Cum funcționează îndepărtarea părului cu laserul Elysion PRO U de 3.500W?

Consultă-te cu unul din specialiștii în frumusețe de la Doctor SKiN.

Programeză-te
Cum funcționează îndepărtarea părului cu laserul Elysion PRO U de 3.500W? - Doctor SKiN

De câte ședințe am nevoie?

Cu ultima variantă de laser Elysion Pro U de 3.500W veți avea nevoie de mai puține ședințe decât la epilarea cu IPL, deoarece acesta, datorită tehnologiei inovatoare de răcire a pielii, poate acum furniza o energie mult mai mare în folicul.

Există trei etape de creștere a părului și, în orice moment, doar 30% din firele de păr sunt vizibile pe suprafața pielii, restul fiind într-o stare în starea inactivă.

Laserul poate trata numai firele de păr care se află în faza de creștere sau sunt vizibile pe suprafața pielii, rezultând astfel mai multe ședințe pentru a trata tot părul din piele.

Cu puterea mare și răcirea pielii de la Elysion Pro U de 3.500W, majoritatea clienților necesită 8 – maxim 10 ședințe în comparație cu alte aparate IPL /SPL care necesită 12 – 14 sau, în unele cazuri, mai multe.

Prin urmare, nu numai că prețurile sunt mai mici, dar veți economisi mai mult din cauza rezultatelor superioare ale laserului Elysion Pro U de 3.500W.

Este dureroasă epilarea definitivă cu laser?

Elysion Pro U de 3.500W are două moduri de funcționare.

Modul static furnizează impulsuri unice de energie înaltă și se simte pe piele ca o ușoară pișcătură.

Modul dinamic oferă tratament nedureros și este potrivit pentru toate tipurile de piele.

Pentru a asigura rezultate maxime dar și confort, tratamentul de epilare este personalizat pentru fiecare pacient. Cele mai multe echipamente IPL sau lasere de tip replică, necertificate, oferă un singur mod, pot fi destul de dureroase și au potențial mult mai mare să dezvoltați efecte secundare.

Planul dumneavoastră de tratament

Inițial vă vom oferi o consultație gratuită pentru a explica tratamentul în detaliu și pentru a evalua dacă este ceea ce vă doriți.

Veți completa un chestionar medical complet și vă vom oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă simți confortabil în ceea ce privește tratamentul, inclusiv o evaluare foarte clară a costurilor și o instruire și consiliere pre și post-tratament.

Veți avea nevoie de aproximativ 8 ședințe la 6 – 8 săptămâni. Unele persoane, in funcție de cât de active sunt din punct de vedere hormonal, pot avea nevoie de mai multe ședințe.

Apelează acum la specialiștii în Epilare Laser de la Doctor SKiN și îndepărtează părul nedorit!

Cere o ședință de test gratuită pentru a te convinge de calitatea serviciilor!

Articole recomandate

23 iulie 2024

Remodelarea corporală: separarea miturilor de adevăr

Remodelarea corporală este un subiect de mare interes în lumea îngrijirii personale, însă adesea este învăluită în mituri și informații…

16 iulie 2024

Metode eficiente pentru redarea elasticității și fermității pielii

Pielea, organul care ne protejează de mediul extern, își pierde din elasticitate în timp, devenind mai puțin tonifiată. Cu toate…

Lasă un comentariu

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarcere la magazin