Începe curățenia de VARĂ! Strălucește cu Venus Glow™ !

Consultă-te cu unul din specialiștii în frumusețe de la Doctor SKiN.

Programeză-te

Bucură-te de un ten mai curat, mai luminos, mai strălucitor!

Am adus la Doctor SKiN Venus Glow™, cel mai nou tratament de curățare și detoxifiere profundă a tenului încărcat de noxe, poluare, produse cosmetice  și stres!

Dacă te-ai săturat să folosești pudră iluminatoare (highlighter) sau un machiaj complicat pentru a crea acel efect de strălucire naturală, dacă ai observat că nici un produs de curățare, hidratare sau pentru tratarea coșurilor nu își face efectul, este timpul pentru o curățenie generală a tenului!

Începe curățenia de VARĂ! Strălucește cu Venus Glow™ ! - Doctor SKiN

Înainte sau după vacanță, înainte sau după un eveniment important sau mai multe nopți nedormite, în orice anotimp sau zi a săptămânii….alege să strălucești cu Venus Glow™!

Tratamentul facial Venus Glow™ combină acțiunea de curățare profundă cu exfolierea, deschizând și curățând în același timp porii, pentru a obține un ten mai curat și o strălucire naturală,o piele mai luminoasă și la fel de fresh ca o piersică aurie!

Tot ce trebuie să faci este să te bucuri tratamentul facial Venus Glow™, de o experiență total relaxantă, nedureroasă, non-invazivă și de tehnologia avansată pentru îngrijirea tenului.

Cum funcționează Venus Glow™?

Venus Glow ™ are un aplicator cu vacuum reglabil, care acționează ca un aspirator pentru impurități, excesul de sebum și celulele moarte de la suprafața pielii.

În timp ce impuritățile sunt aspirate, un vârf special cu o rotație de 360 de grade împrăștie în mod egal pe suprafața pielii o soluție salină, expulzată puternic prin două jeturi ultra-fine. Fiecare jet este mai fin decât un fir de păr și cantitativ se situează între 50 și 70 de microni, adică este mai mic decât dimensiunea medie a porilor. Cu toate acestea, fluxul salin curăță în profunzime fiecare por și dizolvă celulele moarte care apoi sunt aspirate prin vacuum.

Tratamentul durează 15 minute, așadar se poate realiza în pauza de masă sau de cafea, iar rezultatele încep să se observe imediat după tratament.

Ce rezultate are Venus Glow™?

 • Luminează pielea ternă
 • Creează un efect de ten uniform
 • Îmbunătățește elasticitatea pielii
 • Hidratează tenul
 • Îndepărtează coșurile & punctele negre
 • Controlează secreția de sebum
 • Îmbunătățește efectul produselor cosmetice sau a tratamentelor complementare

Programează-te acum și pregătește-te să ai un ten strălucitor, cu sau fără machiaj!

Articole recomandate

23 iulie 2024

Remodelarea corporală: separarea miturilor de adevăr

Remodelarea corporală este un subiect de mare interes în lumea îngrijirii personale, însă adesea este învăluită în mituri și informații…

16 iulie 2024

Metode eficiente pentru redarea elasticității și fermității pielii

Pielea, organul care ne protejează de mediul extern, își pierde din elasticitate în timp, devenind mai puțin tonifiată. Cu toate…

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin