Tratamente corporale pentru o silueta perfectă la plaja

Consultă-te cu unul din specialiștii în frumusețe de la Doctor SKiN.

Programeză-te

Vine vacanța și silueta ta este departe de a fi perfectă? Îți propui să slăbești un număr ireal de kilograme în 2 săptămâni? Îți este rușine să te afișezi în costum de baie?

Află că face parte din natura umană să îți stabilești rezoluții înalte pe o perioadă determinată și special aleasă, dintr-un motiv sau altul. Pierde 10 kilograme în 10 zile, scapă de celulită în 2 săptămâni sau scapă de burtă în 5 zile!

Din păcate, pentru majoritatea dintre noi, planurile pe care ni le propunem nu ajung întotdeauna să se îndeplinească cu succes sau la timp. Bineînțeles, este posibil ca unii dintre noi, ceva mai ambițioși sau cu mai mult timp liber, să reușească. Și asta pentru că au posibilitatea de a merge la sala de fitness și aleg să adopte un stil de viață sănătos pe termen lung.

Dar ce se întâmplă cu cei care nu au timp pentru a merge la sala de fitness, nu au timp sau energie să alerge în parc sau nu au opțiuni de mâncare sănătoasă la îndemână?  În cazul lor, medicina estetică are soluții.

Procedurile non-invazive pentru sculptarea corpului și obținerea unei siluete aproape de perfecțiune sunt mai accesibile ca oricând și acceptate de foarte multă lume, inclusiv de comunitatea medicală. Mai mult decât atât, tratamentele de remodelare corporală sunt capabile să îndepărteze depunerile de grăsime cu un timp de recuperare extrem de rapid. Însă, numărul de tratamente necesare, indiferent de terapia aleasă, poate varia în funcție de cantitatea de celule grase de care pacientul vrea să scape.

O altă parte bună ar mai fi că odată ce grăsimea a fost îndepărtată, aceasta nu se mai poate depune din nou în acea parte a corpului. Tocmai de aceea, cei care au apelat la aceste metode, au început să adopte un stil de viață sănătos și în sfârșit au găsit motivația necesară să îl mențină pe termen lung.

Iată care sunt cele mai eficiente tratamente corporale non-invazive propuse de medicină pentru a obține o siluetă perfectă pentru plajă, în cel mai scurt timp cu putință:

1. Îngheață grăsimea

Din 2010, de când a obținut prestigioasa certificare FDA, criolipoliza cu dispozitivul CoolTech reprezintă standardul de aur în ceea ce privește remodelarea corporală. Metoda non-invazivă și nedureroasă folosește o tehnologie de ultimă generație și elimină pentru totdeauna, prin înghețare, celulele adipoase. În acest fel se obține un efect de liposucție, fără operație, fără durere, fără anestezie sau perioade lungi de recuperare.

Tratamente corporale pentru o silueta perfectă la plaja - Doctor SKiN

Dispozitivul CoolTech provoacă înghețarea celulelor de grăsime la -8 grade Celsius, în consecință distrugerea lor. Expunerea la răcire provoacă o inflamație a celulelor adipoase, acestea se rup și eliberează conținutul, care ulterior este eliminat în mod natural de corp.

Criolipoliza se folosește în zona abdomenului, coapselor, brațelor, feselor, șoldurilor, genunchilor, spatelui, aripioarelor sau pe linia sutienului. O ședință durează aproximativ 50 de minute, iar pentru rezultate vizibile, trebuie efectuate minim trei ședințe, la interval de opt săptămâni.

2. Topește-ți grăsimea

Tehnologia Vanquish ME™ folosește undele de radiofrecvență de mare putere, fiind capabilă să dizolve grăsimea de pe abdomen și de pe coapse. Non-invazivă, fără contact sau durere, fără pauze pentru recuperare, tehnologia este folosită pentru a elimina definitiv, la fel ca și Criolipoliza CoolTech, grăsimea nedorită, fără efecte secundare. Vanquish ME™ folosește radiofrecvența pentru a încălzi stratul de grăsime, iar daunele termice ucid celulele grase. Celelalte țesuturi rămân protejate, temperatura crescând numai în țesutul adipos.

Una dintre clientele Doctor SKiN cu rezultate dramatice a ales Vanquish ME™ deoarece, deși aleargă în mod regulat, face sute de abdomene săptămânal și urmează o dietă mediteraneană, nu a reușit sub nici o formă să își reducă stratul de grăsime de pe abdomen.

Fiind îngrijorată de faptul că grăsimea din jurul taliei reprezintă un factor de risc cunoscut pentru diabetul zaharat prezent în familia sa, s-a hotărât să ia măsuri. Clienta noastră a văzut rezultatele după patru săptămâni de la prima sesiune și, deși a pierdut doar câteva kilograme, a pierdut câțiva centimetri buni în talie și o măsură la haine.

În timp ce criolipoliza se realizează cu un dispozitiv de mână, Vanquish ME™ utilizează un panou mai mare, care se deplasează peste corp și produce unde de radiofrecvență pentru a distruge celulele grase. Datorită dimensiunilor sale, Vanquish ME™ poate să țintească atât abdomenul, cât și flancurile sau “mânerele dragostei”. Nu există nici un disconfort, iar majoritatea pacienților adorm în timpul procedurii. De aceea, Vanquish ME™ este și preferatul domnilor!

3. Modelează-ți formele!

BodySculptor este un modelator natural al siluetei, are un efect de lifting corporal și este recomandat tuturor celor care își doresc să slăbească în centimetri, să scape de celulită, să obțină un abdomen plat și să activeze metabolismul în mod natural. Este eficient pe termen foarte scurt, ceea ce înseamnă că visele tale în ceea ce privește o siluetă armonioasă pe plajă nu sunt de neatins!

4. Acționează specific, în funcție de nevoi!

Pentru celulită, terapia BTL X-Wave cu unde de șoc ajută la tratarea celulitei și redă conturul corpului. Procedura vizează straturile de grăsime de sub piele, netezește celulita, redă fermitatea pielii lăsate și ca bonus, reduce și circumferința zonei tratate.

În timpul tratamentului, undele de șoc sunt trimise în organism și îndreptate spre zone specifice, creând vibrații în țesuturile moi, care descompune grăsimea de sub piele. O ședință durează șapte minute, iar în medie, terapia trebuie repetată de trei ori pe săptămână. În total, sunt necesare 12 ședințe pentru fiecare zonă tratată.

Pentru vergeturimezoterapia este printre puținele tratamente care au rezultate notabile în ceea ce privește estomparea aspectului lor. Vergeturile nu se pot trata deocamdată, însă aspectul lor poate fi îmbunătățit în mod considerabil cu ajutorul enzimelor și al substanțelor infuzate în mezoderm.

Nu uita, toate tratamentele de remodelare corporală de mai sus au rezultate uimitoare, însă nu produc miracole peste noapte. Pentru ca miracolele să se întâmple în viața reală, este nevoie de adoptarea unei alimentații echilibrate și respectarea cu sfințenie a unui plan de tratament personalizat, în funcție de nevoile tale, timp de minim 3 – 6 luni.

La Doctor SKiN îți modelăm silueta, îți oferim motivația de care ai nevoie și te ajutăm să îți respecți promisiunile față de tine însuți. Nu uita să te programezi la 0729 740 704 sau utilizând formularul de contact!

Articole recomandate

27 martie 2024

Știi pe mâinile cui îți lași frumusețea?

Frumusețea este subiectivă, dar chiar dacă nu este măsurabilă, are niște standarde care sunt asociate cu tinerețea, prospețimea, simetria și…

11 martie 2024

TOP tratamente de slăbire, care te scapă de grăsimea de pe fiecare zonă a corpului

Te-ai săturat să admiri pozele Before and After de pe Instagram cu transformări uimitoare? În afară de diete, sport și…

Lasă un comentariu

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarcere la magazin