Contur Mandibular cu Acid Hialuronic

5.00 out of 5
(O recenzie client)

Contur facial și profil perfect & față întinerită

Un contur ferm pune mai bine în evidență trăsăturile feței, înfrumusețează profilul și de asemenea, conferă un aspect de față mai suplă. De ce este important un contur ferm și care este rolul conturului mandibular în obținerea unei fețe mai definite, mai simetrice și mai apropiată de perfecțiune?

179 515 

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achiziționarea procedurii nu reprezintă o dovadă a angajamentului medicului că vă va face procedura.

În funcție de mai mulți factori [printre care vârsta, starea Dvs. de sănătate, așteptările pe care le aveți de la tratament], în urma consultului, medicul poate considera că nu sunteți compatibilă cu procedura achiziționată sau nu veți avea rezultatele dorite.

Caz în care vă va face recomandări bazate pe experiența și cazuistica similară avută iar, dacă recomandările nu răspund așteptărilor Dvs., vă vom restitui suma achitată.

citește mai mult

Contur mandibular cu Acid Hialuronic

Ofertă

ml

Remanență

Euro

Stylage XL
1
până la 18 luni

199 179

Stylage XXL
1
până la 24 luni

219 199

Teosyal RHA® 4
1.2
 

250

1
până la 24 luni

305

2
până la 12 luni

350

Teosyal RHA® 4
2.4
 

480

2
până la 24 luni

610 515

Beneficii:

 • reconturare facială instantanee

 • umple golurile apărute la nivelul feței

 • sculptare nechirurgicală a profilului facial

 • redă fermitatea conturului facial

 • readuce trăsăturile la forma lor naturală

 • aspect de față mai suplă

 • întârzie necesitatea unei intervenții chirurgicale

 • reface structura pielii

 • o față mai simetrică & mai armonioasă

 • efect de rejuvenare facială

 • pielea se întinde iar întregul chip întinerește

 • piele mai întinsă, mai luminoasă și mai hidratată în zona injectată.

Un contur ferm pune mai bine în evidență trăsăturile feței, înfrumusețează profilul și de asemenea, conferă un aspect de față mai suplă. De ce este important un contur ferm și care este rolul conturului mandibular în obținerea unei fețe mai definite, mai simetrice și mai apropiată de perfecțiune?

În primul rând, un contur ferm este asociat cu tinerețea, deoarece procesul natural de îmbătrânire a feței aduce cu sine modificări de structură ale acesteia și afectează în mod natural pielea, grăsimea subcutanată și mușchii faciali, dar și structura osoasă în sine. Un contur mandibular care este acoperit de piele lăsată reprezintă un indicator major al îmbătrânirii faciale și are un impact semnificativ asupra aspectului persoanei în cauză, indiferent de vârstă.

Din fericire, tendința actuală în tratamentele estetice este să se renunțe la metodele chirurgicale în favoarea procedurilor minim-invazive, non chirurgicale, care ajută la ridicarea și conturarea feței, inclusiv a zonei inferioare faciale. Conturul mandibular cu acid hialuronic este o procedura estetica care folosește fillere cu acid hialuronic cu efect de sculptare a conturului mandibular și de redefinire a formei acestuia.
Cunoscut și ca Lifting Facial Nechirurgical sau Lifting Lichid (facelift lichid), rezultatele sunt instantanee, procedura nu este dureroasă, fiind efectuată sub anestezie locală, nu necesită recuperare și are un cost substanțial mai redus decât un lifting facial chirurgical.

În plus, deși rezultatele se văd cu ochiul liber și pot “șterge” imediat chiar și 10 ani de pe fața pacientului, este genul de tratament facial prin care se obține un aspect extrem de natural pentru că restabilește sau echilibrează simetria feței. O linie mandibulară regulată, ovală, simetrică, denotă senzualitate și feminitate.

Estetica modernă pune tot mai mult accent pe volumetrie facială. Fie că vrei să redobândești forma de V a feței, asociată cu un aspect adolescentin sau vrei să îți armonizezi forma naturală a feței tale și să te bucuri de un profil fenomenal, conturarea mandibulei cu acid hialuronic este cea mai ușoară și mai rapidă metodă minim invazivă de rezolvare a problemelor de volumetrie facială, atât în cazul femeilor cât și al bărbaților.
Contouring therapy este o tehnică non-invazivă prin care, injectând acid hialuronic în punctele cheie ale feţei, se obține hidratare, luminozitate și o geometrie perfectă. Astfel, prin pronunțarea liniei mandibulare și a pomeților se creează liniile de sculptare ale ovalului facial, iar adeseori pacienta părăsește cabinetul medicului cu 5 – 10 ani mai puțin.

Cum se poate obține reconturarea facială prin injectarea cu Acid Hialuronic?

Reconturarea facială este un concept modern de reîntinerire facială și a devenit extrem de populară după apariția produselor specifice de machiaj de tip contouring, care încearcă prin jocul de umbre și lumini obținut prin make-up să creeze iluzia de simetrie perfectă a feței, cu scopul de a încadra mai bine trăsăturile. Cu toate acestea, nici un produs de make-up nu poate ajuta în cazul în care conturul mandibular este lipsit de fermitate.

Pierderea de volum la nivelul feței apare din cauza redistribuirii grăsimii la nivel facial, a aplatizării structurii osoase care se subțiază și a mușchilor faciali care își pierd din volum și nu mai susțin la fel structura acesteia. Toți acești factori contribuie la un aspect facial îmbătrânit. Mai exact, întâi apar liniile fine, apoi ridurile care se adâncesc odată cu trecerea timpului. De exemplu, o bărbie turtită este considerată caracteristică de masculinitate care aplatizează vizual conturul feței. Prin volumizarea bărbiei cu acid hialuronic se alungește conturul iar profilul chipului este vizibil ameliorat.

În cazul în care nu se face nimic pentru a opri acest proces, inclusiv partea inferioară a feței are de suferit și de multe ori linia mandibulară devine flască, deoarece pielea își pierde din fermitate. De aceea, pentru că o linie a mandibulei frumos definită este considerată semn de vigoare și de tinerețe, s-au căutat soluții pentru a opri și inversa pe cât posibil efectele inestetice, iar fillerele cu acid hialuronic cu efect temporar reprezintă una dintre cele mai eficiente soluții non-invazive.

Acidul hialuronic injectabil are efecte temporare și reversibile, ceea ce îl face extrem de atractiv. În plus, acidul hialuronic este un element care se regăsește în corpul uman, în pielea, articulațiile sau ochii noștri. Având capacitatea uimitoare de a atrage apa, permite pielii să devină instantaneu mai hidratată și să își redobândească volumul pierdut sau să creeze volum în caz de nevoie.

În clinica Doctor SKiN vei găsi o varietate de soluții injectabile cu acid hialuronic: gama JUVÉDERM (JUVÉDERM Ultra 3, JUVÉDERM® Ultra XC, JUVÉDERM Vollure™, JUVÉDERM®XC, JUVÉDERM Volbella®, JUVÉDERM Voluma®, JUVÉDERM® Volift™, JUVÉDERM® Volite, JUVÉDERM® Volux etc.), Viscoderm® Skinkò E, PROFHILO®, întreaga linie ALIAXIN®, JALUPRO® HMW, Teosyal Redensity, Belotero Balance și întreaga gamă Restylane.

În urma unui consult gratuit de evaluare facială, vei stabili împreună cu medicul specialist tipul și cantitatea de acid hialuronic necesară pentru a obține o linie mandibulară perfect conturată și un profil cât mai aproape de idealul pe care ți-l dorești.

Acidul hialuronic este injectat sub piele, iar odată ce substanța a fost injectată, aceasta începe să lucreze imediat. Vei observa că pielea își redobândește fermitatea în zona injectată, că vei obține o definire clară a conturului mandibular și un profil îmbunătățit.
Te vei bucura de restabilirea curbelor naturale ale structurilor faciale, de o față cu un aspect mai tânăr, mai suplu și mai atractiv.
În săptămânile următoare îmbunătățirea continuă prin integrarea produsului în țesutul injectat, dar și prin efectul de stimulare a colagenului.

Experții Doctor SKiN sunt dedicați să te ajute să obții rezultatele pe care ți le dorești. Tratamentul de conturare a mandibulei cu acid hialuronic este realizat doar de medicii specialiști de chirurgie estetică ai clinicii, cu pregătire riguroasă și experiență în acest domeniu.

Ce simți în timpul conturării faciale cu Acid Hialuronic?

Liftingul facial tridimensional este o procedură nechirurgicală extrem de ușoară, adresat pacientelor care doresc proceduri estetice rapide și eficiente.

Zona conturului mandibular este mai puțin sensibilă decât alte zone ale feței.
Cu toate acestea, la Doctor SKiN, folosim fillere injectabile cu acid hialuronic care au în componența lor anestezic. Mai mult decât atât, pentru a elimina orice urmă de disconfort, folosim de fiecare dată o cremă anestezică la nivel local, care asigură un tratament fără durere și o recuperare surprinzătoare în doar 2 – 3 zile.

În funcție de zonă, se folosesc ace extrem de fine sau canula atraumatică, ce asigură un tratament mult mai confortabil, risc minim de apariție a echimozelor sau a altor efecte secundare, durată de refacere minimă și un rezultat natural.

După finalizarea procedurii se poate aplica un gel sau comprese reci pentru a calma orice iritare a zonei tratate. La Doctor SKiN monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează o ședință de contur mandibular prin injectare cu Acid Hialuronic?

Metodă inovatoare în materie de frumusețe, conturarea mandibulei cu acid hialuronic durează în jur de 45 – 60 de minute, cu tot cu timpul de așteptare după aplicarea anestezicului local.

Injectarea se face treptat, iar medicul specialist introduce fillerul în zonele vizate în mod progresiv, astfel încât pacientul să poată observa pe loc modificările și efectul minunat de conturare a feței prin redefinirea conturului mandibular.

Mulți dintre pacienți au nevoie de o singură injectare pentru a-și atinge obiectivele dorite și un look complet natural, ceea ce înseamnă folosirea unui singur filler în diferite puncte de injectare. În funcție de fiecare pacient în parte, pot fi nevoie mai multe ședințe de injectare sau retușuri pentru a atinge rezultatul dorit.

În ceea ce privește frumusețea sau simetria facială, fiecare dintre noi are nevoi și obiective diferite. De aceea, la Doctor SKiN, medicul va evalua zonele feței care au nevoie de îmbunătățiri ale liniilor, structurii și/sau volumului și va stabili împreună cu pacientul un plan personalizat de tratament.

Ce rezultate se obțin în urma redefinirii conturului facial cu acid hialuronic?

Efectul folosirii optime a fillerelor cu acid hialuronic devine vizibil aproape imediat, iar remanența este mai mare decât în cazul măririi buzelor, pentru că acidul hialuronic injectat în zona conturului mandibular este metabolizat mai greu de către organism. Astfel că efectele sale persistă între 6 și 24 de luni, în funcție de tipul de filler utilizat și de caracteristicile individuale ale fiecărui pacient în parte.

Prin procedura de reconturare mandibulară se restabilește fermitatea conturului feței, se poate sculpta nechirurgical o formă mai atractivă și un profil îmbunătățit al acesteia și se pot elimina câțiva ani buni de pe fața pacientului.

Mai ales persoanele fără pomeți conturați natural, suferă în timp de pierderea fermității în zona obrajilor și a conturului mandibular, fiind predispuse la riduri nazolabiale sau “ridurile zâmbetului”, la riduri în jurul sau la colțurile gurii care, în timp, devin din ce în ce mai profunde, formând pliuri de piele care se lasă și care atârnă peste conturul natural al feței. Bărbații apelează tot mai des la această procedură estetică, întrucât o linie a mandibulei bine definită este asociată cu un plus de masculinitate, și conferă o anumită prestanță.

De asemenea, menopauza are un efect profund asupra îmbătrânirii faciale, când “triunghiul tinereții“ se transformă ușor ușor în “piramida bătrâneții”. Estrogenul este responsabil pentru stimularea depunerii de grăsime în mod uniform pe întreg corpul, dar, în urma menopauzei, intervine scăderea nivelului de estrogen, ceea ce duce la depunerea de grăsime într-o concentrație mare pe abdomen, fese și coapse și mai puțin la nivelul feței și a gâtului. Astfel că, după menopauză, multe femei își pierd forma facială din tinerețe, gravitația își spune cuvântul efectul, intervine ”căderea“ țesuturilor și lăsarea feței, se adâncesc șanțurile nazogeniene și ridurile marioneta, cu denivelări în zona mandibulei, piele lăsată și o față fără contururi clare.

De aceea, reconturarea facială prin pronunțarea liniei mandibulare și a pomeților cu acid hialuronic are un efect pozitiv major din punct de vedere estetic și reprezintă un tratament extrem de eficient, care poate fi realizat singular sau ca parte a unui plan de tratament.

Efectele acestui tratament facial depind de caracteristicile individuale ale fiecărei persoane, de modul în care organismul metabolizează substanța folosită, dar și de vârstă și de tipul de piele. Cu toate acestea, în realizarea acestui tip de lifting facial la Doctor SKiN folosim cea mai performantă gamă de fillere cu acid hialuronic fillere premium, special create pentru injectarea conturului mandibular, produse cu densitatea necesară tratării acestei zone, rezistente dar și foarte elastice, pentru a conferi un aspect natural în timpul mimicii. Efectul cu produsele de nouă generație se mențin timp îndelungat și pot persista până la doi ani.

Care sunt contraindicațiile injectării cu Acid Hialuronic?

Persoanele care prezintă alergii la una din componentele utilizate nu trebuie să apeleze la injecțiile cu acid hialuronic. De asemenea, femeile care sunt însărcinate sau alăptează nu pot beneficia de acest tratament.

Este interzisă injectarea cu acid hialuronic în cazul în care există o infecție activă cu herpes facial, infecție în zona de tratament, dacă pacientul suferă de diabet sau are probleme de coagulare a sângelui.

De asemenea, nu pot beneficia de acest tratament persoanele cu

 • istoric medical de boli autoimune sau boli care afectează sistemul imunitar (diabet tip I, poliartrită, artrită reumatoidă, spondilită anchilozantă, psoriazis, dereglări ale tiroidei, sclerodermie, afecțiuni intestinale inflamatorii, lupus, scleroză multiplă, colită ulcerativă)
 • complicații după operații în ultimii 5 ani
 • patologii (herpes, acnee, rozacee) sau afecțiuni nevindecate ale pielii injectări anterioare de produse permanente (silicon, polimeri acrilici, dextran)
 • periodontită infecțioasă netratată, celulită de origine dentară sau ORL, abces dentar netratat sau tratat de mai puțin de o săptămână
 • așteptări nerealiste.
Contur Mandibular cu Acid Hialuronic - Doctor SKiN

Cu o săptămână înainte de procedură se întrerupe (cu acordul medicului) administrarea de medicație anticoagulantă, antiinflamatoare, de vitamina C și E.

Pentru a reduce posibilitatea de apariție a vânătăilor sau riscul de sângerare în zonele tratate, trebuie evitată înainte de injectare folosirea medicamentelor care acționează ca diluanți ai sângelui, precum vitamina C, E, gingko biloba, aspirina sau ibuprofenul, anticoagulante și antiinflamatoarele nesteroidiene. Aspirina și produsele care conțin acid acetilsalicilic trebuie oprite cu 7 – 10 zile înainte de injectare, iar ibuprofenul cu cel puțin 2 zile înainte.

Este interzis consumul de alcool în primele 24 de ore de la introducerea acidului hialuronic în conturul mandibular, recomandăm un masaj blând al zonei injectate în primele 48 de ore, iar timp de o săptămână trebuie evitate expunerea la temperaturi extreme (frig, sauna, solar, soare) sau efortul fizic intens.

Este sigură procedura de reconturare mandibulară prin injectare cu acid hialuronic?

Diferitele metode utilizate în fabricarea fillerelor cu acid hialuronic a dat naștere la diferențe de proprietăți, cum ar fi gradul de reticulare, dimensiunea particulelor și concentrația de acid hialuronic în produs. Aceste caracteristici sunt vitale în determinarea performanței clinice a fiecărui produs în parte.
Pentru că o bună informare este esențială pentru a ajunge la un bun rezultat, medicul nostru, specialist in chirurgie estetică, în cadrul unei consultații prealabile, va discuta cu pacienta avantajele, dezavantajele, indicațiile si contraindicațiile acestui tip de lifting, va evalua așteptările pacientei și posibilitățile reale de a le îndeplini.

Toate fillerele cu acid hialuronic folosite pentru injectare sunt sigure în procent de 100%. La Doctor SKiN utilizăm doar acid hialuronic a cărui siguranță și eficacitate au fost dovedite pe termen lung, ceea ce face ca șansele unei reacții alergice sau a unei respingeri corporale să fie extrem de mici.

Ești pe mâini sigure la Doctor SKiN! În clinica noastră folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

Nu știi ce ți se potrivește, ai temeri despre rezultatul final sau vrei să afli mai multe detalii înainte de a lua o hotărâre? La Doctor SKiN, consultația la medicul specialist în chirurgie plastică, cu o experiență solidă în injectări, medicină anti-ageing și volumetrie facială este gratuită și neangajantă.

Programează-te acum pentru o consultație la ☎️031 005.10.15 sau pe adresa contact@doctorskin.ro!

Medicii noștri specialiști te vor primi cu drag într-o atmosferă caldă, cu o atitudine prietenoasă.

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

1 recenzie pentru Contur Mandibular cu Acid Hialuronic

 1. 5 out of 5

  Ida As.

  Cea mai buna clinica din Romania cu cea mai buna doctora 😍 . Recomand Dr Marcenco Natalia , mi-a refacut simetria feței , rezultate naturale , fara durere . Am primit numai complimente de la toata lumea de atunci . Super atenta cu mine , si m-a sfatuit ce filler e mai potrivit pentru ce vreau . Mulțumesc pentru aceste rezultate superbe ❤️ . E pur si simplu wow 😍.

Adaugă o recenzie

Contur Mandibular cu Acid Hialuronic - Doctor SKiN
Contur Mandibular cu Acid Hialuronic
179 515 
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin