Bot0ks Lip flip

Consultă-te cu unul din specialiștii în frumusețe de la Doctor SKiN.

Programeză-te

Ce este Lip flip și cui se adresează?

Tratamentul cu Bot0x Lip flip presupune plasarea unei cantități mici de toxină botulinică (între 2 și 8 unități) la colțurile gurii și în apropierea arcului lui Cupidon, care vizează mușchiul buzei superioare. Scopul este de a relaxa tensiunea acestui mușchi și de a „întoarce” buza spre exterior, rezultatul fiind o buză superioară mai plină și mai vizibilă, iar efectul durează aproximativ 3 luni.

Ce face ca tratamentul de Lip flip să fie special?

Înfrumusețarea buzelor cu Bot0x este de cele mai multe ori asociată cu fillerele injectabile pe bază de acid hialuronic utilizate pentru a adăuga volum și a netezi liniile verticale. Pentru persoanele care sunt însă în căutarea unui aspect mai natural, acidul nu este însă prima opțiune.

Lip flip cu Bot0x poate da buzelor un aspect mai plin, însă fără a adăuga volum, acest tip de tratament reușind să pună în valoare volumul natural al buzelor și să îmbunătățească aspectul zâmbetului.

Spre deosebire de filler, procedura de Lip flip nu va adăuga volum dar poate accentua și pune în valoare frumos rezultatul umplerii buzelor cu acid hialuronic.

Cum funcționează tratamentul de Lip flip?

Bot0xul este injectat în mijlocul buzei superioare, zonă care mai este numită și arcul lui Cupidon, și în colțurile gurii. Astfel, Bot0xul face ca mușchii din jurul buzei superioare să se relaxeze, făcând-o să se ridice în sus și în exterior, sporind aspectul de volum.

Unde se injecteaza bot0x pentru lip flip

Astfel, Lip flip este o opțiune minunată pentru persoanele care își doresc o îmbunătățire subtilă a aspectului buzei superioare, fără a adăuga volum suplimentar.

Care este diferența dintre un Lip flip și Lip filler?

Un Lip flip cu bot0x dar și umplerea buzelor cu acid hialuronic sunt ambele proceduri care fac buzele să arate mai pline. Fillerele pentru buze sunt un tip de filler dermal. Se injectează acid hialuronic în buze pentru a adăuga volum. Buzele par imediat mai pline după procedură.

Bot0ks Lip flip - Doctor SKiN

În timpul unei proceduri de Lip flip, se injectează Bot0x în anumite puncte ale buzei superioare, mai exact la colțurile gurii și în apropierea arcului lui Cupidon care vizează mușchiul buzei superioare. După aproximativ o săptămână, buzele par mai pline sau mai „pouty”, fără a adăuga însă volum buzei tale. Lip flip arată, în general, mai natural decât tratamentele de umplere.

Cât durează procedura? Cât ține? În cât timp este vizibil efectul de Lip flip?

Tratamentul Lip flip cu Bot0x este o procedură estetică rapidă, care se face în clinică. Durează circa 10 minute și comportă câteva injecții cu Bot0x plasate strategic, făcute de un medic autorizat, chirurg plastician sau dermatolog.

În mod normal, efectul unui tratament Lip flip cu Bot0x durează aproximativ 2 – 3 luni.
În general, Bot0xul durează în mod normal aproximativ 4 – 6 luni însă, având în vedere că mușchiul circular care înconjoară gura este cel mai folosit mușchi al feței, este posibil ca efectul Bot0xului să nu dureze la fel de mult la nivelul buzelor, comparativ cu alți mușchi ai feței.

De cele mai multe ori, rezultatele maxime vor fi vizibile după 7 până la 14 zile, însă mulți pacienți au raportat că au văzut rezultate după doar 2 sau 3 zile.
Rezultatele se văd atunci când se compară fotografiile de dinainte cu cele de după instalarea efectului neurotoxinei.

La ce să te aștepți în timpul efectuării procedurii și după?

Procedura de Lip flip cu Bot0x nu este un tratament dureros, poți simți o ușoară înțepătură la punctele de injectare dar, în general, acest lucru este descris ca un disconfort mai degrabă decât durere.

Poți continua să simți un ușor disconfort după tratament, dar acesta se va duce în 24 de ore. Nefiind o procedură invazivă, este puțin probabil să ti se aplice anestezie locală la nivelul buzelor. Dacă însă te știi sensibilă, la cerere, ți se va aplica o cremă anestezică pe punctele de injectare de pe buze, astfel încât acestea să fie amorțite.

În general, procedura nu lasă urme vizibile, însă unii pacienți pot prezenta umflături, vânătăi sau roșeață la locul injectării. Buzele tale pot fi ușor umflate, sensibile sau chiar amorțite. Umflarea și sensibilitatea dispar, de obicei, în 24 de ore.

Pe măsură ce se vindecă, te va ajuta să:

 • aplici o pungă de gheață până la 10 minute pentru a reduce eventuale inflamații, durerea și umflarea
 • eviți să aplici ruj, balsam de buze sau orice alt produs pe buze, timp de cel puțin trei până la patru zile.

Care sunt lucrurile de care ar trebui să ții cont după tratamentul de Lip flip cu Bot0x?

 • exercițiile fizice trebuie evitate o zi sau două;

 • dormitul cu fața în jos trebuie evitat în primele nopți;

 • zona injectată nu trebuie supusă frecării cel puțin 24 de ore;

 • nu exercita presiune pe buze timp de minim 3 zile (sărut, dormit cu buzele sprijinite pe mâini sau pe pernă etc.).

Când poți mânca sau bea după tratamentul Lip flip cu Bot0x?

Poți mânca și poți bea, cu grijă, la scurt timp după procedura de Lip flip.
De asemenea, este de evitat folosirea paielor de băut sau fumatul cel puțin trei zile.
Încrețirea sau contractarea buzelor de la pai sau de la țigară poate face ca Bot0xul să migreze.

De asemenea, ar trebui să eviți consumul de alcool timp de cel puțin 24 de ore. Alcoolul subțiază sângele, ceea ce poate agrava eventualele vânătăi de pe buze.

E potrivit pentru tine tratamentul de Lip flip cu Bot0x?

Dincolo de faptul că alegerea de a beneficia sau nu de un Lip flip cu Bot0x este o decizie personală, care poate fi generată din grija pentru aspectul corpului tău sau pur și simplu, împlinirea unei dorințe, pentru a beneficia de un tratament de Lip flip cu Bot0x, ar trebui, în primul rând:

 • Să fii în stare bună de sănătate fizică

 • Să ai așteptări realiste

 • Să nu ai o infecție orală activă, inclusiv afte sau herpes.

Multe din persoanele care aleg tratamentul de Lip flip își doresc ca buzele lor să pară mai mari, însă un Lip flip cu Bot0x poate fi de ajutor din mai multe motive, inclusiv:

 • Pe măsură ce îmbătrânești, buzele tale pot deveni mai mici sau mai subțiri, filtrumul (canelul dintre buza superioară și sept) poate deveni mai lung și mai plat iar distanța dintre colțurile gurii (distanța intercomisurală) poate crește.
 • Nu îți dorești umplere sau mărire a buzelor cu acid hialuronic. Aceste proceduri schimbă volumul și forma buzelor tale. Sunt mai scumpe și, în general, există riscul de mai multe vânătăi și umflături.
 • Îți dorești ca aspectul ridurilor să fie estompat. Bot0xul îți relaxează mușchii, ceea ce poate reduce aspectul ridurilor din jurul gurii în timpul expresiilor faciale.
 • Vrei ca buzele tale să acopere mai mult gingiile atunci când zâmbești. Multe persoane sunt complexate de faptul că buza superioară dezvăluie prea mult din gingii (excesul de afișare gingivală) atunci când zâmbesc.
 • Un Lip flip poate ajuta la îmbunătățirea imaginii per ansamblu.

Care sunt avantajele tratamentului Lip flip cu Bot0x?

Un tratament de Lip flip cu Bot0x are multe beneficii și poate schimba aspectul buzelor într-un mod subtil, natural, dar atrăgător. Printre avantajele folosirii Bot0xului pentru înfrumusețarea buzelor sunt și cele de mai jos:

 • Efectul subtil obținut prin lifting-ul buzei superioare într-un mod minim invaziv;

 • Sunt necesare mai puține injecții pentru a face un Lip flip al buzelor cu Bot0x decât ai avea nevoie, de exemplu, dacă ai vrea să îți faci buzele după tehnica Russian lips cu acid.

 • Dimensiunea acului utilizat pentru efectuarea acestei proceduri este foarte mică, iar pacienții raportează că simt o înțepătură ca o pișcătură ușoară;

 • Prin Lip flip cu bot0ks poți testa dacă îți place și te poți obișnui cu mai mult volum în buze, fără a plăti 1 ml de acid hialuronic de la bun început;

 • Înfrumusețarea zâmbetului - un tratament de tip Lip flip reduce vizibilitatea gingiilor, buza superioară nu se mai ridică atât de sus.

 • În cazul în care te dai cu ruj, dantura nu se va mai murdări atât de ușor.

 • Costul Bot0xului pe unitate este semnificativ mai mic decât filler-urile cu acid hialuronic pentru buze.

Care sunt dezavantajele și riscurile pe care ar trebui să le cunoști?

Ca în cazul oricărei proceduri estetice, și tratamentul de Lip flip cu Bot0x comportă o serie de riscuri și de efecte adverse. Pentru a atenua orice risc, această procedură ar trebui efectuată de un medic estetician autorizat. Datorită modului în care funcționează toxina botulinică, paralizând mușchii de-a lungul liniei buzelor, împiedicându-i să se miște normal, prea mult Bot0x poate avea un efect advers extrem de neplăcut.
Acestea pot include:

 • dificultate de a bea cu paiul;

 • asimetria gurii;

 • dificultate de a fluiera;

 • dificultate de a scuipa, cum ar fi după clătirea gurii;

 • salivarea;

 • dificultate de a mânca cu o lingură;

 • împreunarea buzelor, ca după aplicarea luciului de buze;

 • dificultate în a pronunța unele cuvinte.

Riscurile sunt rare și diminuate dacă tratamentul este efectuat de către un medic profesionist. Cu toate acestea, dacă apar, ar trebui să fie doar temporare, deoarece Bot0xul durează în mod normal aproximativ 3 – 4 luni înainte de a se duce complet.

Gestionarea așteptărilor este, de asemenea, importantă, întrucât tratamentul Lip flip cu Bot0x este o tehnică de îmbunătățire subtilă și nu înlocuiește umplerea buzelor cu acid. Înțelegerea riscurilor și alegerea unui medic calificat & autorizat sunt esențiale pentru obținerea unui Lip flip de succes!

Zâmbetul este unul dintre primele lucruri pe care oamenii le observă și poate impacta puternic prima impresie a cuiva despre noi.
Dacă 10 minute din timpul tău ar putea face ca dorințele tale legate de aspectul buzelor să devină realitate, pentru tine ar merita?

Dacă vrei să afli mai multe despre ce poate face tratamentul Lip flip cu Bot0x pentru tine, vino în oricare din clinicile noastre!
Vei beneficia de produse și servicii fără compromis, la cele mai bune prețuri din piață!

Programează-te acum la ☎️031.005.10.15 sau pe contact@doctorskin.ro .

Articole recomandate

27 martie 2024

Știi pe mâinile cui îți lași frumusețea?

Frumusețea este subiectivă, dar chiar dacă nu este măsurabilă, are niște standarde care sunt asociate cu tinerețea, prospețimea, simetria și…

11 martie 2024

TOP tratamente de slăbire, care te scapă de grăsimea de pe fiecare zonă a corpului

Te-ai săturat să admiri pozele Before and After de pe Instagram cu transformări uimitoare? În afară de diete, sport și…

Lasă un comentariu

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin