De ce ai recurge la epilare definitivă?

Consultă-te cu unul din specialiștii în frumusețe de la Doctor SKiN.

Programeză-te

Multe dintre femei se simt imediat mai bine, mai suple și mai atrăgătoare după ce se epilează. Deoarece suntem programați genetic să căutăm neîncetat să ne simțim mai bine în propriul corp, eliminarea permanentă a părului nedorit, adică epilarea definitivă este unul dintre cele mai căutate tratamente corporale atât de femei, cât și de bărbați.

Ceea ce arăta odată ca o utopie, este astăzi o realitate la îndemâna tuturor. A scăpa definitiv de părul nedorit de pe corp nu mai este un vis și, cu siguranță, este o investiție care va schimbă complet modul în care te vei simți în pielea ta. Indiferent de culoare, grosime și ritm de creștere, toată lumea știe cât de inconfortabil este părul de pe brațe, de pe picioare, de pe picioare sau de la axilă, mai ales în lunile în care vrei să lași mai multă piele la vedere.

Dacă îți dorești o piele catifelată cât mai mult timp, știi că există deja mai multe tehnici de îndepărtare permanentă a părului care îți pot îndeplini dorința. Epilarea cu laser și epilarea cu lumină pulsată sunt principalele metode de epilare definitivă existente în clinicile din întreaga lume.

Din motive estetice, profesionale, practice sau chiar în numele stimei de sine, oamenii își doresc din ce în ce mai mult un corp fără păr. Astăzi, nu doar femeile, dar și bărbații recurg la epilare definitivă.

Epilarea definitivă

Considerate definitive în comparație cu așa-numitele metode tradiționale, lama, ceara sau crema depilatoare, de exemplu, care elimină părul doar temporar, așa numitele metode de îndepărtare definitivă a părului acționează asupra rădăcinii acestuia, distrugându-l și inhibându-i astfel creșterea. Toate procedurile de epilare implică un proces progresiv, ceea ce înseamnă că se întind pe durata mai multor sesiuni pentru a duce la efectul dorit.

De ce ai recurge la epilare definitivă? - Doctor SKiN

Epilarea cu laser diodă

Epilarea cu laser diodă Elysion Pro U de 3.500W este cea mai eficientă metodă pentru a elimina complet și pentru totdeauna zonele mici sau mari de păr nedorit de pe față sau de pe corp. Nu este dureroasă și dă rezultate excelente inclusiv pe pielea bronzată, în orice perioadă a anului, indiferent de structura firului de păr. Dacă până acum puteai face epilare definitivă cu laser doar iarna, acum te poți bucura de avantajele sale inclusiv vara.

Cum funcționează epilarea cu laser diodă?

Tehnica utilizată de dispozitivul de mare putere Elysion Pro U de 3.500W folosește o energie laser superioară, cu impulsuri scurte și cu o rată de repetiție ridicată. Laserul diodă are o lungime de undă mai lungă și, prin urmare, poate oferi rezultate mai bune în rândul persoanelor cu pielea mai închisă, inclusiv pielea bronzată. De asemenea, asigură o penetrare mai sigură și mai profundă în stratul de piele, distruge definitiv firele de păr și împiedică apariția foliculitei. Fototermoliza selectivă protejează țesuturile din jur, energia termica fiind absorbită în mod selectiv de melanină.

Părul este eliminat progresiv, iar rezultatele pot fi definitive după câteva sesiuni. Eliminarea părului cu laser diodă este o tehnică precisă, rapidă și nedureroasă. Mai mult decât atât, în aproximativ 90% din cazuri prezintă rezultate după doar două-trei sesiuni

Este permanentă epilarea cu laser?

Deși procedura întârzie eficient creșterea părului pentru perioade îndelungate, nici un tip de laser nu promovează îndepărtarea permanentă a părului după doar o sesiune. Pentru a obține rezultatele dorite, este nevoie de o medie de șase-opt ședințe. În timp însă, vei observa o reducere de 100% a firelor de păr care îți dădeau înainte bătăi de cap. Sunt recomandate ședințe anuale de întreținere pentru a îndepărta inclusiv cele mai încăpățânate fire de păr, care insistă să reapară.

Care sunt avantajele epilării definitive cu laser?

Îndepărtarea părului nedorit cu ajutorul cremelor de epilat, a lamei sau a epilatului cu ceară sunt metode incomode sau dureroase care consumă timp și bani. Pentru a menține pielea întotdeauna netedă și suplă, epilarea trebuie făcută cel puțin o dată pe lună sau pe săptămână și, în unele cazuri, în fiecare zi. Din acest motiv, epilarea cu laser este considerată cea mai eficientă metodă de îndepărtare a părului până în prezent.

1. Economie de timp

Un mare avantaj al epilării definitive cu laser, și, desigur, unul dintre motivele principale al cererii mari de care se bucură procedura, este că ai nevoie doar de câteva sesiuni pentru a obține rezultatele dorite, deoarece părul inestetic este redus la minimum! Astfel că, după tratament, nu mai pierzi timp cu epilatul în duș sau la salon, de mai multe ori pe lună.

În plus, fanii altor metode, cum ar fi cei care folosesc ceara fierbinte, trebuie să aștepte creșterea părului pentru a-l îndepărta, ceea ce nu este convenabil atunci când au o urgență, iar firele de par nu au ajuns încă la lungimea lor ideală pentru a fi îndepărtate. Când vorbim de epilare definitivă cu laser, nu există o astfel de problemă.

2. Bani economisiți

Un alt avantaj la epilarea cu laser este că vei ajunge să economisești bani! Deși o ședință este mai scumpă decât un aparat de ras sau un epilat cu ceară, metoda este cu mult mai eficientă pe termen lung. În timpul și după tratament, nu mai trebuie să cheltuiești bani pentru creme depilatoare, lame și ședințe dureroase, care îți agresează pielea.

3. Scapi de părul nedorit

Deși este poziționat pe locul trei, acesta este principalul avantaj al epilării definitive cu laser. Spre deosebire de alte metode de îndepărtare a părului (ceara fierbinte sau aparatul de ras), care acționează doar pe termen scurt, părul care a fost îndepărtat eficient nu mai crește pentru câteva luni sau chiar ani. Iar firele răzlețe, care se încăpățânează să mai crească, revin mai subțiri și mult mai puțin vizibile decât înainte.

4. Piele mai netedă și sănătoasă

Tratamentul de epilare definitivă este pur și simplu cea mai bună opțiune pentru cei care sunt predispuși să aibă fire de păr în abundență. De asemenea, este o alegere excelentă pentru cei sensibili la produsele utilizate în metodele tradiționale, cum ar fi ceara, cremele depilatoare și aparatele de ras. Rezultatul utilizării laserului este o piele netedă, sănătoasă, fără fire de păr îngroșate, fără foliculită.

5. Scapi de par fără durere

Un factor care se remarcă printre avantajele epilării cu laser diodă, este faptul că procedura are un factor de durere foarte mic spre inexistent, în funcție de dispozitiv. Unele aparate te pot face să simți o mică arsură, mai ales la primele aplicări.

Intensitatea disconfortului poate varia în funcție de sensibilitatea persoanei, zona tratată (locurile în care pielea este mai subțire dor cel mai mult) și faza ciclului menstrual la femei (de obicei, cu cât este mai aproape de menstruație, cu atât pielea devine mai sensibilă).

Echipamentele moderne, precum laserul de epilare definitivă Elysion Pro U de 3.500W, au o tehnologie care ajută la răcirea zonei tratate și la eliminarea senzației de arsură. În funcție de sensibilitatea fiecăruia, în clinica Doctor SKiN ne asigurăm că orice procedură este confortabilă. În cazurile de sensibilitate extremă, se pot folosi unguentele anestezice înainte de procedură.

6. Elimini părul fără a deteriora pielea

Lama de ras și ceara fierbinte sunt produse extrem de agresive care pot afecta pielea. Procedura de epilare cu laser are avantajul de a atinge doar foliculii de păr și, prin urmare, este considerată una dintre cele mai precise metode de îndepărtare a părului, fără riscul de alergii, arsuri, pete și fire de păr crescute sub piele.

Dacă încă nu te-am convins, la clinica Doctor SKiN beneficiezi de prețuri atractive și de oferte de nerefuzat la pachetele de epilare definitivă cu laserul diodă Elysion Pro U de 3.500W! Profită de oferte și scapă pentru totdeauna de părul nedorit de pe față și corp!

Articole recomandate

23 iulie 2024

Remodelarea corporală: separarea miturilor de adevăr

Remodelarea corporală este un subiect de mare interes în lumea îngrijirii personale, însă adesea este învăluită în mituri și informații…

16 iulie 2024

Metode eficiente pentru redarea elasticității și fermității pielii

Pielea, organul care ne protejează de mediul extern, își pierde din elasticitate în timp, devenind mai puțin tonifiată. Cu toate…

Lasă un comentariu

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarcere la magazin