Redensity II – singurul tratament special pentru cearcane

Consultă-te cu unul din specialiștii în frumusețe de la Doctor SKiN.

Programeză-te
Redensity II – singurul tratament special pentru cearcane - Doctor SKiN

Ti se pare că arăți tristă, cu trăsături obosite, ca și cum nu ai fi dormit?

Iar uneori nici cu o tonă de machiaj nu poți scăpa de aspectul trist?

Trebuie să știi că, odată instalate, cearcănele nu se pot “repara” cu creme.
Elasticitatea pielii depinde în mare parte de hidratarea ei, iar în lupta cu primele riduri, este important ca pielea să fie hidratată corect.

Dacă te preocupă modul în care cearcănele îți schimbă fizionomia feței și îți induc o stare de tristețe sau de oboseală, e bine să știi că, după vârsta de 30 de ani, primele semne de oboseală şi de îmbătrânire sunt vizibile imediat, indiferent de nivelul de stres, de hidratare sau de odihnă.

Poți remarca pierderea tonusului și a luminozității pielii, un aspect veșnic obosit și trist, iar ridurile din jurul ochilor, inițial linii fine, se intensifică în procesul de îmbătrânire a organismului, se adâncesc şi devin permanente.

Cearcănele cu adâncituri și volum pierdut pot fi foarte frumos “rezolvate” prin injectare de acid hialuronic.

Conceput special pentru zona fragilă, delicată de sub ochi, dificil de tratat din cauză că pielea este foarte subțire și translucidă, Teosyal Redensity II reprezintă o inovație majoră în tratarea cearcănelor.

Redensity II este un produs unic în medicina anti-aging, cu o formulă exclusivă, patentată, special creat pentru a reda pielii strălucirea, luminozitatea, hidratarea şi elasticitatea pierdută.

Prin umplerea șanțurilor lacrimale, volumul cearcănelor este refăcut, zonelor adâncite de sub ochi sunt umplute cu un aspect natural, aspectul trist este înlăturat, pielea devine luminoasă, întinerită, pentru mult timp (până la un an).

În urma procedurii fiecare celulă se hidratează, pielea din zona injectată devine fină, hidratată, reflectă lumină iar petele întunecate au dispărut.

Injectarea cu Redensity II contribuie la uniformizarea și deschiderea culorii pielii cearcănelor, acoperă şi corectează perfect cearcănele.

În cazul ridurilor perioculare și periorale se obţine netezirea vizibilă a ridurilor fine din jurul ochilor, cu un puternic efect de întinerire și risc redus de inflamație.

Redensity II conține substanțe ce se regăsesc în mod natural în organism: acid hialuronic într-o concentrație dozată optim, proprietăți de răspândire optimă, pentru volum, rehidratarea dermului și redensificare cutanată dar şi un complex dermo-restructurant format din 8 aminoacizi, 3 antioxidanți, 2 minerale (zinc și cupru) și vitamina B6 mineralele si antioxidanții pentru o revitalizare suplimentară.

Produsul face parte din gama Pure Sense care conţine lidocaină, un anestezic local cu ajutorul cărora injectările devin complet nedureroase.
Teosyal Teoxane este produs în laboratoarele din Elveția şi face parte din top trei producători de acid hialuronic la nivel mondial.

După o evaluare amănunțită a particularităților fiecărui pacient, medicul specialist din cadrul Doctor SKiN va folosi o tehnică avansată de injectare cu microcanula atraumatică, prin care tratamentul este mult mai confortabil, iar riscul de apariție a echimozelor sau altor efecte secundare, dar şi durata de refacere, sunt minime.

Întreaga procedură durează 30 minute.

Injectarea în sine durează câteva minute şi este nedureroasă.

Pungile de sub ochi se îndepărtează numai prin blefaroplastie, nu se corectează cu acid hialuronic. Injectarea de acid hialuronic la pacienții cu pungi sub ochi, nu va face decât să le accentueze.

Culoarea maronie sau violet a cearcănelor poate fi corectată prin mai multe metode precum mezoterapie, peeling chimic, laser sau terapia cu plasmă proprie.

Vasele fine din zona de sub ochi, vizibile odată cu trecerea timpului, pot fi șterse cu laser, care oferă rezultate imediate.

Pentru a atenua umbrele create de procesul de îmbătrânire şi rejuvenarea întregii zone oculare, recomandăm ca tratamentul de corectare a cearcănelor cu Redensity II să fie combinat cu toxina botulinică fie pentru eliminarea ridurilor de tip “laba găștii” fie pentru lifting la colțul sprâncenelor.

Ce riscuri comportă?

Produsul nu prezintă niciun risc de alergie.

Reacții neplăcute pot apărea doar din nerespectarea indicațiilor tratamentului.

Daca este injectat prea superficial, produsul va fi evident iar pielea va căpăta o ușoară culoare albăstruie, așa numitul efect Tyndall.

Dar acest efect puțin probabil poate fi ușor corectat prin injectarea unei substanțe care “topește” acidul hialuronic – hialuronidaza.

Cunoașterea anatomiei faciale dar și experiența medicului care injectează sunt esențiale pentru a evita atingerea vaselor de sânge.

Nu există risc de vânătăi, hematoame întrucât tehnica de injectare este sigură iar acele folosite sunt extrem de fine.

Datorită consistenței gelului injectat, Teosyal Redensity II are o remanență de lungă durată, însă la 6 luni după prima injectare este necesar un mic retuș.

Efectele tratamentului cearcănelor cu acid hialuronic Teosyal Redensity II continuă să acţioneze mult timp după aplicare hrănind pielea cu aminoacizi, antioxidanţi, minerale și vitamine, pentru rezultate maxime pe termen lung.

La Doctor SKiN medicul specialist în chirurgie estetică te așteaptă, într-o atmosfera prietenoasă şi relaxată, cu o abordare profesionistă!

Articole recomandate

27 martie 2024

Știi pe mâinile cui îți lași frumusețea?

Frumusețea este subiectivă, dar chiar dacă nu este măsurabilă, are niște standarde care sunt asociate cu tinerețea, prospețimea, simetria și…

11 martie 2024

TOP tratamente de slăbire, care te scapă de grăsimea de pe fiecare zonă a corpului

Te-ai săturat să admiri pozele Before and After de pe Instagram cu transformări uimitoare? În afară de diete, sport și…

Lasă un comentariu

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarcere la magazin