Epilarea definitivă laser diodă 5000 W Eneka Pro 2XL

5.00 out of 5
(O recenzie client)

Încearcă epilarea definitivă cu dispozitivul medical cu laser diodă de 5000 W și cu două lungimi de undă de 755nm și 808nm! Eficient pe orice tip de piele și orice tip de păr, complet nedureros, inclusiv pe pielea sensibilă și foarte eficient, Eneka Pro 2XL este inovația producătorului spaniol Termosalud, o companie de renume mondial în industria estetico-medicală, care a investit în cercetare și dezvoltarea de tehnologii revoluționare în ultimii 30 de ani.

Epilarea definitivă laser cu Eneka Pro 2XL elimină progresiv și definitiv firele de păr groase și subțiri, puful, părul alb sau rezidual de pe față și corp, fără să afecteze integritatea pielii din jur. Se poate folosi inclusiv pe pielea bronzată! În plus, laserul diodă Eneka Pro 2XL este unul dintre cele mai rapide dispozitive laser de epilare definitivă din lume!

lei8.240 lei

Total:

25% reducere la ședințele de întreținere [din prețul de listă al ședinței]

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

De ce să alegi epilarea definitivă cu Eneka Pro 2XL?

  • Cea mai avansată tehnologie de epilare laser cu diodă, adaptată să trateze toate fototipurile cutanate

  • Permite generarea și controlul precis al energiei laser, datorită celor două lungimi de undă de 755nm și 808 nm

  • Putere maximă de 5000 W

  • Epilare laser eficientă pe orice zonă a corpului și a feței, atât pentru părul gros, cât și pentru părul fin și subțire

  • Fără disconfort, datorită sistemului de răcire la contact cu pielea

  • Epilare rapidărezultate spectaculoase în mai puține ședințe de tratament

  • Îmbunătățește nuanța și textura pielii

  • Elimină firele de păr crescute sub piele

  • Ameliorează simptomele foliculitei

Cum funcționează epilarea definitivă laser cu dispozitivul Eneka Pro 2XL?

Eneka Pro 2XL este un echipament spaniol medical produs de Termosalud, care are la bază tehnologia laser diodă, fiind special proiectat pentru îndepărtarea progresivă și definitivă a părului nedorit. 

Principiul de funcționare al echipamentului Eneka Pro 2XL este cel al fototermolizei selective care constă în distrugerea rădăcinii firelor de păr prin folosirea căldurii induse de fasciculul de lumină. Una dintre caracteristicile echipamentului Eneka Pro 2XL este lungimea de undă duală de 808nm, respectiv 755 nm, care prezintă următoarele avantaje:

  • Pătrunde mai bine în profunzimea pielii.

  • Evită melanina din epidermă și previne astfel modificările de pigmentare și lezarea pielii.

  • Acționează direcționat, extrem de precis asupra firului de păr.

  • Distruge zona germinativă de la nivelul foliculului pilos, oferind un tratament sigur, cu rezultate de durată.

  • Tratamentul este nedureros și non-invaziv.

  • Rezultate garantate atât pe firele de păr închise la culoare, cât și pe cele deschise.

  • Elimină chiar și firele de păr albe și părul rezidual.

Lungimea de undă de 755 nm elimină permanent părul mai puțin pigmentat, și facilitează absorbția eficientă a melaninei din foliculul pilos. Laserul diodă de 808 nm se adaptează perfect tuturor fototipurilor de piele, indiferent de culoarea sau grosimea firului de păr.

O altă caracteristică importantă a dispozitivului de epilare permanentă Eneka Pro 2XL este selectarea puterii laserului de 2000/4000/5000 W. Puterea de 2000W este recomandată în realizarea tratamentelor estetice, iar cea superioară, de 4000 sau 5000W face ca tratamentul să fie medical, fiind destinat experților din clinicile de specialitate.

În funcție de fototip, textura firului de păr și culoarea acestuia, dispozitivul de epilare laser Eneka Pro 2XL recunoaște și își setează singur parametrii de lucru, pentru a asigura un tratament eficient și sigur pentru fiecare pacient. 

Epilarea definitivă cu laser Eneka Pro 2XL are două moduri de funcționare:

  1. Modul Dinamic (Dynamic Hair Removal – DHR), care utilizează impulsuri ultra scurte cu o frecvență de repetare de până la 4Hz, eficient pe firele de păr subțiri și blonde.
  2. Modul Dinamic Rapid (Fast Dynamic Hair Removal – FDHR), care acționează cu o viteză maximă de până la 10 Hz, folosind o doze mici de energie la frecvență maximă. Acest lucru permite încălzirea treptată a foliculului pilos și nu provoacă niciun fel de disconfort în timpul epilării, chiar și în cazul pielii sensibile.

Noile dimensiuni XL (20x9mm) și 2XL (34x14mm) ale capetelor de lucru ale dispozitivului permit ca specialistul în epilare definitivă să acopere și să elimine părul de pe suprafețe mai mari de piele, mult mai rapid. 

De asemenea, frecvența de repetare a impulsurilor de până la 4 Hz în modul de lucru DHR face ca Eneka Pro 2XL să fie unul dintre cele mai rapide dispozitive laser de epilare definitivă de pe piață.

Puterea mare de până la 5000W, cele două moduri de funcționare (DHR și FDHR) și noile dimensiuni ale capetelor de lucru sporesc considerabil eficiența tratamentului de epilare definitivă cu laser, oferind o soluție personalizată care se adaptează la nevoile fiecărei zone de piele ce urmează a fi epilată.

Epilarea definitivă laser cu Eneka Pro 2XL versus alte dispozitive de epilare

Spre deosebire de alte echipamente laser cu diodă, Eneka Pro 2XL dispune și de o piesă de mână specială, cu o lungime de undă de 755 nm și o putere de 2000W, fiind ideală pentru îndepărtarea firelor de păr deschise la culoare și a pufului în exces.

De asemenea, realizând tratamente rapide și fiind mai puternic, laserul diodă Eneka Pro 2XL oferă rezultate vizibile și de durată în mai puține ședințe de tratament, comparativ cu alte tipuri de laser sau echipamente IPL care necesită până la 10, chiar 15 ședințe pentru a oferi rezultate. Astfel, epilarea definitivă cu Eneka Pro 2XL îți economisește timp și bani!

Cui se adresează epilarea definitivă cu laserul Eneka Pro 2XL?

Eneka Pro 2XL are la bază tehnologia ALL TYPES, adresându-se tuturor fototipurilor de piele și tipurilor de păr, iar epilarea se poate realiza pe tot parcursul anului, inclusiv vara, pe pielea bronzată.

La Doctor SKiN, epilarea definitivă cu laserul diodă Eneka Pro 2XL este dedicată oricărei persoane care își dorește să scape permanent de pilozitatea de pe corp și/sau față, indiferent de sex sau vârstă. 

Pe ce zone ale corpului se poate face epilare definitivă laser cu Eneka Pro?

Tratamentul de epilare definitivă cu Eneka Pro 2XL poate fi realizat pe orice zonă a corpului, inclusiv pe suprafețe extinse de piele, dar și pe pielea sensibilă a feței, unde există fire de păr subțiri, cum ar fi mustațabărbia sau perciunii.

Ce simți în timpul unei ședințe de epilare definitivă cu Eneka Pro 2XL?

Sistemul de răcire CONTACT COOLING SAPPHIRE face ca tratamentul să fie complet nedureros, mai plăcut și mai confortabil pentru pacient. Acest sistem de răcire este produs exclusiv de Termosalud, compania din Spania care a produs echipamentul. 

Funcția CONTACT COOLING SAPPHIRE reglează automat și în mod constant temperatura resimțită la contactul cu pielea, vârful piesei de mână având între 0°și 5°C.

La Doctor SKiN, garantăm siguranța și confortul pacientului, luând toate măsurile necesare pentru a minimiza durerea. 

Alunițele și orice alte excrescențe de la nivelul pielii sunt marcate cu un creion dermatograf alb, pentru a fi ușor de evitat în timpul tratamentului.

Înainte de începerea procedurii de epilare laser, se aplică un gel conductor, care are capacitatea a proteja pielea. De asemenea, pentru pacienții cu pielea sensibilă, se poate aplica un anestezic topic.

Cât durează o ședință de epilare definitivă și câte ședințe sunt necesare?

În funcție de dimensiunea zonei de tratament, o ședință de epilare definitivă cu Eneka Pro 2XL poate dura între 10 și 60 de minute.

Numărul de ședințe recomandat variază între 6 și 12 ședințe repetate la interval de 6 – 8 săptămâni, în funcție de particularitățile fiecărui pacient.

Zonele faciale (mustața, zona perciunilor) necesită sesiuni de epilare laser la un interval de 4 săptămâni, iar zonele corporale (picioare, brațe, inghinal sau axile) la 6 – 8 săptămâni.

Când voi vedea rezultatele procedurii de epilare definitivă?

Laserul diodă Eneka Pro 2XL oferă cele mai bune rezultate încă de la prima ședință de epilare definitivă, maximizând siguranța și eficiența tratamentului pe toate fototipurile.

Având în vedere faptul că îndepărtarea părului cu laser are loc progresiv, în funcție de fazele de creștere ale părului din zona de tratament, este nevoie să parcurgi întreaga schema de ședințe recomandată de specialiștii noștri în epilare definitivă pentru a te bucura de rezultatele finale – o piele fină, catifelată, fără fire de păr crescute sub piele, foliculită, piele iritată sau păr rezidual!

În general, toți pacienții au observat rezultate satisfăcătoare chiar după primele ședințe de epilare cu laserul Eneka Pro 2XL de 5000W. În funcție de zonă și de structura firului de păr este necesar un număr diferit de ședințe de epilare definitivă, de la persoană la persoană, pentru a elimina complet toate firele de păr. După prima ședință firele de păr vor crește normal până la 14 – 21 zile, când încep să se desprindă de rădăcină.

La majoritatea persoanelor, laserul diodă Eneka Pro 2XL reduce pilozitatea cu peste 75% încă de la primele ședințe de epilare definitivă, astfel că te vei bucura de rezultate spectaculoase mai rapid decât te aștepți!

Totuși, rezultatele procedurii de epilare definitivă sunt cumulative, astfel că este nevoie să parcurgi întreaga schemă de ședințe, respectând intervalele recomandate între ședințele de epilare laser.

Părul NU CADE imediat după ședința de epilare, ci după circa 14 zile de la data epilării.
Nu toți pacienții văd rezultate după prima ședință, trebuie așteptat primele 3 ședințe înainte să îți faci o părere.

5% din pacienți nu răspund la tratament din varii motive.
Dacă suferi de dereglări hormonale, epilarea cu laser poate fi de lungă durată sau chiar ineficientă.
De regulă, pe față, părul crește pe fond hormonal.
Prin epilarea cu laser noi nu tratăm cauza hormonală care determină creșterea părului pe față.

Care sunt contraindicațiile epilării definitive cu laserul Eneka Pro 2XL?

Epilarea laser cu Eneka Pro 2XL este contraindicată:

  • Celor care suferă de boli fotosensibile sau care urmează un tratament cu medicamente fotosensibilzante

  • Celor care prezintă plăgi deschise sau infecții active pe pielea care urmează a fi epilată

  • Celor care au efectuat de curând un peeling chimic sau orice alt tratament de exfoliere

  • Femeilor însărcinate și care alăptează

  • Persoanelor cu așteptări nerealiste.

Este epilarea definitiva laser cu Eneka Pro 2XL sigură?

Termosalud, producătorul dispozitivului Eneka Pro 2XL, deține certificările ISO 9001 și ISO 13485, cele mai stricte certificate naționale și internaționale de calitate și producție pentru dispozitive medicale.

La aceste certificări se adaugă și cei 30 de ani de experiență în industria beauty a celor de la Termosalud, ceea ce garantează eficacitatea și siguranța tuturor dispozitivelor medicale și a echipamentelor estetice create de producătorul spaniol. 

În clinicile Doctor SKiN, siguranța și sănătatea pacienților noștri sunt o prioritate! De aceea, am investit în dispozitive de ultimă generație, și în aparatură de epilare laser de tip Gold Standard, care să întrunească chiar și cele mai riguroase condiții de confort și siguranță în utilizare, pentru a asigura tratamente 100% sigure pentru toți pacienții noștri.

Cum ar trebui să mă pregătesc pentru prima ședință de epilare definitivă cu Eneka Pro 2XL?

  • Înainte de a începe tratamentul, părul de pe zona ce urmează să fie epilată trebuie să fie perfect ras, fie în aceeași zi, fie cu o zi înainte.

  • Între ședințe, este recomandat să eviți smulgerea firelor de păr cu ceară sau cu penseta, pentru a nu afecta rădăcina foliculului pilos, principala țintă a laserului.

  • Evită expunerea pielii la soare sau la solar cu o săptămână înainte și după epilarea laser.

  • Întrerupe orice tratament cu aspirină sau antiinflamatoare cu minim 2 zile înainte de procedură. Verifică lista completă a medicamentelor contraindicate în cazul epilării definitive cu laser, AICI!

  • Asigură-te înainte de procedură că pielea este curată, fără urme de ulei, creme, parfum, deodorant sau machiaj pe zona de epilat.

  • Utilizarea retinoizilor și efectuarea peeling-urilor chimice trebuie evitată înainte și după tratament, conform indicațiilor terapeutului.

Când vrei să te asiguri că Eneka Pro 2XL este soluția cea mai potrivită pentru tine, la Doctor SKiN beneficiezi de o ședință de test gratuită pentru a verifica eficacitatea epilării definitive cu laserul diodă revoluționar Eneka Pro!

Programează-te acum la: ☎️031 005.10.15 sau pe mail, la: contact@doctorskin.ro

Dacă ai orice întrebări sau nelămuriri în ceea ce privește epilarea definitivă, te rugăm să ne contactezi.

Vă așteptăm la epilarea permanentă de la Doctor SKiN pentru o piele mai catifelată și mai fină!

Experții Doctor SKiN îți stau la dispoziție!

Dorești epilare gratuită?

Înscrie-te chiar acum pentru a testa gratuit epilarea definitivă!


    De ce ai alege Doctor SKiN?

    • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
    • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
    • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
    • consumabile de calitate, accesorii acreditate
    • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
    • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
    • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
    • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
    • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
    • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
    • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
    • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
    • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
    • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

    Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

    Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

    Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

    1 recenzie pentru Epilarea definitivă laser diodă 5000 W Eneka Pro 2XL

    1. 5 out of 5

      Oana Marin

      Epilarea definitivă cu laser la Doctor SKiN a fost o experiență fantastică! ENEKA PRO 2XL a funcționat perfect, iar rezultatele sunt mai bune decât m-aș fi așteptat. Firele de păr au dispărut aproape complet, iar pielea mea arată minunat. Echipa a fost foarte profesionistă și m-a făcut să mă simt confortabil pe tot parcursul tratamentului. Cu siguranță voi recomanda acest serviciu prietenilor mei!

    Adaugă o recenzie

    Întrebări frecvente

    Sunt la a 4a ședință de epilare definitivă și mi-au apărut aceste bubițe; ce este de făcut?

    Foliculita:

    • nu dispare de tot după primele ședințe de epilare laser
    • poate apărea și în mijlocul ședințelor de epilare
    • ︎se va duce progresiv, cu fiecare nouă ședință
    • nu ține de noi, de cum decurge ședința de epilare laser ci de corpul tău
    • este nevoie să aplici des cremă hidratantă, pentru ca pielea să fie fină & să faci scrub o dată pe săptămână, pentru ca firul de păr să poată penetra pielea aspră și să iasă la suprafață.


    Ce înseamnă garanție pentru rezultate?

    La Doctor SKiN acordăm garanție pentru rezultate, cu condiția să nu fi sărit ședințele de epilare sau să fi venit la ele bronzată ori cu alte contraindicații din lista precizată pe site.

    Această garanție se acordă exclusiv pentru abonamentele făcute integral la Doctor SKiN, nu parțial și se acordă pentru ședințele din pachetul de epilare până se duce 80% din părul de pe zonele vizate de pe corp [atenție, nu 100%].

    La bărbați pilozitatea este dublă față de femei iar un rezultat realist este circa 65%, și continuare cu ședințe de întreținere la 6 luni până se ajunge la un rezultat mulțumitor.

    Astfel, dacă ai făcut la noi 10 ședințe consecutive de epilare definitivă (12 pentru zona inghinală), începând cu ședința 11 (13 pentru zona inghinală), costul ședinței va fi la jumătate din prețul inițial.

    • ședințele nu trebuie nici sărite nici amânate
    • nu se aplică această facilitate mai târziu de 8 săptămâni de la ultima ședință din abonament
    • sunt excluse ședințele de întreținere (la 3 – 4 – 6 -12 luni).

    După câte ședințe se consideră încheiat protocolul de epilare definitivă cu laser?

    Epilarea laser, impropriu denumită definitivă, are limitele sale.
    Niciun laser din lume nu reușește să elimine mai mult de 80 – 85% din părul de pe corp. Astfel, atunci când părul de pe corp este redus în proporție de peste 80%, se va continua cu ședințe de întreținere a rezultatelor obținute.

    Când se face ședința de întreținere la epilarea laser?

    Corpul nostru este unul viu, prin urmare foliculi piloși în fază inactivă la momentul efectuării ședințelor de epilare progresivă, vor fi activați în mod constant, după încheierea protocolului de epilare definitivă.

    Dacă ai pană în 25 de ani, ar trebui făcute

    • 2 ședințe de întreținere la 4 luni, apoi
    • 2 ședințe de întreținere la 6 luni,
    • 2 ședințe de întreținere la 8 luni,
    • ședințe de întreținere la 12 luni.

    După naștere, din cauza dezechilibrului hormonal adus prin sarcină, se reactivează un nou val de foliculi piloși și ar trebui făcute alte câteva ședințe de întreținere, după ce încheiați cu alăptatul sau la 6 luni după ce ați născut, dacă nu alăptați.

    Adolescentele sunt în plină dezvoltare hormonală, vor avea nevoie la început de ședințe de întreținere la fiecare 6 luni. Pe măsură ce se stabilizează hormonal (în jurul vârstei de 24 ani), se poate continua cu ședințe la 12 luni.

    Bărbații cu o pilozitate ridicată (foarte păroși) nu vor avea niciodată aceleași rezultate ca o persoană cu o pilozitate normală, standard.
    Rezultatele, în cazul lor, vor fi în jurul procentului de 65 – 70%.

    Dacă nu sunt făcute ședințele de întreținere la intervalele recomandate în funcție de vârstă, părul are tendința să crească la loc, aproape ca și cum nu v-ați fi epilat vreodată.

    De ce nu am voie să fac epilare laser după ce am născut dacă nu alăptez?

    În primele 6 luni post naștere, corpul este dezechilibrat hormonal și supus foarte ușor riscului de pătare și arsuri iar medicii dermatologi recomandă respectarea acestui interval.

    Ce zone cuprinde pachetul de full body?

    Pachetul de epilare laser full body cuprinde următoarele zone: picioare lung, inghinal total cu interfesier, brațe integral, axile si mustața.

    Pentru alte zone, vă rugam să ne scrieți, ne vom strădui să facem un pachet personalizat la un preț avantajos.

    Medicamente fotosensibilizante de evitat înainte de ședința de epilare cu laser

    Doare?

    Tratamentul de îndepărtare a părului nedorit cu laserul nu ar trebui să fie dureros, dar unii pacienți pot simți disconfort din cauza căldurii produse de interacțiunea laserului cu țesutul sau din cauza răcirii folosite pentru a proteja suprafața pielii.

    Terapeutul te va întreba pe durata întregii ședințe dacă ești în regulă și, dacă va considera necesar, va ajusta parametrii pentru a asigura confort deplin dar și cele mai bune rezultate. Sistemul de răcire din vârful aplicatorului protejează pielea înconjurătoare, în timp ce permite luminii să penetreze foliculul pilos.

    Nu veni la ședința de epilare obosită sau când ești la menstruație pentru că, din cauza oboselii și a sensibilității specifice perioadei menstruale, epilarea laser ți se va părea dureroasă.

    Cum știu dacă ședința de epilare definitivă a fost efectuată corect?

    Un bun indiciu că ședința de epilare este efectuată corect este să simți o ușoară iritație a foliculilor de păr, inclusiv roșeață și o ușoară inflamare în jurul foliculului, imediat după epilarea cu laser și faimosul miros ușor de ardere a părului, pe durata ședinței.

    Nu trebuie să simți arsuri, bășici sau alte efecte adverse, iar dacă se întâmplă vreodată să ai simptome neașteptate pe durata sau după tratament, trebuie să anunți imediat terapeutul și să urmezi instrucțiunile.

    De la ce vârstă pot face epilare definitivă cu laser?

    În cazul femeilor, este bine să treacă măcar 2 menstruații înainte să facă epilare definitivă cu laser, de preferat nu înainte de 13 ani.

    În cazul băieților, din cauza dereglărilor hormonale, este bine să fi împlinit 18 ani. 

    În cazul minorilor este necesar consimțământul scris al unui părinte.

    De câte ședințe am nevoie?

    Părul crește în etape, fazele active alternează cu cele de repaus, iar medie a unui ciclu de creștere este de aproximativ 18 luni, timp în care foliculii piloși sunt activi.

    Fasciculul laserului țintește doar foliculii care sunt în faza de creștere activă.

    Cu fiecare nouă ședință, va fi îndepărtat părul aflat în altă etapă de creștere.

    Motivul pentru care sunt necesare mai multe ședințe de epilare definitivă este pentru a putea distruge firele de păr aflate în toate stadiile de creștere. Cu fiecare nouă ședință, în faza diferită de creștere a firului de păr, este redusă o cantitate semnificativă de păr.

    Numărul total de ședințe se face după un plan de tratament laser, individualizat pentru fiecare pacient întrucât frecvența este dată de ritmul de regenerare a firelor de păr, care variază de la o persoană la alta.

    Tratamentul complet de epilare laser se întinde în mod normal pe parcursul a circa 12 luni. Dar, în funcție de specificul pacientului, ședințele de epilare se fac la distanță chiar și de 10 săptămâni, iar un tratament complet de epilare definitivă se poate întinde și pe 2 ani.

    În acest interval, unii pacienți pot experimenta reapariția câtorva fire noi de păr, fine și mai deschise la culoare, de aceea, ședința de întreținere o dată pe an prelungește durata rezultatelor.

    Pe anumite zone, cum ar fi regiunea feței la bărbați sau zona inghinală la femei (unde gradul de sensibilitate este ridicat iar intensitatea laserului trebuie ajustată astfel încât epilarea să fie suportabilă), vor fi necesare mai multe ședințe.

    Persoanele cu ten închis, piele măslinie cu fir de păr fin și culoare foarte deschisă, vor avea nevoie de mai multe ședințe de epilare definitivă pentru a elimina permanent părul nedorit, întrucât nu pot fi folosite energii foarte mari.

    Persoanele cu păr nepigmentat, alb, blond deschis, roșcat sau grizonat nu vor avea rezultate din cauză că laserul emite un impuls luminos care acționează asupra melaninei din bulbul pilos (părul închis la culoare) iar pigmentul nu mai este detectat de laser.

    Numărul de ședințe este mai mic la bărbați decât la femei din cauza că mulți au firul de păr negru și mai gros cu pielea albă.

    90% dintre pacienți scapă de pilozitatea nedorită de pe corp în procent de 70 – 80% după un total de circa 8 ședințe efectuate la interval de 6 – 8 săptămâni.

    Aparatul cu care se face epilarea este foarte important.
    Un laser medical scump, cu o anumită putere, garantează rezultate eficiente pe termen lung, pe când unul de tip replică, fără studii medicale, poate să creeze arsuri sau un număr mult mai mare de ședințe.

    La Doctor SKiN dispunem de lasere performante, de ultimă generație, cu o tehnologie modernă, progresivă, care ne permite să atingem rezultate extraordinare.

    Dar, chiar și cu unul din cele mai performante lasere din lume, după întreg protocolul de epilare definitivă, părul este redus în procent de 85 – 90% dar nu 100%.

    Rezultatele tratamentului variază foarte mult de la o persoană la alta, fiind influențate de factori precum:

    – vârsta, dieta, metabolismul local al firului de păr, ciclul de creștere etc.
    – tipul de păr și tipul de piele (cel mai bine răspund la tratament cei cu piele deschisă, fir de păr gros și închis la culoare)
    – adâncimea la care se află rădăcina
    – afecțiuni endocrinologice asociate, care ar putea să interfereze (ovar polichistic sau boli tiroidiene).

    Standard, sunt recomandate 8 ședințe (la interval de 6 – 8 săptămâni), dar pot fi necesare până la 10 ședințe iar în zona inghinală (mult mai sensibilă, puternic vascularizată, unde nu se poate lucra cu intensități mari), chiar și 12 ședințe.
    Iar apoi, protocolul recomandă 1 ședință de întreținere o dată la 8 – 12 luni.

    Dacă nu am împlinit încă 20 de ani, voi avea nevoie de mai mult de 8 - 10 ședințe pentru a avea rezultate?

    Vârsta nu este un criteriu de eficiență. Dar, cu cât suntem mai tineri viața este mai lungă și perioada în care dezvoltăm noi fire de păr este mai mare.

    De aceea, după ce ai ajuns la un rezultat stabil în urma tratamentului de epilare progresiv definitivă cu laser și nu mai cresc fire noi, recomandăm 2 ședințe de întreținere pe an.

    La cât timp se fac ședințele?

    Ca regulă generală, ar trebuie făcute

    • ședințele 1, 2, 3 la 2 luni
    • ședințele 4 & 5 la 1 lună
    • ședințele 6, 7, 8 la 3 luni

    pentru ca părul rămas să aibă timp să crească.

    Pe față (bărbie, mustață, perciuni), epilarea se face mai frecvent, la 4 săptămâni,iar pe restul corpului, la interval de 6 – 8 săptămâni

    De asemenea, o persoană foarte tânără, activă hormonal, va începe cu ședințele 1, 2 la 4 săptămâni.

    În cât timp se văd rezultatele?

    După prima ședință, firele par a suferi o creștere aparentă, dar de fapt vor cădea singure, fiind expulzate din rădăcina foliculilor de păr, după 10 – 14 zile, iar pe piele vor rămâne astfel „insule” cu păr.

    Firele de păr vizibile pot fi îndepărtate printr-o exfoliere blândă.

    Rezultate îmbucurătoare apar după 8 săptămâni iar, după câteva ședințe de epilare definitivă, firele de păr vor avea un ritm de creștere mai lent și vor deveni mai fine, mai subțiri.

    Este foarte important să nu abandonezi ședințele de epilare când apar primele rezultate întrucât, în maxim 1 an, trebuie luate de la capăt.

    5% din pacienți nu răspund la tratament din varii motive

    Dacă suferi de dereglări hormonale, epilarea cu laser poate fi de lungă durată sau chiar ineficientă.

    Epilarea laser este permanentă?

    Laserul dezactivează treptat și permanent foliculii piloși activi (părul în fază de creștere Anagen), împiedicând reproducerea firului de păr.

    Din foliculii distruși permanent, părul nu mai crește dar, în cursul vieții, alți foliculi, inactivi în timpul tratamentului de epilare laser, pot primi stimuli hormonali (ca de exemplu, o sarcină nouă) pentru a produce fire de păr.

    Rezultatele durează în medie 10 ani, în funcție de cât de bine este întreținut tratamentul.

    De aceea, după ce am finalizat protocolul complet de epilare cu laser, recomandăm 1 ședință anuală de întreținere.

    La ce să mă aștept imediat după ședința de epilare laser?

    Este normal ca pielea să reacționeze după epilarea definitivă cu laser și este posibil să simți local o ușoară senzație de căldură sau chiar de usturime, care poate fi calmată fie prin aplicarea unor comprese cu gheață, fie pulverizând apă termală la o oră pe zonă tratată, în mod repetat.

    După epilarea cu laser, pe zonele cu păr mai des sau cu piele reactivă este posibil să apară roșeață tranzitorie, eriteme sau mici papule care vor dispărea în maxim 3 zile.

    Ușoara înroșire și umflare a pielii din jurul firelor de păr imediat după ședință este normală și indică faptul că tratamentul a fost eficient, urmând ca acestea să dispară de la sine în cel mult 48 de ore.

    Ce să fac sau să nu fac înainte de ședința de epilare laser?

    Deoarece laserul nu poate face diferența între părul de deasupra suprafeței pielii și părul de dedesubt, adică părul pe care dorim să îl distrugem, înainte de ședința de epilare cu laser este recomandat să te razi pentru ca energia luminoasă să fie concentrată în rădăcina parului și nu în partea de deasupra, care se va încălzi inutil.

    Firul de păr nu trebuie să depășească suprafața pielii.

    Evită să iriți sau să te rănești când te razi, pentru că este interzis să aplicăm laserul peste partea iritată sau cu răni.

    Nu folosi uleiuri de corp întrucât accelerează creșterea firului de păr.

    Vitamina C, luată cu 7 zile înainte de ședința de epilare cu laser, poate ajuta.

    Pe zona pe care facem epilarea nu folosi cremă, parfum, odorizant sau orice produs cosmetic.

    Îndepărtează bijuteriile din metal de pe zona care urmează a fi epilată laser.

    La persoanele cu istoric de herpes, epilarea definitivă poate reactiva herpesul recurent, cu apariția unei senzații de usturime și poate da mâncărimi pe tot corpul.

    Trebuie întâi tratat corect herpesul și apoi începute ședințele de epilare laser.

    Ce să fac sau nu fac după ședința de epilare laser?

    Deși laserul lasă pielea neatinsă, după epilarea laser, pentru a preîntâmpina eventuale sensibilități sau iritații,

    timp de 48 ore

    • nu aplica pe zona epilată căldură în exces (dușuri fierbinți, jacuzzi, saună)
    • evită folosirea loțiunilor autobronzante deoarece pot cauza iritații pielii și colorare
    • evită să faci sport
    • nu purta haine mulate

    timp de 7 zile

    • evită expunerea directă la soare a zonei epilate laser
    • dacă trebuie să stai mult afară, expusă la soare, protejează de razele solare zonele epilate, folosind factor de protecție 30 pe corp și 50+ pe față & repetă la fiecare câteva ore

    Aplică apoi pe zona epilată o cremă hidratantă, antiinflamatoare sau pe bază de dermatocorticoizi.

    Imediat după ședința de epilare definitivă, pielea este sensibilă & deshidratată; orice cremă aplicată trebuie să fie dermatocosmetică, fără parabeni sau chimicale, deschisă de maxim 2 luni.

    Contraindicații

    • femei însărcinate sau care alăptează
    • persoane sub tratament cu medicamente fotosensibilizante (antibiotice, antidepresive, Roacutane, isotretinoizi sau vitamina A)
    • care suferă de o boală care face pielea sensibilă la lumină
    • care suferă de epilepsie, lupus, sclerodermie sau sindrom de nevi displazici
    • pe zona epilată: plăgi deschise sau suprainfectate, ulcerații, escare, cicatrici recente, leziuni pre-canceroase la nivel cutanat, infecții virale sau bacteriene
    • cu herpes recidivant netratat (orolabial sau genital)
    • istoric de neoplazi
    • machiaj semipermanent sau tatuaj în zona tratată
    • aplicarea de uleiuri esențiale, oriunde pe corp, cu 1 săptămână înainte de ședința de epilat
    • aplicarea de creme depigmentante (de albire), cu 2 săptămâni înainte de ședința de epilat
    • arsuri solare, bronz recent, activatori de bronzat, inclusiv bronzare organică, cu 2 săptămâni înainte.

    Dacă ai suferit o operație care a implicat anestezie, lasă să treacă cel puțin 3 luni până la începerea ședințelor de epilare definitivă.

    Reacții adverse

    În condițiile în care tratamentul laser este efectuat de personal bine pregătit, iar pacientul respectă indicațiile de îngrijire a pielii, dinainte și de după ședință, efectele nedorite sunt rare și minime (arsuri superficiale, apariția de vezicule, depigmentare sau pigmentare în exces a pielii).

    Chiar și aceste efecte adverse rar întâlnite sunt temporare, pielea revenind la normal în câteva săptămâni.

    Laserele de tip replică neomologate și netestate în prealabil pot determina reacții adverse precum arsuri, zone cu depigmentări sau chiar apariția unui cancer de piele.

    Este foarte importantă folosirea ochelarilor speciali de protecție în timpul epilării cu laser, întrucât lumina emisă poate provoca ochilor leziuni ireversibile.

    Pot face epilare cu laser la mustață dacă am aparat dentar?

    Da, aparatul dentar nu interferează cu laserul.

    Pot face epilare cu laser dacă am multe alunițe?

    Da, însă, pentru a nu le afecta negativ și pentru a evita riscul de apariție a arsurilor, alunițele și alte leziuni cutanate precum nevii pigmentari vor fi evitați și protejați pe toata durata epilării cu laser cu un creion dermatograf sau cu plasturi.

    În schimb, pentru zonele cu pistrui, nu sunt contraindicații.

    De ce trebuie acoperite alunițele?

    Alunițele mici trebuie acoperite cu creion alb, pentru că au mult pigment de culoare (melanină), care poate atrage lumina laserului cauzând, astfel, arderea zonei cu alunițe. 

    Odată acoperite, fasciculul de lumină al laserului va fi direcționat doar către culoarea firelor de păr, ajungând la rădăcină, pentru a o distruge.

    Alunițele mari vor fi ocolite cu un mic perimetru de siguranță în jurul lor. 

    Dacă te panichezi ușor, cere terapeutului să ți le acopere cu plasture, nu cu pastă corectoare, este puternic iritantă.

    În orice caz, chiar și dacă se întâmplă ca în urma epilării cu laser să se modifice culoarea sau structura aluniței, producătorul echipamentului nostru, Cocoon Medical, împreună cu medici dermatologi, a făcut un studiu clinic pe 197 pacienți cărora le-au fost arse în mod intenționat alunițele cu laserul. Vestea bună este că niciuna din aceste alunițe nu a dezvoltat efecte adverse în timp (studiu disponibil, la cerere).

    În plus, dacă ești îngrijorată, la noi clientul este pe primul loc! Medicul dermatolog din cadrul Doctor SKiN le va examina cu dermatoscopul, gratuit.

    Pot face epilare cu laser dacă am tatuaje?

    Laserul distruge foliculul pilos condus de culoarea părului.

    Dacă ai un tatuaj, expertul care va face tratamentul de epilare cu laser, va delimita un perimetru de siguranță în jurul acestuia.

    Laserul focalizează doar punctele de melanină și detectează tatuajul ca și melanina, cauzând arsură pe piele.

    Dar dacă nu ai tatuaje și vrei să îți faci unul, recomandăm ca întâi să faci tratamentul complet de epilare laser și apoi să îți faci tatuajul.

    Pot face epilare cu laser dacă sunt însărcinată?

    Nu, până în momentul în care nu am terminat perioada de alăptare, nu putem face epilare cu laser, deoarece schimbările hormonale din corp pot declanșa reacții nedorite pe pielea expusă la laser.

    Imediat după ce am încheiat cu perioada de alăptare (dar nu mai devreme de 6 luni) putem începe epilarea laser în siguranță.

    Nu se face epilare în primele 6 luni după naștere, chiar daca pacienta nu alăptează. În această perioadă, corpul trece prin diferite schimbări și dezechilibre hormonale iar epilarea cu laser nu este eficientă.

    Pot face epilare cu laser vara?

    Da. În trecut, laserele nu erau atât de performante iar epilarea cu laser nu avea rezultatul dorit în cazul persoanelor cu pielea foarte închisă la culoare sau bronzată.

    Acum însă, laserele performante își pot face treaba la fel de bine atât pe pielea deschisă la culoare, cât și pe cea mai închisă la culoare.

    Pot face epilare cu laser dacă sunt bronzată?

    Da, singura condiție este să nu te fi expus la soare cu 7 zile înainte de ședință.

    După ședința de epilare laser, expunerea directă la soare poate fi reluată în momentul în care pielea nu mai prezintă nici un fel de roșeață sau iritație provocată de epilarea cu laser (5 – 7 zile).

    Daca pielea a fost expusă la soare sau solar, cu mai puțin de 7 zile înainte de ședința laser, te poți alege cu arsuri, cicatrici, discromii (diferențe de culoare).

    Oricum, pielea proaspăt bronzată nu răspunde la fel de bine la epilarea laser, ba chiar îngreunează procedura. Acest fapt se explică prin existența unei cantități ridicate de melanină în piele ce ar putea afecta negativ tratamentul de epilare cu laser, provocând arsuri sau iritații nedorite.

    Pe pielea bronzată se lucrează cu puteri mici, rezultatele vor fi slabe și vor fi necesare mai multe ședințe.

    Pe pielea bronzată se lucrează cu puteri mici, rezultatele vor fi slabe și vor fi necesare mai multe ședințe.

    Epilarea laser prezintă riscuri pentru sănătate?

    Epilarea cu Lumina laser

    • nu dăunează corpului
    • nu pune sănătatea pielii sau a organismului în pericol.

    Epilarea laser favorizează apariția cancerului?

    Nu, doar lumina ultravioletă emisă de soare produce modificări la nivelul celulelor pielii.

    Numeroase studii medicale (ex. Springer London) au adus dovezi solide că

    • nu este același efect ca la razele ultraviolete
    • laserele de epilat emit o lumină infraroșie într-o cantitate neglijabilă de raze ultraviolete
    • lungimea de undă a luminii laser este mică, exercită doar un efect de căldură asupra foliculilor firelor de păr (se află aproape de suprafața pielii)
    • nu afectează țesuturile din jur
    • nu există riscul de apariție a tumorilor cutanate
    • acțiunea laserului nu determină lezarea ADN-ului
    • nu produce la nivel celular mutații care să predispună apariția cancerului de piele.

    Epilarea laser afectează organele interne?

    Laserul acționează selectiv numai pe pigmentul de la baza rădăcinii de păr, fără să afecteze pielea din jur.

    • impulsurile sunt absorbite de pigmenții de la suprafața pielii
    • laserul nu trece mai mult de 1 – 4 milimetri în piele
    • nu are cum să ajungă până la organele interne, poziționate mult mai în adâncime

    Epilarea laser poate da infertilitate?

    Nu. Ovarele sunt organe profunde, nu sunt afectate când epilarea laser se face în zona inghinală.

    Epilarea laser afectează ganglionii limfatici?

    Nu. Ganglionii limfatici sunt situați la 2 – 3 cm adâncime de suprafața pielii iar rădăcina firelor de păr la 2-3 mm, lumina laser nu ajunge până la ganglionii limfatici, când epilarea laser se face în zona axilei.

    Căldura emisă de laser afectează vasele capilare?

    Nu, nu există niciun risc ca lumina emisă de laser să afecteze vasele mici de sânge, nu impactează negativ vasele capilare.

    Rezultatele epilării cu laser pot fi influențate de ceva din ce fac în mod normal?

    Dacă obișnuiești să consumi legume precum morcovi, cartofi dulci, spanac, dovleac, roșii, sfeclă roșie sau suplimente cu vitamina A în cantități mari, acestea sunt bogate în betacaroten, care rămâne în piele și luni de zile, dându-i o tentă de gălbuie. Energia laserului este indusă și captată de pigmentul firului de păr iar pigmentul gălbui – portocaliu interferează cu tratamentul de epilare în sensul că absoarbe energia laser la nivelul pielii și deviază impulsul luminos de la bulbul pigmentat al firului de păr.

    Pot face epilare definitivă cu laser dacă am psoriazis?

    Epilarea definitivă cu laser poate fi făcută doar pe piele sănătoasă deci, nu și pe zonele cu psoriazis. Dar, dacă medicul dermatolog confirmă că psoriazisul tău nu evoluează rapid, cât să afecteze și alte zone, poți face epilare definitivă acolo unde nu ai psoriazis.

    Între ședințele de epilare definitivă, de câte ori pot să folosesc lama de ras?

    Dacă te epilezi des cu lama, este posibil să afectezi rezultatul tratamentului de epilare cu laser.
    Prin acțiunea laserului noi destabilizăm rădăcina, iar prin radere frecventă este ajutată să dezvolte noi foliculi piloși. Pe cât posibil, recomandăm ca între ședințele de epilare laser părul să fie ras de maxim 2 ori iar, în rest, scurtat cu mașina de tuns.

    Pe față, dacă am doar puf, vor fi rezultate?

    Puful (velusul) nu este recunoscut de lumina laserului pentru că nu are pigment, de aceea este posibil să ajute raderea lui. În timp, aceste fire de păr foarte subțiri vor căpăta culoare, vor putea fi recunoscute de laser și, implicit, eliminate.
    Alternativ, până atunci, te așteptăm cu drag să testezi dermaplanning!

    Pot lua Forcapil sau alte medicamente care stimulează creșterea părului, în perioada în care fac epilare definitivă?

    Forcapil se ia în cure de cate 3 luni însă poate activa foliculi în faza de creștere inactivă și astfel să ai nevoie de mult mai multe ședințe de epilare cu laser.

    Este recomandat să nu iei pastile care stimulează creșterea părului în perioada în care facem epilare laser, tocmai pentru a evita o potențială situație nedorită.

    Dacă am diabet zaharat, pot face epilare definitivă cu laser?

    Da, poți face epilare cu laser cu 2 condiții:

    1. să precizezi terapeutului Doctor SKiN care face procedura de epilare pentru ca să ajusteze setările laserului (persoanele cu diabet zaharat, sunt predispuse să se ardă mult mai ușor);

    2. să fii conștientă că diabetul poate influența rezultatul epilării și să ai nevoie la final de mai multe ședințe.

    La cât timp pot face epilare cu laser după tratamentul pe bază de cortizol – pentru tiroidă – o perioadă de 2 luni?

    Epilarea definitivă cu laser poate fi făcută în siguranță la 6 săptămâni de la finalizarea tratamentului pe bază de cortizol.

    Însă, trebuie să știți că afecțiuni ale tiroidei pot afecta rezultatele epilării și anume, epilarea cu laser să fie ineficientă în cazul Dvs. sau să aveți nevoie de mai multe ședințe.

    La cât timp pot face epilare definitivă cu laser după tratament cu antibiotic?

    Epilarea definitivă cu laser poate fi făcută în siguranță la 1 săptămână de la finalizarea tratamentului cu antibiotic.

    După ședința de epilare laser mi-au apărut umflături micuțe și roșii; trebuie să mă îngrijorez?

    Edemul perifolicular (mici papule tranzitorii pe zona epilată cu laser) este o ușoară inflamație ce apare perifolicular (exact în jurul foliculului de păr),
    imediat după ședința de epilare laser, deoarece firul de păr a trecut printr-o creștere de temperatură intensă datorată transformării luminii în căldură.

    Edemul perifolicular apare aproape întotdeauna și este cea mai comună reacție, vizibilă la nivelul pielii imediat după terminarea ședinței de epilat, ține 24 – 72 ore și dispare de la sine.

    Edemul perifolicular constă în apariția multor umflături micuțe și roșii, care nu sunt însoțite de nicio senzație. Acesta este considerat o reacție normală după ședința de epilare cu laser.

    Edemul perifolicular NU este un efect secundar nedorit sau o reacție adversă ci dimpotrivă este un semn fizic, o reacție de răspuns corectă, care denotă că ședința de epilare a fost efectuată corect, iar părul s-a comportat ca un transmițător.

    Deși pot fi interpretate în mod greșit ca fiind reacții adverse, atât înroșirea pielii din zona tratată (eritem ușor) cât și apariția edemului perifolicular (ușoară umflătură în jurul fiecărui fir de păr) sunt reacții normale ale pielii care apar în majoritatea cazurilor la câteva minute după aplicarea fasciculului de lumină al laserului iar, de cele mai multe ori, atestă un tratament de epilare definitivă cu laser, efectuat corect.

    Pielea fiecărei persoane în parte răspunde diferit la epilarea cu laser astfel, vor fi întotdeauna și persoane a căror piele nu se înroșește și care nu prezintă edem perifolicular după ședință dar care răspund normal la epilarea cu laser.

    Am pielea roșie după ședința de epilare, e normal?

    Inflamația din jurul foliculilor piloși, care apare imediat după ședința de epilare laser, se traduce prin roșeață (așa numitul eritem) iar uneori umflătură.

    Aceste reacții sunt tranzitorii, apar la majoritatea persoanelor, persistă minute sau ore după ședința de epilare laser însă, la anumite persoane, pot fi însoțite de prurit intens (senzație de mâncărime).
    Inflamația este cauzată de încălzirea rădăcinii firelor de păr care transmit căldura către piele.

    Pentru calmare, recomandăm folosirea unei creme cu hidrocortizon, a unui unguent de tip Biafine sau a unui produs intens hidratant.
    Dacă iritația creează disconfort sau mâncărime este recomandată aplicarea unei creme cu corticoizi.

    În timpul ședinței de epilare definitivă este normal să simt înțepături sau pișcături?

    Da și sunt mai accentuate acolo unde părul este negru, gros și des.
    Poți simți inclusiv miros de păr ars, chiar dacă firele de păr sunt perfect rase.
    Acest miros de păr pârlit este mai pronunțat când firul de păr este gros.

    Ce reacții după epilarea cu laser ar trebui să mă îngrijoreze?

    În cazuri foarte rare, după ședința de epilare definitivă pot apărea bășicuțe, care vor dispărea în câteva zile iar, pe zona afectată, este recomandată aplicarea unei creme cu antibiotic sau cu efect puternic hidratant.

    La anumite tipuri de ten, pot apărea schimbări de culoare a pielii – caz în care, pentru a preveni o astfel de reacție, ți se va recomanda ca, înainte de epilare, să folosești anumite tratamente.
    La Doctor SKiN efectuăm întotdeauna un test atent pentru a ne asigura că nu vor fi niciun fel de reacții adverse în timpul ședinței de epilare cu laser.

    Ce înseamnă fototermoliză selectivă?

    Laserul de epilat acționează după principiul “fototermolizei selective” adică elimină țintit, selectiv, prin încălzire, rădăcina firelor de păr.
    Laserul acționează asupra melaninei (pigmentul brun) din rădăcina foliculilor piloși.

    Foliculul înglobează energia laser și se distruge, iar celulele moarte vor stimula sistemul imunitar să producă local inflamație pentru a elimina resturile.

    Pot face epilare laser daca iau anticoncepționale Diane-35?

    Da, deși anticoncepționalele ar putea da reacție de fotosensibilitate.

    Este eficientă epilarea cu laser pe față?

    Părul alb, fin, subțire, ca un puf (velus) nu poate fi văzut de laser și nu poate fi epilat.

    De regulă, pe față, părul crește pe fond hormonal iar noi, prin epilarea cu laser, nu tratăm cauza hormonală care determină creșterea părului pe bărbie, perciuni etc. Astfel, este posibil să fie necesare mult mai multe ședințe.

    Dacă nu am împlinit încă 20 de ani, voi avea nevoie de mai mult de 8 - 10 ședințe pentru a avea rezultate?

    Vârsta nu este un criteriu de eficiență. Dar, cu cât suntem mai tineri viața este mai lungă și perioada în care dezvoltăm noi fire de păr este mai mare.

    De aceea, după ce ai ajuns la un rezultat stabil în urma tratamentului de epilare progresiv definitivă cu laser și nu mai cresc fire noi, recomandăm 2 ședințe de întreținere pe an.

    Adolescenții sunt în plină dezvoltare hormonală; rezultate se vor vedea după primele 4 ședințe însă ei pot avea nevoie chiar și de 18 ședințe.

    Așa arată părul meu la 18 zile de la a 2a ședință. Pare cumva "blocat". Nu crește mai mult de atât, nu cade. Am utilizat scrub. Oare de ce arată așa?

    Firele de par 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝘀𝘂𝗯 𝗽𝗶𝗲𝗹𝗲 nu au cum sa cadă.

    Sunt blocate sub piele de către pielea uscată de la suprafață & obișnuite să crească sub piele de mulți ani.

    Trebuie:

    • să aveți multă răbdare
    • să înțelegeți că sunteți un pacient atipic, care nu are cum să aibă aceleași rezultate de la primele ședințe, ca alte paciente, cărora firele de par nu le cresc sub piele
    • că este nevoie să aplicați crema și seara și dimineața până pielea nu mai este aspră și permite firelor de păr să penetreze dermul și să crească normal
    • să faceți scrub, doar după duș, minim o dată pe săptămână [ chiar și de 2 ori dar fără a irita pielea ]
    • să nu mai fiți impacientă pentru că asta creează frustrari.

    Nu sunteți singura pacienta în situația asta, și nici prima iar epilarea laser este singura soluție.

    Avem cele mai performante lasere și, dacă la noi nu se rezolvă, nimeni altcineva nu are variante mai bune ca să îi iasa.

    Se va rezolva, cu siguranță, dar cu ajutor de la Dvs. acasă si cu rabdare.

    Pot face epilare cu laser dacă iau medicamente antidepresie sau de anxietate?

    Dacă vorbim de medicamente pe bază de plante, acestea nu interferează cu procesul de epilare.

    Dacă medicamentele sunt prescrise de către un medic psihiatru, pe baza de rețetă, trebuie întâi verificat daca substanța activa de la bază se află sau nu pe lista de medicamente fotosensibilizante iar dacă da, se va aștepta 14 zile după ce ai încetat folosirea lor

    Care este riscul, dacă le iau și nu declar?

    Cel mai mare risc este să suferi arsuri pe piele care trec foarte greu, cu tratament și care pot avea nevoie de multă îngrijire ca să nu rămână semne pe viață.

    Aș putea totuși face ședința de epilare dacă am mai puțin de 14 zile de la data întreruperii?

    Dacă ești la primele 4 ședințe, poți face cu intensitate mică și cu semnarea unei degrevări.

    Dacă însă ești la ședințele terminale, puterea laserului este crescută progresiv, de la ședință la ședință iar ca să nu te arzi ar trebui să lucrăm cu putere mică ceea ce poate determina stimularea creșterii părului.

    Avem deschis:
    Luni
    09:00 - 21:00
    Marți
    09:00 - 21:00
    Miercuri
    09:00 - 21:00
    Joi
    09:00 - 21:00
    Vineri
    09:00 - 21:00
    Sâmbătă
    09:00 - 21:00
    Duminică
    09:00 - 21:00
    epilare definitivă laser dioda 5000 W
    Epilarea definitivă laser diodă 5000 W Eneka Pro 2XL
    0
      0
      Coșul tău
      Coșul tău este golÎntoarcere la magazin