Cum alegem cel mai bun Acid Hialuronic

Consultă-te cu unul din specialiștii în frumusețe de la Doctor SKiN.

Programeză-te

O substanță „de vază” în industria de beauty contemporană, Acidul Hialuronic a reușit să modifice în mod exponențial perspectiva pe care o avem despre frumusețe. Dacă acum câțiva ani ne resemnaserăm să considerăm că ridurile nu pot dispărea decât în urma unor intervenții chirurgicale periculoase, tabloul pe care îl privim acum e cu totul altul, mai colorat și mai înfloritor, în mare parte și datorită Acidului Hialuronic.

Acidul Hialuronic este prezent în mod natural în corpul nostru, cu precădere în articulații, ochi și piele, fiind acea componentă din pielea noastră care întreține tinerețea. Dar ceea ce detașează această substanță-minune de concurența sa este capacitatea de a atrage de până la 1000 de ori greutatea sa în apă: dacă ai aflat ceva mai impresionant în ultima vreme, suntem numai urechi.

Însă, precum în toate poveștile frumoase, nu toate tipurile de Acid Hialuronic sunt la fel. Pentru ca transformarea ta să fie desăvârșită, este musai să apelezi la un profesionist cu experiență și toate cunoștințele necesare pentru a alege cel mai bun Acid Hialuronic.

Astfel, injecțiile cu Acid Hialuronic vor da randamentul visat, iar tu nu te vei mai sătura de imaginea ta reflectată în oglindă. Vezi la ce sortimente apelăm la Doctor SKiN în rândurile de mai jos!

Ce tipuri de Acid Hialuronic folosim la Doctor SKiN?

Pentru tine, tot ce e mai bun: acesta este moto-ul după care ne ghidăm în clinica noastră. Iar același crez îl punem și în serviciul alegerii tipului de substanță folosit în injectarea cu Acid Hialuronic.

Prin urmare, în clinica Doctor SKiN vei găsi o varietate de soluții injectabile cu Acid Hialuronic: toată gama Juvederm (Juvederm Ultra, Juvederm® Ultra XC, Juvederm VOLLURE™, Juvederm®XC, Juvederm VOLBELLA®, Juvederm VOLUMA®, Juvederm® VOLIFT™, Juvederm® VOLITE, Juvederm® VOLUX etc.), Viscoderm® Skinkò E, ProFhilo®, întreaga linie Aliaxin®, Jalupro® HMW, RRSTeosyal Redensity, Belotero Balance și întreaga gamă Restylane.

Deși vârf de lance în domeniul lor, fiecare dintre aceste fillere cu Acid Hialuronic are anumite caracteristici cunoscute la perfecție de profesioniști. De la locul injectării la adâncimea la care pot acționa, la vâscozitatea, concentrația și remanența lor, există trăsături cheie pe care numai un expert va ști să le interpreteze.

În concluzie, alegerea corectă a Acidului Hialuronic este esențială. Eventualele abateri de la normă se pot traduce în efecte adverse periculoase, în obținerea unor rezultate neconforme sau insuficiente sau într-un look artificial, nenatural ori cu gâlme, așa cum ai observat înspăimântată în imaginile care te sperie din mediul online.

Ce tip de Acid Hialuronic este recomandat în funcție de procedură

Acidul Hialuronic poate șterge sau estompa cu vitejie ridurile, poate conferi volum în zone diferite ale feței precum pomeții și buzele sau poate estompa cearcănele. Iată ce tipuri de fillere realizează cu succes aceste deziderate în rândurile de mai jos!

Umplere riduri cu Acid Hialuronic

Dacă toxina botulinică este recomandată pentru blocarea impulsurilor nervoase transmise către mușchi și deci pentru atenuarea ridurilor de expresie, Acidul Hialuronic e minunat pentru cutele adânci. Astfel, fillerele cu Acid Hialuronic conferă un aspect tânăr și proaspăt umplând în mod natural ridurile, cicatricele și liniile fine, fie că este vorba despre cele de pe frunte, dintre sprâncene, despre laba-gâștii, ridurile nazolabiale sau despre pielea îmbătrânită de pe mâini.

Cum alegem cel mai bun Acid Hialuronic - Doctor SKiN

Dat fiind faptul că fiecare dintre aceste fillere dețin caracteristici unice, că pot dura între 6 și 18 luni, injecțiile cu Acid Hialuronic recomandate de către experții noștri diferă în funcție de amplitudinea și de tipologia ridurilor tale. Astfel, pentru liniile fine și superficiale, noi folosim particulele de gel de dimensiuni mici  precum Belotero, Redensity I, ProFhilo și Restylane Silk.

Ridurile fine din jurul buzelor sunt tratate cu Restylane Silk, Restylane, Juvederm Ultra și Belotero, iar cutele nazolabiale și de la colțul gurii vor fi atenuate cu succes de Juvederm Ultra, Juvederm Ultra Plus, Restylane, Restylane Lyft și Belotero Balance.

Mărirea buzelor

Buzele voluptoase și seducătoare sunt practic piatra de temelie a imperiului lui Kylie Jenner: cea mai tânără miliardară a tuturor timpurilor a recunoscut că fillerele sunt cele care i-au conturat farmecul. Însă o gură senzuală e și semn de tinerețe, iar în urma trecerii anilor poți constata că volumul se pierde.

Buze mai senzuale, mai tinere și mai voluptoase, mai hidratate și mai seducătoare: acestea sunt „darurile” pe care le primești în urma injectării de Acid Hialuronic în buze.

De asemenea, fillerele dermice cu Acid Hialuronic pot ridica comisura bucală, pot corecta asimetriile și pot întineri în chip spectaculos: cum ai putea să treci toate aceste avantaje cu vederea?

Nu e de mirare că Acidul Hialuronic este considerat în universul de beauty ca fiind cea mai bună soluție pentru mărirea buzelor. Încă o veste bună: fillerele noastre conțin Acid Hialuronic de înaltă puritate, sunt reticulate (adică durează mai mult decât concurenții de pe piață), sunt prelucrate după cele mai noi tehnologii, care elimină complet riscul de migrare a substanței injectate sau de „strângere”.

Pentru buze, la Doctor SKiN preferăm Juvederm Ultra 3, Juvederm Volift sau Regenyal Idea, în funcție de bugetul pe care ești dispusă să îl aloci. Prețul Acidului Hialuronic în buze depinde de specificul acestuia: de la 159 de euro pentru 1 ml de Regenyal Idea, 180 de euro pentru 1 ml Juvederm Ultra 3 și 220 de euro pentru 1 ml Juvederm Volift, Voluma.

Mărirea și ridicarea pomeților

E de la sine înțeles de ce pomeții sunt atât de importanți. Cei plini, proeminenți, sunt un semn al tinereții, iar lăsarea și atenuarea volumului lor se numără printre primele indicii ale îmbătrânirii. Nu e de mirare că procedurile de contouring, care vizează obrajii plini prin machiaj, au devenit atât de populare.

Dar injecțiile cu Acid Hialuronic îți promit mărirea și ridicarea volumului pomeților de durată, nu procedură care se șterge odată ce treci discheta demachiantă pe chip.

Refăcând volumul facial, fillerele temporare restabilesc conturul natural, împrospătează chipul, atenuează pliurile nazolabiale, aspectul de ochi scufundați și așa numitele riduri „picioare de cioară”, reprezentând o procedură non-invazivă care îți poate schimba viața.

Ce Acid Hialuronic alegem? În clinica noastră, preferăm pentru mărirea și ridicarea pomeților numai fillere din gama premium, cu tehnologia inovatoare de fabricație Vycross, caracterizate prin densitate superioară și care pot persista până la doi ani. Astfel, pentru pierderea de volum în obraji, Juvederm Voluma® și Regenyal Idea dau cele mai bune rezultate, creând structură acolo unde lipsește, conferind tinerețe și volum spectaculos.  Cât costă o injecție cu Acid Hialuronic? 220 de euro pentru Juvederm Voluma și 165 de euro pentru Regenyal Idea.

Refacerea conturului mandibular

Nu numai pomeții „plini” sunt semn de tinerețe, dar și un contur mandibular ferm, ce conturează acel V adolescentin atât de atrăgător. În acest sens, reconturarea mandibulei prin injecții cu Acid Hialuronic evidențiază trăsăturile feței, sculptează și redefinește chipul: vei arăta precum o zeiță mereu adolescentă.

Procedura mai poartă numele de Lifting Facial Nechirurgical sau Lifting Lichid (facelift lichid), oferă rezultate instantanee și un aspect natural, simetric, senzual și atât de feminin.

Te întrebi ce tip de Acid Hialuronic folosim pentru aceste fillere? Preferăm Juvederm Volux (300 euro/1 ml sau 500 de euro/2 ml) ori Regenyal Super Idea (350 de euro/2 ml).

Tratamentul cearcănelor

Dacă ți-am spune că magicul Acid Hialuronic poate să estompeze și cearcănele acelea întunecate care suplimentează vârsta din buletin cu ani pe care nici măcar nu i-ai trăit? Da, fillerele reprezintă un tratament non-invaziv care reduce cearcănele, dar și pigmentarea violacee sau brună, umple liniile fine, redensifică pielea, conferă un aspect mai tânăr și redă prospețimea privirii tale mistuitoare.

La Doctor SKiN te răsfăţăm, ca de obicei, cu ce e mai bun: tratamentul revoluționar Teoxane Teoysal PureSense Redensity [II], un gel injectabil ce include cel mai pur Acid Hialuronic, 100% natural, dar și un cocktail de ingrediente cu rol de a repara pielea de sub ochi (aminoacizi, antioxidanți, vitamina B6, zinc și cupru). Nu lipsește nici lidocaina care să te ferească de durere, iar testările riguroase îți demonstrează că și de această dată am făcut cea mai bună alegere: am ales cel mai bun și mai sigur Acid Hialuronic.

La Doctor SKiN, Acidul Hialuronic este unul dintre eroii noștri!

Avem grijă să alegem de fiecare dată cele mai bune sortimente, în concentrațiile potrivite, pentru ca tu să ai parte de tot ceea ce îți dorești. Poartă o discuție cu specialiștii noștri și împreună veți decide care este tipul și concentrația substanței de care ai nevoie pentru tinerețe proaspătă și strălucitoare și armonie în trăsături.

Articole recomandate

27 martie 2024

Știi pe mâinile cui îți lași frumusețea?

Frumusețea este subiectivă, dar chiar dacă nu este măsurabilă, are niște standarde care sunt asociate cu tinerețea, prospețimea, simetria și…

11 martie 2024

TOP tratamente de slăbire, care te scapă de grăsimea de pe fiecare zonă a corpului

Te-ai săturat să admiri pozele Before and After de pe Instagram cu transformări uimitoare? În afară de diete, sport și…

Lasă un comentariu

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarcere la magazin