Cum îți revii în formă după sarcină?

Consultă-te cu unul din specialiștii în frumusețe de la Doctor SKiN.

Programeză-te

Multe femei spun că sarcina este una din cele mai frumoase perioade ale vieții, deși poate fi dificilă sau chiar foarte dificilă pentru corpul unei femei. Pe cât de minunat este să simți cum crește o viață în interiorul tău, pe atât de nedreaptă este creșterea în greutate extrem de rapidă, vergeturile care apar când pielea care se întinde la maxim sau celulita instalată rapid, din cauza fluctuațiilor hormonale. Și oricât de mult te susține familia în acest proces, există un disconfort psihic și teama de a fi judecată de ceilalți pentru că ai revenit sau nu ai revenit suficient de rapid la forma fizică de dinaintea sarcinii. 

Cea mai mare presiune este însă cea auto-impusă, pentru că vrei să nu îți pierzi propria identitate, pentru că a fi mamă nu înseamnă să nu te simți bine cu tine! Tocmai de aceea, de-a lungul timpului, femeile au apelat la tot felul de intervenții chirurgicale pentru a-și redobândi încrederea și pentru a se putea recunoaște în oglindă. Din fericire, nu mai ai nevoie de bisturiu! Noile tehnologii și tratamente corporale apărute, fac să fie mult mai simplu să arăți și să te simți din nou bine în pielea ta și în timpul sarcinii și după naștere.

Bineînțeles că nu toate tratamentele de remodelare corporală sunt la fel de eficiente și că nu există niciun tratament minune, care să șteargă kilogramele instantaneu, însă există câteva proceduri revoluționare, care te pot ajuta cu adevărat să te bucuri din nou de o siluetă de “gazelă”. 

În plus, ca să beneficiezi de rezultate vizibile, nu ai nevoie doar de un sigur tip de tratament corporal, ci de o combinație de tratamente diferite, care abordează problema grăsimii localizate, a pielii lăsatea vergeturilor sau a celulitei pe mai multe planuri, iar rezultatele se cumulează și se potențează reciproc. Doar astfel se stimulează metabolismul, producția de colagen și eliminarea celulelor adipoase care îți dau bătăi de cap. 

În afară de procedurile de remodelare corporală potrivite, ai nevoie de expertiza unor de specialiști care știu să-ți evalueze corect nevoile și să creeze un plan de tratament adaptat stilului tău de viață, pentru că viitoarele sau tinerele mame au timp liber de la puțin spre…deloc. De aceea, au nevoie de cât mai multă susținere în tot procesul de revenire în formă după sarcină și de niște planuri de tratament realiste. 

Cum întotdeauna este mult mai ușor de prevenit decât de tratat, printre puținele tratamente faciale și corporale permise în sarcină și alăptare este cel realizat de LPG® Cellu M6 Alliance, deoarece acționează 100% natural.

Față de dispozitivele LPG mai vechi, Cellu M6 Alliance folosește cea mai avansată tehnologie de endermologie®. Ca tratament corporal este folosit  pentru a reda din nou fermitatea și tonusul pielii laxe, pentru a elimina celulita și pentru a subția contururile corpului. 

Așadar, o mamă care urmează un tratament cu LPG Cellu M6 Alliance va reuși să țină celulita sub control, inclusiv în perioada sarcinii și alăptării, când, din cauza schimbărilor hormonale majore, celulita se poate extinde și înrăutăți considerabil. 

În plus, tehnologia LPG este recunoscută pentru efectele sale în ceea ce privește eliminarea senzației de picioare grele. Mai ales în ultimele luni de sarcină, dar și în primele luni după naștere, picioarele și gleznele suferă cel mai mult de edem (umflare) și dureri, din cauza retenției de apă, a creșterii în greutate sau a fluctuațiilor hormonale.

Cum îți tonifiezi abdomenul după sarcină?

În timpul sarcinii, abdomenul femeii se dilată pentru a face loc bebelușului. Uterul suferă mari transformări, iar fibrele musculare se măresc de până la 10 ori. Această creștere a uterului determină întinderea mușchilor abdominali, fapt care duce la apariția diastazei abdominale.

Diastaza abdominală înseamnă separarea parțială sau completă a mușchilor drepți abdominali și poate apărea oricând în a doua jumătate a sarcinii. În unele cazuri, mușchii abdominali nu mai revin la forma lor inițială, nici după luni bune de la naștere. Acest lucru se observă prin faptul că burtica sau abdomenul se prezintă de parcă mama încă ar fi însărcinată în luna a 6-a.  

În afară de separarea și slăbirea mușchilor abdominali, există și un strat adipos suficient încât să creeze complexe, însoțit de vergeturi și/sau piele lăsată. 

De aceea, în privința abdomenului, în afară de tratamentul cu LPG Cellu M6 Alliance, care reușește să tonifieze pielea și să reducă celulita, dar și circumferință taliei cu aproximativ 3 centimetri după doar 3 ședințe, există o serie de proceduri de remodelare corporală mai mult decât eficiente pentru eliminarea burticii rămasă după naștere. 

 • EMS Sculpt este cea mai rapidă și eficientă metodă de a scăpa de grăsimea nedorită de pe abdomen, de a întări mușchii abdominali afectați după sarcină și de a pierde din centimetri în plus. Cum 4 ședințe de tratament cu EMS Sculpt echivalează cu 6 luni de antrenamente regulate la sală, tratamentul este o adevărată mană cerească pentru mamele care nu au timp să aștepte rezultate și nici suficientă energie pentru efort fizic intens. 

Dispozitivul EMS Sculpt are la bază tehnologia HI-EMT, adică folosește impulsuri electromagnetice de înaltă intensitate focalizate către țesutul muscular. Acestea determină contracții musculare supramaximale prin care grupele de mușchi de la nivelul abdomenului, feselor, coapselor și chiar de la nivelul gambelor sunt întărite. Astfel, te vei bucura din nou de un abdomen tare ca piatra și tonifiat ca al unei sportive de performanță! 

 • Criolipoliza realizată cu cel mai performant dispozitiv, CoolTech Define este de departe cel mai eficient tratament pentru a reduce grăsimea localizată, acea grăsime care se poate prinde și de care suferă majoritatea noilor mame. CoolTech Define elimină circa 60% din grăsimea din zona tratată, iar acest lucru se traduce vizual cu până la -8 centimetri pierduți și practic, prin faptul că vei putea mult mai ușor să intri și să te închei la pantalonii de dinainte de sarcină. 

 • Criolipoliza se combină perfect cu radiofrecvența medicală Venus Legacy 2.0, tratament corporal care îmbunătățește fermitatea și elasticitatea pielii, reduce grăsimea localizată și elimină celulita sau cu liposucția abdominală non-chirurgicală, realizată de Vanquish ME™, care are un aplicator special creat ce acoperă perfect și zona șoldurilor, adică  flancurile sau “mânerele dragostei”. 

Cum poți scăpa de celulită și de grăsime localizată după sarcină?

O altă problemă comună a femeilor în timpul sarcinii și după naștere este  stratul adipos vizibil, însoțit de celulită și de piele laxă. Multe mame se plâng de faptul că pielea nu mai este întinsă și că apar încrețiturile sau pliurile de piele peste stratul adipos pe abdomen, dar și pe picioare sau în alte zone ale corpului. 

Acest lucru este normal având în vedere cât de mult se întinde pielea pe burtică pentru a face loc bebelușului. După naștere, pierderea în greutate are loc brusc, iar cum pielea nu se poate contracta la fel de repede, aceasta devine laxă.

De asemenea, celulita se instalează și se agravează cel mai mult în timpul sarcinii și după naștere și din păcate nu dispare de la sine. De aceea, pentru a trata aceste trei probleme care pot afecta considerabil încrederea în sine, în clinicile Doctor SKiN am adus cele mai performante echipamente de tip medical grade din lume la momentul actual, cu rezultate dovedite clinic și recomandate de recenzii independente, ale unor mii de paciente din întreaga lume: 

 • UltraShape V3, numărul 1 în remodelare corporală și slăbire localizată. Peste 82% din recenziile scrise pe RealSelf.com susțin că tratamentul merită pe deplin investiția, deoarece elimină grăsimea în exces cu o precizie chirurgicală. Folosind ultrasunete focusate și pulsate, UltraShape V3 realizează o liposucție ultrasonică non-invazivă în urma căreia sunt eliminate chiar și depozitele de grăsime rezistente la dietă și sport 

Cum îți revii în formă după sarcină? - Doctor SKiN
 • VelaShape III, cel mai popular tratament anticelulitic din lume.   Tratament de remodelare corporală complex, acesta combină 4 dintre cele mai moderne tehnologii, și anume: lumina infraroșie, radiofrecvența bipolară, vacuumul pulsat și role pentru drenaj limfatic. VelaShape III oferă rezultate excelente pe zonele unde celulita se vede cel mai urât, adică pe zona coapselor exterioare și interioare, a feselor, dar și pe abdomen. 

 • ONDA Coolwaves®, numărul 1 mondial în remodelare corporală, tratamentul celulitei și al grăsimii localizate. ONDA deține cea mai recentă tehnologie europeană de remodelare corporală cu efect 3 în 1. Tratamentul funcționează vizând simultan depozitele de grăsime localizată și celulita, dar obține și un efect puternic de strângere, de tonifiere a pielii lăsate. Procedura este ideală pentru persoanele care vor să obțină un puternic efect de lifting corporal total sau să își remodeleze anumite zone specifice

Cum scapi de vergeturi după sarcină?

Peste 80% din femeile însărcinate sau care au născut se confruntă cu problema vergeturilor, având în vedere că în toată această perioadă este exercitată o presiune puternică asupra pielii. 

Creșterea bruscă în greutate și modificările hormonale din sarcină determină distrugerea celulelor de colagen și întinderea forțată a țesutului conjunctiv, fapt care duce la apariția vergeturilor. În general, primele vergeturi apar în a șasea lună de sarcină, când fătul și mama prind proporții. Cele mai frecvente zone afectate de vergeturi sunt abdomenulsâniișoldurile, fesele și coapsele.

Vergeturile timpurii, recente, sunt violacee, maronii sau rozalii și pot fi eliminate mai ușor. Odată cu trecerea timpului, acestea devin albicioase și sunt mai dificil de tratat. De aceea, chiar dacă aceste striații apărute pe piele nu sunt dureroase, este important ca după naștere, să nu amâni vizita la Doctor SKiN! 

Vergeturile albe, mai vechi se pot estompa suficient de mult încât să nu mai fie deranjante din punct de vedere vizual, dar este posibil să nu fie tratate în proporție de 100%. Nu știi cum stai și ce poți face pentru a scăpa de vergeturi? Vino la o evaluare gratuită în oricare din clinicile Doctor SKiN! 

Tratamentele care oferă rezultate cu adevărat satisfăcătoare în estomparea vergeturilor sunt:

 • Microneedling-ulinducția de colagen sau mezoterapia fracționată cu Dermapen sau Nanopore Stylus 2.0, cel mai performant dispozitiv de acest tip la momentul actual. 

Prin realizarea micro-perforațiilor în piele se activează procesul natural de regenerare, este stimulată producția de colagen nou și elastină, esențiale pentru o piele elastică și lipsită de vergeturi.  

 • Tratament cu laser de tip “skin resurfacing”

Există două tipuri de lasere utilizate pentru tratamentul vergeturilor: lasere ablative și non-ablative. Laserele ablative (CO2) tratează vergeturile prin distrugerea stratului superior al pielii. Laserele non-ablative (Erbium YAG,) nu distrug stratul superior al pielii. În schimb, vizează zonele subiacente suprafeței pielii, pentru a impulsiona producția de colagen. 

De obicei, laserul CO2 fracționat este utilizat pentru vergeturi mai profunde, în timp ce  laserul Erbium tratează vergeturile de suprafață. Atât laserul CO2 fracționat Smart Deka, cât și laserul medical Fotona penetrează în profunzime straturile pielii, pentru a reface structurile de colagen și elastină. Astfel, țesuturile pielii sunt remodelate din interior, fapt ce determină netezirea și estomparea vergeturilor la exterior. 

 • Venus Viva™, ultima generație de radiofrecvență medicală nano-fracționată

Dispozitivul Venus Viva™ combină terapia de inducție a colagenului cu radiofrecvența nano-fracționată pentru a trata orice iregularitate de textură a pielii, inclusiv vergeturile care apar în sarcină și după naștere. Tratamentul cu Venus Viva™ reduce eficient și în siguranță adâncimea, lățimea și lungimea vergeturilor și îmbunătățește semnificativ tonusul pielii.

Cum îmi revin în formă după sarcină?

Ești unică și corpul tău poate să elimine rapid kilogramele acumulate sau poate să nu vrea să scape de ele la fel de repede pe cât îți dorești. Niciun tratament, dietă sau plan de antrenament din lume nu îți va reda imediat silueta. 

Cu toate acestea, dacă reușești să combini plimbările cu bebelușul, alimentația sănătoasă și un mix de tratamente de remodelare corporală personalizat nevoilor tale, te vei bucura mult mai rapid și mai ușor de rezultate vizibile, care îți vor da o stare de bine. 

Vino la o evaluare gratuită în clinicile Doctor SKiN din București și Corbeanca! Terapeuții noștri experți în remodelare corporală te vor ajuta să alegi tratamentul sau protocolul de tratamente potrivit. 

Te bucuri și de cele mai bune prețuri din piață și de oferte permanente, pentru că viziunea noastră este că viitoarele și noile mame au cu adevărat nevoie și merită să se simtă mai frumoase!

Programează-te și tu la ☎️ 0729 740.704 sau la ☎️ 0749 11.40.60!

Articole recomandate

23 iulie 2024

Remodelarea corporală: separarea miturilor de adevăr

Remodelarea corporală este un subiect de mare interes în lumea îngrijirii personale, însă adesea este învăluită în mituri și informații…

16 iulie 2024

Metode eficiente pentru redarea elasticității și fermității pielii

Pielea, organul care ne protejează de mediul extern, își pierde din elasticitate în timp, devenind mai puțin tonifiată. Cu toate…

Lasă un comentariu

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin