Află totul despre epilarea definitivă cu laser diodă

Consultă-te cu unul din specialiștii în frumusețe de la Doctor SKiN.

Programeză-te

Dacă apropierea sezonului cald înseamnă vizite mai dese la salon, durere, iritații și foliculită cauzate de epilarea cu ceară, nu trebuie să te mai chinui! Problema părului nedorit este permanentă, însă devine primordială pe măsură ce lăsăm în urmă hainele groase și ne pregătim de “proba” costumelor de baie. Ce zici dacă anul acesta eliminăm definitiv problema părului nedorit, direct de la rădăcină?

Majoritatea femeilor s-au gândit cel puțin o dată la ideea de epilare definitivă. Însă, la fel de multe s-au oprit pentru că nu au știut ce presupune această procedură, cât de sigură este și care ar putea fi consecințele asupra sănătății.

Întotdeauna este o idee bună să ai toate informațiile atunci când ești pe punctul de a lua o decizie ”definitivă” în viața ta.

Echipa Doctor SKiN a pregătit un material despre ce înseamnă epilarea cu laserul dioda și care ar putea fi efectele resimțite în urma acestei proceduri.

Epilarea cu laser, în special cu laser dioda, folosește o tehnică extrem de rapidă, care îndepărtează firele de păr fără durere. Laserul este aplicat pe piele, iar o doză de căldură este condusă până la baza firului de păr, moment în care aceasta oprește alimentarea cu sânge către folicul. Concomitent cu căldura produsă de laserul dioda, este utilizată și o tehnologie pentru răcirea pielii. Aceasta din urmă protejează și evită orice fel de deteriorare a pielii, iar la doar câteva zile distanță, firul de păr va cădea singur, lăsând pielea netedă și mătăsoasă.

Pentru a obține o piele netedă, fără păr, fără niciun fel de durere, va trebui să te prezinți la câteva ședințe de epilare. Laserul este extrem de eficient atunci când vine vorba despre fire de păr care se află în creștere sau la nivelul pielii. De asemenea, având în vedere că este foarte posibil ca nu toate firele de păr să fie vizibile de la primul tratament de epilare definitivă, după ce vor crește și se vor vedea cu ochiul liber, va trebui să te prezinți din nou la ședinta de epilare, pentru a fi eliminate în totalitate.

Află totul despre epilarea definitivă cu laser diodă - Doctor SKiN

Noua tehnologie cu laser diodă necesită mai puține ședințe față de metodele mai vechi sau față de alte tipuri de laser sau echipamente cu lumină pulsată care pot avea nevoie chiar și de 10 sau 15 ședințe pentru a fi eficiente. Laserul Alexandrite este capabil să îndepărteze părul nedorit de pe față și de pe corp după doar 6 – 8 ședințe de epilare definitivă, ceea ce înseamnă că vei economisi atât timp cât și bani.

Ședințele se programează la un interval de șase până la opt săptămâni, timp în care firele mici și mai puțin vizibile vor crește pentru a putea fi epilate definitiv!

Cei mai mulți dintre cei care au încercat această metodă de epilare definitivă au spus că s-au simțit extra confortabil, pentru că tehnologia de răcire a pielii păstrează o temperatură scăzută constantă și relaxantă pe tot parcursul tratamentului. Astfel, pielea va fi protejată, iar epilarea nedureroasă.

De asemenea, în cazul zonelor cu o arie de acoperire mică, procedura poate dura maxim cinci minute.

Laserul diodă elimină părul nedorit de pe orice tip de piele, inclusiv pielea sensibilă, pielea mai închisă la culoare și pielea bronzată! Chiar și bărbații sunt candidați excelenți pentru epilarea definitivă, iar faptul că este vară nu are relevanță asupra eficacității tratamentului, deoarece epilarea cu laser diodă se poate face oricând, pe tot parcursul anului.

Laserul diodă este una din cele mai bune metode pentru îndepărtarea pilozității, în comparație cu epilarea cu ceară care, pe lângă faptul că este dureroasă, poate avea ca efecte secundare foliculita, fire de păr îngroșate sau creșterea rapidă a firelor de păr. Față de tehnica IPL, laserul diodă penetrează mai adânc firul de păr și este mai eficient în eliminarea firelor de păr cu rădăcină groasă și adâncă.

Epilarea definitivă cu laserul diodă înlătură părul nedorit ușor, eficient și nu are efecte negative asupra sănătății dimpotrivă, este un excelent tratament pentru foliculită. Singurele efecte secundare țin de sensibilitatea pielii care poate fi ușor iritată.

Contrar unor mituri “urbane”, epilarea definitivă nu produce cancer! Părul de pe corp este o moștenire genetică, din moși strămoși, care ne proteja pielea de temperaturile scăzute. Așadar eliminarea firelor de păr de pe trup, membre sau din zona inghinală, nu are nicio consecință asupra sănătății în mod general, iar dacă este realizată cu aparate certificate, într-o clinică medicală care își respectă pacienții, atunci nu vei avea parte de efecte secundare nedorite ci doar de o piele mătăsoasă și frumoasă! Scapă de păr, uită de corvoada epilării și bucură-te de o piele catifelată oricând.

Dacă ai întrebări sau vrei să afli mai multe detalii despre epilarea definitivă cu laser diodă, nu ezita să ne suni sau să ne faci o vizită la Doctor SKiN!

Articole recomandate

27 martie 2024

Știi pe mâinile cui îți lași frumusețea?

Frumusețea este subiectivă, dar chiar dacă nu este măsurabilă, are niște standarde care sunt asociate cu tinerețea, prospețimea, simetria și…

11 martie 2024

TOP tratamente de slăbire, care te scapă de grăsimea de pe fiecare zonă a corpului

Te-ai săturat să admiri pozele Before and After de pe Instagram cu transformări uimitoare? În afară de diete, sport și…

Lasă un comentariu

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarcere la magazin