Dr. Irina Bîrleanu
Medic specialist dermatologie

Dr. Irina Bîrleanu

Locațiile Doctor SKiN:

  • Baneasa
  • Drumul Taberei
  • Corbeanca

Dr. Irina Bîrleanu este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București din anul 2018; a urmat specializarea în Dermatovenerologie, devenind Medic Specialist în anul 2023.

De ce ați ales medicina?

Am ales medicina pentru că am vrut să dau însemnătate vieții mele de zi cu zi. În momentul în care am făcut alegerea de a merge la Facultatea de Medicină, am simțit că sunt capabilă și dornică să îmi ajut viitorii pacienți să aibă o viață mai sănătoasă, de care să se bucure.

Cum se îmbină cariera în medicină cu pasiunea pentru frumos?

Odată cu satisfacția de a practica medicina estetică, vine și o foarte mare responsabilitate. Pacientul dorește o îmbunătățire a aspectului, iar medicul are, dintr-odată, o baghetă magică pe care trebuie să știe să o folosească.
Pentru mine, medicina și pasiunea pentru frumos se combină extraordinar de bine, iar eu am o mulțumire fantastică atunci când pacientul este încântat de rezultat. Însă, trebuie înțeles că medicina estetică tot medicină rămâne și nu trebuie să se avânte nici medicul nici pacientul pe tărâmuri necunoscute.

Care este cheia pentru a câștiga încrederea pacientului?

Înțelegerea fenomenelor medicale este esențială pentru orice medic, însă comunicarea eficientă, deschisă și pe înțelesul pacientului clădește relația medic-pacient. Eu îmi doresc ca pacienții mei să îmi adreseze orice întrebare sau nelămurire, oricât de stupidă ar putea părea. Vreau să le fiu prietenă în procesul medical care deseori începe cu mari emoții.

consultație dermatologie gratuită
[ doar în Băneasa ]
cu bilet de trimitere de la medicul de familie, prin CASMB
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarcere la magazin