Mezoterapie prin electroporaţie EPN

Puternic efect antirid, Lifting facial imediat

Electroporația combinată cu inducția de colagen este un tratament facial cu rezultate spectaculoase, care ameliorează considerabil diferite probleme ale pielii, precum: piele sensibilă predispusă la roșeață (cuperoza), rozacee, dermatite, piele îmbătrânită, pete pigmentate, riduri fine și profunde, cicatrici.

350 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Mezoterapie prin electroporaţie EPN

 • efect de lifting facial & antirid imediat

 • permite o absorbție de 60 – 95% a substanțelor aplicate

 • hidratează excelent pielea

 • ameliorează rozaceea, acneea, cicatricile

 • echilibrează tenul gras

 • șterge petele pigmentare

 • mărește de până la 400 de ori porii epidermei

 • deschide sute de canale și astfel crește foarte foarte mult permeabilitatea pentru a livra în straturile profunde ale pielii ingredientele din serurile active

Mezoterapie prin electroporaţie EPN - Doctor SKiN

Descoperă beneficiile EPN sau Electroporation Needle, care combină electroporația (tehnică medicală al cărui inventator a primit premiul Nobel în 2003) și sistemul automat de terapie mezoterapie fracționată (Auto MTS) pentru a obține rezultate extraordinare în rejuvenarea facială!

EPN este o tehnologie emergentă, de eliberare a medicamentelor, care livrează eficient diverse tratamente sau cocktailuri direct în piele, la diferite adâncimi ale țesuturilor în interiorul feței sau ale scalpului, pentru a da o stimulare adecvată zonei, fără a afecta pielea. Este o terapie de întinerire a pielii ce utilizează micro-acele pentru a stimula mezodermul (stratul mediu al pielii), fără a lăsa în urmă nici o cicatrice, asigurând procesului natural de vindecare al pielii, dar și producția de colagen.

Tratamentul prin electroporație utilizează impulsuri electrice scurte pentru a infuza pielea cu diverse produse (acid hialuronic, coenzime, vitamine, etc) pentru o mai bună absorbție.

Activitatea pe termen scurt a câmpului electric determină modificări temporare ale membranei celulare prin crearea de micro-pori. Funcționează prin modificarea permeabilității pielii și o face mai receptivă la produsele aplicate local.

Electroporația combinată cu inducția de colagen

Electroporația combinată cu inducția de colagen este un tratament facial cu rezultate spectaculoase, care ameliorează considerabil diferite probleme ale pielii, precum: piele sensibilă predispusă la roșeață (cuperoza), rozacee, dermatite, piele îmbătrânităpete pigmentate, riduri fine și profunde, cicatrici. În principal, redă tonusul pielii lăsate, care și-a pierdut din elasticitate și luminozitate și aplicată la nivelul scalpului cu substanțele specifice, încurajează regenerarea părului.

Rezultatele sunt mai mult decât WOW, pentru că pielea va răspunde imediat oricărui tratament aplicat. Încă de la prima ședință se poate simți un efect de lifting. “Canalul” creat către straturile profunde ale pielii în doar câteva secunde de către tehnologia avansată, ne permite să trimitem direct acolo unde trebuie un cocktail de vitamine, peptide, elastină, acid hialuronic și orice alte substanțe nutritive specifice, în funcție de nevoile tenului. Aceste substanțe rămân în piele și continuă să producă schimbări pozitive, să ajute la producția de colagen, să hidrateze și să îndepărteze semnele trecerii timpului.

Tenul se vindecă singur, devine mai hidratat, mai luminos, mai neted. Electroporația este o tehnologie care nu doar promite, ci și oferă rezultate miraculoase în rejuvenarea facială. Tratamentul este sigur, eficient, non-invaziv și nedureros.

Cum funcționează tratamentul facial de electroporație cu mezoterapia fracționată?

Electroporația utilizează impulsuri scurte de curent electric alternativ la intensități reduse pentru a crea pori apoși tranzitorii în piele. Această aplicare a unui impuls electric perturbă temporar membrana celulară, permițând introducerea produsului specific de îngrijire în straturile profunde ale pielii. Când impulsul electric se oprește, membrana se întoarce la structura sa inițială, stabilizând produsul în interiorul celulei. Întregul proces este mai mult decât sigur, deoarece nu are efecte secundare, nici o celulă nu este afectată și în același timp permite introducerea substanțelor active.

Procesul de electroporație stimulează, de asemenea, pielea, pentru a permite tonifierea musculară, drenarea lichidelor din spațiul intercelular și producerea de colagen și elastină. Cu avantajul suplimentar al tratamentului de Dermapen (Collagen Induction Therapy) , veți resimți un efect de lifting facial imediat, chiar și după un singur tratament. După mai multe ședințe, rejuvenarea facială va fi mai mult decât evidentă.

Electroporația are, în primul rând, aplicații medicale deoarece permite producția și introducerea anumitor substanțe necesare pentru organism. În tratamentele dermatologice această tehnică permite infuzarea în adâncime a unor tratamente care în mod obișnuit au o rată mică de absorbție. Aplicarea locală de creme și serumuri asigură o penetrare de doar 5%, în timp ce electroporația permite o absorbție de 60 – 95% a substanțelor aplicate. În plus, sistemul automat de mezoterapie fracționată permite reglarea liberă a adâncimii penetrării acului de la 0 mm la 2 mm, în funcție de nevoile pacientului.

Ce simți în timpul terapiei de electroporație?

Electroporația nu este deloc dureroasă. Curentul electric se simte la nivelul pielii, dar procesul nu este dureros, este non-invaziv și extrem de eficient. Sistemul EPN implică injectarea superficială a pielii cu un ac extrem de fin.

Înainte de a începe, terapeutul va folosi un anestezic local pentru a reduce șansele de a simți orice durere sau disconfort. Chiar și fără anestezicul aplicat, acest tratament nu este dureros, deoarece prin ștanțarea verticală a pielii se atenuează senzația de durere.

La Doctor SKiN monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează o ședință de electroporație și de câte am nevoie?

Tratamentul facial de electroporație durează în jur de 30 minute, în funcție de nevoile tenului sau ale zonei tratate. Numărul de ședințe necesare poate varia de la o persoană la alta, dar de obicei este recomandată o ședință la 3 săptămâni pentru a obține rezultate semnificative, care șterg de pe chip câțiva ani de zile.

Întrucât fiecare persoană are un ten cu propriile nevoi, la Doctor SKiN vom elabora împreună un tratament personalizat pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești. Întrucât rezultatele sunt cumulative, este importantă respectarea planului personal de tratament.

Care sunt rezultatele obținute în urma tratamentului facial de electroporație ?

Dispozitivul pe care îl folosim la Doctor SKiN combină electroporația cu efectele miconeedling-ului/ inducției de colagen. Electroporația maximizează absorbția substanțelor infuzate în piele, iar sistemul auto MTS stimulează în mod natural procesul de formare a colagenului și a elastinei care contribuie la întinerirea țesuturilor.

Electroporația are un puternic efect de lifting, anti-rid, hidratează excelent pielea, ameliorează rozaceea, acneea, cicatricile, echilibrează tenul gras, dar și tenul uscat, șterge petele pigmentare provocate de soare sau de vârstă și tratează alopecia.

Cele mai multe metode de introducere a unor tratamente pentru piele vor reuși să introducă în derm numai până la 10% din substanțele active. Utilizând această terapie, până la 90% din substanțe sunt transferate în piele iar microleziunile determinate de mezoterapia fracționată vor contribui la întinerirea naturală a pielii în zona tratată.

Pentru a menține rezultatele tratamentului, vei avea nevoie de mai multe ședințe și eventual, de alte tratamente complementare, precum tratamentul cu JetPeel Pro sau terapia de regenerare a pielii cu plachete îmbogățite.

Pentru menținerea rezultatelor obținute este recomandat un tratament de întreținere o dată pe lună.

Care sunt contraindicațiile electroporației ?

Persoanelor cu implant metalic, celor care suferă de tulburări neuro-musculare, epilepsie sau cancer, le este interzisă electroporația. De asemenea, femeile care sunt însărcinate sau alăptează sau persoanelor cu așteptări nerealiste nu pot beneficia de acest tratament.

Este electroporația sigură?

Acest tratament facial este 100% sigur, fără efecte nocive asupra sănătății, pe termen mediu sau lung. Electroporația este inovație cu o vastă aplicare în medicina dermatologică și chiar oncologică, iar mezoterapia fracționată este o tehnică utilizată de peste 50 de ani și perfectată de către medicina estetică.

Procesul de electroporație este sigur pentru că nu dăunează celulei și în același timp permite introducerea substanțelor active. Prin combinarea electroporației cu mezoterapia fracționată este posibil ca după tratament să simți pielea caldă sau să fie puțin mai roșie decât de obicei, însă în 2 – 3 zile va dispărea orice disconfort.

Tehnologia utilizată pentru această terapie la Doctor SKiN este de ultimă generație, testată în studii clinice care i-au demonstrat eficiența.

La Doctor SKiN folosim unele din cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Mezoterapie prin electroporaţie EPN”

Mezoterapie prin electroporaţie EPN - Doctor SKiN
Mezoterapie prin electroporaţie EPN
350 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin