Cum poți să scapi rapid de burtică

Consultă-te cu unul din specialiștii în frumusețe de la Doctor SKiN.

Programeză-te

Grăsimea de pe abdomen, burta sau burtica, pot fi sexy în anumite circumstanțe însă cu siguranță grăsimea nu este considerată un motiv de mândrie nici de către bărbați și cu atât mai puțin de femei.

A scăpa de burtică nu reprezintă un moft sau doar un motiv pentru ca hainele să se așeze mai bine pe corp, ci este un lucru necesar în condițiile în care grăsimea abdominală este periculoasă pentru sănătate.

Ce este grăsimea de pe abdomen?

Excesul de grăsime din jurul abdomenului este grăsime subcutanată – pe care o poți prinde între degete – precum și grăsime viscerală, care se află în și în jurul organelor din cavitatea abdominală și este vizibilă numai prin scanări medicale. Cercetătorii au descoperit că depozitele excesive de grăsime viscerală reprezintă un factor de risc semnificativ pentru sănătate, ce declanșează sau întrețin afecțiuni ca diabetul de tip 2, bolile cardiovasculare și chiar diferite tipuri de cancer.

Celulele de grăsime la o persoană sănătoasă sunt capabile să crească, să ajute la reducerea inflamației și să se remodeleze pentru a permite o creștere sănătoasă a corpului. În cazul în care există exces de țesut adipos, aceste mecanisme nu funcționează la fel de bine. Din cauza stratului prea mare de grăsime, organismul poate deveni rezistent la insulină – hormonul care ne controlează și menține nivelul de zahăr din sânge.

Cum poți să scapi rapid de burtică - Doctor SKiN

Multe instituții medicale folosesc indicele de masă corporală pentru a clasifica greutatea și a prezice riscul bolilor metabolice. Cu toate acestea, indicele metabolic poate fi înșelător, deoarece persoanele cu grăsime abdominală excesivă prezintă un risc crescut, chiar dacă au o greutate corporală normală.

Multe persoane slabe sau normoponderale au depuneri de grăsime inestetice pe abdomen, care reprezintă un factor de stres, de nesiguranță de sine și de sănătate.

Cum scăpăm de grăsimea de pe abdomen

Deși poate fi o provocare dificilă, există mai multe lucruri pe care le poți face pentru a reduce excesul de grăsime abdominală. Specialiștii în slăbire sănătoasă recomandă o dietă echilibrată, cu un aport adecvat de calorii. Dacă ai deja multe kilograme peste greutatea recomandată, reducerea porțiilor de mâncare te va ajuta să reduci rapid circumferința abdomenului.

Un studiu amplu publicat în Journal of Sports Science a evidențiat că antrenamentul cardio combinat cu antrenamentul de forță a fost mult mai eficace în reducerea nivelului de grăsime viscerală și subcutanată, comparativ cu antrenamentul doar de tip cardio.
Mișcarea în orice formă este indicată pentru o formă fizică mai bună, un corp mai tonifiat și pentru menținerea sănătății pe termen lung.

De asemenea, exercițiile fizice ajută la transformarea grăsimii nesănătoase în grăsime care susține procesele metabolice din corp. În anul 2012, cercetătorii de la Harvard au demonstrat că un hormon muscular, cunoscut sub numele de irisin, a fost declanșat de efortul fizic și a fost identificat ca unul dintre principalele mecanisme de transformare a grăsimii nesănătoase în grăsime care nu este nocivă pentru organism.

Pentru a scăpa de burtică trebuie să dormi suficient și să gestionezi eficient stresul. Din cercetările științifice a rezultat că nivelurile ridicate de stres stimulează pofta de mâncare și declanșează reacții chimice care duc la depozitarea de grăsime în zona abdomenului.

Mai mult decât atât, femeile care au deja o talie mare tind să producă mai mult cortizol ca răspuns la stres. Rezultatul este și mai multă grăsime acumulată pe burtă.

Într-o lume perfectă, în care toți avem vieți ordonate, în care suntem lipsiți de probleme și de stres, un stil de viață sănătos însoțit de mișcare, somnul odihnitor și lipsa de stres ar face minuni și am scăpa rapid de burtică. Din păcate, este extrem de greu să fie întrunite toate condițiile de mai sus în rutina vieții moderne.

Vanquish ME sau Liposucția abdominală fără intervenție chirurgicală

Așadar, știința s-a organizat pentru a contribui cu adevărat la rezolvarea într-un mod rapid, durabil, eficient și în deplină siguranță, a grăsimii abdominale.

BTL Aesthetics, producător de top la nivel mondial al echipamentelor din domeniul medical-estetic, a introdus recent tehnologia non-invazivă de ultimă generație Vanquish ME (Maximum Energy), pentru reducerea excesului de grăsime din jurul abdomenului și a părților laterale (“mânerele dragostei“).

Tehnologia brevetată BTL Vanquish ME™ folosește un dispozitiv de tip “first-of-its-kind”, care creează un câmp de energie de înaltă frecvență, ce produce un efect termic în stratul de grăsime, protejând în același timp țesuturile și pielea din jur. În plus, BTL Vanquish ME™, datorită dimensiunilor generoase ale aplicatorului, dă rezultate estetice optime pe întreaga suprafață abdominală, în deplină siguranță și confort, fără durere, fără intervenții chirurgicale sau întreruperi din activitatea de zi cu zi.
Niciun alt dispozitiv din industrie nu acoperă o suprafață atât de mare: întreg abdomenul plus flancurile într-o singura aplicare, ceea ce se traduce prin economie de timp, în primul rând. Alte dispozitive de pe piață acoperă în 3 ședințe aceeași zona pe care #VanquishME o tratează într-o singură ședință.
Niciun alt dispozitiv din industrie nu tratează fără a atinge deloc pielea.
Procedura este preferată în mod deosebit de domni care tolerează mult mai puțin disconfortul (chiar durerea) produse de alte echipamente, tip criolipoliză.

Procedura distruge celulele grase prin încălzirea selectivă a țesutului adipos, prin contracția și eliminarea celulelor grase, fără a afecta pielea, mușchii, țesuturile sau vasele de sânge.

BTL a revoluționat modul în care oferă cele mai avansate soluții non-invazive pentru body shaping, skin tightening & alte tratamente medicale estetice.
Astfel, BTL Vanquish ME a obținut aprobarea FDA tocmai datorită rezultatelor pe care le obține în reducerea circumferinței abdominale, cu efect de liposucție abdominală nechirurgicală.

Tratamentul corporal cu Vanquish ME™ reduce grăsimea din jurul abdomenului, inducând moartea celulelor grase. Studiile clinice îndelungate au demonstrat că valorile de lipide serice și testele de sânge legate de activitatea ficatului au rămas stabile și normale în timpul și după terminarea tratamentului de remodelare corporală.

Noul circuit inteligent de impedanță BTL Vanquish ME™ proiectat de ingineri mărește reglajul performanței pentru a furniza o cantitate mai mare de energie termică, mai puțin dispersată decât orice alt dispozitiv care țintește grăsimea de pe abdomen, rezultând o procedură mai consistentă și mai eficace pentru o talie fără cusur, mai suplă, atât în zona abdomenului cât și în părțile laterale.

Aplicatorul pentru abdomen, BTL Vanquish ME Core Applicator, are o distribuție omogenă de energie, capabil să conducă energia RF™ (radiofrecvență medicală) concentrată, de la generator la țesutul adipos. Distribuția omogenă minimizează punctele sensibile și permite creșterea temperaturii pentru un si mai mare volum de țesut adipos, pe care îl aduce peste pragul apoptic (nivelul la care mor celulele de grăsime). Acest lucru îmbunătățește semnificativ rezultatele tratamentului.

Vanquish ME™ acoperă întreaga zonă abdominală. Astfel, se reduce considerabil timpul de tratament, iar datorită faptului că se tratează o zonă mai mare de grăsime rezultă în același timp o reducere cumulativă în centimetri (grosimea stratului de grăsime este redusă de la flanc la flanc, nu doar în zonele selectate).

Față de alte dispozitive care utilizează o sursă punctuală de energie, BTL Vanquish ME™ utilizează o matrice de panouri pentru a trata tot abdomenul într-o singură aplicare. Oferind o opțiune de tratament dovedită clinic și 100% sigură, fără a atinge pielea pacientului, BTL Vanquish ME™ depășește alte opțiuni de tratamente corporale, care necesită vacuum sau aplicări dureroase cu potențiale efecte nocive asupra sănătății.

Întrucât nu există contact direct cu pielea, procedura BTL Vanquish ME™ este extrem de confortabilă și mulți pacienți descriu procedura ca o senzație relaxantă de căldură.

BTL Vanquish ME™ este ideal pentru pacienții (bărbați și femei) cu vârsta de peste 18 de ani, care își doresc să scape de burtică, fără costurile și recuperarea necesară după intervenția clasică de liposucție abdominală.

Acest tratament corporal funcționează și în cazul persoanelor supraponderale, cu peste 20 de kilograme în plus, care vor să își îmbunătățească zonele problematice, în care dieta și exercițiile fizice nu dau rezultate sau sunt nerecomandate din diferite motive medicale.

Folosind tehnologia brevetată selectivă RF™, BTL Vanquish ME™ permite medicilor și specialiștilor în remodelare corporală să reducă circumferința întregii zone abdominale sau coapsele (interior și exterior). Terapia nu se limitează la un anumit număr de kilograme, așadar oricine poate beneficia de efectele Vanquish ME, care “topește” grăsimea în mod egal, simetric.

Nu în ultimul rând, dispozitivul de remodelare corporală Vanquish ME™ este eficient din punct de vedere timp. După 6 ședințe de tratament săptămânale se vor observa efectele: vei scăpa de grăsimea încăpățânată de pe abdomen și/sau de pe coapse. Cele mai dramatice rezultate se observă în cazul persoanelor care susțin tratamentul prin mișcare și atenție la regimul alimentar.

Rezultatele Vanquish ME™ sunt permanente, așadar acum te poți să te bucuri de o talie mai suplă și să scapi de burtică.
Fără efort, fără durere, fără timp de recuperare!

Programează-te la o evaluare corporală GRATUITĂ în clinica noastră și folosește cele mai noi descoperiri științifice în beneficiul frumuseții și al sănătății tale!

Articole recomandate

23 iulie 2024

Remodelarea corporală: separarea miturilor de adevăr

Remodelarea corporală este un subiect de mare interes în lumea îngrijirii personale, însă adesea este învăluită în mituri și informații…

16 iulie 2024

Metode eficiente pentru redarea elasticității și fermității pielii

Pielea, organul care ne protejează de mediul extern, își pierde din elasticitate în timp, devenind mai puțin tonifiată. Cu toate…

Lasă un comentariu

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarcere la magazin