Fototerapie cu lumină LED – LUTRONIC® HEALITE II™

Categorii

Încearcă terapia cu lumină LED cu dispozitivul medical profesional de ultimă generație HEALITE II™, de la Lutronic! Bucură-te de o piele vizibil întinerită, scapă de acnee și îmbunătățește rezultatele oricărui tratament dermatologic, estetic sau chirurgical cu ajutorul fototerapiei LED.

HEALITE II™ grăbește vindecarea rănilor și a țesuturilor moi, este un tratament excelent pentru dureri articulare și musculare, stimulează creșterea părului, previne formarea cicatricilor și estompează semnele de fotoîmbătrânire ale pielii. Rezultatele sunt vizibile rapid și se îmbunătățesc și se consolidează în timp.

150 lei799 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achiziționarea procedurii nu reprezintă o dovadă a angajamentului medicului că vă va face procedura.

În funcție de mai mulți factori [printre care vârsta, starea Dvs. de sănătate, așteptările pe care le aveți de la tratament], în urma consultului, medicul poate considera că nu sunteți compatibilă cu procedura achiziționată sau nu veți avea rezultatele dorite.

Caz în care vă va face recomandări bazate pe experiența și cazuistica similară avută iar, dacă recomandările nu răspund așteptărilor Dvs., vă vom restitui suma achitată.

citește mai mult

De ce să alegi fototerapia LED cu Lutronic HEATLITE II?

 • efect anti-aging
 • reduce liniile fine și ridurile
 • tratament adjuvant pentru acneea activă
 • vindecă leziunile superficiale de la nivelul pielii
 • încurajează vindecarea rănilor și refacerea celulară post-laser sau post-operație
 • ameliorează durerea
 • reduce edemul (umflarea) și eritemul (iritațiile)
 • profilaxie împotriva formării cicatricilor
 • reduce riscul apariției hiperpigmentărilor post-inflamatorii
 • reduce riscul de învinețire
 • reduce timpul de recuperare
 • crește fluxul de sânge către leziune
 • lumina infraroșie oferă o ușurare temporară a durerilor musculare și articulare provocate de accidentări, artrită, spasm muscular.
 • contribuie la o vindecare corectă a oricărei intervenții în scop medical și/sau estetic
 • stimulează creșterea părului
 • dispozitiv ultraperformant, cu 1800 de LED-uri de mare putere
 • 3 lungimi de undă, de 830 nm cu 590 nm fotosecvențiere, 633 nm, 415 nm.
 • 2 tehnologii unice.

HEALITE II™ de la Lutronic este un sistem de sistem de fototerapie cu diode emițătoare de lumină (LED) de ultimă generație, care a reușit să ducă la cel mai înalt standard fototerapia LED. Echipamentul are rezultate dovedite clinic în ceea ce privește întinerirea pielii, prin eliminarea sau atenuarea efectelor de fotoîmbătrânire, cât și prin maximizarea rezultatelor tratamentelor dermatologice și estetice, grăbind inclusiv vindecarea și recuperarea leziunilor post-operatorii.

Așadar, terapia cu lumină LED se poate folosi în mod independent sau ca terapie adjuvantă în special în tratamentele chirurgicale și non-chirurgicale pre și post-operatorii, dar și ca tratament în scop estetic pentru rejuvenarea facială, prevenirea apariției cicatricilor și a hiperpigmentărilor cauzate de inflamații, eliminarea acneei active, netezirea ridurilor etc.

Ce este terapia cu lumină LED sau fototerapia?

Terapia cu lumina LED, fototerapia sau terapia cu diode emițătoare de lumină este un tratament de întinerire a pielii, care funcționează prin expunerea la diferite lungimi de undă pentru a trata semnele de fotoîmbătrânire, dar și afecțiuni specifice, precum acneea activă. De asemenea, este folosită pentru a promova vindecarea rănilor și îmbunătățirea sănătății pielii. Lumina netermică, de nivel scăzut, pătrunde în piele fără a crea nicio traumă.

Pe măsură ce trec anii, celulele care produc structurile de susținere ale pielii încep să încetinească. Daunele produse de expunerea neprotejată la soare accelerează acest proces și produc radicali liberi care afectează pielea și celulele care sintetizează colagenul și elastina. Prin combinația potrivită de lumină, aceste celule sunt din nou stimulate, astfel că ajută la contracararea efectelor îmbătrânirii.

Tratamentele cu lumină LED folosesc cel mai frecvent lumina roșie sau lumina albastră, deși există și tratamente cu lumina galbenă sau verde. Fiecare lungime de undă pătrunde în piele la o adâncime diferită. HEALITE II™ este un dispozitiv echipat cu panouri de tratament ajustabile pentru maximizarea rezultatelor. Panourile se pot regla exact pentru a acoperi perfect zona tratată. HEALITE II™ poate fi setat să livreze tratamente la următoarele lungimi de undă:

 • Lungimea de undă 830 nm împreună cu cea de 590 nm, livrată în mod foto -secvențial, este special concepută pentru a stimula rejuvenarea pielii și creșterea temporară a circulației sângelui, vindecarea rănilor, a acneei active, creșterea părului, având un efect analgezic în caz de dureri musculare și articulare. Lungimea de undă de 590 nm acționează până în joncțiunea dermoepidermică, vizând precis keratinocitele si celulele Merkel, pentru a le activa. Lungimea de undă de 830 nm pătrunde în dermul reticular mai profund, ajungând chiar și la mușchi și ligament, și activează celulele keratinocite, mastocite, neutrofile, macrofage si fibroblaste.
 • Lungimea de undă de 633 nm. Aceasta ajunge în dermul reticular mai profund și vizează celulele active keratinocite, fibroblaste, endotieliocite și vasele de sânge. Este excelentă pentru stimularea circulației, reducerea inflamației și promovarea refacerii pielii. Cel mai frecvent, această terapie, este folosită pentru a stimula creșterea părului. De asemenea, este utilizată pentru terapia fotodinamică, recomandată pentru tratamentul cancerelor superficiale de piele și al keratozelor actinice sau al petelor solare.
 • Lungimea de undă de 415 nm este special concepută ca adjuvant în tratamentul acneei active. Aceasta vizează porfirinele care omoară selectiv bacteria Propionibacterium, unul din principalii vinovați de apariția și instalarea acneei cu cauze bacteriene, având și un efect antiinflamator asupra pielii. Terapia cu lumina albastră poate fi utilizată și singură, dar și împreună cu alte medicamente topice, orale sau peelinguri și tratamente cu laser.

Terapia cu lumina LED are următoarele beneficii:

 • este un tratament foarte blând, care nu implică deteriorarea pielii în niciun fel, o calitate rar întâlnită printre tratamentele rejuvenare facială care se bazează pe microleziuni controlate;

 • nu doare și nu necesită timp de recuperare;

 • este potrivită pentru toate tipurile și tonurile de piele;

 • tratează acneea, reduce liniile fine și ajută la vindecarea rănilor.

 • Atenție! Tratamentul fiind blând, nu este potrivit pacienților care prezintă o laxitate gravă a pielii. De asemenea, nu poate reface suprafața pielii deoarece nu exfoliază straturile exterioare și nu încurajează semnificativ refacerea celulară. Tratamentul cu laser Hollywood Spectra, celebrul Hollywood Peel, este mult mai indicat în acest sens.

Deși contribuie la prevenirea apariției cicatricilor post operatorii, terapia cu lumina LED nu vindecă cicatricile post acneice, punctele negre și punctele albe.

Cum funcționează fototerapia LED a dispozitivului HEALITE II™II?

Fototerapia cu lumină de intensitate scăzută (LLLT), cunoscută și ca terapia cu laser la rece folosită de HEALITE II™, reprezintă utilizarea terapeutică a luminii pentru fotomodularea funcțiilor celulare, reducerea timpilor de vindecare, ameliorarea durerii, diminuarea acneei active, întinerirea pielii.

Dispozitivul a fost dezvoltat de cel mai cunoscut specialist al tehnologiei LED, Dr. Glen Calderhead. HEALITE II™ exploatează la maximum proprietățile luminii de 830/590 nm livrată și concentrată corespunzător prin tehnologia LED, pentru tratamente cât mai eficiente, fără riscul de a produce la nivelul pielii traume fizice sau daune termice. Acest sistem non-ablativ de tratare a pielii folosește lumina emisă de diode livrată la lungimi de undă precise.

Combinația de lungimi de undă de tip Low-Level Light Therapy (LLLT), galben de 590 nm și aproape infraroșu de 830 nm, tratează o gamă largă de afecțiuni estetice și medicale fără căldură, eliminând complet riscul de arsuri sau de leziuni asupra țesutului din zona de tratament. Acest mix unic vizează celulele reparatoare și crește producția de substanțe benefice, în special de antioxidanți. Lumina de lungimi de undă speciale (sau culori) activează în mod selectiv aceste celule.

De asemenea, lumină de intensitate scăzută (LLLT) utilizată de HEALITE II™ îmbunătățește rezultatele procedurilor și tratamentelor chirurgicale și non-chirurgicale, inclusiv tratamente estetice cu laser și IPL, microneedling-ul sau mezoterapia fracționată, peeling-urile chimice profunde și al operațiilor din sfera chirurgiei plastice, deoarece reduce riscul formării de cicatrici hipertrofice.

În anii 1990, NASA a început să studieze efectele LED-urilor pentru stimularea creșterii plantelor în spațiu. În prezent, dermatologii și esteticienii folosesc în mod obișnuit terapia cu lumina LED pentru a trata o serie de probleme ale pielii. Specialiștii folosesc adesea terapia cu lumina LED, împreună cu alte tratamente topice, dermatologice și estetice pentru a oferi pacienților cele mai bune rezultate.

S-a observat că lumina LED produce efecte diferite, în funcție de nivelul pielii la care pătrunde. Folosind lungimi de undă specifice de lumină se pot focaliza doze terapeutice de energie luminoasă către receptorii țintă din celule. Când acești receptori sunt stimulați, activitatea celulară este crescută, determinând activarea multor procese naturale ale corpului. Aceasta include creșterea reînnoirii celulare cu 200% și a producției de colagen care are ca efect volumizarea naturală a pielii și reducerea liniilor fine și a ridurilor. Un mix de tratamente de lungimi de undă diferite poate fi utilizat pentru a adapta fiecare tratament pentru a viza, în mod specific, nevoile fiecărui pacient.

Lutronic HEALITE II™ este un sistem LED care folosește terapie cu lumina la nivel scăzut (LLLT) de înaltă performanță, conceput pentru a îmbunătăți rezultatele tratamentelor estetice și dermatologice prin scurtarea timpilor de vindecare, ameliorarea durerea și prin stimularea unei vindecări corecte.

HEALITE II™ valorifică proprietățile luminii de 830/590nm, 633 și 415 nm furnizată și concentrată corespunzător prin tehnologia LED, fără să provoace daune termice zonelor tratate.

Fototerapia LED cu HEALITE II™ versus alte dispozitive de terapie LED

Fototerapia cu LED este cunoscută pe piață de multe decenii datorită beneficiilor sale terapeutice. Cu toate acestea, specialiștii Lutronic și-au dorit să vină cu un produs net superior față de produsele LED cu putere redusă și de calitate mediocră, care predomină piața actuală. Tehnologia utilizată în dezvoltarea dispozitivului HEALITE II™ asigură livrarea maximă a energiei către țesut și rezultate pe măsură, apreciate atât de medici cât, mai ales, de pacienți.

HEALITE II™ iese în evidență față de alte echipamente de fototerapie LED prin tehnologia sa de foto-secvențiere (PST). Mai exact, terapia cu lumină de nivel micro, de 590 nm, este utilizată timp de 60 de secunde înainte de livrarea luminii infraroșii. Acest lucru pregătește zona epidermei superficiale pentru a accentua efectele lungimii de undă de 830nm asupra țesutului dermic la nivel profund.

Mai mult decât atât, HEALITE II™ are un efect biostimulator asupra pielii la nivel subcelular, celular și tisular, ceea ce înseamnă că tratamentul cu lumină LED ajută celulele existente să funcționeze mai bine, să le repare pe cele deteriorate și să stimuleze producția de colagen. Pe lângă întinerirea pielii, vizibilă prin netezirea liniilor fine și a ridurilor, cât și eliminarea sau atenuarea altor semne de fotoîmbătrânire, dispozitivul HEALITE II™ este renumit în întreaga lume datorită capacității sale de a grăbi vindecarea rănilor și a țesuturilor moi și de a reduce inflamația, precum și ca tratament pentru acnee, dureri cronice, leziuni superficiale ale pielii și nu numai.

HEALITE II™ se mândrește și cu tehnologia Optical Lens Array (OLAT), ce folosește optica de colimație. Aceasta valorifică în mod eficient energia a 1800 de LED-uri de nouă generație pentru a obține intensități terapeutice concentrate ale fotonilor în celulele și țesutul vizat, maximizând astfel rezultatul terapeutic. OLAT îmbunătățește eficiența și sporește eficacitatea fototerapiei cu LED.

Întrucât există o grămadă de dispozitive de fototerapie pentru acasă, trebuie să știi că terapia cu LED-uri realizată într-o clinică, cu un dispozitiv profesional, folosește lungimi de undă mult mai puternice, în comparație cu echipamentele care se pot folosi la domiciliu, ceea ce face ca terapia să fie mult mai eficientă. Utilizând măștile LED sau alte dispozitive portabile, probabil că nu vei observa rezultate dramatice, ci doar niște îmbunătățiri subtile ale pielii.

Cine poate beneficia de terapia cu lumină LED?

Fiecare lungime de undă de lumină vizează anumite probleme și de aceea are indicații diferite. Cu toate acestea, pacienții de orice vârstă și cu orice tip de piele pot beneficia de fototerapia cu HEALITE II™, deoarece este un tratament nedureros, bine tolerat, fără efecte secundare și care nu necesită timp de recuperare.

Există însă și câteva contraindicații pentru pacienții:

 • cu epilepsie indusă de lumină,

 • care prezintă afecțiuni ale pielii sensibile la lumina, cum ar fi lupusul, albinismul și urticaria,

 • care iau medicamente fotosensibilizante,

 • cu așteptări nerealiste.

De asemenea, este recomandat să eviți terapia cu lumină dacă ești predispus(ă) la migrene induse de lumină puternică.

Ce se întâmplă în timpul tratamentului de fototerapie LED?

O ședință de tratament durează aproximativ 15 – 30 de minute, în funcție de nevoile fiecărui pacient. Unele persoane resimt o senzație de căldură blândă, dar nu există durere, disconfort sau timp de nefuncționare asociat cu terapia cu lumină LED. Pentru a asigura siguranța optimă și pentru a evita senzația de teamă, terapeutul va fi alături de tine în timpul ședinței, iar ochii tăi vor fi acoperiți cu ochelari de protecție pe tot parcursul acesteia.

Rareori se întâmplă ca acest tratament să prezinte efecte secundare. Majoritatea pacienților raportează o senzație de căldură care dispare de la sine după tratament. Este posibil ca zona tratată să se înroșească din cauza fluxului sanguine crescut în straturile pielii. Însă, acest lucru se estompează la scurt timp după terapie.

Pentru rezultate maxime, sunt recomandate 2 sesiuni de fototerapie pe săptămână, timp de cel puțin 6 săptămâni.
Numărul total de ședințe este de obicei stabilit în cazul evaluării GRATUITE, în funcție de nevoile pacientului. Efectele pot fi menținute apoi pe termen lung cu 1 sesiune, la fiecare 4 – 6 săptămâni.

Cât de rapid pot vedea rezultatele Fototerapiei LED cu HEALITE II™?

Pielea ta va părea mai luminoasă imediat după tratament, dar vei avea nevoie de mai multe ședințe pentru a observa rezultatele optime. Fototerapia se bazează pe expunerea consistentă, în mod regulat la lumina LED, iar rezultatele sunt cumulative. Odată finalizat un protocol de tratament, efectele sale durează de la 6 luni până la un an.

Este recomandat să te prezinți la tratament fără machiaj. De asemenea, după terminarea întregului protocol de tratament și pentru menținerea rezultatelor să fie una îndelungată, ferește-te de soare cât de mult posibil și folosește cremă de protecție solară cu SPF 50+.

Este fototerapia cu lumină LED sigură cu HEALITE II™?

Fiind un tip de tratament non-invaziv și non-ablativ, tratamentul este 100% sigur. Dispozitivul HEALITE II™ de la Lutronic a trecut nenumărate teste clinice riguroase, primind și prestigioasa certificare FDA, folosește cea mai nouă și mai sigură tehnologie și nu poate provoca arsuri sau afecta în mod negativ pielea.

De asemenea, nu emite radiații UV, așa că nu există riscul de bronzare, de arsuri solare sau de cancer de piele. Dimpotrivă, este un dispozitiv terapeutic, folosit în scop medical și nu doar estetic, inclusiv în tratamentul cancerului de piele.

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Fototerapie cu lumină LED – LUTRONIC® HEALITE II™”

Întrebări frecvente

Tratamentul pentru creșterea părului cu lampa fotodinamică este potrivit și pentru alopecia androgenică la bărbați?

Este foarte bună terapia cu lampa fotodinamică, mai ales pentru alopecia androgenică, în combinație cu PRP sau mezoterapie specială împotriva căderii & pentru stimularea creșterii părului.

Fototerapie cu lumină LED - LUTRONIC® HEALITE II™ - Doctor SKiN
Fototerapie cu lumină LED – LUTRONIC® HEALITE II™
150 lei799 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin