Restylane® SkinBoosters Vital, boosterul cu Acid Hialuronic, de care are nevoie pielea ta

Ce înseamnă SkinBoosters Vital?

SkinBoosterÔÇŁ ├«nseamn─â un tratament injectabil de estetic─â medical─â, conceput pentru a hidrata la nivel profund pielea. Tratamentele SkinBooster sunt uneori denumite injec╚Ťii pentru calitatea pielii, deoarece ├«i confer─â o str─âlucire natural─â ╚Öi o luminozitate vizibil─â. Procedura este relativ nou─â, dar a devenit popular─â ├«n ultimii ani, atr─âg├ónd ├«n special pacien╚Ťii care doresc s─â arate mai tineri ╚Öi mai bine, p─âstr├óndu-╚Öi, ├«n acela╚Öi timp, aspectul natural.

Conceptul Restylane┬« SkinBoosters Vital este una dintre cele mai eficiente solu╚Ťii de mezoterapie, primul produs pe baz─â de Acid Hialuronic stabilizat, cu o adresabilitate larg─â pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea calit─â╚Ťii pielii. B─âtr├óne╚Ťea este cea care aduce schimb─âri majore vizibile la nivelul pielii deoarece, ├«n afar─â de riduri ╚Öi linii fine ╚Öi ad├ónci, modific─â structura acesteia, care-╚Öi pierde elasticitatea ╚Öi catifelarea natural─â.

Tratamentul injectabil cu Restylane┬« SkinBoosters Vital a fost conceput ├«n primul r├ónd pentru a da un boost pielii ╚Öi a-i asigura o hidratare profund─â. Este o metod─â non-chirurgical─â, care nu ÔÇť├«nghea╚Ť─âÔÇŁ tr─âs─âturile ╚Öi nu opre╚Öte mi╚Öcarea mu╚Öchilor faciali, dar ajut─â la netezirea liniilor fine ╚Öi a ridurilor.
Nu ob╚Ťine rezultate exagerate, nu umfl─â prea tare zonele lipsite de volum, precum o pot face filierele dermice, ├«n m├óinile persoanelor care nu au expertiza necesar─â. Prin SkinBoosters Vital se poate ad─âuga un volum subtil ╚Öi delicat, cu rezultate care se simt ╚Öi se v─âd natural. Rezultatele ob╚Ťinute sunt de lung─â durat─â ╚Öi sunt asigurate ╚Öi sus╚Ťinute de cei peste 12 ani de experien╚Ť─â clinic─â.

Ce poate face Restylane® SkinBoosters Vital pentru tine?

Un mare avantaj al gamei este c─â poate fi utilizat─â pe zone dificile de tratat, cum ar fi pielea de sub b─ârbie, partea superioar─â a bra╚Ťelor, interiorul coapselor, genunchilor ╚Öi abdomenului. De asemenea, este sigur at├ót pentru femei c├ót ╚Öi pentru b─ârba╚Ťi, indiferent de v├órst─â ╚Öi de tipul de piele. Produsele Restylane┬« au un istoric solid, care le dovedesc siguran╚Ťa. ├Än lume s-au efectuat peste 3,5 milioane de tratamente, ├«n 70 de ╚Ť─âri, ob╚Ťin├óndu-se prestigioasa aprobare FDA.

Când și de ce să folosești Restylane SkinBoosters Vital?

 • pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi ridurile fine care apar atunci c├ónd z├ómbe╚Öti, dar ╚Öi ├«n repaus;
 • c├ónd pielea ╚Öi-a pierdut elasticitatea ╚Öi pare obosit─â ╚Öi lipsit─â de vitalitate
 • pentru a restabili luminozitatea natural─â, str─âlucirea pielii;
 • pentru hidratare profund─â ╚Öi de lung─â durat─â;
 • pentru a-╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťi aspectul tr─âs─âturilor, f─âr─â a ad─âuga volum;
 • pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi pielea aspr─â sau cu textur─â neuniform─â;
 • pentru a reduce aspectul imperfec╚Ťiunilor pielii, cum ar fi cicatricile post-acneice sau deteriorarea dup─â expunerea la soare.

Cum func╚Ťioneaz─â tratamentul cu Restylane┬« SkinBoosters Vital?

Restylane┬« SkinBooster este un tratament pe baz─â de Acid Hialuronic fluid, cu o consisten╚Ť─â moale, de gel injectabil. Nu se compar─â cu aplicarea cremei hidratante sau a serului cu acid hialuronic, ├«ntruc├ót injec╚Ťiile penetreaz─â mult mai ad├ónc pielea, oferind rezultate dovedite clinic, cu o durabilitate mare. ├Än plus, produsele Restylane┬« SkinBoosters Vital sunt fabricate folosind tehnologia NASHA, care ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte vizibil calitatea pielii, p├ón─â la 12 luni de la tratamentul ini╚Ťial, f─âr─â con╚Ťinut de aditivi suplimentari.

Se poate injecta prin diferite tehnici folosite ├«n mezoterapie, iar procesul de eliberare a substan╚Ťei ├«n piele declan╚Öeaz─â mecanismele de reparare ╚Öi ÔÇťstr├óngere” a acesteia, fapt ce ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte ╚Öi mai mult rezultatul. Chiar dac─â substan╚Ťa vedet─â este Acidul Hialuronic, gama Restylane┬« SkinBoosters Vital nu se poate folosi ca filler dermic, pentru a ridica pome╚Ťii, de exemplu, din cauza faptului c─â are o consisten╚Ť─â mai moale ╚Öi mai fluid─â, fiind special conceput─â pentru hidratarea ╚Öi ├«ntinerirea pielii. Dac─â fillerele dermice func╚Ťioneaz─â prin umplerea deficitului de volum ╚Öi prin ridicarea pielii, produsele de tip SkinBooster, ├«n loc s─â exercite un efect mecanic asupra pielii, func╚Ťioneaz─â prin propriet─â╚Ťile lor biochimice unice.

De asemenea, tratamentele Restylane SkinBoosters Vital sunt disponibile ├«ntr-o sering─â preumplut─â 1 x 1mL, ├«n sistemul SmartClickÔäó, care elibereaz─â 10┬Ál de produs pe click, fapt ce permite medicului care realizeaz─â procedura s─â controleze viteza ╚Öi cantitatea de produs livrat─â la fiecare punct de injectare.

Tipuri de Restylane SkinBoosters Vital

Ôťů Restylane┬« SkinBoosters Vital

Lansat ├«n Marea Britanie la ├«nceputul anului 2005, Restylane┬« Vital este un gel NASHAÔäó, care reprezint─â o nou─â abordare pentru rejuvenarea facial─â. Produsul este solu╚Ťia ideal─â dac─â ai liniile obrazului pu╚Ťin vizibile ├«n repaus, dar accentuate la z├ómbet, prezin╚Ťi cicatrici acneice ╚Öi/sau tenul t─âu sufer─â din cauza foto├«mb─âtr├ónirii (a expunerii prelungite la soare). Are o adresabilitate extins─â ╚Öi se poate injecta inclusiv pe fa╚Ť─â, g├ót, decolteu ╚Öi la nivelul m├óinilor.

Restylane® SkinBoosters Vital, boosterul cu Acid Hialuronic, de care are nevoie pielea ta - Skin MedSpa

Este unul dintre cele mai recomandate tratamente de rejuvenare, fiindc─â permite prin tehnica de micropunc╚Ťie injectarea produsului biocompatibil ├«n dermul profund. Odat─â injectat, tehnologia NASHAÔäó asigur─â ├«mpr─â╚Ötierea uniform─â la nivelul pielii. Propriet─â╚Ťile naturale de hidratare ale Restylane┬« Vital ├«l fac, de asemenea, potrivit pentru toate tipurile de piele, indiferent dac─â ai o piele uscat─â sau gras─â.

Un protocol ├«ncepe cu 3 ╚Öedin╚Ťe de tratament la 4 s─âpt─âm├óni. Chiar dac─â poate fi remarcat efectul de hidratare dup─â prima ╚Öedin╚Ť─â, efectul complet devine vizibil abia dup─â ultima sesiune. Exper╚Ťii recomand─â tratamente de ├«ntre╚Ťinere la 4 – 6 luni dup─â terminarea tratamentului ini╚Ťial, pentru a asigura un rezultat de lung─â durat─â.
Restylane Skinboosters are o rat─â de satisfac╚Ťie de 96%.

ÔÜá´ŞĆVolumul de gel pentru tratamentul cu Restylane┬« SkinBoosters Vital nu trebuie s─â dep─â╚Öeasc─â 5 ml per ╚Öedin╚Ťa de tratament ╚Öi nici 20 ml pe an!
ÔÜá´ŞĆDup─â injectarea Restylane┬« Vital, pot ap─ârea c├óteva reac╚Ťii adverse obi╚Önuite. Reac╚Ťii precum eritem tranzitoriu (ro╚Öea╚Ť─â), umflare, durere, m├ónc─ârime, decolorarea pielii sau sensibilitate la locul inject─ârii. De obicei, zona injectat─â ├«╚Öi revine ├«n decurs de 1 – 2 zile. Unii pacien╚Ťi prezint─â noduli temporari palpabili dup─â injectare.

Ôťů Restylane SkinBoosters Vital Light 

Tratamentul Restylane┬« SkinBoosters Vital Light este conceput pentru pielea mai t├ón─âr─â sau mai delicat─â, fiind un tratament versatil. Poate fi folosit pentru clien╚Ťii care-╚Öi doresc s─â-╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťeasc─â calitatea pielii ╚Öi s─â-i ofere un aspect mai luminos. De asemenea, prezint─â propriet─â╚Ťi anestezice datorit─â lidocainei. Restylane┬« Vital Light se poate injecta la nivelul g├ótului, decolteului, fe╚Ťei, pe m├óini ╚Öi chiar ├«n zona ochilor.

Restylane® SkinBoosters Vital, boosterul cu Acid Hialuronic, de care are nevoie pielea ta - Skin MedSpa

Medicii dermatologi ╚Öi chirurgi plasticieni prefer─â s─â foloseasc─â Restylane┬« Vital Light pentru a restabili adesea hidratarea la pacien╚Ťii cu pielea mai delicat─â sau la pacien╚Ťii tineri. Aceast─â mezoterapie este potrivit─â pentru orice tip de ten, de la cel foarte uscat, la cel gras.

Restylane┬« Vital Light poate provoca reac╚Ťii adverse la locul inject─ârii, cum ar fi eritem tranzitoriu (ro╚Öea╚Ť─â), durere, sensibilitate, umflare ╚Öi m├ónc─ârime, dar sunt reac╚Ťii adverse comune, care dispar ├«n decurs de o zi – dou─â. Dac─â gelul este injectat superficial, po╚Ťi observa apari╚Ťia unor noduli temporari.

Unii pacien╚Ťi pot avea o reac╚Ťie de hipersensibilitate, la 2 – 4 s─âpt─âm├óni de la injectare. Reac╚Ťia se manifest─â prin umflare, ro╚Öea╚Ť─â ╚Öi papule acneiforme.

Ini╚Ťial, trebuie efectuate 3 tratamente cu Restylane┬« SkinBoosters Vital Light la un interval de 4 s─âpt─âm├óni. Dar, pentru c─â nevoile fiec─âruia dintre noi sunt diferite, pentru a men╚Ťine ╚Öi chiar ├«mbun─ât─â╚Ťi rezultatele, sunt recomandate ╚Öedin╚Ťe de ├«ntre╚Ťinere la 4 – 6 luni distan╚Ť─â.

Care sunt contraindica╚Ťiile tratamentului de mezoterapie cu Restylane┬« SkinBoosters Vital?

 • Nu este recomandat s─â folose╚Öti Restylane┬« SkinBoosters Vital dac─â e╚Öti alergic(─â) sau hipersensibil(─â) la orice substan╚Ť─â din compozi╚Ťia tratamentului.
 • Nu utiliza SkinBoosters Vital dac─â ai antecedente de reac╚Ťii alergice severe.
 • Pacientele ├«ns─ârcinate sau care al─âpteaz─â nu au voie s─â ├«╚Öi trateze pielea cu Restylane┬« SkinBoosters Vital.
 • Este interzis─â utilizarea injec╚Ťiilor Restylane┬« SkinBoosters Vital pentru a trata pacien╚Ťii care au o tulburare de s├ónge sau care iau medicamente trombolitice sau anticoagulante.

Pentru un rezultat de care s─â fii mai mult dec├ót mul╚Ťumit(─â), asigur─â-te c─â alegi o clinic─â cu personal medical specializat, care ╚Ötie s─â-╚Ťi efectueze corect tratamentul. ├Äntruc├ót tehnicile de injectare fac diferen╚Ťa, succesul rezultatelor depinde de m├óna medicului care-╚Ťi face tratamentul. De aceea, e important s─â te asiguri c─â medicul t─âu este preg─âtit corespunz─âtor!

Dac─â nu ╚Ötii ce ╚Ťi se potrive╚Öte ╚Öi ai dubii privind alegerea potrivit─â pentru tine, po╚Ťi veni la o consulta╚Ťie GRATUIT─é la un medic specialist Doctor SKiN, ├«n oricare din clinicile noastre, din Bucure╚Öti sau Corbeanca.

Personalul nostru medical te poate ajuta cu sfaturile potrivite, ca s─â alegi cele mai bune proceduri pentru nevoile ╚Öi obiectivele tale. De asemenea, te bucuri ╚Öi de cele mai bune pre╚Ťuri din pia╚Ť─â ╚Öi de un personal medical dedicat ╚Öi experimentat, ├«n care s-a investit continuu.

De ce s─â pl─âte╚Öti mai mult ╚Öi s─â prime╚Öti mai pu╚Ťin, c├ónd exist─â Doctor SKiN!
Nu uita, f─âr─â profesionalism ╚Öi experien╚Ť─â, nu ai cum s─â ai parte de rezultatele la care visezi! Programeaz─â-te la ԜĴŞĆ031.005.10.15 sau pe contact@skinmedspa.ro!

Las─â un comentariu

Ofert─â 8 Martie 2021  Tratament*:

  ×
  Rezerv─â procedura
   Loca╚Ťie

   ×
   Vreau Oferta    Tratament*:
    Locatie:

    ×
    Oferta Skin-MedSpa     Tratament*:
     Loca╚Ťie:

     ×
     Formular rezervare

      Ne pare r─âu, momentan acest tratament nu este disponibil dar ne vom str─âdui s─â ├«╚Ťi propunem ceva similar.

      Vreau evaluare gratuită și voucher de 100 lei din primul abonament:

      ×
      Vreau Oferta Black Week


       Locatie:

       Tratament*:


       ×
       Vreau Oferta Black Week


        Locatie:

        Tratament*:

        Zona:

        ×
        Black Week Vanquish


         Locatie:

         Tratament*:

         Tip tratament:

         ×
         Pre╚Ťuri epilare Laser dioda Eneka Pro 2XL 5.000W

         ×
         Pre╚Ťuri epilare Laser Alexandrite Deka Motus AX

         ×
         Pre╚Ťuri epilare Laser dioda PrimeLase HR Excellence

         ×
         Pre╚Ťuri epilare Laser diod─â Elysion Pro U 3500 W

         ×
         Rezerv─â procedura
          ×
          Programare epilare

           ×
           C─âut─âm coleg / coleg─â pentru Front Office

           Pentru informa╚Ťii suplimentare, ne po╚Ťi contacta la num─ârul de telefon 031 005.10.15 sau ne po╚Ťi trimite CV-ul t─âu utiliz├ónd formularul de mai jos.
            Carier─â