Vreau să-mi remodelez corpul, de ce nu apar rezultatele așteptate? - Doctor SKiN

Vreau să-mi remodelez corpul, de ce nu apar rezultatele așteptate?

Consultă-te cu unul din specialiștii beauty Doctor SKiN.

Programeză-te

De câte ori nu te-ai privit în oglindă, visând la coapse mai ferme și un abdomen sculptat? Poate la fel de multe dăți în care ți-ai propus să mergi la sală, să mănânci doar salate cu carne slabă la grătar, nu mai târziu de 7 seara. De ce nu apar rezultatele așteptate atunci când faci toate aceste lucruri?

Remodelarea corporală este un proces susținut, de lungă durată.

Nu este de ajuns să ții o dietă alimentară strictă, dacă nu îți tonifici musculatura.

Este inutil să faci exerciții cardio și fitness, în contextul în care te hrănești după un program haotic.

Degeaba slăbești rapid însă nu apelezi la tratamente specializate pentru a menține aspectul suplu al pielii.

Practic, poți privi remodelarea corpului tău ca pe un joc de puzzle: atâta timp cât o piesă lipsește, imaginea nu este completă.

Începe cu o vizită la nutriționist. Faceți împreună un plan realist, o listă cu alimente și mâncăruri care te ajută să slăbești dar care se potrivesc cu stilul tău de viață. Apoi, află ce sporturi îți susțin pierderea în greutate și tonifierea mușchilor, mai ales în zonele „cu probleme”. Hidratează-te permanent, pentru a evita uscarea pielii și a-i menține elasticitatea.

Fără excese. Echilibrează-ți ritmul nutrițional cu cel al exercițiilor fizice.

Găsește-ți aliați care să te sprijine în proiectul tău de a-ți remodela corpul. Nimic nu se compară cu prietenii care te apreciază și te încurajează în momentele în care simți că nu mai poți.

Asociază totul cu proceduri care stimulează remodelarea corporală. Tratamentele specializate pot crește cu până la 50% șansele de reușită a programului de sculptare a corpului. Rezultatele sunt vizibile într-un timp mai scurt și durează o perioadă mai îndelungată.

După ce ai discutat cu un consultant pregătit și cu experiență, alege dintr-o gamă variată de proceduri ceea ce consideri că ți se potrivește. Eficiență mare o au: criolipoliza, biostimularea, drenajul limfatic.

Corpul, ca și mintea, are nevoie de răgaz pentru a se adapta la schimbări. Nu întrerupe după câteva ședințe. La fel ca restul măsurilor luate, este important să urmezi sedintele de remodelare corporală pe toată durata recomandată de specialiști.

Articole recomandate

14 noiembrie 2023

Botoks Lip flip

Ce este Lip flip și cui se adresează? Tratamentul cu Bot0x Lip flip presupune plasarea unei cantități mici de toxină…

17 octombrie 2023

Epilarea definitivă: Avantaje și dezavantaje în epilarea cu laser diodă vs. laser Alexandrite

În acest articol, vom explora în detaliu tot ce trebuie să știi despre epilarea definitivă și diferențele dintre epilarea cu…

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarcere la magazin
    Black Friday