Tratamente laser Fotona

Pentru Acnee, Cicatrici, Vergeturi, Afecțiuni dermatologice & vasculare

Acronimul „LASER” sau light amplification by stimulated emission of radiation înseamnă amplificarea luminii prin stimularea emisiei de radiație. Un laser funcționează prin emiterea unei unde de lumină cu energie mare care, atunci când este focalizat pe o anumită suprafață a pielii, creează căldură și distruge sau elimină celulele deteriorate.

100 lei400 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achiziționarea procedurii nu reprezintă o dovadă a angajamentului medicului că vă va face procedura.

În funcție de mai mulți factori [printre care vârsta, starea Dvs. de sănătate, așteptările pe care le aveți de la tratament], în urma consultului, medicul poate considera că nu sunteți compatibilă cu procedura achiziționată sau nu veți avea rezultatele dorite.

Caz în care vă va face recomandări bazate pe experiența și cazuistica similară avută iar, dacă recomandările nu răspund așteptărilor Dvs., vă vom restitui suma achitată.

citește mai mult

Tratamente laser Fotona

 • elimină acneea

 • reduce cicatricile post acneice

 • rejuvenează pielea îmbătrânită

 • ameliorează aspectul ridurilor și redă fermitatea pielii lăsate

 • reduce aspectul vergeturilor

 • elimină petele pigmentare, leziunile vasculare faciale, pistruii, melasma

 • tratează afecțiuni dermatologice precum: rozaceea, cuperoza și tumori cutanate benigne

 • tratează leziuni vasculare (angioame, venectazii, telangiectazii)

 • tratează onicomozele

 • tratează hiperhidroza

 • îndepărtează tatuajele

 • elimină permanent părul nedorit

 • reconstrucția tenului

 • rejuvenarea profundă a pielii, inclusiv fotoîmbătrânită, față și mâini

 • rejuvenarea superficială a pielii – textură, culoare

 • tratamentul ridurilor fine și perioculare – „laba găștii” și peribucale (la fumători)

 • peeling micro laser

 • tratamentul porilor măriți.

Tratamente laser Fotona - Doctor SKiN

La Doctor SKiN, din prețuire pentru pacienți, am investit în dispozitive medicale avansate, de ultimă generație, utilizate în clinicile din întreaga lume. În clinica Doctor SKiN, în afară de laserul diodă folosit pentru epilare definitivă, poți beneficia de dispozitivul laser de ultimă generație Fotona, mai precis modelul SP Dynamis, cel mai bine realizat sistem laser din lume, câștigătorul absolut al The Aesthetic Industry Award în 2018.

Acronimul „LASER” sau light amplification by stimulated emission of radiation înseamnă amplificarea luminii prin stimularea emisiei de radiație. Un laser funcționează prin emiterea unei unde de lumină cu energie mare care, atunci când este focalizat pe o anumită suprafață a pielii, creează căldură și distruge sau elimină celulele deteriorate.
În industria medicală și estetică sunt disponibile diverse tipuri de laser, dar acestea se diferențiază în funcție de mediul care produce fasciculul laser. Fiecare dintre tipurile de laser utilizate are o gamă specifică de utilitate, ținând cont de lungimea de undă și de puterea de penetrare.

Linia laser Fotona SP este concepută pentru a efectua toate tratamentele estetice majore, obținându-se rezultate excelente, cu impact imediat asupra calității vieții. Prin combinarea a două lungimi de undă complementare, echipamentele laser Fotona SP funcționează ca sisteme multifuncționale extrem de versatile, care pot efectua o gamă foarte largă de aplicații în estetică, dermatologie, stomatologie, oftalmologie, chirurgie și ginecologie.

SP Dynamis Fotona este un laser unic cu caracteristici complete, care îmbină două dintre cele mai performante tipuri de laser Er: YAG și Nd: YAG, pentru a acoperi întreaga plajă de tratamente ablative și non ablative și a-ți recupera tinerețea.

Acest laser permite proceduri rapide, precise și eficiente, cu timp redus de recuperare. Nd:YAG este standardul de aur în ceea ce privește tratamentele laser pentru întinerire, acnee, pete pigmentare, afecțiuni vasculare și dermatologice și îndepărtarea părului nedorit. Scanerul Nd: AG îmbunătățește și mai mult viteza, siguranța și eficacitatea tratamentului cu laser, în special pentru zonele mari de aplicare.

Absorbția omogenă a tratamentului laser SP Dynamis Fotona în derm și absorbția scăzută a melaninei îi permit să fie utilizat în siguranță pe toate tipurile de piele. În comparație cu tehnologiile convenționale, tehnologia VSP, marcă înregistrată Fotona, asigură creșterea instantanee a temperaturii, dar și limitarea sa doar la secțiunile tratate.

Laserul de tip Nd: YAG este eficient pentru atingerea straturilor cele mai profunde ale pielii, în timp ce laserul de tip Erbium YAG este ideal pentru „resurfacing” cutanat, cu scopul de a îndepărta ridurile mai profunde sau cicatricile inestetice care apar după vindecarea leziunilor acneice, pentru a dezvălui o piele mai frumoasă, întinerită, fără riduri, acnee sau cicatrici. Procesul de vindecare, prin reepitelizare și sinteza de colagen, creează tenului un aspect mult mai ferm, mai luminos și mai neted.

Laserul Nd: YAG este eficient, de asemenea, ca tratament de întinerire de tipul FRAC3® – o tehnologie fracționată avansată în domeniul antiaging și al esteticii, prin care aproape orice problemă a pielii legată de vârstă este tratată mai mult decât precis, cu afectarea minimă a pielii din jur, asigurând rezultate superioare și o recuperare mai rapidă a pacienților.

În funcție de problemă, procedurile marca Fotona sunt utilizate pentru tratarea afecțiunilor pielii, precum diferite tipuri de acnee, cuperoză, rozacee, cicatrici, pete pigmentare, melasma, pistrui, riduri, vergeturi și piele lăsată, dar și tumori cutanate benigne (papiloame, fibroame, cheratoze seboreice), hidradenoame palpebrale, xantelasma, nevi epidermici, cheratoze actinice și leziuni vasculare: angioame, venectazii, telangiectazii.

De asemenea, se poate utiliza pentru a efectua un peeling superficial, mediu sau profund în scopul întineririi pielii mature, îmbătrânite dar și pentru îndepărtarea tatuajelor.

Laserul Fotona poate fi de real folos și în cazul onicomozelor și infecțiilor fungice cutanate.

Cum acționează tratamentul cu laser Fotona?

Dispozitivul cu laser Fotona SP Dynamis are mai multe capete, în funcție de zona și de problema tratată. În general, dispozitivul se aplică pe zona de tratament, activându-se apoi emiterea de impulsuri ușoare. Nivelul impulsurilor de lumină laser eliberat de dispozitivul Fotona este controlat în funcție de tipul de tratament efectuat.

Energia laserului este absorbită de apă la diferite niveluri din tegument și transformată în căldură, realizând o vaporizare controlată a straturilor superficiale ale pielii – ablație.
Îndepărtăm astfel celulele îmbătrânite și dezorganizate și permitem refacerea și reorganizarea colagenului și a keratinocitelor, acțiune care conferă pielii dumneavoastră un aspect întinerit și o textură mai fină.
În timpul procedurii contracția colagenului este de 1 – 2% iar după 12 luni poate ajunge la 14%. Remodelarea colagenului și ameliorarea aspectului continuă chiar și 18 luni după tratament. Rezultate optime încep să se vadă după 2 – 3 luni de la tratament.
In urma acestei proceduri se dă ceasul înapoi pentru pielea fetei, care va arăta mai tânără cu cel puțin 5 ani.

În cazul afecțiunilor dermatologice sau al leziunilor vasculare, terapia laser vizează în special hemoglobina sau pigmentul roșu din celule, precum și melanina. În cadrul tratamentului afecțiunilor vasculare care afectează zone sensibile, precum fața, impulsul ideal este o durată de puls de 50 de milisecunde, cu o energie la ieșire de 150 până la 250 J/cm2.

Atunci când este utilizat pentru îndepărtarea părului, impulsurile de lumină laser afectează foliculii de păr, determinând căderea părului și împiedicându-l să crească înapoi. În acest scop, sistemele cu laser Nd:YAG folosesc un impuls mai sigur și mai eficient în comparație cu laserul Alexandrit sau laserul de tip Q-Switched. Deoarece este necesară răcirea suprafeței pielii pentru un tratament mai confortabil, laserul Fotona este dotat cu un dispozitiv de răcire încorporat.

Pentru îndepărtarea tatuajelor, impulsurile laser funcționează distrugând selectiv moleculele de cerneală, care sunt apoi absorbite de macrofage înainte de a fi îndepărtate din corp.

Ce simți în timpul tratamentului cu laser Fotona?

Pe toată durata ședinței de tratament, pacientul trebuie să poarte protecție pentru ochi (ochelari speciali de protecție), pe care îi va primi de la terapeut.
Tratamentul constă în așezarea unei piese de mână pe suprafața pielii și administrarea de pulsuri de energie laser la nivel cutanat. Majoritatea pacienților spun că impulsurile se simt ca și când pielea ar fi plesnită foarte ușor cu o bandă de cauciuc; în timpul tratamentului simt căldura și apoi o senzație de strângere a pielii.

Pentru a evita orice disconfort, în cadrul clinicii noastre aplicăm local o cremă anestezică cu o oră înainte de tratament dar și în timpul tratamentului folosim un răcitor special pentru laser, chiller cryo.

La început, veţi resimţi o senzație de rece pentru că este necesară răcirea suprafeței pielii pentru a o proteja, urmată de o înţepătură la descărcarea flash-ului luminos, care însă dispare rapid după aplicarea piesei de răcire.

Procedurile care implică laser pot fi ușor inconfortabile, dar niciodată dureroase. Imediat după tratament, se poate aplica o compresă rece pentru a calma zona tratată.
Imediat după tratament poate apărea o roşeaţă sau edem minim, care pot dura de la câteva ore până la 3 zile.

După tratamentul cu laser pielea arată și se simte ca după o arsură solară. În următoarele zile se va descuama, apoi se va regenera.
Pentru rezultate sinergice, imediat după procedura cu laser se aplica o mască de față răcoritoare impregnată cu antioxidanți și multivitamine.

În primele zile după tratament este recomandată evitarea contactului prelungit cu apa sau cu produse de curățare mai agresive cu pielea. În funcție de problema tratată, se poate aplica un bandaj sau un plasture pentru a asigura vindecarea zonei tratate.
Pe toată durata planului de tratament, pacienții ar trebui să protejeze zona de expunerea la soare pentru a reduce riscul de pigmentare postinflamatorie.

La Doctor SKiN monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează o ședință de tratament și de câte ședințe am nevoie?

Durata efectivă a tratamentului este de aproximativ 30 minute.

În cazul leziunilor vasculare, tipul de tratament depinde de forma, dimensiunea și localizarea leziunilor, precum și de tipul de piele al fiecărui pacient în parte.

Capilarele, adică vasele de sânge mici și roșii pot fi înlăturate, de obicei, chiar și după 3 ședințe. Mai multe ședințe pot fi necesare pentru a îndepărta varicele mai proeminente și venele păianjen (spider veins), în cazul problemelor vasculare.

Pentru epilare definitivă, sunt necesare estimativ 6 ședințe, realizate la un interval de 4 – 6 săptămâni. Pacienții cu piele mai închisă pot avea nevoie de mai multe ședințe de tratament.

Pentru îndepărtarea tatuajelor cu laser, culoarea tatuajului și profunzimea pigmentului influențează durata și rezultatul tratamentului.
Pentru a obține rezultatele dorite pot fi necesare mai multe ședințe (între 5 și 20 de ședințe) la un interval de 6 – 7 săptămâni distanță.

În ceea ce privește procedurile de întinerire, care implică ablația laser, pot fi necesare una sau mai multe ședințe, în funcție de problema tratată. De asemenea, pentru diverse afecțiuni dermatologice, pot fi necesare mai multe ședințe la distanță de 4 – 6 săptămâni între ele.

Întrucât laserul Fotona are atât de multe aplicații, iar problemele diferite au nevoie de tratamente specifice, profită de evaluare gratuită pentru a-ți stabili programul de tratament personalizat și pentru a te bucura de beneficiile tratamentului cu laser.Programează-te acum!

Care sunt rezultatele obținute în urma tratamentului cu laser Fotona?

Acneea este o problemă atât de comună, încât afectează sau a afectat peste 90% din populație. Laserul Fotona este întrebuințat cel mai frecvent pentru tratarea acneei de diferite cauze și intensități.

Cu ajutorul tratamentelor laser Fotona individualizate se obțin rezultate excelente în tratamentul cicatricilor acneei sau a celor lăsate de varicela.

Pot fi tratate cu succes atât acneea activă cât și cicatricile post acneice. Prin încălzirea controlată, tratamentul cu laser va reduce inflamația cauzată de acnee și glandele hiperactive care produc sebum în exces (glandele sebacee). Fără medicamente, tratamentul laser va stimula colagenul și va ajuta la combaterea acneei pe termen lung!

Laserul Fotona diminuează în mod eficient și cicatricile lăsate de acnee, curățând în mod delicat zonele cu probleme, pentru a îmbunătăți textura pielii și aspectul general. Tratamentul cu laser pentru urmele lăsate de acnee elimină straturile de piele deteriorată, cu acnee, permițând dezvăluirea unui strat de piele sănătoasă pe dedesubt. Perioada de recuperare după fiecare tratament este scurtă.

Un peeling cu laser este o metodă fantastică de a rezolva problemele pielii de la suprafață, cum ar fi petele pigmentare sau pielea pătatăridurileliniile fine și leziunile produse de soare. Tratament cu laser Fotona vizează stratul exterior al pielii, pentru a îmbunătăți textura și aspectul general al feței și pielii.

Tratamentele cu laser non-ablativ permit rejuvenarea pielii, stimulând colagenul și determinând strângerea pielii pentru un aspect mai tânăr și mai ferm, cu un timp redus de recuperare. Lumina cu laser trimite impulsuri de energie și căldură pielii pentru a îmbunătăți tonusul și structura acesteia. Tehnologia cu laser Fotona permite numeroase tratamente ale pielii non-ablative pentru repararea și corectarea problemelor cauzate de vârstă, de soare sau diferite afecțiuni dermatologice.

Leziunile dermatologice (pigmentare, vasculare sau benigne), alunițele și petele erau înainte de apariția tratamentului cu laser excizate și de cele mai multe ori pacienții rămâneau cu cicatrici inestetice. Tratamentul cu laser este o soluție eficientă pentru a îndepărta alunițele și leziunile de pe suprafața pielii, fără să lase urme. Vindecarea zonei tratate durează doar câteva zile și nu necesită nicio schimbare în rutina ta.

Negii pot fi inestetici, deranjanți și dureroși și se pot răspândi în alte zone ale corpului. Tratamentul laser Fotona este o modalitate excelentă de a eradica negii și de a opri răspândirea virusului. Căldura laserului distruge veruca adesea după un singur tratament.

Cu tehnologia avansată a dispozitivului cu laser Fotona, venele păianjen și varicele pot fi tratate în siguranță, iar aspectul lor poate fi îmbunătățit în mod semnificativ. Impulsurile de lumină cu laser sunt direcționate exact în zona venei sau a capilarelor cu probleme, iar aceste impulsuri determină contracția vaselor de sânge, ceea ce determină o îmbunătățire vizibilă din punct de vedere estetic.

Vergeturile afectează cel mai mult femeile, iar cele mai multe proceduri din piață nu sunt eficiente în tratarea lor. Prin tehnologia avansată a laserului Fotona, aspectul vergeturilor pot fi îmbunătățit în mod semnificativ și chiar eliminat, în funcție de dimensiune și de zona în care se află.

Afectând până la 14% din populație, infecțiile unghiilor pot fi dureroase și deranjante. Lumina și căldura produse de tratamentul cu laser distrug ciupercile care provoacă infecția. Statisticile Fotona arată că, după 3 luni de tratament cu laser pentru infecția unghiilor, 95% dintre clienți nu mai sufereau de micoze.

Mulți pacienți sunt acum familiarizați cu injecțiile cu toxină botulinică pentru transpirație excesivă, dar este posibil să nu realizeze că terapia cu laser poate trata și transpirația din zona axilei! Tratamentul cu laser Fotona poate identifica, încălzi și distruge glandele sudoripare hiperactive fără a deteriora pielea sau țesutul din jur. În diferite studii, după doar o singură ședință, s-a constatat reducerea dramatică a transpirației de sub brațe.

Care sunt contraindicațiile tratamentului cu laser?

Contraindicațiile tratamentului cu laser includ: sarcina, tratamentul cu medicamente fotosensibilizante precum retinoizi ca Sotret, dar şi antibiotice precum Tetraciclina, Doxiciclina sau medicamentele antimalarie), tratamentul cu medicamente anticoagulante, boli fotosensibile, expunerea la soare sau la solar cu mai puțin de 30 de zile față de tratament, epilepsie, leziuni traumatice la nivelul pielii, infecții cu herpes, probleme ale pielii de cicatrizare, afecțiuni dermatologice în cazul îndepărtării tatuajelor, cancer de piele, așteptări nerealiste.

Este sigur tratamentul cu laser Fotona?

Tehnologiile utilizate de dispozitivele folosite la Doctor SKiN sunt sigure, fără efecte nocive asupra sănătății, pe termen mediu sau lung.

Cu peste 50 de ani de experiență în tehnologia laser, dispozitivul Fotona SP Dynamis este inovativ, performant și sigur. Fotona este recunoscut ca lider mondial pentru sistemele laser inovatoare, premiate pentru aplicații în estetică și dermatologie, lucrând îndeaproape cu universități de top și centre de cercetare medicală din întreaga lume.

La Doctor SKiN folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără niciun fel de risc pentru pacienții și pacientele noastre.

Care sunt indicațiile post-intervenție laser?

 • utilizați crema cu factor de protecție cu SPF 50+ în fiecare zi, reaplicată la 2 ore dacă stați la soare mai mult de 2 ore

 • utilizați cremă hidratantă – reparatorie de 3 – 4 ori pe zi, cel puțin primele 7 zile după intervenție

 • nu umblați la crustele sau cojile care se formează la câteva zile după intervenție, dați cu crema hidratantă și crema SPF 50+ de fiecare dată înainte să vă expuneți radiațiilor UV

 • scoateți pansamentul atunci când v-a recomandat medicul dermatolog

 • schimbați pansamentul de 2 ori pe zi, dimineața și seara, pe perioada indicată

 • utilizați crema de epitelizare recomandată de medicul dermatolog, de fiecare dată când schimbați pansamentul și după ce lăsați zona fără pansament

 • după intervenție nu aveți voie să mergeți la plajă, piscină, saună, cel puțin 2 săptămâni

 • în caz de nerespectare a regulilor de mai sus există risc de hiperpigmentare, cicatrizare defectuoasă, vindecare mai lentă.

 • respectați controlul post-intervenție

*Consultația la medicul dermatolog este gratuită, dacă în aceeași zi se face și procedură

 

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Tratamente laser Fotona”

Echipa Doctor SKiN

Laser Fotona Dermatologie
Tratamente laser Fotona
100 lei400 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin