Cele mai eficiente tratamente faciale antirid

Consultă-te cu unul din specialiștii în frumusețe de la Doctor SKiN.

Programeză-te

Tratamente antirid cu efect garantat

Ridurile și liniile fine au început să-și facă de cap pe chipul tău? Nu te stresa, există o mulțime de tratamente faciale antirid cu efecte uimitoare, vizibile încă de la prima ședință!

Care este primul lucru în care investești în momentul în care vrei să îți dai un refresh și să te simți frumoasă? Peste 90% dintre femei iau cu asalt magazinele cu articole vestimentare și de make-up, în timp ce doar 10% (norocoasele) conștientizează că cel mai important veșmânt când vine vorba de frumusețe este pielea. O piele frumoasă și sănătoasă, fără riduri, este baza, canvas-ul pe care putem picta imaginea pe care ne-o dorim.

Pielea este importantă la orice vârstă, iar dacă la o vârstă fragedă natura ne este aliat, pe măsură ce adăugăm nu doar experiență, ci și ani în tolba noastră, lucrurile încep să se schimbe și ne întoarcem privirile spre știință, iar chimia devine un subiect fascinant.

Cu siguranță că știi o mulțime de tratamente faciale pe care le poți face acasă, lăsate moștenire de bunica (care ajută în mică măsură), dar momentul în care ridurile de expresie, liniile fine și petele – semnele îmbătrânirii pe scurt – își fac apariția, știi că a venit timpul să apelezi la știință. Și nu orice fel de știință, ci știința pusă în slujba frumuseții.

Din fericire, intervențiile chirurgicale nu mai sunt singura soluție în lupta contracronometru cu efectele timpului, iar tratamentele faciale disponibile astăzi dau rezultate din ce în ce mai bune și sunt vizibile rapid.

Procesul de îmbătrânire

Îmbătrânirea are mai multe fețe și își face simțită prezența prin liniile de expresie care se accentuează, pierderea volumului de grăsime și modificarea structurii feței, prin lipsa de contur. Lupta cu gravitația este acerbă, iar apariția ridurilor este deseori însoțită de apariția petelor pe față (zone de pigmentare diferită ale pielii).

În cazul în care recunoști aceste semne la tine este bine de știut că există numeroase tratamente faciale antirid, anti-îmbătrânire, dar și substanțe care fac călătoria în timp posibilă, înapoi la o piele hidratată și elastică, cu aspect sănătos și tânăr.

Acidul hialuronic și toxina botulinică sunt un adevărat elixir pentru industria frumuseții în ceea ce privește tratamentele antirid, iar terapiile anti-aging precum: mezoterapia facială, rejuvenarea facială, mezoterapia fracționată, terapia de regenerare a pielii cu plachete îmbogățite, peeling-ul chimic, radiofrecvență medicală și liftingul cu fire de suspensie sunt un fel de baghetă magică a zilelor noastre.

Există o adevărată industrie dedicată frumuseții și tratamentelor antirid, anti-îmbătrânire, care a avansat mult, descoperind, inventând si perfecționând tratamente faciale care pot produce adevărate minuni.

Care sunt cele mai bune tratamente antirid și anti-îmbătrânire?

Înainte de a alege, noi, echipa clinicii Doctor SKiN am testat zeci de tratamente faciale, am participat la târguri de specialitate, cu producători din toată lumea și am ales la final o serie de tratamente antirid și anti-îmbătrânire care sunt folosite în cele mai prestigioase clinici de estetică facială și corporală din lume. Le punem cu drag la dispoziția tuturor celor care ne calcă pragul, la prețuri avantajoase.

Mezoterapia facială

Mezoterapia facială, bio-rejuvenarea sau bio-revitalizarea este o procedură non- chirurgicală folosită pentru întinerirea aspectului pielii și presupune infuzarea în piele, prin diferite metode, a unui cocktail de acid hialuronic, vitamine, minerale, aminoacizi și coenzime. Acesta procedură poate fi efectuată prin injectare, dar și prin electroporatie  sau JetPeel Pro (așa numita mezoterapie virtuală).

Ce face mezoterapia facială?

Mezoterapia poate îmbunătăți instantaneu aspectul tern al pielii, este destinată tuturor celor care au o piele lipsită de strălucire, obosită, cu riduri superficiale, dar ajută si la îmbunătățirea circulației sângelui, ajutând organismul să elimine toxinele care provoacă îmbătrânirea. Acest tratament facial poate fi utilizat pentru a rezolva problemele legate de pigmentare, pentru a trata cicatricile cauzate de acnee și pentru a spori efectele altor tratamente estetice, cum ar fi Toxina botulinica-ul sau injecțiile cu acid hialuronic.

În decurs de o oră după tratamentul de mezoterapie, pielea devine strălucitoare și își păstrează aspectul pentru cel puțin o săptămână. Pielea se va simți mai hidratată și va avea imediat un aspect mai sănătos și mai tânăr!

Mezoterapia facială este ideală pentru cei care vor o schimbare majoră, rapidă, pentru un eveniment. Timpul de recuperare este minim, disconfortul tinde spre zero, iar efectele aproape instantanee!

5 motive pentru care să alegi tratamentul facial de mezoterapie:

 1. Îți vei răsfăța pielea cu o concentrație mare de vitamine sau alte ingrediente benefice.
 2. Este o alternativă serioasă la alte intervenții anti-îmbătrânire invazive.
 3. Adresează mai multe probleme ale pielii deodată.
 4. Îți “luminează” pielea.
 5. Îți păstrează pielea hidratată.

Află mai multe despre mezoterapie, despre ce poate face acest tratament pentru pielea ta, care sunt costurile și cum poți profita de ofertele Doctor SKiN,  de aici!

Rejuvenarea facială cu Venus Legacy 2.0 

Tratamentul de rejuvenare facială Venus Legacy 2.0 este un tratament anti-îmbătrânire non-invaziv, care tonifiază pielea de pe față și de pe corp, redându-i elasticitatea cu până la 80% și reducând în același timp numărul de linii fine de pe față cu până la 90%.

Ce face Venus Legacy 2.0?

Pe măsură ce înaintezi în vârstă, corpul tău produce mai puțin colagen, ceea ce duce la îmbătrânirea vizibilă a pielii. Venus Legacy 2.0 oferă un tratament anti-îmbătrânire fără durere, fără intervenție chirurgicală, utilizând tehnologia avansată de radiofrecvență medicală pentru a încălzi straturile profunde al pielii, ceea ce crește automat producția de colagen. Rezultatul? Reduce dramatic aspectul liniilor fine și a ridurilor profunde, redă fermitatea pielii lăsate și șterge câțiva ani buni de pe fața ta!

Tratamentul Venus Legacy 2.0 este indicat mai ales în cazul persoanelor mature, care își doresc o îmbunătățire dramatică a aspectului pielii, un efect de lifting facial, fără intervenție chirurgicală.

Cele mai eficiente tratamente faciale antirid - Doctor SKiN

5 motive pentru care să alegi tratamentul de rejuvenare facială Venus Legacy 2.0:

 1. Rezultate spectaculoase, observabile rapid, de lungă durată.
 2. Tratament 100% sigur pentru orice tip de piele.
 3. Efect de lifting facial.
 4. Fără durere, fără timp de recuperare după tratament.
 5. Redesenează contururile feței!

Află mai multe despre minunile pe care Venus Legacy 2.0 le poate face pentru fața și corpul tău, care sunt costurile și cum poți profita de ofertele Doctor SKiN,  de aici!

Mezoterapia fracționată sau Inducția de colagen

Mezoterapia fracționată este o procedură non-invazivă ce se folosește de un dispozitiv manual, sub formă de roller (dermaroller) și de un stilou (dermapen) sau Mesopen (cel mai nou dispozitiv medical disponibil pentru mezoterapia fracționată folosind același principiu ca Dermapen, dar care penetrează mai adânc și mai uniform pielea).

Ce face tratamentul de mezoterapie fracționată?

Dispozitivul perforează controlat și precis pielea, creând leziuni microscopice, imperceptibile ochiului, care forțează procesele reparatorii și stimulează organismul să producă elastină și colagen, substanțe vitale în procesul de regenerare și întinerire!

Mezoterapia fracționată sau inducția de colagen este indicată indiferent de vârstă, ca și procedură anti-aging, dar și ca metodă de tratament pentru acnee, puncte negre, ameliorând nu doar ridurile, ci și porii deschiși, cicatricile post-acneice și hiper-pigmentarea pielii.

5 motive pentru care să alegi mezoterapia fracționată:

 1. Îmbunătățește rapid textura și calitatea pielii.
 2. Tratează acneea.
 3. Ameliorează aspectul cicatricilor post-acneice.
 4. Redă aspectul tânăr al tenului reducând ridurile profunde și liniile fine de pe față.
 5. Reduce hiperpigmentarea și conferă un aspect uniform tenului.

Dacă unul dintre motivele de mai sus ți-au atras atenția, atunci află totul despre acest tratament facial de aici.

Terapia de regenerare a pielii cu plachete îmbogățite

Terapia de regenerare a pielii cu plachete îmbogățite este o procedură cosmetică de rejuvenare facială care se bazează pe bioregenerare, mai exact pe resursele proprii ale organismului. Medicul extrage o cantitate mică din sângele pacientului, pe care apoi îl introduce într-o centrifugă pentru a izola factorii naturali de creștere. În continuarea acestui proces, sângele este infuzat în anumite zone ale feței prin mezoterapie fracționată/mesopen(dermapen).

Ce face terapia de regenerare a pielii cu plachete îmbogățite?

Deoarece terapia de regenerare a pielii cu plachete îmbogățite începe cu mezoterapia fracționată, aceasta ajută la întinerirea pielii în mod natural. Prin stimularea producției de colagen din corp vei beneficia foarte curând de o piele mai frumoasă și mai tânără. Terapia de regenerare a pielii cu plachete îmbogățite ajută la stimularea circulației sângelui pentru un aspect fresh, oferind rapid rezultatele dorite. Mezoterapie fracționată combinată cu componenta terapiei cu plasmă proprie te va transforma într-atât încât cunoscuții să te oprească și să te întrebe ce ai făcut de arăți atât de bine!

5 motive pentru care să alegi terapia de regenerare a pielii cu plachete îmbogățite:

 1. Îmbunătățește aspectul pielii prin întinerirea naturală a țesuturilor existente.
 2. Reduce liniile fine, ridurile și cicatricile.
 3. Întinerește zona de sub ochi.
 4. Închide porii.
 5. Conferă volum pentru anumite zone de pe față.

Află cum poți beneficia de procedura favorită a celebrităților din toată lumea aici!

Toxina botulinica

Nu întâmplător netezirea ridurilor cu toxina botulinică este cel mai popular tratament cosmetic non-chirurgical. Peste 6 milioane de tratamente cu toxina botulinica sunt administrate în fiecare an.Toxina botulinica este o neurotoxină derivat din Clostridium botulinum, un organism găsit în mediul natural, unde este în mare parte inactiv și netoxic.

Ce face injectarea cu Toxina botulinica?

Prin injectarea cu Toxina botulinica se blochează semnalele transmise de nervi către mușchii feței. Tratamentul cu Toxina botulinica este non-chirurgical, minim invaziv, și este cel mai eficient tratament  facial pentru relaxarea mușchilor și a liniilor fine, care lucrează și pentru prevenirea apariției de noi riduri sau adâncirea celor deja existente.

Injecțiile cu Toxina botulinica corectează și reduc vizibil liniile fine și ridurile feței (ridurile, cutele din jurul nasului, ridurile de la ochi, ridurile “laba gastei”, ridurile provocate de încruntare, liniile verticale instalate deasupra buzelor), iar rezultatele încep să fie complet vizibile la aproximativ 2 săptămâni după efectuarea procedurii și se mențin pentru 6 pană la 9 luni.

5 motive pentru care să alegi tratamentul cu Toxina botulinica:

 1. Piele cu un aspect mai tânăr, mai relaxat, mai odihnit, mai blând.
 2. După o singură injectare, efectul de rejuvenare durează până la 6-9 luni.
 3. Ameliorează considerabil ridurile din colțurile ochilor (laba gâștei).
 4. Procedură rapidă, fără complicații sau timp de recuperare.
 5. Pentru că meriți să încerci cel mai eficient tratament antirid disponibil în acest moment!

Nu toți cei care fac injecții cu Toxina botulinica au o față împietrită, cu un aspect nenatural. Dacă sunt realizate de un medic estetician cu experiență, rezultatele sunt “WOW” și nimeni nu trebuie să afle micul tău secret dacă decizi să nu-l împărtășești. Află mai multe despre injectarea cu Toxina botulinica de la Doctor SKiN aici.

Fillere cu acid hialuronic

Una dintre cele mai moderne și cunoscute proceduri cosmetice, la ora actuală, cu rezultate uimitoare împotriva semnelor de îmbătrânire ale pielii este reprezentată de  fillerele cu acid hialuronic. Prin injectarea de acid hialuronic în anumite zone cu probleme de pe față se obține un aspect fresh și tineresc prin umplerea ridurilor și redarea volumului acolo unde este nevoie.

Ce fac filler-ele cu acid hialuronic?

Injectarea cu acid hialuronic  nu este folosită doar pentru a elimina ridurile și liniile fine de pe față, dar merge excelent și pe post de “volumizator” ridicând obrajii, bărbia, linia maxilarului, tâmplele, îndepărtează semnele de îmbătrânire de pe mâini și este folosită cu succes și în procesul de mărire a buzelor

5 motive pentru care să alegi injecțiile cu acid hialuronic:

 1. Filler-ele cu acid hialuronic ameliorează dramatic ridurile din jurul nasului și ale gurii
 2. Redau volumul și un conferă look tineresc pielii de pe față, gât, decolteu, mâini.  
 3. Rezultate imediate, de lungă durată, după o singură injectare cu acid hialuronic.
 4. Procedură minim invazivă, rapidă, fără timp de recuperare
 5. Fără surprize, deoarece rezultatele se văd imediat.

Peeling-ul chimic

Peelingul chimic este o procedură non-chirurgicală realizată de medicul estetician sau dermatolog, care are la bază un acid puternic menit să îndepărteze primul strat de piele , în scopul ameliorării sau chiar eliminării semnelor de îmbătrânire ale pielii (linii fine, riduri, pete etc.), cât și a cicatricilor lăsate de acnee.

Ce face peeling-ul chimic?

În funcție de problema cu care te confrunți, medicul specialist iți va recomanda un peeling superficial, mediu sau profund. Un peeling chimic nu are în general interdicție de vârstă, deoarece poate tratata separat sau simultan probleme multiple și diverse. Peeling-ul chimic nu se poate face acasă și cel mai bun moment pentru a-l încerca este în perioada rece, când nu te expui la razele soarelui.

5 motive pentru care să alegi peeling-ul chimic:

 1. Când vrei un ten uniform, o piele mai tânără și mai “proaspătă”.
 2. Când vrei să ameliorezi în același timp aspectul cicatricilor și al ridurilor provocate de soare, îmbătrânire și ereditate.
 3. Când vrei să scapi de acnee
 4. Când vrei să renunți la pistrui
 5. Când ai nevoie să îndepărtezi unele leziuni precanceroase ale pielii.

Această procedură și-a dobândit în mod necinstit o reputație mai înfricoșătoare chiar și decât terapia de regenerare a pielii cu plachete îmbogățiteafla, însă realizată cum trebuie și de cine trebuie, poate da niște rezultate incredibile, fără să suferi de vreun efect secundar. Documentează-te AICI și vino la o evaluare gratuită a tenului tău la Doctor SKiN!

CE PROCEDURĂ ESTE CEL MAI BUN TRATAMENT ANTIRID?

Și pentru că le-am luat pe rând pe fiecare și am realizat că avem de partea noastră câteva arme valoroase în lupta împotriva ridurilor, cum știi ce ți se potrivește, de unde să începi și unde trebuie să te oprești?

Mașina timpului este disponibilă și funcțională în clinica noastră, iar rolul echipei Doctor SKiN este să te ghideze și să îți recomande ceea ce ai nevoie, în funcție de dorințele tale.

Nu uita, este mai ușor, mai simplu și mai ieftin să previi decât să tratezi, așadar o piele îngrijită la 20 de ani va ține ridurile la distanță pe termen lung!

Suntem aici în permanență și rolul nostru este să ne folosim de expertiza și de ultimele descoperiri medicale pentru a-ți reda frumusețea și încrederea în tine!

Articole recomandate

27 martie 2024

Știi pe mâinile cui îți lași frumusețea?

Frumusețea este subiectivă, dar chiar dacă nu este măsurabilă, are niște standarde care sunt asociate cu tinerețea, prospețimea, simetria și…

11 martie 2024

TOP tratamente de slăbire, care te scapă de grăsimea de pe fiecare zonă a corpului

Te-ai săturat să admiri pozele Before and After de pe Instagram cu transformări uimitoare? În afară de diete, sport și…

Lasă un comentariu

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin