Tot ce trebuie să știi despre epilarea definitivă laser

Consultă-te cu unul din specialiștii în frumusețe de la Doctor SKiN.

Programeză-te

Epilarea definitivă cu laser este soluția pentru a fi întotdeauna gata sa te bucuri din plin de vară sau de senzația de vară continuă, de piele catifelată, mereu gata de arătat și de mângâiat.

Cu ajutorul epilării cu laser, poți să uiți de programările săptămânale de la cosmetică pentru a scăpa de pilozitatea nedorită. Cum orice decizie definitivă trebuie luată în deplină cunoștință de cauză, iată tot ce ai nevoie să știi despre epilarea definitivă cu laser:

Cum te pregătești înainte de tratamentul de epilare definitivă?

 • În primul rând, asigură-te că au trecut cel puțin 3 săptămâni (de preferat, 4) de la ultima sesiune de smulgere a părului, indiferent că e ceară, epilator sau cremă depilatoare.

 • Mai ales pe zona de tratament, evită soarele cu minim 5 zile înainte de ședința de epilare definitivă laser.

 • Specialiștii Doctor SKiN vor face o testare gratuită, pe zona axilei sau pe linia bikinilor, cu întreg protocolul de lucru, pentru ca să te poți familiariza cu toți pașii aferenți unei ședințe de epilare definitivă cu laser.

 • După ce îți vor stabili fototipul, vor seta intensitatea de lucru potrivită, astfel încât părul nedorit să fie eliminat cât mai eficient și cât mai rapid.

Cât de tare doare epilarea definitivă cu laser?

Răspunsul corect la această întrebare este că durerea poate exista sau poate să lipsească cu desăvârșire, deoarece depinde doar de tine.

În timpul ședinței de epilare definitivă cu laser dioda, intensitatea de lucru este reglată în funcție de gradul de suportabilitate. În general, poți simți laserul cum lucrează sub forma unor ușoare înțepături, dar în niciun caz nu vei resimți durere, ci o senzație similară cu o ciupitură.

Majoritatea clientelor simt, mai degrabă, un disconfort de la amorțirea zonei în prealabil datorită tehnologiei Crystal freeze, decât de la fasciculul de lumină a laserului.

Persoanele cu pielea subțire sau care sunt în perioada menstruației pot simți durerea mult mai puternic, de aceea este indicat să amâni ședința dacă se nimerește în acea perioadă sensibilă a lunii.
De asemenea, este foarte important să vii odihnită la ședința de epilare laser întrucât, din cauza oboselii, tratamentul ți se poate părea mai dureros.

În general, tratamentul de epilare definitivă cu laser se simte sub forma unor senzații minime ca de “înțepături” pe zonele axilei, brațelor, linia albă sau în regiunea perineului. Alte zone unde epilarea laser este mai puțin plăcută sunt zona inghinală, posibil zonele cu os de la tibie, brațele, genunchii și omoplații.

Partea bună este că, de la o ședință la alta, se modifică structura foliculilor, firele vor crește mai greu, părul va deveni mai rar, mai subțire, iar senzația de disconfort va fi cu mult atenuată.

De asemenea, specialistul în epilare de la Doctor SKiN va crește intensitatea treptat, astfel încât să nu simți vreun disconfort în timpul ședinței, ci doar senzația de fericire că vei putea purta oricând pantaloni scurți la vară, sau merge oricând la terme iarna 😊.

Oricum, în cazul în care simți totuși durere, roagă terapeutul să scadă puterea de lucru. În timpul ședinței de epilare laser, vei vedea cum părul este carbonizat, iar acolo unde firul este gros și adânc înrădăcinat, vei simți miros de ars și chiar poate să iasă fum din foliculul distrus.

Persoanele mai sensibile se obișnuiesc cu tratamentul în timp, iar clientele cu sensibilitate normală vor iubi tratamentul de epilare definitivă cu laser de la prima ședință.

Cât durează o ședință și un tratament complet de epilare definitivă laser?

Durata unei ședințe diferă în funcție de zona epilată: zonele mici (axile, inghinal, mustața) necesită circa 15 minute pentru epilare, zonele medii implică aproximativ 20 – 30 minute (abdomen, omoplați, inghinal), iar pentru zonele mari (brațe, picioare) îți poți aloca circa 60 – 70 minute.

De asemenea, durata este influențată și de puterea dispozitivului laser utilizat: tratamentul de epilare definitivă cu laserul PrimeLase este mai rapid față de epilarea cu laserul diodă Elysion Pro U de 3.500W.

Durata pachetului complet de epilare cu laser este influențată de factori precum:

 • vârsta (adolescenții de până în 18 ani pot avea nevoie de 12 -14 ședințe, din cauză că nu sunt încă stabili din punct de vedere hormonal),

 • sexul (bărbații au rădăcina puternică iar părul cedează mai greu),

 • tipul de păr dar și de piele (cele mai bune rezultate le obțin cei cu piele deschisă la culoare și fir de păr negru, gros) și

 • de zona tratată (epilarea de la bărbie, de exemplu, fiind pe fond hormonal poate avea nevoie si de 14 ședințe sau zona inghinală, fiind intens vascularizată și cea mai sensibilă de pe tot corpul, unde specialistul în epilare va ajusta puterea astfel încât tratamentul cu laser să fie suportabil, va avea nevoie implicit de un număr mai mare de ședințe).

Mai jos ai câteva sfaturi importante de la specialiștii noștri în epilare definitivă pentru eliminarea părului nedorit:

 • Dacă ai urmat 7 zile de antibiotic, poți face ședința de epilare definitivă cu laser cel mai devreme peste 1 săptămână după ce ai luat ultima doză de antibiotic.

 • Nu lua medicamente înainte de ședința de epilare permanentă, deoarece poți risca să devii fotosensibilă și să ți se schimbe culoarea pielii.

 • Nu folosi uleiuri de corp, pentru că accelerează creșterea firului de păr.

 • În cazul în care ai suferit o operație cu anestezie, așteaptă minim 3 luni înainte sa începi ședințele de epilare definitivă laser.

 • Nu aștepta ca imediat după ședința de epilare definitivă cu laser să cadă părul! Ca urmare a aplicării fasciculului de lumină laser, foliculii în faza de creștere vor ieși la suprafață și vor cădea singuri la 10 – 15 zile de la ședința de epilare definitivă cu laser. Întrucât ciclul de creștere a părului este de circa 5 luni, primele 4 ședințe vor fi efectuare lunar, iar următoarele ședințe vor fi programate la 6 – 7 – 8 săptămâni, în funcție de cât de rapid apar noii foliculi.

 • Deoarece epilarea definitivă cu laser este eficientă doar în cazul foliculilor activi în timpul sedinței de epilare, sunt obligatorii 2 ședințe de întreținere pe an. Lumina laserului este condusă către rădăcina de culoarea firului de păr iar rădăcina este distrusă și nu va mai da naștere unor foliculi noi. Astfel, firele de păr distruse nu mai reapar. Dar, pe parcursul vieții, în cazul unor dezechilibre hormonale sau în cazul unei sarcini, pot apărea noi fire de păr, mult mai subțiri și mai ușor de eliminat.

 • După fiecare ședință de epilare definitivă cu laser respectă indicațiile specialistului Doctor SKiN: aplică zilnic produse hidratante, cu factor de protecție și evită expunerea la soare 5 zile, sauna, mersul la sală și hainele mulate (ca să nu te iriți de la transpirație) dar și dușurile fierbinți.

Atât din punct de vedere al timpului cât și din punct de vedere al costului, investiția într-un pachet complet de epilare definitivă cu laser este minimă. În cel mult 1.5 ani vei avea o piele fină, fără imperfecțiuni, căci lumina laserului stimulează rejuvenarea pielii și tratează foliculita.

În plus, te poți bucura de pielea ta fină și pe timpul verii, deoarece în clinicile Doctor SKiN din București laserele de epilare definitivă lucrează cu succes și pe pielea bronzată. Astfel, scapi eficient de păr, iar pielea ta este în siguranță, păstrându-și intact bronzul perfect.

De ce să alegi epilarea definitivă laser în clinicile Doctor SKiN

La Doctor SKiN, lumea noastră ești TU!

Am investit și investim în permanență în cele mai performante dispozitive din lume, în formarea și specializarea terapeuților noștri dar și a personalului medical. Ne menținem promisiunea că te vom ajuta să obții cele mai bune rezultate, în cel mai scurt timp cu putință!

 • Poți alege între 3 dispozitive diferite de epilare laser extrem de eficiente, pentru orice fototip, orice nevoie și pentru orice buget!

 • Poți testa efectele epilării definitive laser GRATUIT! Ai 1 ședință de test fără plată pentru o zonă mică precum axila sau linia bikinilor.

 • Te bucuri de tratamentul de epilare definitivă cu laserul PrimeLase, cel mai puternic dispozitiv de epilare din lume, care asigură ședințe de tratament extra rapide (10 – 15 minute picioare, 30 – 40 de minute full body) și rezultate în mai puține ședințe.

 • Beneficiezi de garanție pentru rezultate la epilarea definitivă cu laserul Elysion Pro U de 3.500W.

 • Obții rezultate indiferent dacă ești bronzată, ai părul fin și blond sau gros și brunet, ten foarte închis sau foarte deschis și/sau sensibil.

 • Epilarea definitivă laser se realizează doar cu dispozitive certificate, sigure. Fără aparatură de tip replică, fără efecte secundare nocive pentru sănătate.

 • Toate tratamentele de la Doctor SKiN sunt blânde, nedureroase. În plus, monitorizăm în permanență nivelul de confort al fiecărui pacient în timpul tuturor procedurilor efectuate.

 • Echipă prietenoasă și amabilă, gata să-ți ofere întotdeauna informații complete și corecte!

 • Prețuri foarte prietenoase (de la 35 de lei pentru epilarea definitivă cu laser) și promoții permanente.

Articole recomandate

27 martie 2024

Știi pe mâinile cui îți lași frumusețea?

Frumusețea este subiectivă, dar chiar dacă nu este măsurabilă, are niște standarde care sunt asociate cu tinerețea, prospețimea, simetria și…

11 martie 2024

TOP tratamente de slăbire, care te scapă de grăsimea de pe fiecare zonă a corpului

Te-ai săturat să admiri pozele Before and After de pe Instagram cu transformări uimitoare? În afară de diete, sport și…

Un comentariu la „Tot ce trebuie să știi despre epilarea definitivă laser”

Lasă un comentariu

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin