Acid Hialuronic pentru Buze mai Mari cu Aspect Natural – Mărturiile unei cliente Doctor SKiN

Consultă-te cu unul din specialiștii în frumusețe de la Doctor SKiN.

Programeză-te

Acid hialuronic în buze! Da sau Nu? Asta este întrebarea! Cel puțin eu m-am surprins de câteva ori cochetând cu gândul, mai ales în ultima perioadă!

Și spun m-am surprins, pentru că până nu de mult făceam parte din tabăra celor care îl luaseră cu hotărâre pe “nu” în brațe, iar ideea de a participa la maraton cu mama natură mă lăsa fără suflare înainte de a trece de linia de start. Nu că aș fi vreun Miss Univers, dar vulgaritatea, în orice formă, m-a speriat mereu Augmentarea buzelor, sau chirurgia estetică în general, rezonau în mintea mea cu “așa nu”.

Și nu este de mirare, având în vedere că trăim într-o lume de buze imense, umflate peste măsură, cu aspect chiar nebunesc, pe care le vezi în fiecare zi când dai scroll pe Insta, iar display-ul este bombardat cu fețe care par să se sprijine în buze.

Acid Hialuronic pentru Buze mai Mari cu Aspect Natural - Mărturiile unei cliente Doctor SKiN - Doctor SKiN

Nu o să fiu ipocrită și o să spun că nu am cosmetizat realitatea sau că nu am îmbunătățit, dacă vreți, din pensulă pe ici pe colo, dar mereu m-am gândit că prin machiaj dețin controlul, pe când a-mi injecta ceva în buze părea de domeniul absurdului.

Asta până de curând, când o prietenă m-a surprins cu un look fresh și natural, subtil, aproape imperceptibil, ieșit din mâna esteticianului. Am observat ceva diferit, într-un sens bun, dar m-am gândit că este vorba doar un truc nou ce ține strict de machiaj.   

“Mi-am injectat acid hialuronic în buze”, m-a informat ea.

Am realizat că augmentarea buzelor nu este atât de înspăimântătoare pe cât îmi părea și că, realizată corect și cu măsură, te ajută să obții o versiune mai bună a ceea ce ai deja (dacă asta îți dorești).

Înainte de a mă arunca cu capul înainte (buzele, în cazul de față), am decis să fac pe detectivul. Mi-am concentrat atenția pe mărirea buzelor cu acid hialuronic din două motive – în primul rând, pentru că este o substanță naturală care se găsește în corpul uman și, în al doilea rând, pentru că are efect temporar.

Ca să începem cu începutul, cel mai important, înainte de orice, trebuie să știi bine ce vrei, să te gândești serios înainte de acționa! Vrei ceva subtil sau vrei să o întreci pe Angelina Jolie dintr-o singură împunsătură?

Pentru un look natural se recomandă creșterea graduală, în timp, a buzelor, nu dintr-un foc.  Oricare dintre alegeri este ok, dacă îi spui un “da” răspicat, pentru că tu vei fi purtătoarea buzelor!

Ce este Acidul Hialuronic

Cu siguranță ai prin casă unul sau mai multe produse cosmetice care conțin acid hialuronic, deoarece acesta este Sfântul Graal al industriei de înfrumusețare.

Acidul hialuronic este un carbohidrat regăsit în mod natural în corpul uman, mai ales în cartilaje și piele având un rol esențial în hidratarea țesuturilor. Partea proastă este că o data cu înaintarea în vârstă, producția naturală de acid hialuronic scade. Din fericire, industria cosmetică nu a stat cu mâinile în sân și, încă din anii ’70, a descoperit un procedeu de extracție a acestei substanțe și a dezvoltat în timp tehnici moderne de sintetizare și de producere a mai multor tipuri de acid hialuronic.

Astăzi pe piață găsim: Aliaxin, Profhilo, Teosyal, Restylane, Restylane-L, Restylane Silk, Juvederm Ultra, Juvederm Ultra Plus (unul dintre cele mai noi tipuri de acid hialuronic care este special conceput pentru zona buzelor), gama Vycross, Volift și  Volbella (gama Premium), Belotero etc.

Toate aceste produse sunt injectate în aceeași formă și produc efecte similare.

Augmentarea buzelor cu Acid Hialuronic

Zilele în care colagenul era unica opțiune când venea vorba de mărirea buzelor sunt de mult apuse. Astăzi, cea mai folosită substanță de ajustare a buzelor, și nu numai, este acidul hialuronic.

Acidul hialuronic îți îmbunătățește vizibil forma buzelor adăugând: formă, structură și volum. Un lucru la fel de important (cel puțin pentru mine) este că se poate apela la o astfel de procedura chiar și în cazul în care nu îți dorești neapărat niște buze mai voluptoase. Acidul hialuronic face minuni și când vine vorba de buze deshidratate, inegale, fără contur sau cu semene de îmbătrânire.

Cât durează rezultatul de augmentare a buzelor

Când vine vorba de durata rezultatului, trebuie luați în calcul mai mulți factori: tipul acidului injectat, metabolismul și gradul de hidratare al persoanei care beneficiază de intervenție, modul în care este injectat acesta, modul de viață dar și capacitatea naturală de a produce acid hialuronic propriu.

În general, rezultatele intervenției sunt de lungă durată, între 6 și 9 luni, iar odată ce ai obținut ceea ce îți dorești, poți reveni la o ședința de întreținere o data la 6-12 luni, în funcție de produsul folosit. În cazul în care decizi să renunți la întreținere, buzele vor reveni la forma inițială.

Ce simți în timpul procedurii

Nu știu alții cum sunt, dar eu nu sunt foarte vitează când vine vorba de durere. Prietena mea a ales injectarea cu canulă atraumatică de la Doctor SKIN, unde i s-a aplicat o cremă cu rol de anestezic înainte de începerea intervenției. Apoi, după injectare, s-a aplicat un gel calmant pe buze.

Procedura durează în general în jur de 50 de minute, luând în calcul și aplicarea anestezicului. Zona se poate învineți ușor sau poate fi puțin mai umflată decât ți-ai dori, dar doar pentru 2, 3 zile.

Un alt lucru pe care l-am descoperit, și care îmi oferă confort, este faptul că există și un antidot în cazul n care nu ești mulțumită de rezultat (Hialuronidaza, o enzimă care desface organism depozitele de acid hialuronic care acționează intervalul 24-48 de ore de la injectare).

Costurile

Costurile unei astfel de intervenții variază  în funcție de cantitatea de acid hialuronic folosită, de substanța aleasă și de prețul intervenției în sine, dar pleacă de la aproximativ 250 de euro pe ședință. Poate părea mult, dar depinde de cât de mult îți dorești acest lucru și de cât de mult contează o astfel de schimbare pentru tine .

Un truc care funcționează în cazul meu este să împart costul total la numărul de luni pentru care mă voi bucura de efectele sale, ca stimulent pentru a economisi bani special pentru acest lucru.

Concluzii

Acum că am explorat subiectul și mi-am schimbat percepția, m-am decis să aleg tot clinica Doctor SKiN pentru a beneficia de mărirea buzelor, de hidratarea lor și de reducerea ridurilor fine din jurul buzelor.

M-am încredințat cu emoție pe mâinile doctorului Wahba, care mi-a răspuns tuturor întrebărilor de mai sus, plus a altor mii de frici pe care i le-am transmis înainte de programarea intervenției.

Sunt extrem de mulțumită de rezultatul natural, de încrederea în mine, de faptul că pot purta rujuri mate fără să mi se mai usuce buzele îngrozitor așa cum se întâmpla înainte și de buzele mele moi, mai voluptoase și mai cărnoase!

Bonus point!  Ajustate la carte, buzele injectate cu acid hialuronic nu se simt diferit  față de buzele tale reale! Nici măcar la sărutat!

Articole recomandate

23 iulie 2024

Remodelarea corporală: separarea miturilor de adevăr

Remodelarea corporală este un subiect de mare interes în lumea îngrijirii personale, însă adesea este învăluită în mituri și informații…

16 iulie 2024

Metode eficiente pentru redarea elasticității și fermității pielii

Pielea, organul care ne protejează de mediul extern, își pierde din elasticitate în timp, devenind mai puțin tonifiată. Cu toate…

Lasă un comentariu

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarcere la magazin