Ellansé® – Întinerire naturală cu efect de Durată

Întinerire cu efect natural care se păstrează 1-4 ani

Ellansé® este un filler dermic creat din microsfere de PoliCaproLactonă (PCL), un polimer medical moale bio-resorbabil, folosit de peste 40 de ani în compoziția firelor de sutură din chirurgie și care declanșează procesele de neocolagenogeneză în jurul acestor microsfere, fapt ce îi oferă fillerului un efect de durată.

285 490 

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achiziționarea procedurii nu reprezintă o dovadă a angajamentului medicului că vă va face procedura.

În funcție de mai mulți factori [printre care vârsta, starea Dvs. de sănătate, așteptările pe care le aveți de la tratament], în urma consultului, medicul poate considera că nu sunteți compatibilă cu procedura achiziționată sau nu veți avea rezultatele dorite.

Caz în care vă va face recomandări bazate pe experiența și cazuistica similară avută iar, dacă recomandările nu răspund așteptărilor Dvs., vă vom restitui suma achitată.

citește mai mult

Ellansé®, Întinerire naturală cu efect de durată

De ce să alegi fillerul dermic Ellansé®?

 • Șterge ridurile

 • Efect de lifting facial natural

 • Remodelează conturul căzut al feței

 • Rejuvenare avansată a pielii îmbătrânite, fără să modifice trăsăturile feței

 • Corectează în mod natural și foarte eficient modificările produse de vârstă la nivelul feței

 • Rezultate naturale de lungă durată, prin stimularea producției de colagen de către organism.

 • Alternativă pentru Acidul Hialuronic, cu extra eficiență

 • Foarte sigur, 100% biocompatibil cu organismul uman

 • Nu provoacă alergii, complicații sau reacții adverse

 • Nu provoacă edem în locurile injectate pe toată durata menținerii efectului

 • Nu migrează și menține volumul restabilit natural mai bine în timp.

 • Ellansé® redă feței conturul în formă de V, asociat cu tinerețea.

 • 82% dintre cei care au încercat Ellansé® sunt mulțumiți de rezultate și la 2 ani după tratament

 • Peste 78% dintre cei care încearcă Ellansé® vor să repete tratamentul.

Primul dintr-o nouă clasă revoluționară de fillere dermice, Ellansé® restaurează în mod natural volumul pierdut de la nivelul feței și restabilește forma pe care timpul a furat-o. Ellansé® este primul filler dermic care nu are la bază Acid Hialuronic. Se injectează în piele pentru a ridica, sculpta și restabili volumul pierdut asociat cu îmbătrânirea pielii, fără a deforma sau modifica în vreun fel trăsăturile individuale. Pentru cei care caută rejuvenarea fără să se vadă că au făcut ceva, Ellansé® este răspunsul!

Ce este fillerul dermic Ellansé®?

Ellansé® este un filler dermic creat din microsfere de PoliCaproLactonă (PCL), un polimer medical moale bio-resorbabil, folosit de peste 40 de ani în compoziția firelor de sutură din chirurgie și care declanșează procesele de neocolagenogeneză în jurul acestor microsfere, fapt ce îi oferă fillerului un efect de durată.

Microsferele de PCL se află în suspensie într-un gel fabricat din carboximetilceluloză (CMC), care oferă rezultate imediate. Ambele materiale sunt biocompatibile cu organismul uman, sunt 100% resorbabile și nu dau reacții alergice. Prin urmare, Ellansé® este soluția optimă și pentru persoanele care au contraindicații în ceea ce privește folosirea fillerelor dermice pe bază de Acid Hialuronic.

Când este injectat în piele, Ellansé® inversează îmbătrânirea pielii printr-un proces în 2 pași:

Pasul 1 – Gelul CMC pe bază de apă reprezintă 70% din compoziția produsului și oferă rezultate imediate de volum, ridicare și sculptare. Cu toate acestea, Gelul este resorbit după 2 – maxim 3 luni.

Pasul 2 – În același timp, microsferele PCL, care reprezintă 30% din compoziția Ellansé, încep să stimuleze pielea să producă colagen. Stimularea colagenului atinge maximul la 12 săptămâni de la momentul injectării, pentru a oferi și stabiliza rezultatul final.
Microsferele de PCL sunt de asemenea bioresorbabile.

Ellansé® - Întinerire naturală cu efect de Durată - Doctor SKiN

Spre deosebire de fillerele dermice pe bază de Acid Hialuronic, care produc efectul de lifting datorită proprietății lor de gel și de a atrage moleculele de apă, Ellansé® funcționează stimulându-ți corpul să producă colagen. Rezultatele sale se mențin până la 24 de luni.

Cum funcționează Ellansé®?

Ellansé® este realizat din microsfere care se degradează diferit față de alte fillere dermice. Când Ellansé® este introdus în corp, acesta suferă un proces de „resorbție” prin care moleculele se dizolvă progresiv. Microsferele își păstrează volumul original până când aproape toate moleculele sunt dizolvate. Longevitatea efectului tratamentului este dependentă de numărul de molecule care compun sferele. Cu cât sunt mai multe molecule, cu atât rezultatul va dura mai mult în timp.

Colagenul este o proteină integrală care se regăsește în piele. Colagenul are rolul de a menține arhitectura pielii, contribuind la elasticitatea, fermitatea și sprijinul acesteia. Pe măsură ce îmbătrânim, producția de colagen scade, fapt ce duce la subțierea pielii, la lăsarea pielii, la formarea ridurilor și a liniilor fine, la pierderea prospețimii, la adâncirea tâmplelor și a frunții, la un contur mandibular în formă de U.

În primele 12 săptămâni, fillerul dermic Ellansé® are un efect imediat, umple ridurile și pliurile, volumizează zona pentru a face pielea să pară hidratată, mai tânără și mai sănătoasă iar după ce gelul dispare, microsferele de PoliCaproLactonă stimulează pielea să producă colagen, declanșând procesul de neocolagenogeneză. Acest lucru permite ca, odată ce fillerul dermic Ellansé a fost absorbit în mod natural de către corp, să începi să vezi efectele benefice de lungă durată ale acestui tratament de rejuvenare facială.

Ellansé® are o durată controlată a efectului în țesuturi și asigură remanența rezultatelor între 18 și 24 luni, în funcție de concentrația substanțelor active din cele 2 subtipuri disponibile:

 • S – până la 12 luni (1 an)

 • M – până la 24 luni (2 ani).

În ce zone ale feței se poate injecta Ellansé®?

Ellansé® este surprinzător de versatil, deoarece oferă posibilitatea de a sculpta și de a reda forma atractivă acelor trăsături faciale care au nevoie de structură, precum bărbia și nasul, dar în același timp este foarte flexibil, deoarece reușește să restabilească volumul natural pierdut de la nivelul frunții și astfel umple foarte bine șanțurile și ridurile.

Ellansé® este utilizat pentru corectarea sub-dermică a ridurilor și a altor semne de îmbătrânire ale feței, fiind conceput pentru a fi utilizat în straturile mai profunde ale pielii, ca să poată oferi efectul optim.

 

Ellansé® - Întinerire naturală cu efect de Durată - Doctor SKiN

Ellansé poate fi utilizat pentru a trata majoritatea zonelor pe care injecțiile cu Acid Hialuronic (HA) le abordează, inclusiv:

 • restabilirea treptată a volumului la nivelul frunții dar și a tâmplelor aplatizate, scufundate

 • liftingul sprâncenelor

 • redarea volumului pomeților căzuți și aplatizați

 • estomparea ridurilor marionetă

 • atenuarea șanțurilor nazolabiale

 • redefinirea conturului mandibular

 • liftingul și întinerirea zonei gâtului și a decolteului.

Fillerul Ellansé® versus fillerele pe bază de Acid Hialuronic

 • Ellansé are o remanență mai mare față de majoritatea fillerelor pe bază de Acid Hialuronic

 • Investiția în Ellansé este mai rentabilă pe termen lung

 • Ellansé nu provoacă reacții întârziate, de hipersensibilitate sau formarea de granuloame, așa cum rar, se pot produce în cazul fillerelor cu Acid Hialuronic.

 • Ellansé nu migrează și își menține efectul mai bine în timp.

 • Ellansé oferă un rezultat estetic mai bun.

De cealaltă parte, fillerele pe bază de Acid Hialuronic au propriile avantaje:

 • Efectul fillerelor se poate dizolva cu hialuronidază

 • Acidul Hialuronic are capacitatea de a hidrata intens pielea, de aceea se folosește în cocktailuri de tip SkinBoosters.

Ellansé® versus Sculptra & Radiesse
Fillerele dermice Ellansé® , Radiesse și Sculptra se aseamănă destul de mult, însă prezintă și diferențe importante. Cu toate acestea, Ellansé® durează mai mult și oferă o îmbunătățire mai mare a texturii pielii, datorită stimulării mai mari a colagenului.

Sculptra este tot un stimulator de colagen precum Ellansé®, dar funcționează foarte diferit. Sculptra este mai mult lichid mai degrabă decât gel, iar atunci când este injectat, rezultatele nu apar imediat, ci trebuie să aștepți o lună înainte să înceapă să funcționeze.

De asemenea, ai nevoie de 3 ședințe pentru rezultate optime. O altă mare diferență este îngrijirea post-tratament: fața trebuie masată după tratamentul Sculptra, timp de 5 minute, de 5 ori pe zi, timp de 5 zile, pentru a asigura distribuirea uniformă a produsului. Nerespectarea acestui lucru poate duce la formarea unor denivelări deloc estetice la nivelul zonei injectate.

Radiesse reușește să declanșeze producția de colagen, deși la un nivel mai scăzut față de Ellansé®. Acest filler este sub formă de gel, ceea ce înseamnă că poate oferi volum imediat, rezultatele stabilizându-se în aproximativ 3 luni de zile. Efectele sale durează până la 12 luni.

Este important de subliniat că Ellansé® este unicul filler compatibil cu toate procedurile faciale, dermatologice și estetice, deoarece se combină excelent, fără a-și pierde din proprietăți, cu toate celelalte terapii, precum corecția volumetrică cu Acid Hialuronic, injectările cu toxină botulinică, tratamentul cu laserpeelingul chimic, masaj endermologic cu LPGradiofrecvența medicală. Aceste proceduri, care sporesc neocolageneza, sunt complementare efectelor produse de Ellansé®.

Ce simți în timpul injectării cu fillerul dermic Ellansé®?

Procedura în sine este complet nedureroasă, datorită cremei anestezice locale aplicate înainte de injectare. Poți reveni la activitățile normale atunci când tratamentul este terminat.

La Doctor SKiN ești pe mâna unor profesioniști dedicați, care monitorizează în permanență confortul pacientului, pentru a asigura o experiență relaxantă și plăcută.

Cât durează o ședință și de câte am nevoie?

Un tratament tipic Ellansé® durează aproximativ 30 de minute sau mai mult, în funcție de zonele care necesită tratament și de cantitatea de produs utilizată.

Ellansé® M are o durată de viață estimată de 18 – 24 de luni. Cu toate acestea, poate varia în funcție de cantitatea injectată, de vârstă, de starea pielii și de diferențele individuale.
În funcție de buget, de nevoile și caracteristicile sale unice, un pacient poate să aibă nevoie de o singură ședință de tratament o dată la 2 ani sau de completare cu câte o ședință anuală sau la intervalul de timp recomandat de către medic.

În cât timp se văd rezultatele după Ellansé®?

Cu Ellansé®, rezultatul imediat este unul parțial, pentru că stimularea de colagen de tip 1 începe după 4 săptămâni de la injectare și continuă pe parcursul a 6 luni, obținând-se progresiv restabilirea naturală a volumului zonelor tratate, corectarea pliurilor, ridurilor și conturarea feței.
Studiile recente au arătat îmbunătățiri ale pielii în ceea ce privește densitatea, fermitatea, tonusul, elasticitatea și aspectul.

Efectul de lifting este gradual, iar punctul său maxim se atinge în 3 – 6 luni.

Rezultatul tratamentului depinde de mai mulți factori, precum starea & textura pielii dar și de bugetul disponibil. Cantitatea de 2 ml este cea mai mică posibil pentru a vedea un rezultat discret iar, în funcție de dimensiunea zonei ce necesită tratament, cantitatea trebuie să fie crescută la 4 – 6 ml.

Recuperarea după injectarea cu Ellansé®

Recuperarea este imediată însă, întrucât zona feței poate fi mai sensibilă, pot să apară reacții adverse, cum ar fi roșeață localizată, mici umflături sau învinețirea zonei injectate. Toate aceste efecte vor dispărea în maxim 48 de ore de la tratament.

Pentru a reduce posibilitatea de apariție a vânătăilor sau riscul de sângerare în zonele tratate, trebuie evitată înainte de injectare folosirea medicamentelor care acționează ca diluanți ai sângelui, precum vitamina C, E, gingko biloba, aspirina sau ibuprofenul, anticoagulante și antiinflamatoarele nesteroidiene. Aspirina și produsele care conțin acid acetilsalicilic trebuie oprite cu 7 – 10 zile înainte de injectare, iar ibuprofenul cu cel puțin 2 zile înainte.

Este recomandat să eviți orice fel de traumatism la nivelul feței, inclusiv atingerea zonelor injectate, masajul feței, dar și expunerea la soare sau la solar, sauna, exercițiile fizice riguroase, băile de abur și alcoolul pentru minim 48 de ore.

Care sunt contraindicațiile injectării cu Ellansé®?

 • sarcina sau alăptatul

 • istoric de alergii severe

 • existența unui filler sau implant permanent în zona de injectare

 • boli acute sau cronice ale pielii (infecții sau inflamație)

 • boli autoimune

 • boli oncologice;

 • probleme de coagulare a sângelui

 • administrarea anticoagulantelor sau a preparatelor care conțin aspirina;

 • tratament hormonal pe bază de steroizi;

 • hipersensibilitate la componentele produsului

 • boli autoimune;

 • predispoziție spre formarea de cicatrici cheloide sau hipertrofice

 • pacienți sub tratament cu cortizon

 • persoane cu așteptări nerealiste

 • nu se injectează în zona periorbitală (cearcăne) sau glabela

 • produsul nu poate fi dizolvat.

Cum ar trebui să mă pregătesc pentru prima ședință?

Înainte de tratamentul cu acest filler dermic este recomandat să nu iei medicamente care pot crește timpii de sângerare, să nu mergi la solar, să nu te expui intens la soare și să semnalezi medicului dacă suferi de boli autoimune sau alte afecțiuni.

Este tratamentul cu Ellansé® sigur?

Ellansé® este un produs aprobat CE (profil de sănătate și siguranță aprobat pentru utilizare în întreaga Uniune Europeană.) 

Nu există o restricție de vârstă pentru folosirea fillerului dermic Ellansé®. Orice persoană care dorește să își recâștige încrederea în sine și/sau să se bucure de un ten mai tânăr, îmbunătățind vizibil ridurile, cutele și chiar cicatricile, îl poate folosi cu condiția să înțeleagă și să își asume că Ellansé nu poate fi topit cu hialuronidază și nici îndepărtat în vreun fel, așa cum este cazul cu acidul hialuronic. 

Nu știi ce ți se potrivește, ai temeri despre rezultatul final sau vrei să afli mai multe detalii înainte de a lua o hotărâre? La Doctor SKiN, consultația la medicul specialist în chirurgie plastică, cu o experiență solidă în injectări, medicină anti-ageing și volumetrie facială este gratuită și neangajantă.

Programează-te acum pentru o consultație la ☎️031 005.10.15 sau pe adresa contact@doctorskin.ro!

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Ellansé® – Întinerire naturală cu efect de Durată”

Ellansé® - Întinerire naturală cu efect de Durată - Doctor SKiN
Ellansé® – Întinerire naturală cu efect de Durată
285 490 
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin