sau aspirina pot provoca sângerări excesive sau apariția unor vânătăi severe la locul injectării. De aceea, este important să informezi temeinic medicul cu privire la istoricul tău medical și să specifici ce tratamente ai urmat și urmezi în prezent.

Este tratamentul cu Radiesse® sigur?

Radiesse® este un produs non toxic, hipoalergenic și 100% biocompatibil cu organismul uman (nu este necesar test de alergie înainte de injectare), fiind aprobat de FDA ca tratament împotriva îmbătrânirii pentru ten și mâini. De asemenea, în oricare din clinicile Doctor SKiN, procedura este realizată doar de către medicii chirurgi plasticieni sau medici dermatologi care stăpânesc perfect tehnica de injectare.

Te atrage posibilitatea de a scăpa de riduri într-o singură ședință de injectare, fără durere și fără efecte adverse care să-ți pună în pericol sănătatea? Te așteptăm în clinicile Doctor SKiN din București și Corbeanca!

Nu știi ce ți se potrivește, ai temeri despre rezultatul final sau vrei să afli mai multe detalii înainte de a lua o hotărâre? La Doctor SKiN, consultația la medicul specialist în chirurgie plastică, cu o experiență solidă în injectări, medicină anti-ageing și volumetrie facială este gratuită și neangajantă.

Programează-te acum pentru o consultație la ☎️031 005.10.15 sau pe adresa contact@doctorskin.ro!

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Rejuvenarea pielii de pe față, mâini și tratamentul ridurilor cu Radiesse®”

Radiesse, rejuvenare facială, tratament riduri, rejuvenarea mâinilor
Rejuvenarea pielii de pe față, mâini și tratamentul ridurilor cu Radiesse®
1.499 lei2.699 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin