Adevarul despre Vanquish ME. Afla totul, direct de la pacienta noastra!

Consultă-te cu unul din specialiștii în frumusețe de la Doctor SKiN.

Programeză-te

După 2 pachete dezamăgitoare (a câte 4 ședințe fiecare) de remodelare corporală acum 2 ani, după care nu am văzut vreo schimbare nemaipomenită, eram sceptică când auzeam de tratamentele care promiteau liposucție nechirurgicală sau reducerea stratului de grăsime, prin metode non-invazive.

Dar, după ce la vârsta mea am ales o rochie de mireasă cu spatele gol, eram disperată și, în lipsa de alternative, am decis să fiu open-minded. Si așa a început căutarea mea.

Adevarul despre Vanquish ME. Afla totul, direct de la pacienta noastra! - Doctor SKiN

După ceva documentare, eram deja expertă în numeroasele proceduri și echipamente. Tehnologia din spatele Vanquish ME nu numai că părea logică, dar și recenziile menționau că nu doare și este confortabil.

După ce am citit toate recenziile pe care le-am găsit, am decis să încerc BTL Vanquish ME. Am ales Vanquish bazat pe știință și, ținând cont că aparatul dispune de cea mai mare zonă de tratare pentru zona colăceilor, economisind astfel timp și oferind un rezultat general uniform.

În căutările mele am observat un punct comun în recenziile celor care au avut cele mai bune rezultate – mulți au folosit și radiofrecvența ca parte din tratament.

De asemenea, vorbeau cu apreciere despre înalta calificare și experiența profesioniștilor care administrează tratamentul. Din aceste motive, am ales să urmez tratamentul la Doctor SKiN din Drumul Taberei.

Protocolul lor include Vanquish ME & Venus Legacy 2.0, urmat de BTL x-wave și presodrenaj pentru a continua distrugerea celulelor grase, corpului fiindu-i mai ușor să scape de ele.

Alice este tehnician pe remodelare corporală și este un profesionist desăvârșit.

Participă în mod constant la cursuri de formare continuă pentru a fi mereu la curent cu noile tendințe în acest domeniu.

E plină de informații și oricând disponibilă să îmi răspundă la întrebări.

În timpul tratamentului, mi-a descris cu lux de detalii fiecare etapă și la ce trebuia să mă aștept.

Înainte de prima ședință am fost cântărită pe un cântar special care spunea nivelul de hidratare, % de grăsime și, desigur, greutatea.

Nu pot sublinia suficient cât de important este consumul a cât mai multă apă înainte, în timpul și după tratament. Menținerea unui nivel ridicat de hidratare nu numai că face tratamentul mai confortabil, ci și permite corpului să spargă și să scape de celulele grase distruse. Nivelul meu de hidratare a fost în permanență de 49% pe durata ședințelor de tratament.

Deși, este una din cele 3 mai puternice la nivel mondial, cea mai plăcută parte a fost tratamentul de radiofrecvență. Venus Legacy 2.0 combină simultan radiofrecvența, câmpul electromagnetic și vacuumul pentru a întinde pielea cu ajutorul căldurii.

Se aplică un fel de glicerină iar manipulul este deplasat pe suprafața tratată cu mișcări rapide și/sau circulare. Simți o căldură intensă cu acest aparat însă, dacă ești bine hidratată, toleranța este foarte bună. Căldura stimulează circulația și producția de colagen ceea ce ajută la întinderea pielii. Această etapă durează circa 30 minute.

Am făcut apoi Vanquish ME 45 minute. Aplicatorul este poziționat aproape, dar nu intră deloc în contact cu pielea. În majoritatea timpului, am simțit o căldură uniformă, iar ocazional câte un punct fierbinte, dar care se disipa repede. Dacă “punctul fierbinte” persista, ii spuneam lui Alice iar ea fie repoziționa aparatul fie ii scădea din intensitate, sau ambele.

Am tolerat bine atât Venus Legacy 2.0 cât și Vanquish ME la setările maxime. Da, am o toleranță mare la durere dar, per ansamblu, tratamentul a fost destul de suportabil. Chiar am ațipit la un moment dat în timpul ședinței de Vanquish.

În total am făcut 8 ședințe, la distanță de 7 zile.

De când am început tratamentul pentru colăcei, nu i-am analizat chiar regulat. Prin urmare, am fost plăcut suprinsă la 4 săptămâni de la prima ședință când, observându-mă cu atenție în oglindă, am văzut o diferență vizibilă. Măsurătorile nu sunt finale, dar deja sunt foarte mulțumită, citisem că rezultatele finale se vor vedea peste aproximativ 3 luni.

De asemenea văd rezultate în zona șoldurilor, unde reducerea grăsimii este vizibilă.

In tot acest timp am continuat să mănânc sănătos și am făcut mișcare în mod regulat. Nu am slăbit multe kg per total. Oricum, știam că acesta nu este un tratament de scădere în greutate.
După ce am terminat tratamentul pentru colăcei, am început unul și pentru coapse.

Nu le pot mulțumi îndeajuns tuturor fetelor de la Doctor SKiN!

Fiecare membru al echipei este foarte amabil și tratează clienții cu cel mai mare respect.

Nu au încercat nici măcar o dată să îmi vândă produse sau tratamente care nu erau necesare, ci mi-au făcut recomandări atente și care mi se și potriveau personal.

Nu ezit nicio clipă să vă recomand Doctor SKiN, pentru orice problemă pe parte de îngrijire a pielii!

Articole recomandate

27 martie 2024

Știi pe mâinile cui îți lași frumusețea?

Frumusețea este subiectivă, dar chiar dacă nu este măsurabilă, are niște standarde care sunt asociate cu tinerețea, prospețimea, simetria și…

11 martie 2024

TOP tratamente de slăbire, care te scapă de grăsimea de pe fiecare zonă a corpului

Te-ai săturat să admiri pozele Before and After de pe Instagram cu transformări uimitoare? În afară de diete, sport și…

Lasă un comentariu

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarcere la magazin