Restylane® SkinBoosters Vital, boosterul cu Acid Hialuronic, de care are nevoie pielea ta

Consult─â-te cu unul din speciali╚Ötii ├«n frumuse╚Ťe de la Doctor SKiN.

Programez─â-te

Ce înseamnă SkinBoosters Vital?

SkinBoosterÔÇŁ ├«nseamn─â un tratament injectabil de┬áestetic─â medical─â,┬áconceput┬ápentru a hidrata la nivel profund┬ápielea. Tratamentele SkinBooster sunt uneori denumite injec╚Ťii pentru calitatea pielii, deoarece ├«i confer─â o┬ástr─âlucire┬ánatural─â ╚Öi o┬áluminozitate┬ávizibil─â. Procedura este relativ nou─â, dar a devenit popular─â ├«n ultimii ani, atr─âg├ónd ├«n special pacien╚Ťii care doresc s─â arate mai tineri ╚Öi mai bine, p─âstr├óndu-╚Öi, ├«n acela╚Öi timp,┬áaspectul natural.

Conceptul Restylane┬« SkinBoosters Vital este una dintre cele mai eficiente solu╚Ťii de┬ámezoterapie,┬áprimul produs pe baz─â de┬áAcid Hialuronic┬ástabilizat, cu o adresabilitate larg─â pentru┬á├«mbun─ât─â╚Ťirea calit─â╚Ťii pielii. B─âtr├óne╚Ťea este cea care aduce schimb─âri majore vizibile la nivelul pielii deoarece, ├«n afar─â de riduri ╚Öi linii fine ╚Öi ad├ónci, modific─â structura acesteia, care-╚Öi pierde elasticitatea ╚Öi catifelarea natural─â.

Tratamentul injectabil cu Restylane┬« SkinBoosters Vital a fost conceput ├«n primul r├ónd pentru a da un boost pielii ╚Öi a-i asigura o hidratare profund─â. Este o metod─â non-chirurgical─â, care nu ÔÇť├«nghea╚Ť─âÔÇŁ tr─âs─âturile ╚Öi nu opre╚Öte mi╚Öcarea mu╚Öchilor faciali, dar ajut─â la netezirea liniilor fine ╚Öi a ridurilor.
Nu ob╚Ťine rezultate exagerate,┬ánu umfl─â prea tare┬ázonele lipsite de volum, precum o pot face filierele dermice, ├«n m├óinile persoanelor care nu au expertiza necesar─â. Prin SkinBoosters Vital se poate ad─âuga un volum subtil ╚Öi delicat, cu rezultate care se simt ╚Öi se v─âd natural. Rezultatele ob╚Ťinute sunt de lung─â durat─â ╚Öi sunt asigurate ╚Öi sus╚Ťinute de cei peste 12 ani de experien╚Ť─â clinic─â.

Ce poate face Restylane® SkinBoosters Vital pentru tine?

Un mare avantaj al gamei este c─â poate fi utilizat─â pe zone dificile de tratat, cum ar fi pielea de sub b─ârbie, partea superioar─â a bra╚Ťelor, interiorul coapselor, genunchilor ╚Öi abdomenului. De asemenea, este sigur at├ót pentru femei c├ót ╚Öi pentru b─ârba╚Ťi, indiferent de v├órst─â ╚Öi de tipul de piele. Produsele Restylane┬« au un istoric solid, care le dovedesc siguran╚Ťa. ├Än lume s-au efectuat peste 3,5 milioane de tratamente, ├«n 70 de ╚Ť─âri, ob╚Ťin├óndu-se prestigioasa aprobare┬áFDA.

Când și de ce să folosești Restylane SkinBoosters Vital?

 • pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi ridurile fine care apar atunci c├ónd z├ómbe╚Öti, dar ╚Öi ├«n repaus;

 • c├ónd pielea ╚Öi-a pierdut elasticitatea ╚Öi┬ápare obosit─â┬á╚Öi┬álipsit─â de vitalitate

 • pentru a restabili luminozitatea natural─â, str─âlucirea pielii;

 • pentru hidratare profund─â ╚Öi de lung─â durat─â;

 • pentru a-╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťi aspectul tr─âs─âturilor, f─âr─â a ad─âuga volum;

 • pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi pielea aspr─â sau cu textur─â neuniform─â;

 • pentru a reduce aspectul imperfec╚Ťiunilor pielii, cum ar fi cicatricile post-acneice sau deteriorarea dup─â expunerea la soare.

Cum func╚Ťioneaz─â tratamentul cu Restylane┬« SkinBoosters Vital?

Restylane┬« SkinBooster este un tratament pe baz─â de Acid Hialuronic fluid, cu o consisten╚Ť─â moale, de gel injectabil. Nu se compar─â cu aplicarea cremei hidratante sau a serului cu acid hialuronic,┬á├«ntruc├ót injec╚Ťiile penetreaz─â mult mai ad├ónc┬ápielea, oferind rezultate dovedite clinic, cu o durabilitate mare. ├Än plus, produsele Restylane┬« SkinBoosters Vital sunt fabricate folosind tehnologia NASHA, care ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte vizibil calitatea pielii, p├ón─â la 12 luni de la tratamentul ini╚Ťial, f─âr─â con╚Ťinut de aditivi suplimentari.

Se poate injecta prin diferite tehnici folosite ├«n mezoterapie, iar procesul de eliberare a substan╚Ťei ├«n piele declan╚Öeaz─â mecanismele de reparare ╚Öi ÔÇťstr├óngereÔÇŁ a acesteia, fapt ce ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte ╚Öi mai mult rezultatul. Chiar dac─â substan╚Ťa vedet─â este Acidul Hialuronic, gama Restylane┬« SkinBoosters Vital nu┬áse poate folosi ca filler┬ádermic, pentru a ridica pome╚Ťii, de exemplu, din cauza faptului c─â are o consisten╚Ť─â mai moale ╚Öi mai fluid─â, fiind special conceput─â pentru hidratarea ╚Öi┬á├«ntinerirea pielii. Dac─â fillerele dermice func╚Ťioneaz─â prin umplerea deficitului de volum ╚Öi prin ridicarea pielii, produsele de tip SkinBooster, ├«n loc s─â exercite un efect mecanic asupra pielii, func╚Ťioneaz─â prin propriet─â╚Ťile lor biochimice unice.

De asemenea, tratamentele Restylane SkinBoosters Vital sunt disponibile ├«ntr-o sering─â preumplut─â 1 x 1mL, ├«n sistemul SmartClickÔäó, care elibereaz─â 10┬Ál de produs pe click, fapt ce permite medicului care realizeaz─â procedura s─â controleze viteza ╚Öi cantitatea de produs livrat─â la fiecare punct de injectare.

Tipuri de Restylane SkinBoosters Vital

 • Restylane┬« SkinBoosters Vital

Lansat ├«n Marea Britanie la ├«nceputul anului 2005, Restylane┬« Vital este un gel NASHAÔäó, care reprezint─â o nou─â abordare pentru rejuvenarea facial─â. Produsul este solu╚Ťia ideal─â dac─â ai liniile obrazului pu╚Ťin vizibile ├«n repaus, dar accentuate la z├ómbet, prezin╚Ťi cicatrici acneice ╚Öi/sau tenul t─âu sufer─â din cauza foto├«mb─âtr├ónirii (a expunerii prelungite la soare). Are o adresabilitate extins─â ╚Öi se poate injecta inclusiv pe fa╚Ť─â, g├ót, decolteu ╚Öi la nivelul m├óinilor.

Restylane® SkinBoosters Vital, boosterul cu Acid Hialuronic, de care are nevoie pielea ta - Doctor SKiN

Este unul dintre cele mai recomandate tratamente de rejuvenare, fiindc─â permite prin tehnica de micropunc╚Ťie injectarea produsului┬ábiocompatibil┬á├«n dermul profund. Odat─â injectat, tehnologia NASHAÔäó asigur─â ├«mpr─â╚Ötierea uniform─â la nivelul pielii. Propriet─â╚Ťile naturale de┬áhidratare┬áale Restylane┬« Vital ├«l fac, de asemenea, potrivit pentru toate tipurile de piele, indiferent dac─â ai o piele uscat─â sau gras─â.

Un protocol ├«ncepe cu┬á3 ╚Öedin╚Ťe┬áde tratament┬ála 4 s─âpt─âm├óni. Chiar dac─â poate fi remarcat efectul de hidratare dup─â prima ╚Öedin╚Ť─â, efectul complet devine vizibil abia dup─â ultima sesiune. Exper╚Ťii recomand─â tratamente de ├«ntre╚Ťinere la 4 ÔÇô 6 luni dup─â terminarea tratamentului ini╚Ťial, pentru a asigura un rezultat de lung─â durat─â.
Restylane Skinboosters are o┬árat─â de satisfac╚Ťie de 96%.

 • Volumul de gel pentru tratamentul cu Restylane┬« SkinBoosters Vital nu trebuie s─â dep─â╚Öeasc─â 5 ml per ╚Öedin╚Ťa de tratament ╚Öi nici 20 ml pe an!

 • Dup─â injectarea Restylane┬« Vital, pot ap─ârea c├óteva reac╚Ťii adverse obi╚Önuite. Reac╚Ťii precum eritem tranzitoriu (ro╚Öea╚Ť─â), umflare, durere, m├ónc─ârime, decolorarea pielii sau sensibilitate la locul inject─ârii. De obicei, zona injectat─â ├«╚Öi revine ├«n decurs de 1 ÔÇô 2 zile. Unii pacien╚Ťi prezint─â noduli temporari palpabili dup─â injectare.

 • Restylane SkinBoosters Vital Light┬á

Tratamentul Restylane┬« SkinBoosters Vital Light este conceput┬ápentru pielea mai t├ón─âr─â┬ásau mai delicat─â, fiind un tratament versatil. Poate fi folosit pentru clien╚Ťii care-╚Öi doresc s─â-╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťeasc─â calitatea pielii ╚Öi s─â-i ofere un aspect mai luminos. De asemenea, prezint─â propriet─â╚Ťi anestezice datorit─â lidocainei. Restylane┬« Vital Light se poate injecta la nivelul g├ótului, decolteului, fe╚Ťei, pe m├óini ╚Öi chiar ├«n zona ochilor.

Medicii dermatologi ╚Öi chirurgi plasticieni prefer─â s─â foloseasc─â Restylane┬« Vital Light┬ápentru a restabili┬áadesea┬áhidratarea┬ála pacien╚Ťii cu pielea mai delicat─â sau la pacien╚Ťii tineri. Aceast─â mezoterapie este potrivit─â pentru orice tip de ten, de la cel foarte uscat, la cel gras.

Restylane┬« Vital Light poate provoca reac╚Ťii adverse la locul inject─ârii, cum ar fi eritem tranzitoriu (ro╚Öea╚Ť─â), durere, sensibilitate, umflare ╚Öi m├ónc─ârime, dar sunt reac╚Ťii adverse comune, care dispar ├«n decurs de o zi ÔÇô dou─â. Dac─â gelul este injectat superficial, po╚Ťi observa apari╚Ťia unor noduli temporari.

Unii pacien╚Ťi pot avea o reac╚Ťie de hipersensibilitate, la 2 ÔÇô 4 s─âpt─âm├óni de la injectare. Reac╚Ťia se manifest─â prin umflare, ro╚Öea╚Ť─â ╚Öi┬ápapule┬áacneiforme.

Ini╚Ťial, trebuie efectuate 3 tratamente cu Restylane┬« SkinBoosters Vital Light la un interval de 4 s─âpt─âm├óni. Dar, pentru c─â┬ánevoile fiec─âruia dintre noi sunt diferite,┬ápentru a men╚Ťine ╚Öi chiar ├«mbun─ât─â╚Ťi rezultatele, sunt recomandate ╚Öedin╚Ťe de ├«ntre╚Ťinere la 4 ÔÇô 6 luni distan╚Ť─â.

Care sunt contraindica╚Ťiile tratamentului de mezoterapie cu Restylane┬« SkinBoosters Vital?

 • Nu este recomandat s─â folose╚Öti Restylane┬« SkinBoosters Vital dac─â e╚Öti alergic(─â) sau hipersensibil(─â) la orice substan╚Ť─â din compozi╚Ťia tratamentului.

 • Nu utiliza SkinBoosters Vital dac─â ai antecedente de reac╚Ťii alergice severe.

 • Pacientele ├«ns─ârcinate sau care al─âpteaz─â nu au voie s─â ├«╚Öi trateze pielea cu Restylane┬« SkinBoosters Vital.

 • Este interzis─â utilizarea injec╚Ťiilor Restylane┬« SkinBoosters Vital pentru a trata pacien╚Ťii care au o tulburare de s├ónge sau care iau medicamente trombolitice sau anticoagulante.

Pentru un rezultat de care s─â fii mai mult dec├ót mul╚Ťumit(─â), asigur─â-te c─â alegi o clinic─â cu personal medical specializat, care ╚Ötie s─â-╚Ťi efectueze corect tratamentul. ├Äntruc├ót┬átehnicile de injectare┬áfac diferen╚Ťa, succesul rezultatelor depinde de m├óna medicului care-╚Ťi face tratamentul. De aceea, e important s─â te asiguri c─â medicul t─âu este preg─âtit corespunz─âtor!

Dac─â nu ╚Ötii ce ╚Ťi se potrive╚Öte ╚Öi ai dubii privind alegerea potrivit─â pentru tine, po╚Ťi veni la o consulta╚Ťie GRATUIT─é la un medic specialist Doctor SKiN, ├«n oricare din clinicile noastre, din Bucure╚Öti sau Corbeanca.

Personalul nostru medical te poate ajuta cu sfaturile potrivite, ca s─â alegi cele mai bune proceduri pentru nevoile ╚Öi obiectivele tale. De asemenea, te bucuri ╚Öi de cele mai bune pre╚Ťuri din pia╚Ť─â ╚Öi de un personal medical dedicat ╚Öi experimentat, ├«n care s-a investit continuu.

De ce s─â pl─âte╚Öti mai mult ╚Öi s─â prime╚Öti mai pu╚Ťin, c├ónd exist─â Doctor SKiN!
Nu uita, f─âr─â profesionalism ╚Öi experien╚Ť─â, nu ai cum s─â ai parte de rezultatele la care visezi! Programeaz─â-te la┬áԜĴŞĆ031.005.10.15┬ásau pe┬ácontact@doctorskin.ro!

Articole recomandate

27 martie 2024

╚śtii pe m├óinile cui ├«╚Ťi la╚Öi frumuse╚Ťea?

Frumuse╚Ťea este subiectiv─â, dar chiar dac─â nu este m─âsurabil─â, are ni╚Öte standarde care sunt asociate cu tinere╚Ťea, prospe╚Ťimea, simetria ╚Öi…

11 martie 2024

TOP tratamente de sl─âbire, care te scap─â de gr─âsimea de pe fiecare zon─â a corpului

Te-ai s─âturat s─â admiri pozele Before and After de pe Instagram cu transform─âri uimitoare? ├Än afar─â de diete, sport ╚Öi…

Las─â un comentariu

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin