Află totul despre epilarea definitivă cu laser diodă

Dacă apropierea sezonului cald înseamnă vizite mai dese la salon, durere, iritații și foliculită cauzate de epilarea cu ceară, nu trebuie să te mai chinui! Problema părului nedorit este permanentă, însă devine primordială pe măsură ce lăsăm în urmă hainele groase și ne pregătim de “proba” costumelor de baie. Ce zici dacă anul acesta eliminăm definitiv problema părului nedorit, direct de la rădăcină?

Majoritatea femeilor s-au gândit cel puțin o dată la ideea de epilare definitivă. Însă, la fel de multe s-au oprit pentru că nu au știut ce presupune această procedură, cât de sigură este și care ar putea fi consecințele asupra sănătății.

Întotdeauna este o idee bună să ai toate informațiile atunci când ești pe punctul de a lua o decizie ”definitivă” în viața ta.
Echipa Doctor SKiN a pregătit un material despre ce înseamnă epilarea cu laserul dioda și care ar putea fi efectele resimțite în urma acestei proceduri.

Epilarea cu laser, în special cu laser dioda, folosește o tehnică extrem de rapidă, care îndepărtează firele de păr fără durere. Laserul este aplicat pe piele, iar o doză de căldură este condusă până la baza firului de păr, moment în care aceasta oprește alimentarea cu sânge către folicul. Concomitent cu căldura produsă de laserul dioda, este utilizată și o tehnologie pentru răcirea pielii. Aceasta din urmă protejează și evită orice fel de deteriorare a pielii, iar la doar câteva zile distanță, firul de păr va cădea singur, lăsând pielea netedă și mătăsoasă.

Pentru a obține o piele netedă, fără păr, fără niciun fel de durere, va trebui să te prezinți la câteva ședințe de epilare. Laserul este extrem de eficient atunci când vine vorba despre fire de păr care se află în creștere sau la nivelul pielii. De asemenea, având în vedere că este foarte posibil ca nu toate firele de păr să fie vizibile de la primul tratament de epilare definitivă, după ce vor crește și se vor vedea cu ochiul liber, va trebui să te prezinți din nou la ședinta de epilare, pentru a fi eliminate în totalitate.

Află totul despre epilarea definitivă cu laser diodă - Skin MedSpa

Noua tehnologie cu laser diodă necesită mai puține ședințe față de metodele mai vechi sau față de alte tipuri de laser sau echipamente cu lumină pulsată care pot avea nevoie chiar și de 10 sau 15 ședințe pentru a fi eficiente. Laserul diodă este capabil să îndepărteze părul nedorit de pe față și de pe corp după doar 6 – 8 ședințe de epilare definitivă, ceea ce înseamnă că vei economisi atât timp cât și bani.

Ședințele se programează la un interval de șase până la opt săptămâni, timp în care firele mici și mai puțin vizibile vor crește pentru a putea fi epilate definitiv!

Cei mai mulți dintre cei care au încercat această metodă de epilare definitivă au spus că s-au simțit extra confortabil, pentru că tehnologia de răcire a pielii păstrează o temperatură scăzută constantă și relaxantă pe tot parcursul tratamentului. Astfel, pielea va fi protejată, iar epilarea nedureroasă.
De asemenea, în cazul zonelor cu o arie de acoperire mică, procedura poate dura maxim cinci minute.

Află totul despre epilarea definitivă cu laser diodă - Skin MedSpa

Laserul diodă elimină părul nedorit de pe orice tip de piele, inclusiv pielea sensibilă, pielea mai închisă la culoare și pielea bronzată! Chiar și bărbații sunt candidați excelenți pentru epilarea definitivă, iar faptul că este vară nu are relevanță asupra eficacității tratamentului, deoarece epilarea cu laser diodă se poate face oricând, pe tot parcursul anului.

Laserul diodă este una din cele mai bune metode pentru îndepărtarea pilozității, în comparație cu epilarea cu ceară care, pe lângă faptul că este dureroasă, poate avea ca efecte secundare foliculita, fire de păr îngroșate sau creșterea rapidă a firelor de păr. Față de tehnica IPL, laserul diodă penetrează mai adânc firul de păr și este mai eficient în eliminarea firelor de păr cu rădăcină groasă și adâncă.

Epilarea definitivă cu laserul diodă înlătură părul nedorit ușor, eficient și nu are efecte negative asupra sănătății dimpotrivă, este un excelent tratament pentru foliculită. Singurele efecte secundare țin de sensibilitatea pielii care poate fi ușor iritată.

Contrar unor mituri “urbane”, epilarea definitivă nu produce cancer! Părul de pe corp este o moștenire genetică, din moși strămoși, care ne proteja pielea de temperaturile scăzute. Așadar eliminarea firelor de păr de pe trup, membre sau din zona inghinală, nu are nicio consecință asupra sănătății în mod general, iar dacă este realizată cu aparate certificate, într-o clinică medicală care își respectă pacienții, atunci nu vei avea parte de efecte secundare nedorite ci doar de o piele mătăsoasă și frumoasă! Scapă de păr, uită de corvoada epilării și bucură-te de o piele catifelată oricând.

Dacă ai întrebări sau vrei să afli mai multe detalii despre epilarea definitivă cu laser diodă, nu ezita să ne suni sau să ne faci o vizită la Doctor SKiN!

Lasă un comentariu

Ofertă 8 Martie 2021  Tratament*:

  ×
  Rezervă procedura
   Locație

   ×
   Vreau Oferta    Tratament*:
    Locatie:

    ×
    Oferta Skin-MedSpa     Tratament*:
     Locație:

     ×
     Formular rezervare

      Ne pare rău, momentan acest tratament nu este disponibil dar ne vom strădui să îți propunem ceva similar.

      Vreau evaluare gratuită și voucher de 100 lei din primul abonament:

      ×
      Vreau Oferta Black Week


       Locatie:

       Tratament*:


       ×
       Vreau Oferta Black Week


        Locatie:

        Tratament*:

        Zona:

        ×
        Black Week Vanquish


         Locatie:

         Tratament*:

         Tip tratament:

         ×
         Prețuri epilare Laser dioda Eneka Pro 2XL 5.000W

         ×
         Prețuri epilare Laser Alexandrite Deka Motus AX

         ×
         Prețuri epilare Laser dioda PrimeLase HR Excellence

         ×
         Prețuri epilare Laser diodă Elysion Pro U 3500 W

         ×
         Rezervă procedura
          ×
          Programare epilare

           ×
           Oferta Skin-MedSpa            Tratament*:
            Locație:

            ×
            Căutăm coleg / colegă pentru Front Office

            Pentru informații suplimentare, ne poți contacta la numărul de telefon 031 005.10.15 sau ne poți trimite CV-ul tău utilizând formularul de mai jos.
             Carieră