Pășește spre altar cu un ten și un corp perfect cu ajutorul procedurilor marca Doctor SKiN!

Consultă-te cu unul din specialiștii în frumusețe de la Doctor SKiN.

Programeză-te

Nu puteam să începem materialul nostru altfel decât printr-o felicitare izvorâtă din adâncul sufletului! Ne bucurăm pentru tine și îți dorim „casă de piatră”. Dar, pentru că nunta e aproape și timpul mai scurt decât ai fi crezut, este momentul să ne punem pe treabă. Lucrând împreună pentru frumusețea ta, vom face vrăji, iar bucuria din inima ta, în ziua cea mare, se va oglindi și în strălucirea tenului, și în netezimea pielii.

Mai jos îți recomandăm cele mai bune tratamente de la Doctor SKiN pentru un ten perfect și un trup asemenea, ideale pentru o viitoare mireasă. Pune accentul pe frumuseţea ta naturală, dar apelează și la câteva artificii menite să facă și m de la ai dulce „da”-ul rostit în fața iubirii vieții tale!

La bine și la greu: tratamente minunate pentru a străluci în ziua nunții

La mirese, lumina vine din interior, iar frumusețea radiază, dar cineva trebuie să intermedieze și această strălucire. Tratamentele de mai jos micșorează porii și netezesc tenul pentru a emana toată acea luminozitate divină, transformă trupul și călăuzesc sufletul spre una dintre cele mai frumoase experiențe ale vieții, pregătindu-l pentru ziua cea mare. În plus, relaxează și detensionează, exact ceea ce ai nevoie acum.

Iată ce îți recomandăm!

Pășește spre altar cu un ten și un corp perfect cu ajutorul procedurilor marca Doctor SKiN! - Doctor SKiN

Face reshaping

Nu ne înțelege greșit, nu e nimic în neregulă cu chipul tău. Tratamentele de remodelare facială nu au nimic în comun cu chirurgia plastică, nu îți vor modifica trăsăturile până ce vor deveni de nerecunoscut, ci doar estompează sau corectează eventualele defecte.

Despre ce e vorba, de fapt? Face reshaping este ansamblul de proceduri la care să apelezi atunci când dorești să corijezi temporar eventualele asimetrii ale tenului, să reconturezi mandibula sau forma feței sau să intervii în cazul ridurilor și al pielii lăsate. Astfel, apelând la injecții, vei căpăta un contur mai ferm, vei echilibra trăsăturile sau vei îndulci chipul.

Ai de ales între fillerele cu acid hialuronic sau firele bioresorbabile de ultima generație, care vor asigura un lifting nechirurgical sau cu toxina botulinică, pe care medicii noștri o a injecta în punctele cheie ale feței.

Aceste metode au marele avantaj că te țin departe de bisturiu și înlocuiesc cu brio toate procedurile chirurgicale de care ți-e atât de teamă, și pe bună dreptate.

Începem cu fillerele dermice, care pot fi secretul de neștiut al aspectului tău desăvârșit din ziua nunții (promitem că noi nu vom scoate o vorbă). Procedura de face reshaping cu fillere pe bază de acid hialuronic conferă volum pomeților, redensifică tenul, poate remodela nasul sau sculpta bărbia. Marele atu al tratamentului este că fillerele cu acid hialuronic sunt extrem de bine acceptate de către organism, rezistente, dar nepermanente. De asemenea, fillerele pot fi folosite și pentru a estompa semnele înaintării în vârstă. Cine spune azi că nu poți fi o mireasă proaspătă precum o floare, indiferent de numărul de ani din buletin?

De partea cealaltă, firele bioresorbabile sunt din polidioxanonă și acționează prin stimularea producției de colagen. Cu ajutorul acestei invenții fabuloase, poți lupta împotriva timpului, obținând un lifting facial, dar reușind de asemenea și un efect de reconturare facială prin „ridicarea” tenului. Procedura de remodelare este non-chirurgicală, iar efectele se concretizează în circa 2 – 3 luni. Firele bioresorbabile rezistă în organism până la 2 ani, timp în care te vei bucura de frumusețe fără pată.

Încheiem cu celebra, disputata, controversata și totuși atât de iubita toxină botulinică. Nu o mai privi doar ca pe un aliat împotriva ridurilor, deoarece este mult mai mult de atât.

E adevărat că injectarea cu toxină botulinică șterge ridurile, cu precădere pe cele de expresie, prin relaxarea musculaturii, dar substanța face minuni și pentru reconturarea mandibulei, subțierea formei feței sau ridicarea sprâncenelor, cu un efect de „deschidere” a privirii. Cu alte cuvinte, toxina botulinică ascunde în interiorul său un univers întreg, pe care e musai să îl explorezi cu mintea deschisă.

Dermapen

Când ești pe cale să devii mireasă, ai nevoie numai de elita tratamentelor estetice și cosmetice. Pentru revitalizarea pielii, pentru un ten care strălucește proaspăt și radios în ziua nunții, pentru uniformizare, exfoliere în profunzime și estomparea semnelor de îmbătrânire, noi îți recomandăm din toată inima Dermapen.

Procedură non-chirurgicală și minim invazivă este considerată a fi vârful de lance al esteticii actuale, având rezultate care depășesc cu mult așteptările. Practic, Dermapen presupune realizarea controlată a unor micro-înțepături (traume) la nivelul pielii cu ajutorul unui dispozitiv având ace extrem de fine, sterile, de unică folosință. Astfel, este stimulată producția de colagen și este intensificat procesul de regenerare și de vindecare celulară, cu rezultate instant: piele roz, luminoasă, ca de bebeluș. Mai mult, sunt estompate cicatricile, urmele de acnee, ridurile, porii dilatați și chiar vergeturile, iar tu strălucești nu doar din interior ci și din exterior.

La cuvântul „ace”, am pierdut o parte din tine? Din fericire, tehnologia care stă în spatele Dermapen este una avansată, asociind penetrarea acelor cu vibrații care intervin asupra sistemului nervos, „păcălindu-l” să nu mai recunoască durerea. In plus, crema anestezică aplicata pe zona de tratament anulează cel mai mic disconfort iar satisfacţia, dincolo de limite.

În general, se recomandă circa 4 – 6 ședințe de Dermapen la interval de câteva săptămâni fiecare, așa că programează-te din timp pentru ca în ziua nunții să beneficiezi de maximul de efecte pozitive ale tratamentului. Nu uita să folosești creme hidratante și neapărat protecție solară după ce ai făcut cunoștință cu Dermapen. În rest, umple-ți timpul concepând scrisori de dragoste către ten și către viitorul tău soț: le merită cu prisosință!

Remodelare corporală

Rochia de mireasă e splendidă, dar suntem sigure că acoperă forme la fel de apetisante. În cazul în care ești de părere că mai ai nevoie de câteva mici corecții, iată tratamentele corporale pe care ți le recomandăm!

Sub nicio formă nu vrei să ajungi pe masa de operație, mai ales înainte de nuntă? Suntem întrutotul de acord cu tine. De aceea îți recomandăm tehnologia Vanquish ME™, considerată cea mai avansată metodă în tratamentul nechirurgical al grăsimii. Non-invaziv, fără durere, fără contact direct cu pielea, Vanquish ME™ folosește principiul radiofrecvenței. Astfel, celulele grase sunt încălzite și vor fi eliminate apoi în mod natural de către organism. Procedura unică în lume elimină depozitele de grăsime de pe coapse sau abdomen și te scapă de centimetrii care nu mai aveau loc în rochia de mireasă. Experții consideră că ai nevoie de circa 8 ședințe săptămânale pentru rezultate wow.

Păstrăm în inimă principiile radiofrecvenței medicale și îți recomandăm Venus Legacy 2.0, ce topește celulita, reduce centimetrii din talie, redă elasticitatea pielii, te scapă de grăsime și de depozitele de piele flască. Poți obține brațe mai ferme, numai bune de afișat într-o rochie de mireasă decoltată, o piele tonifiată și un fizic superb fără efort, fără disconfort, fără durere. De data aceasta, sunt puse în funcțiune câmpurile electromagnetice și efectul de vacuum, care cresc producția de colagen și elastină și reduc depozitele de celulită și grăsime. De asemenea, este intensificată și circulația sângelui, pielea redevenind luminoasă și proaspătă. Cum să farmeci în ziua cea mare?
Experții recomandă circa 12 ședințe, la distanță de 7 zile una de alta.

Celulita nu are mari șanse nici în fața drenajului limfatic cu BTL Lymphastim. Îmbunătățind circulația, eliminând toxinele, catifelând pielea și spulberând retenția de apă și senzația de picioare grele, procedura este ideală pentru o viitoare mireasă.
Folosind principiul presoterapiei pneumatice, ce stimulează prin masaj circulația limfei în corp, drenajul cu BTL Lymphastim nu numai că va intensifica pierderea în greutate și detoxifierea, dar va îmbunătăți și tonusul, îți va da energie și te va revitaliza.
Specialiștii noștri sugerează, pentru efecte impecabile, un pachet de 12 ședințe, efectuate de câte trei ori pe săptămână.

Doctor SKiN vrea să fie alături de tine în ziua cea mare și să pună o piatră de temelie la frumusețea și la starea ta de bine.
Vino la o consultație la specialiștii noștri și împreună vom pune la cale planul magic pentru ca tu să pășești spre altar cu un ten și cu un corp perfect!

Articole recomandate

27 martie 2024

Știi pe mâinile cui îți lași frumusețea?

Frumusețea este subiectivă, dar chiar dacă nu este măsurabilă, are niște standarde care sunt asociate cu tinerețea, prospețimea, simetria și…

11 martie 2024

TOP tratamente de slăbire, care te scapă de grăsimea de pe fiecare zonă a corpului

Te-ai săturat să admiri pozele Before and After de pe Instagram cu transformări uimitoare? În afară de diete, sport și…

Lasă un comentariu

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarcere la magazin