Liftingul Colțurilor Buzelor - Doctor SKiN

Liftingul Colțurilor Buzelor

Consultă-te cu unul din specialiștii beauty Doctor SKiN.

Programeză-te

Coreea este deja cunoscută ca fiind prima în tot ceea ce ține de domeniul frumuseții datorită cererilor pacienților pentru tratamente rapide și ușoare care să îi facă să pară mai tineri.

Dar frumusețea coreeană se extinde dincolo de produsele de actualitate; numeroase proceduri cosmetice coreene populare își croiesc drum și în afara statului.
De exemplu, cea mai recentă procedură este fillerul pentru liftingul colțurilor buzelor, după cum sugerează și numele, o metodă de injectare a fillerului pe bază de Acid Hialuronic pentru a ridica și umple marginile buzelor, ridicându-le ușor și creând aspectul unui zâmbet permanent.

Colțurile gurii sunt anatomic predispuse să se lase odată cu înaintarea în vârstă.
La o buză cu aspect tânăr, colțul exterior este cu 2 până la 3 milimetri deasupra colțului interior, iar ridicarea buzelor creează un aspect tineresc.

Vârsta pare a fi un factor motivant pentru pacienți dar pacienții cu buze subțiri, cu colturile gurii orientate inferior, apreciază, de asemenea, modul în care această procedură le creează aspectul unui ușor zâmbet, în locul celui de încruntare.

Prin ce se deosebește de injectările tradiționale de mărire a buzelor?

Mulți pacienți apelează la acest tratament denumit „lift edge filler”, nemulțumiți din cauza colțurilor gurii întoarse în jos, ca un antidot pentru „fața obosită”, pentru a părea mai fericiți.

Liftingul Colțurilor Buzelor - Doctor SKiN

Umplerea, volumizarea tradițională a buzelor se concentrează pe adăugarea de volum la întreaga buză, dar această tehnică își propune să schimbe forma buzelor, făcând marginile ridicate cu repoziționarea colțurilor.

Cum se realizează procedura de lifting al colțurilor buzelor?

Cantități mici sunt injectate într-un unghi în sus, în ambele colțuri ale gurii, după realizarea unei anestezii locale.

Tratamentul este adesea efectuat în tandem cu un filler suplimentar, folosit pentru a adăuga volum în centrul buzelor și/sau pentru a umple liniile din jurul marginii gurii.

De asemenea, fillerul se asociază bine cu o neurotoxină injectabilă, cum ar fi toxina botulinică, din care este injectată o cantitate mică în spațiul dintre colțul inferior al gurii și maxilar. Toxina botulinică slăbește mușchiul care face ca colțurile gurii să se lase de la început. În combinație cu fillerul, oferă rezultate subtile dar foarte eficiente.

La fel ca la majoritatea fillerelor injectabile, rezultatele durează între 6 și 12 luni.

Efectele secundare posibile includ umflarea timp de câteva zile după injecție și unele mici vânătăi, care pot fi mascate cu make-up.

Prin ce diferă de un lifting al buzelor?

La fel ca un lifting tradițional al buzelor, liftingul colțurilor buzelor este menit să remodeleze marginile buzelor pentru a crea un aspect îmbunătățit.
Cu toate acestea, cele două tratamente sunt complet diferite.

În timp ce fillerul pentru liftingul colțurilor buzelor folosește strict injectabile pe bază de Acid Hialuronic pentru a obține rezultatul dorit, liftingul buzei superioare sau russian liplift este o procedură chirurgicală care îndepărtează o mică porțiune de piele de sub nas pentru a ridica buza de sus.

Astfel, în loc să creeze margini ridicate ale buzelor cu ajutorul volumului adăugat, liftingul buzelor corectează buzele lăsate sau subțiri în mod natural, prin operație.

Timpul de așteptare pentru recuperare este, de asemenea, mult mai mare decât în cazul fillerului pentru liftingul colțurilor buzelor, deoarece durează aproximativ o săptămână întreagă pentru a putea îndepărta firele după procedură și câteva zile după aceea pentru ca umflătura să dispară complet.

Cu toate acestea, în cazul liftingului buzelor rezultatele sunt permanente, în timp ce rezultatele injecțiilor cu Acid Hialuronic vor dura circa un an.

La Doctor SKiN, lumea noastră ești TU, de aceea ne folosim de expertiza medicilor noștri specialiști pentru a armoniza, corecta și înfrumuseța trăsăturile tale naturale unice!

Articole recomandate

14 noiembrie 2023

Botoks Lip flip

Ce este Lip flip și cui se adresează? Tratamentul cu Bot0x Lip flip presupune plasarea unei cantități mici de toxină…

17 octombrie 2023

Epilarea definitivă: Avantaje și dezavantaje în epilarea cu laser diodă vs. laser Alexandrite

În acest articol, vom explora în detaliu tot ce trebuie să știi despre epilarea definitivă și diferențele dintre epilarea cu…

Lasă un comentariu

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarcere la magazin
    Black Friday