CoolPeel™, tratament laser CO2 rejuvenare, cicatrici

5.00 out of 5
(O recenzie client)

Tratamentele cu laser fracționat CO2 reprezintă de multă vreme standardul de aur în tratarea ridurilor, a petelor pigmentare, a cicatricilor post-acnee, precum și pentru tonifierea pielii și ca procedură-suport în tratamentul acneei. Cu toate acestea, tratamentul tradițional cu laser CO2 a fost asociat cu disconfort și necesitatea unei perioade mari de recuperare.

Precizia și controlul în tratamentul CoolPeel™ permit obținerea rezultatelor oferite de laserele clasice, mai rapid, fără durere și fără perioadă de recuperare. CoolPeel™ este un tratament laser care se poate face tot timpul anului, inclusiv vara. Laserul reduce în mod eficient liniile fine, daunele provocate de expunerea la soare, porii dilatați, îmbunătățește textura pielii și echilibrează producția de sebum.

Acest tratament se face exclusiv în sezonul cald, pentru a avea continuitate la ședințele cu laser CO2.

Găsești aici tratamentul laser de elecție pentru cicatrici.

499 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achiziționarea procedurii nu reprezintă o dovadă a angajamentului medicului că vă va face procedura.

În funcție de mai mulți factori [printre care vârsta, starea Dvs. de sănătate, așteptările pe care le aveți de la tratament], în urma consultului, medicul poate considera că nu sunteți compatibilă cu procedura achiziționată sau nu veți avea rezultatele dorite.

Caz în care vă va face recomandări bazate pe experiența și cazuistica similară avută iar, dacă recomandările nu răspund așteptărilor Dvs., vă vom restitui suma achitată.

citește mai mult

De ce să alegi tratamentul cu laser CO2 CoolPeel™ ?

 • singurul tratament laser care poate fi făcut în siguranță vara
 • varianta soft, light a procedurii cu laser fracționat CO2
 • perioadă de recuperare de 2 – 3 zile
 • elimină liniile fine
 • reduce aspectul ridurilor
 • estompează aspectul porilor dilatați 
 • tratează daunele provocate de expunerea la soare
 • completează vara tratamentul pentru petele pigmentare și hiperpigmentarea pielii
 • tratament de întreținere în managementul cicatricilor lăsate de acnee
 • reglează producția de sebum, una dintre cauzele principale ale erupțiilor acneice
 • îmbunătățește textura pielii
 • tratament de rejuvenare facială care se poate face inclusiv vara
 • rezultate vizibile care continuă să se îmbunătățească în timp
 • tratament cu laser ablativ CO2 fără durere, cu perioadă minimă de recuperare.

Cum funcționează tratamentul CoolPeel™ cu laserul CO2 fracționat?

CoolPeel™ este singurul tratament laser din lume care poate face un tratament ablativ fără a cauza țesutului daune termice.
Procedura se face în mod special vara, pentru că oferă pielii beneficiile laserului CO2 tradițional, un refresh și un boost, fără a fi nevoie de aceeași perioadă de recuperare ca la procedura clasică cu laserul fracționat CO2 SmartXide.

La fel ca alte lasere ablative, CoolPeel™ rejuvenează pielea prin încălzirea rapidă a moleculelor de apă din straturile profunde ale acesteia, ceea ce declanșează răspunsul natural de vindecare al organismului și stimulează producția proprie de colagen, în deplin confort și cu riscuri minime de hiperpigmentare.
CoolPeel rejuvenează prin ceea ce specialiștii numesc “laser resurfacing” sau peeling cu laser.

Laserul CO2 în general lucrează prin îndepărtarea epidermei (stratul exterior al pielii) și încălzirea dermei (stratul din mijloc) ceea ce determină stimularea de colagen în dermă.

Secretul procedurii CoolPeel este ca laserul CO2 (dioxid de carbon) livrează energie ridicată însă în impulsuri de lumină extrem de scurte, cu un control deplin asupra zonei pe care lucrează și totodată eliminând problemele de afectare a pielii înconjurătoare.

Specialiștii au considerat ca fiind foarte cool – de aici și numele – faptul că se obține un efect estetic imediat cu o perioadă de recuperare foarte mică (nefiind necesară încălzirea inutilă a țesuturilor înconjurătoare).

CoolPeel™ este singura procedură cu laser CO2 care are capacitatea de a oferi un tratament ablativ, fără a provoca daune termice țesutului. Spre deosebire de majoritatea laserelor ablative, care îndepărtează stratul superior al pielii și presupun o perioadă de o săptămână de recuperare, tratamentul CoolPeel™ se realizează prin impulsuri super-scurte, care creează o leziune controlată și o acumulare de căldură mai mică în piele. Acest lucru înseamnă mai puțină roșeață, mai puține cojițe sau descuamare după tratament și zero riscuri de hiperpigmentare. 

Laserul SmartXide Punto CO2 oferă medicilor dermatologi posibilitatea de a adapta puterea laserului și dimensiunea impulsului în funcție de fiecare pacient. Dimensiunea impulsului personalizabilă înseamnă, de asemenea, că se pot trata zone mai mici, cum ar fi zona perioculară (din jurul ochilor). 

CoolPeel™, tratament laser CO2 rejuvenare, cicatrici - Doctor SKiN

În plus, pe lângă impulsurile super-scurte care previn deteriorarea termică a pielii, laserul are, de asemenea, un model unic de „pulverizare” care scurtează  semnificativ timpul total de tratament. Durează doar 15-20 de minute pentru a finaliza un tratament facial complet, în timp ce alte proceduri ablative cu laser pot dura până la două ore, în funcție de zona tratată.

Tratamentul cu laser CoolPeel™ se poate completa la nevoie cu tratamentul de  radiofrecvență nano-fracționată, pentru a pentru a maximiza eliberarea factorilor de creștere care încurajează formarea de colagen și pentru a stimula formarea de celule noi și sănătoase.

CoolPeel™ se poate face DOAR folosind laserul fracționat CO2 SmartXide Punto. Punto este cel mai recent și mai avansat laser CO2 de la DEKA, lider global în tehnologia dermatologică și estetică, permițând un control absolut pentru a furniza energie la nivel înalt sub formă de impulsuri extrem de scurte și pentru a oferi astfel rezultate impresionante de peeling superficial al pielii (skin resurfacing), fără căldura persistentă care afecta în mod tradițional pielea din jur. Lipsa căldurii inutile este motivul pentru care procedura este denumită CoolPeel™. 

Cui se adresează tratamentul cu laser CO2 CoolPeel™?

Majoritatea celor care își doresc să diminueze aspectul liniilor fine, să reducă (nu să trateze) semnele de fotoîmbătrânire ale pielii (pete pigmentare, lentigo sau petele cafenii, piele fără elasticitate), să reducă vizibilitatea porilor dilatați sau să-și îmbunătățească textura pielii, reprezintă cei mai buni candidați pentru tratamentul CoolPeel™ cu laserul fracționat CO2

În afară de tratamentele de rejuvenare, laserul fracționat CO2 CoolPeel™ este folosit cu succes în tratamentul acneei dar și ca opțiune de întreținere vara în tratamentul cicatricilor post-acneice.

În general, diferențe semnificative pot fi văzute după întregul protocol de tratament de 4 ședințe de CoolPeel™, realizate la 4 săptămâni distanță. Ceea ce este minunat în cazul tratamentelor de laser resurfacing este că rezultatele se îmbunătățesc progresiv în următoarele 3 – 4 luni, deoarece straturile profunde ale pielii continuă să se vindece, cantitatea de colagen din piele crește și produce îmbunătățiri pe termen lung.

Nu știi dacă tratamentul cu laser CO2 CoolPeel ți se potrivește? În orice clinică Doctor SKiN, înainte de a începe orice protocol de tratament, beneficiezi de o evaluare gratuită a tenului tău, pentru a ne asigura că înțelegem obiectivele și nevoile pielii tale! Puterea laserului va fi ajustată cu ușurință, în funcție de tipul și de necesitățile tenului tău. În plus, tratamentele dermatologice și estetice cu laser sunt realizate în clinicile Doctor SKiN exclusiv de către medicii noștri dermatologi

Ce simți în timpul tratamentului cu laser CO2 CoolPeel™?

Înainte de tratamentul cu laser CO2 CoolPeel™ se aplică un anestezic local pentru a reduce orice disconfort. Chiar și fără anestezie, procedura este suportată foarte bine inclusiv de către pacienții sensibili la durere.

În plus, pentru un confort crescut pe durata procedurii, la Doctor SKiN folosim și crioterapia Zimmer Cryo6, prin care aer rece este suflat pe piele pentru o senzație răcoritoare foarte plăcută. 

De asemenea, înainte de tratament ți se vor face poze cu zona tratată pentru dosarul medical, dar și pentru a putea compara în viitor rezultatele.  

Cât timp durează o ședință de tratament laser CoolPeel™ și de câte am nevoie?

Tratamentul CoolPeel™ cu laserul fracționat CO2 durează aproximativ 15 – 20 de minute pentru a acoperi o zonă precum fața. Este nevoie de timp suplimentar dacă sunt tratate și alte zone, cum ar fi gâtul, pieptul sau mâinile.

Este necesar să te prezinți la clinică cu 40 minute mai devreme pentru ca crema anestezică să aibă timp să acționeze iar procedura să fie complet nedureroasă.

Dacă nu te prezinți la clinică cu suficient timp înainte de efectuarea efectivă a procedurii laser (40 – 50 minute), medicul nu va putea da peste cap toate programările care urmează după și va fi nevoit să scurteze timpul de acțiune a cremei anestezice menite să reducă orice disconfort, caz în care procedura ți se va părea dureroasă.

Impulsurile scurte de energie sunt livrate în zona de tratament, producând tenului o injurie controlată cu ajutorul laserului CO2 SmartXide Punto de la Deka, unul din cei mai mari producători de lasere din lume.

CoolPeel face în piele perforații foarte mici care stimulează răspunsul organismului de vindecare. Corpul furnizează în zona tratată colagen, dându-i astfel un aspect de piele fină, netedă, fermă și luminoasă.

Rezultate optime pot fi văzute după întregul protocol de tratament de 4 ședințe de CoolPeel™, realizate la 4 – 6 săptămâni distanță, timp necesar pentru ca pielea să se vindece.

CoolPeel™, tratament laser CO2 rejuvenare, cicatrici - Doctor SKiN

Bineînțeles că protocolul de tratament poate fi modificat în funcție de obiectivele și de severitatea problemelor pielii tale.  

Există perioadă de recuperare după tratamentul laser CoolPeel™?

Deși nu există necesitatea unei perioade de recuperare după tratamentul cu laser ablativ CoolPeel™ care te împiedică să îți reiei activitățile zilnice normale, pielea poate fi mai roșie și uscată timp de câteva zile. Este posibil ca imediat după tratament să simți mâncărimi. 

Pielea poate fi uscată și descuamată pentru aproximativ 1 săptămână, timp în care se vindecă, astfel că este important să fie tot timpul hidratată, să folosești neapărat protecție solară SPF50+ și să eviți folosirea produselor cosmetice abrazive sau descuamante care o pot irita. 

În clinicile Doctor SKiN, după ședința de tratament, medicii noștri dermatologi vor discuta cu tine, astfel încât să îți oferim recomandări personalizate despre cea mai bună îngrijire post-tratament. 

Ca regulă universal valabilă, timp de minim 7 zile după ședința de tratament cu laserul fracționat CO2, trebuie să eviți expunerea directă la soare și trebuie să aplici pe zona lucrată o cremă cu factor de protecție 50+.

Care sunt indicațiile de după tratamentul cu laserul CO2?

Imediat după procedura CoolPeel cu laser CO2, timp de 12 – 48 de ore este normal să simți pielea tratată caldă, ca și cum te-ar strânge, să experimentezi o roșeață temporară, o ușoară senzație de arsură, mâncărime sau usturime în zona tratată. De asemenea va fi ușor umflată și ar putea apărea puncte minime de sângerare.

Nu este cazul să te îngrijorezi, întrucât acestea sunt reacțiile firești ale corpului la căldura laserului și sunt temporare, fiind ușor de suportat cu ajutorul unui analgezic și a compreselor reci.

Reacția inflamatorie a pielii este de scurtă durată și se modifică în câteva ore de la roșeață, deoarece microleziunile produse de laser se închid în 2 – 3 ore de la procedură.

Pacienții cu piele sensibilă sau mai înaintați în vârstă pot avea nevoie de o săptămână pentru a se reface complet însă în rest recuperarea post procedură este extrem de rapidă. Într-o săptămână vei observa că pielea este mai fină și mai luminoasă. Efectul maxim apare la 2 – 3 luni de la tratamentul laser.

De asemenea, pentru reducerea disconfortului și maximizarea rezultatelor poți pulveriza apă termală ținută in frigider și este indicat să aplici la fiecare 2 – 3 ore o cremă intens hidratantă.

Machiajul și rutina zilnică de îngrijire a pielii pot fi reluate imediat după ce dispar crustele din zona tratată, iar pielea nu se mai exfoliază. Este indicat ca după tratamentul cu laser CO2 să ai mâinile curate când atingi zonele tratate și să nu folosești machiaj sau alte produse cosmetice timp de 24 de ore. De asemenea, este obligatoriumenții pielea hidratată tot timpul și să bei cel puțin 2 litri de lichide pe zi, întrucât hidratarea este foarte importantă!

Este absolut obligatoriu să eviți expunerea directă la soare timp de o săptămână după tratament și să aplici zilnic, ori de câte ori este nevoie, cremă cu factor de protecție solară 50+ inclusiv în casă și recomandat să folosești produse dermato-cosmetice special create pentru a fi aplicate după aceste tipuri de tratamente faciale. Din momentul în care au căzut toate cojile iar pielea a devenit roz până la vindecarea completă, folosește doar machiaj mineral pudră, nu lichid și aplică în prealabil o cremă emolientă.

E de dorit să ții parul strâns pentru a menține liberă zona tratată și să schimbi fața de pernă cu una curată în primele 3 – 4 seri.

Medicul dermatolog îți va recomanda produsul cel mai potrivit cu rol de hidratare, regenerare și reepitelizare, pentru a grăbi procesul de vindecare.

În cazul în care apar totuși reacții nedorite, medicul dermatolog îți va răspunde la orice întrebare înainte, în timpul și după tratament. Astfel, nu ezita să ne contactezi pentru orice nelămuriri sau motive de îngrijorare, pentru că la Doctor SKiN lumea noastră ești tu!

Contraindicații relative:

 • orice boală cronică sau activă a pielii cum ar fi: eczeme, psoriazis, răni și erupții cutanate
 • piele rănită sau infectată pe zona de tratament
 • cancer de piele, curent sau istoric, neoformații maligne, melanom malign, epiteliom sau cancer la piele recurent etc.
 • utilizarea recentă a derivaților de acid retinoic topic (ex. Substanțe din familia retinoizilor de la 2 la 6, Isotrexin) sau alfahidroxiacizi
 • tratamente recente de exfoliere (ex. peeling chimic sau mecanic)
 • infecție recentă cu virusul herpes simplex
 • afecțiuni dermatologice la nivelul pielii care urmează a fi tratată
 • leziuni pre-canceroase, cum ar fi nevii displazici multipli
 • boli autoimune, hematologice, tulburări neurologice sau alte boli grave
 • interzis pe zonele cu implanturi metalice
 • terapii în curs de desfășurare contraindicate pentru presupusele întârzieri ale fazei reparative
 • pacienți purtători de stimulatoare cardiace sau alte dispozitive similare
 • răni cu vindecare incompletă
 • leziuni nediagnosticate, răni deschise
 • antecedente de cicatrizare defectuoasă
 • infecții virale, bacteriene sau micotice pe zona de tratament
 • suferi de diabet zaharat necontrolat
 • ești fumător „înrăit” (peste 20 țigări/zi)
 • tatuaj sau machiaj permanent în zona tratată
 • implanturi dentare metalice, aparat dentar sau orice alt tip de implant metalic la nivelul zonei tratate
 • defibrilator electric implantat
 • reacții alergice anterioare la anestezic topic
 • persoane cu așteptări nerealiste.

Este foarte important să spui medicului dermatolog dacă ai istoric de herpes (papillomavirus) care poate fi reactivat de căldura laserului, astfel încât să îți poată prescrie tratament antiviral (aciclovir).

În cazul în care știi că ești predispusă să te pătezi ușor, anunță medicul astfel încât să îți poată prescrie cremă cu hidrochinonă.

Este sigur tratamentul cu laser CO2 CoolPeel™?

Tratamentul CoolPeel™ este considerat sigur deși, la fel ca majoritatea tratamentelor ablative de refacere a pielii cu laser, vine cu un risc minim de hiperpigmentare (sau hipopigmentare) în rândul persoanelor cu tonuri de piele mai închise. Medicul este cel care îți poate prezenta riscurile și te poate ajuta să le eviți sau să le repari. Dacă nu ești candidatul potrivit pentru acest tratament, medicii noștri dermatologi îți vor recomanda procedura de care ai nevoie. 

CoolPeel™, tratament laser CO2 rejuvenare, cicatrici - Doctor SKiN

Ca și în cazul majorității tratamentelor dermatologice sau estetice cu laser, este extrem de important ca acestea să fie efectuate de către un furnizor care are expertiza medicală necesară și o experiență extinsă în manevrarea și setarea dispozitivelor. Laserul fracționat CO2 SmartXide permite alegerea și reglarea precisă a puterii laser, intensitatea și durata impulsului laserului, ceea ce îl face versatil, dar poate permite și erorile în mâinile unui utilizator neexperimentat. 

Pentru siguranța TA, toate tratamentele laser în clinicile Doctor SKiN sunt realizate DOAR de către medici dermatologi, specializați și cu experiență, care pot obține rezultatele dorite, în condiții de maximă siguranță pentru fiecare pacient.

Te așteptăm în clinicile Doctor SKiN din București și Corbeanca să aflăm împreună, în cadrul unei consultații GRATUITE, dacă tratamentul cu laser CO2 CoolPeel™ te poate ajuta să ai un ten perfect inclusiv vara! 

Programează-te acum la ☎️ 0729 74.07.04 în clinica Doctor SKiN Drumul Taberelor sau la ☎️ 0749 11.40.60 în clinica Doctor SKiN Corbeanca sau pe mail, pe adresa  contact@doctorskin.ro!

*Consultația la medicul dermatolog este gratuită, dacă în aceeași zi este realizată și procedura.

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

1 recenzie pentru CoolPeel™, tratament laser CO2 rejuvenare, cicatrici

 1. 5 out of 5

  Cimpoesu Laura

  Am ales aceasta procedura cu laser la recomandarea d-nei dr.Antonesa Monica ,din clinica dr Skin Corbeanca. M-a consultat înainte și mi-a spus ca pt cicatricile și petele post acneice pentru tenul meu ar fi cea mai indicata procedura. Sunt foarte incantata,am văzut rezultate remarcabile dupa 5 zile, tenul meu s-a curățat f repede de acele cojite și este f echilibrat nu e nici gras nici uscat,urmele acneice aproape au dispărut. Mi s-a spus ca sunt omorâte și o parte din celule seboreice care pot creea acele cosuri, și deasemenea omoară alte bacterii suprapuse la nivelul dermului.Nu m-a durut deloc iar roșeata a început sa dispară după primele 2 zile,am respectat protocolul cu creme cicatrizante și spf 50 indicate de dna dr.Monica Antonesa. Mi s-a spus ca benefiiciile maxime le voi vedea dupa o luna cand organismul meu va produce mai mult colagen,stimulat fiind de acest laser,iar eu avand 49 de ani,productia de colagen este f mica. Sunt foarte incantata de rezultat și cu siguranță am sa revin. Au foarte multe proceduri de înfrumusețare iar preturile sunt wow, la jumătate de preț fata de alte clinici.

Adaugă o recenzie

Echipa Doctor SKiN

CoolPeel, tratament laser CO2 vara
CoolPeel™, tratament laser CO2 rejuvenare, cicatrici
499 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin