- 20%

Tratamentul cearcănelor adâncite cu fillerul Mesoestetic periocular

SKU: Nu se aplic─â Categorie:

699 lei

Cearc─ânele ad├óncite fac ca ochii t─âi s─â par─â ├«nfunda╚Ťi ├«n orbite ╚Öi ├«╚Ťi confer─â un aspect mai obosit, mai b─âtr├ónicios ╚Öi lipsit de energie. Golurile de sub ochi apar din cauza lipsei de volum din zona periocular─â, care este determinat─â de pierderea elasticit─â╚Ťii ╚Ťesuturilor, a volumului structurii faciale ╚Öi de modificarea texturii pielii. Toate aceste schimb─âri nedorite apar ╚Öi se accentueaz─â odat─â cu ├«naintarea ├«n v├órst─â.

Din fericire, ├«n clinicile Doctor SKiN exist─â metode pentru a preveni apari╚Ťia cearc─ânelor, dar ╚Öi metode de a da timpul ├«napoi! Tehnologia de ultim─â genera╚Ťie a creat produse ╚Öi proceduri medicale sigure, minim-invazive, care ├«╚Ťi pot oferi rezultate imediate ╚Öi de durat─â. Tratamentul cearc─ânelor ad├óncite cu fillerul dermic pe baz─â de acid hialuronic Mesofiller┬« periocular de la Mesoestetic poate fi solu╚Ťia pe care o cau╚Ťi pentru a sc─âpa de ╚Öan╚Ťurile pronun╚Ťate din zona periocular─â!

Credit module TBI Bank RO 1.1.1
185.14 Lei x 4 rate

sau

Rezervă în deplină liniște sufletească: procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **Rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

De ce s─â alegi tratamentul cearc─ânelor cu fillerul periocular Mesoestetic?

 • tratament minim invaziv pentru corectarea aspectului cearc─ânelor ad├óncite
 • conceput special pentru zona sensibil─â de sub ochi
 • f─âr─â disconfort, f─âr─â durere
 • remanen╚Ť─â de p├ón─â la 6 – 8 luni
 • ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte calitatea pielii din zona periocular─â
 • 100% biocompatibil
 • rezultate vizibile imediat

Ce este ╚Öi cum func╚Ťioneaz─â Mesofiller periocular de la Mesoestetic?

Mesofiller┬« periocular este un filler dermic periocular pe baz─â de acid hialuronic din gama Mesoestetic, av├ónd o concentra╚Ťie de 15 mg/ml de substan╚Ť─â activ─â.
Mesofiller periocular are la baz─â tehnologia unic─â densiMatrix┬«, care asigur─â calitate, siguran╚Ť─â ╚Öi eficacitate maxim─â ├«n tratamentul cearc─ânelor ad├óncite.

Acidul hialuronic ├«n forma sa natural─â, este nereticulat, adic─â se afl─â ├«n stare liber─â. Prin reticularea acidului hialuronic se ob╚Ťine un gel dens, cu o v├óscozitate ridicat─â, ideal pentru a fi folosit ca filler dermic. De asemenea, prin reticulare, durata de via╚Ť─â a acidului hialuronic injectat ├«n piele cre╚Öte, ceea ce ├«nseamn─â c─â te vei bucura mai mult timp de rezultatele procedurii.

Mesofiller periocular de la Mesoestetic

Pentru a se ob╚Ťine acest gel v├óscos ╚Öi elastic, sunt folosite cantit─â╚Ťi mici de BDDE, un agent de reticulare care ofer─â acidului hialuronic consisten╚Ťa ideal─â pentru a fi folosit ca substan╚Ť─â de umplere. Moleculele de BDDE care nu au reac╚Ťionat cu moleculele de acid hialuronic sunt eliminate ├«n timpul unui proces complex de purificare. Nivelul sc─âzut de BDDE rezidual asigur─â o toxicitate mai mic─â a substan╚Ťei finale, reduc├ónd la minim riscul de intoleran╚Ť─â ╚Öi efecte secundare.

Tehnologia densiMatrix┬« permite reticularea uniform─â a 100% din lan╚Ťurile de acid hialuronic, asigur├ónd durabilitatea ╚Öi rezisten╚Ťa produsului ├«n piele.
Mesofiller periocular este ob╚Ťinut din acid hialuronic de origine non-animal─â, acest lucru garant├ónd puritatea produsului. De asemenea, este un gel complet resorbabil, care se integreaz─â perfect la locul inject─ârii.

Având o vâscozitate ridicată, fillerul dermic Mesofiller periocular este recomandat pentru umplerea zonelor faciale expresive, cum este zona perioculară, unde se formează cearcănele.
De asemenea, datorit─â biocompatibilit─â╚Ťii sale, Mesofiller periocular poate fi folosit pentru tratamentul cearc─ânelor, indiferent de tipul de piele.

Ce sim╚Ťi ├«n timpul inject─ârii cu fillerul periocular Mesoestetic?

Tratamentul cearc─ânelor ad├óncite cu Mesofiller periocular este complet nedureros. Confortul ├«n timpul procedurii este asigurat de utilizarea lidocainei, un anestezic local care amor╚Ťe╚Öte locul inject─ârii.

De asemenea, ├«n clinicile Doctor SKiN din Bucure╚Öti ╚Öi Corbeanca asigur─âm confortul pacien╚Ťilor no╚Ötri folosind microcanule atraumatice, instrumente fine prin care medicul injecteaz─â substan╚Ťa activ─â ├«n profunzimea dermului, reduc├ónd astfel riscul apari╚Ťiei edemului sau a altor efecte secundare post-procedur─â.

Injectarea ├«n sine dureaz─â doar c├óteva minute, timp ├«n care nivelul t─âu de confort va fi monitorizat ├«n permanen╚Ť─â!

Când se văd rezultatele tratamentului împotriva cearcănelor cu fillerul periocular Mesoestetic?

Fillerul dermic Mesofiller periocular de la Mesoestetic ofer─â rezultate satisf─âc─âtoare chiar dup─â prima ╚Öedin╚Ť─â de injectare. Vei vedea cum deficitul de volum din zona de sub ochi se diminueaz─â, iar pielea din jurul ochilor devine mai luminoas─â ╚Öi dob├ónde╚Öte un aspect mai t├ón─âr.

Fillerele dermice pe baz─â de acid hialuronic nu ofer─â doar volum acolo unde acesta s-a pierdut, ci ├«mbun─ât─â╚Ťesc ╚Öi aspectul pielii, ├«ntruc├ót stimuleaz─â ac╚Ťiunea fibroblastelor, responsabile de produc╚Ťia de colagen nou.

Efectul fillerului dermic Mesoestetic se men╚Ťine pentru aproximativ 6 – chiar 9 luni, ├«ns─â remanen╚Ťa produsului variaz─â de la persoan─â la persoan─â, ├«n func╚Ťie de modul ├«n care este ├«ngrijit─â pielea, dar ╚Öi de stilul de via╚Ť─â al pacientului.

Recuperarea dup─â injectarea cu fillerul periocular Mesoestetic

La fel ca dup─â orice alt─â procedur─â estetic─â, este nevoie de o perioad─â scurt─â de recuperare, timp ├«n care substan╚Ťa se a╚Öaz─â mai bine ├«n zona cearc─ânelor, umple ╚Öan╚Ťul lacrimar ╚Öi corecteaz─â astfel deficitul de volum.

├Än general, dup─â 48 de ore de la finalizarea tratamentului ├«mpotriva cearc─ânelor cu Mesofiller periocular, timp ├«n care ai prioritizat odihna, po╚Ťi reveni la rutina zilnic─â.

Iat─â c├óteva recomand─âri de urmat ├«n acest interval de timp pentru a ob╚Ťine cele mai bune rezultate:

 • evit─â efortul fizic intens pentru a preveni apari╚Ťia v├ón─ât─âilor
 • evit─â expunerea la soare ╚Öi la temperaturi ridicate (solar/saun─â)
 • evit─â consumul de alcool (cel pu╚Ťin 24 de ore dup─â procedur─â)
 • evit─â s─â masezi zona injectat─â (altfel, produsul s-ar putea s─â migreze sau s─â se a╚Öeze neuniform)
 • evit─â cafeaua ├«nainte, pentru a nu influen╚Ťa efectul anestezicului.
 • bea c├ót mai mult─â ap─â! Acidul hialuronic ac╚Ťioneaz─â ca un magnet pentru ap─â, pe care o atrage iar astfel, pielea va fi elastic─â ╚Öi hidratat─â.

Hidratarea este foarte importantă. Întrucât Acidul Hialuronic formează o plasă 3D în care se prind moleculele de apă, bea cât mai multă apă în primele 3 săptămâni, pentru că volumul injectat se dublează în timp.
├Äntre 2 ╚Öi 3 litri de ap─â consuma╚Ťi zilnic prelungesc durata de via╚Ť─â a Acidului Hialuronic, valabil at├ót ├«nainte c├ót ╚Öi dup─â procedur─â.

Care sunt contraindica╚Ťiile inject─ârii cu Mesofiller periocular?

Fiind un produs biocompatibil, ╚Öansele apari╚Ťiei unor reac╚Ťii adverse grave sunt minime. Totu╚Öi, umplerea cearc─ânelor cu fillere dermice pe baz─â de acid hialuronic este contraindicat─â ├«n anumite cazuri.

De exemplu, este bine de ╚Ötiut c─â acidul hialuronic este utilizat ca substan╚Ť─â care adaug─â volum, nu ca substan╚Ť─â cu rol depigmentant. De aceea, este contraindicat─â folosirea acidului hialuronic pentru corectarea cearc─ânelor pigmentate, unde exist─â doar o culoare mai ├«ntunecat─â sub ochi. Pentru tratamentul cearc─ânelor pigmentate, pacien╚Ťii se pot orienta spre alte op╚Ťiuni, cum ar fi peelingul chimic periocular sau liftingul periocular cu laserul frac╚Ťionat CO2.┬á

De asemenea, tratamentul cearc─ânelor cu fillere dermice pe baz─â de acid hialuronic este contraindicat atunci c├ónd pacientul prezint─â un exces de piele ├«n zona pleoapei inferioare sau c├ónd sufer─â de edem periorbital, mai ales de cel matinal, vizibil diminea╚Ťa. Mai exact, atunci c├ónd ai pungi sub ochi, filierele dermice perioculare pot face mai mult r─âu dec├ót bine ╚Öi nu sunt recomandate!

├Än general, contraindica╚Ťiile includ:

 • sarcina ╚Öi al─âptarea,
 • boli neurologice,
 • alergii la oricare din substan╚Ťele componente.

Cum m─â preg─âtesc pentru prima ╚Öedin╚Ť─â de injectare cu fillerul periocular de la Mesoestetic?

 • Cu cel pu╚Ťin o s─âpt─âm├ón─â ├«nainte de procedur─â, ├«ntrerupe administrarea medicamentelor care ac╚Ťioneaz─â ca diluan╚Ťi ai s├óngelui, cum ar fi ibuprofenul ╚Öi aspirina, pentru a evita apari╚Ťia v├ón─ât─âilor.
 • Cu cel pu╚Ťin 2 zile ├«nainte de injectare, renun╚Ť─â la consumul de alcool.
 • Asigur─â-te c─â medicul care va realiza injectarea ├«╚Ťi cunoa╚Öte istoricul medical ╚Öi alergiile.

Este tratamentul împotriva cearcănelor cu fillerul periocular Mesoestetic sigur?

Av├ónd la baz─â o substan╚Ť─â produs─â ├«n mod natural de corpul uman ╚Öi anume acidul hialuronic, toate fillerele dermice Mesoestetic sunt 100% sigure, f─âr─â a prezenta riscul unor efecte secundare grave sau ireversibile.

Chiar ╚Öi ├«n situa╚Ťiile excep╚Ťionale, reac╚Ťiile adverse pot fi inversate rapid printr-o injec╚Ťie cu hialuronidaz─â, o substan╚Ť─â care dizolv─â acidul hialuronic injectat.
C├ónd nu vrei s─â-╚Ťi schimbi drastic aspectul, dar te ├«nc├ónt─â ideea unei versiuni u╚Öor ├«mbun─ât─â╚Ťite, lipsit─â de cearc─âne, te a╚Ötept─âm ├«n clinicile Doctor SKiN din Drumul Taberelor ╚Öi Corbeanca!

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echip─â medical─â de excep╚Ťie, care beneficiaz─â de formare ╚Öi training continuu sus╚Ťinut de speciali╚Öti de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de ­čöŁ sau premium
 • investim constant astfel ├«nc├ót la noi s─â beneficiezi de cel mai recent model de echipament ap─ârut ├«n lume
 • suntem obseda╚Ťi de rezultate ╚Öi ne str─âduim permanent s─â le optimiz─âm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosfer─â cald─â & atitudine prietenoas─â
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguran╚Ťa ta
 • igiena & protocoalele de siguran╚Ť─â fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect p─âstrate
 • echipa medical─â este disponibil─â pentru ├«ntreb─âri ╚Öi suport post-tratament 7 zile din 7.

*Rezultatele pot varia, ├«n func╚Ťie de caracteristicile individuale ╚Öi de stilul de via╚Ť─â al fiec─ârui pacient sau paciente ├«n parte.

Nu ╚Ötii ce ╚Ťi se potrive╚Öte, ai temeri despre rezultatul final sau vrei s─â afli mai multe detalii ├«nainte de a lua o hot─âr├óre? La Doctor SKiN, consulta╚Ťia la medicul specialist ├«n chirurgie plastic─â, cu o experien╚Ť─â solid─â ├«n inject─âri, medicin─â anti-ageing ╚Öi volumetrie facial─â este gratuit─â ╚Öi neangajant─â.

Programeaz─â-te acum pentru o consulta╚Ťie la ԜĴŞĆ031 005.10.15┬ásau pe adresa┬ácontact@skinmedspa.ro!

*Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@skinmedspa.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile s─â ├«╚Ťi r─âspundem la orice ├«ntrebare ai avea s─â ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tratamentul cearc─ânelor ad├óncite cu fillerul Mesoestetic periocular”

Tratamentul cearcănelor adâncite cu fillerul Mesoestetic periocular - Skin MedSpa
Tratamentul cearcănelor adâncite cu fillerul Mesoestetic periocular
699 lei
Ofert─â 8 Martie 2021  Tratament*:

  ×
  Rezerv─â procedura
   Loca╚Ťie

   ×
   Vreau Oferta    Tratament*:
    Locatie:

    ×
    Oferta Skin-MedSpa     Tratament*:
     Loca╚Ťie:

     ×
     Formular rezervare

      Ne pare r─âu, momentan acest tratament nu este disponibil dar ne vom str─âdui s─â ├«╚Ťi propunem ceva similar.

      Vreau evaluare gratuită și voucher de 100 lei din primul abonament:

      ×
      Vreau Oferta Black Week


       Locatie:

       Tratament*:


       ×
       Vreau Oferta Black Week


        Locatie:

        Tratament*:

        Zona:

        ×
        Black Week Vanquish


         Locatie:

         Tratament*:

         Tip tratament:

         ×
         Pre╚Ťuri epilare Laser dioda Eneka Pro 2XL 5.000W

         ×
         Pre╚Ťuri epilare Laser Alexandrite Deka Motus AX

         ×
         Pre╚Ťuri epilare Laser dioda PrimeLase HR Excellence

         ×
         Pre╚Ťuri epilare Laser diod─â Elysion Pro U 3500 W

         ×
         Rezerv─â procedura
          ×
          Programare epilare

           ×
           C─âut─âm coleg / coleg─â pentru Front Office

           Pentru informa╚Ťii suplimentare, ne po╚Ťi contacta la num─ârul de telefon 031 005.10.15 sau ne po╚Ťi trimite CV-ul t─âu utiliz├ónd formularul de mai jos.
            Carier─â