BTL Emsella™, dispozitivul revoluționar pentru tratarea incontinenței urinare și îmbunătățirea vieții sexuale pentru femei & bărbați

Tratează incontinența urinară rapid și non-invaziv

O singură ședință cu BTL Emsella produce mii de contracții supra-maximale la nivelul mușchilor pelvieni inferiori, fapt extrem de important în reeducarea mușchilor la pacientele cu incontinență.

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

BTL EMSELLA™, dispozitivul revoluționar pentru tratarea incontinenței urinare și îmbunătățirea vieții sexuale pentru femei & bărbați

În întreaga lume, între 44% și 81% dintre femeile care au născut sunt afectate de incontinența urinară, care se prezintă, în general, sub trei forme: incontinența urinară de stres (pierderi involuntare de urină, mai ales în timpul activităților fizice, provocată inclusiv de strănut sau tuse), incontinența urinară imperioasă (care se caracterizează prin apariția unei nevoi puternice, apărute brusc de a urina) și combinații între cele două.

Laxitatea și uscăciunea vaginală apar în urma procesului natural de îmbătrânire a tonusului musculaturii vaginale, dar și din cauza obezității, a fumatului sau a nașterii pe cale naturală.

Numeroase femei, în special cele aflate la menopauză sau care au trecut printr-o naștere se confruntă cu această problemă denumită incontinență urinară de stres (SUI). SUI apare atunci când vezica urinară are scurgeri de urină în timpul activităților sau eforturilor fizice normale. Se poate întâmpla atunci când tușiți, râdeți, săriți, strănutați sau faceți sport.

SUI este cauzată cel mai adesea de nașterea naturală și de modificările hormonale datorate vârstei și reprezintă una din cele mai îngrijorătoare probleme de sănătate a femeilor.

Aceasta poate avea un efect dezastruos asupra calității vieții unei femei. Cele care vorbesc despre această afecțiune declară adesea că trebuie să renunțe la orice formă de efort fizic, că își pierd încrederea în sine și amână sau refuză contactul intim ca urmare a incontinenței urinare.

Cu toate că reprezintă un subiect tabu, problemele care apar în timp în zona intimă sunt destul de frecvente și nu se rezolvă de la sine. Din păcate, scad încrederea în propria persoană, degradează calitatea vieții, în general și a vieții sexuale, în special.

În afară de tratamentul medicamentos a cărui eficiență este discutabilă, tratamentul chirurgical era printre singurele opțiuni pentru majoritatea pacientelor, în afară de exercițiile de tip Kegel care, dacă sunt efectuate în fiecare zi, pot tonifia musculatura planșeului pelvian. Din păcate, rezultatele pozitive se lasă așteptate și câteva luni, interval în care majoritatea își pierd răbdarea și renunță la protocolul de tratament.

O singură ședință cu BTL EMSELLA produce mii de contracții supra-maximale la nivelul mușchilor pelvieni inferiori, fapt extrem de important în reeducarea mușchilor la pacientele cu incontinență.

Întinderea și laxitatea crescută a țesuturilor face ca vezica urinară să treacă peste peretele anterior al vaginului, fapt ce poate afecta funcționarea adecvată a vezicii urinare când aceasta este plină.

Întărirea mușchilor planșeului pelvian te va ajuta să previi sau să tratezi incontinența urinară de efort, o problemă care afectează 70% din femei în timpul sarcinii sau după naștere.

În timpul sarcinii, din cauza modificărilor din această perioadă, are loc o slăbire a mușchilor care controlează fluxul urinar. Realizat înainte de sarcină tratamentul cu EMSella pregătește mușchii pelvieni pentru travaliu, scade riscul de apariție a hemoroizilor și grăbește vindecarea după o eventuală ruptură musculară apărută în timpul nașterii propriu-zise.

În traducere, relaxarea mușchilor pelvieni și a ligamentelor va permite uterului, vezicii urinare și rectului să coboare la nivelul vaginului, ceea ce va duce la incontinență, o senzație de plenitudine în zona pelviană, durere de spate și disconfort în timpul actului sexual.

Totodată gimnastica musculaturii pelviene contribuie semnificativ la revigorarea vieții sexuale.

Poate că ești mulțumită de viața ta sexuală dar nu ai prefera să fii de-a dreptul încântată? Ei bine, exercițiile Kegel pe care EMSELLA le realizează vă pot ajuta pe tine și pe partenerul tău să cunoașteți un nivel de satisfacție superior fără să necesite eforturi prea mari din partea voastră.

Tratarea laxității vaginale și rejuvenarea vaginală nu mai sunt de mult timp un subiect tabu, fiind recomandate femeilor care își doresc să reducă efectele îmbătrânirii în zona intimă.  

BTL EMSELLA™ este primul dispozitiv, aprobat FDA, care folosește o tehnică unică, revoluționară, non-invazivă, pentru a trata incontinența urinară prin tonifierea mușchilor pubococcigieni. Ca efect secundar, pacientele vor observa și tonifierea musculaturii vaginale, ceea ce înseamnă “antrenarea” mușchilor care se contractă în momentul orgasmului. Rezultatul? îmbunătățește lubrifierea naturală și senzațiile în timpul actului sexual, orgasm mai intens, atât pentru tine, cât și pentru partenerul tău!

Ceea ce face acest dispozitiv extraordinar este faptul că se adresează inclusiv bărbaților, care suferă în mai mică măsură de incontinență urinară, însă prin tonifierea mușchilor pubococcigieni le va îmbunătăți calitatea vieții și performanțele sexuale, inclusiv în cazul domnilor cu vârsta mai mare de 50 de ani.

Cum funcționează BTL EMSELLA™ de la BTL Aesthetics

BTL EMSELLA™ utilizează puterea tehnologiei patentate HI-EMT (High Intensity Focused Electromagnetic Technology), fiind primul dispozitiv de acest gen pentru tratarea incontinenței urinare și a laxității vaginale, la femei și îmbunătățirea potenței și tratarea problemelor de incontinență urinară la bărbați.

Energia produsă de tehnologia HI-EMT provoacă stimularea și regenerarea musculară din zona pelvisului și restaurarea controlului neuromuscular. O singură ședință BTL EMSELLA™ poate induce mii de contracții supra-maximale. Este atât de puternic, încât într-o ședință de 28 de minute, poate produce 11,200 de contracții, echivalentul a 11,200 de exerciții Kegel!

În plus, tratamentul este cu adevărat non-invaziv. Nu există nici o piesă sau sondă care trebuie introduse în corp. Pacienții se așează simplu, complet îmbrăcați, pe fotoliul de tratament, timp de aproximativ 30 de minute per ședință, tehnologia electromagnetică penetrând țesuturile vizate ale zonei pelviene, stimulând mușchii, întărind forța mușchilor și restabilind susținerea pentru organele pelviene.

Dispozitivul utilizează un câmp electromagnetic concentrat de mare intensitate, extrem de puternic (similar cu un RMN), cu acțiune selectivă și non-invazivă, penetrând profund țesuturile vizate ale zonei pelviene și stimulând mușchii, efectul fiind întinerirea zonei. În mod practic, își bazează eficiența pe energia electromagnetică focalizată.

Bărbații, inclusiv cei trecuți de “prima tinerețe”, vor avea orgasme mai dese și mai intense și vor reuși să își controleze mai bine erecția.

Cel mai mare avantaj al acestui tip de „antrenament” este că nu trebuie să mergi la sală, nu ai nevoie de echipament special și nu trebuie să depui efort fizic.

BTL EMSella este un echipament high-tech care face un tratament revoluționar nechirurgical, non-invaziv și nedureros pentru incontinența urinară de stres, incontinența imperioasă și relaxarea vaginală.

În acest fel, mușchii din zona pelviană sunt întăriți și îmbunătățiți în mod semnificativ, pereții vaginali se strâng, incontinența urinară de stres și imperioasă scade iar satisfacția sexuală crește.

Este știut ca exercițiile Kegel te pot ajuta să întărești mușchii planșeului pelvian care susțin uretra, vezica urinara, uterul și rectul, prevenind prolapsul organelor pelviene, o afecțiune frecventă care apare la femeile în vârstă.

Astfel aduc beneficii și femeilor sănătoase, deoarece cresc plăcerea din timpul actului sexual și facilitează orgasmul. Au efect și asupra bărbaților, care pot avea erecții.

Cercetările științifice au arătat ca 95% din pacienții tratați cu EMSELLA au raportat o îmbunătățire semnificativa a calității vieții.

Ce simți în timpul tratamentului cu BTL EMSELLA™?

Tratamentul cu BTL ESMELLA™ nu doare, iar majoritatea pacientelor declară că nu au resimțit niciun disconfort în timpul tratamentului. Unele paciente spun că au simțit niște pișcături ușoare și contracțiile foarte slabe ale mușchilor pelvieni, însă toate au fost ușor de tolerat.

Tratamentul se efectuează total îmbrăcat și durează doar 28 de minute, fără a fi nevoie de recuperare. Poți reveni la activitățile tale cotidiene imediat după ședința de tratament.

Cât durează o ședință cu BTL EMSELLA™ și de câte ședințe am nevoie?

Procedura durează doar 28 de minute și puteți face tratamentul chiar și în pauza de prânz, apoi puteți reveni la programul dvs. zilnic,

Veți avea nevoie de aproximativ 6 ședințe de tratament în total, câte 2 ședințe pe săptămână, timp de 3 săptămâni.

Rezultatele pot varia în funcție de starea de sănătate, vârstă și problemele tratate, de aceea fiecare protocol este personalizat pe necesitățile pacientului pentru a obține rezultate optime, iar numărul total de ședințe se va stabili în urma unui consult cu terapeutul Doctor SKiN.

Pentru menținerea rezultatelor, se recomandă repetare la 6 luni.

Care sunt rezultatele obținute în urma terapiei?

Cercetările științifice au arătat ca 95% din pacienții tratați cu BTL EMSELLA™ au raportat o îmbunătățire semnificativă a calității vieții.

BTL EMSELLA™ este alegerea optimă pentru femeile de orice vârstă, care sunt în căutarea unei soluții non-invazive pentru incontinența urinară și pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții sexuale.

Rejuvenarea vaginală este folosită deja de câțiva ani în țările occidentale, iar pacientele au declarat o îmbunătățire semnificativă a vieții sexuale, atât pentru ele cât și pentru partener.

În cazul domnilor, rezultatele se văd prin vizite mai rare la toaletă în timpul nopții și performanțe sexuale îmbunătățite. Este un fapt incontestabil că gimnastica musculaturii pelviene contribuie semnificativ la revigorarea vieții sexuale, atât în cazul femeilor, cât și al bărbaților și că reglează controlul asupra vezicii urinare.  

Puteți observa îmbunătățiri chiar după prima ședință însă rezultatele nu se obțin peste noapte, sunt vizibile după o lună de zile și vor continua să se îmbunătățească în următoarele câteva săptămâni după finalizarea completă a tratamentului.

Care sunt contraindicațiile tratamentului cu BTL EMSELLA™?

Sarcina, menstruația, implanturile de metal (cum ar fi stimulatoarele cardiace, steriletele pe bază de cupru, implanturile electronice), problemele de coagulare ale sângelui și așteptările nerealiste sunt contraindicații pentru tratamentul cu BTL Emsella™.

Este tratamentul BTL EMSELLA™ pentru incontinență urinară sigur?

Tehnologia utilizată de BTL EMSELLA™ este de ultimă generație, aprobată FDA, testată în studii clinice care i-au demonstrat și eficiența. Este 100% sigură, fără efecte nocive asupra sănătății, pe termen mediu sau lung.

Certificarea FDA este printre cele mai riguroase din lume, deoarece se primește greu, pe baza dovezilor științifice obținute în urma unor studii și cercetări clinice întinse pe ani de zile, a unor teste mai mult decât exigente. De asemenea presupune și un efort financiar de ordinul milioanelor de dolari, pe care doar companiile serioase și-l pot permite.

La Doctor SKiN folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

DURATA PROCESULUI: 6 ședințe (2 ședințe pe săptămână) REZULTATE:

 • Tratament revoluționar & rapid pentru INCONTINENȚĂ URINARĂ, laxitate & rejuvenare vaginală

 • Nu are efecte secundare

 • Nu necesită spitalizare

 • Este o procedură nedureroasă, non invazivă, sigură și rapidă

 • Îmbunătățește și reface controlul asupra vezicii urinare & mușchilor pelvieni inferiori

 • Tratează întreaga zonă pelviană

 • Îmbunătățește viata de cuplu

 • Crește performanțele sexuale ale bărbaților

 • Tratează ejacularea precoce

 • Rată de succes de 95%

RELUARE ACTIVITATE: imediat GRAD DISCONFORT: 0  

De ce sunt pacientele ”PRO” EMSELLA?

 • 95% grad de satisfacție

 • Mii de contracții per ședință

 • Tratează întreaga zonă pelviană

 • Pacienta rămâne complet îmbrăcată

 • 75% reducere a țesutului

 • Non-invaziv

 • Procedură rapidă

ÎNAINTAREA ÎN VÂRSTĂ, NAȘTEREA ȘI MENOPAUZA POT DUCE LA INCONTINENȚĂ URINARĂ ȘI LAXITATE VAGINALĂ

ÎNAINTE DE TRATAMENT
Mușchii pelvieni inferiori susțin insuficient organele pelviene și afectează controlul vezicii urinare

TRATAMENT
BTL EmSella stimulează în mod eficient mușchii pelvieni inferiori cu mii de contracții supra maximale per ședință

DUPĂ TRATAMENT
Stimularea duce la recâștigarea controlului asupra mușchilor pelvieni inferiori și asupra vezicii urinare.

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „BTL Emsella™, dispozitivul revoluționar pentru tratarea incontinenței urinare și îmbunătățirea vieții sexuale pentru femei & bărbați”

Întrebări frecvente

Este nevoie de recuperare?

Rezultatele sunt atât instantanee cât și de durată. Întrucât această terapie este non-invazivă și nechirurgicală, nu există timpi de recuperare sau de așteptare.

BTL EMSella doare?

Majoritatea pacientelor declară că nu au resimțit niciun disconfort în timpul tratamentului.

Unele paciente au declarat că au simțit niște pișcături ușoare și contracțiile mușchilor pelvieni foarte slabe, ușor de tolerat.

Puteți reveni la activitățile dvs. cotidiene imediat după ședința de tratament.

Cât de repede voi vedea rezultatele?

Puteți observa îmbunătățiri chiar după prima ședință însă rezultatele nu se obțin peste noapte, sunt vizibile după o lună și vor continua să se îmbunătățească în următoarele câteva săptămâni după finalizarea tratamentului complet.

Există un timp de așteptare după această procedură?

Nu.

Pot face tratamentul în timpul menstruației?

Nu

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin