Mezoterapia

Consultă-te cu unul din specialiștii în frumusețe de la Doctor SKiN.

Programeză-te

Iți dorești un ten strălucitor, hidratat rejuvenat, odihnit, un look natural, cu aspect fresh?
Ti-ar plăcea un boost de întinerire? Sau doar elasticitate și fermitate, biorevitalizare și regenerare celulară, protecție și hidratare?

Mezoterapia facială sau biorevitalizarea cutanată este o tehnică prin care sunt introduse în mezoderm, în derm dar și subcutanat, anumite substanțe farmaceutice „prețioase” în cantități mici pentru

 • reîntinerirea feței

 • elasticitatea pielii

 • catifelarea ridurilor

 • lipoliza locală (topirea localizată a grăsimii)

 • tratamentul celulitei

 • tratamentul alopeciei și a căderii părului.

Prin crearea unor microleziuni uniform distribuite, se induce o stimulare controlată a mecanismului de auto-reparare care declanșează o nouă producție de colagen iar prin aplicarea unor cocktail-uri din vitamine, minerale, antioxidanți și alte substanțe active atent alese, sunt dublate efectele dorite.

Dacă îți este teamă de înțepături, nu îți face probleme: lungimea acelor aparatului de mezoterapie fracționată sunt incredibil de mici.

Cunoscută sub denumirea de “bio-rejuvenare” sau „biorevitalizare”, este una din cele mai recente și mai eficiente metode de întinerire și de rejuvenare facială.
Procedura implică infuzarea în piele, prin diferite metode, a unor cocktail-uri de vitamine, minerale, aminoacizi și coenzime.

Mezoterapia hidratează tenul în profunzime, îl face mai luminos, îl hrănește cu vitamine, antioxidanți și acid hialuronic, stimulează producția de colagen și, cel mai important, folosite constant începând cu vârsta de 25 – 27 ani, amână momentul recurgerii la substanțe precum toxina botulinica sau fillere concentrate de acid hialuronic.

Tenul tău va fi supus unui răsfăț nutritiv, bogat în acid hialuronic, minerale și vitamine!

Există două modalități de aplicare a mezoterapiei:

 • mezoterapia injectabilă: prin tehnica multipunct (nappage sau punct-cu-punct), tehnica pustulelor (papule), retrotracing, tehnica de injectare ventilator, table de şah sau sistem transdermic;
 • mezoterapia non-injectabilă: Prin utilizarea unor dispozitive speciale, substanțele de mezoterapie sunt infuzate în straturile profunde ale pielii: mezoterapie fracționatăelectroporatie EPN sau JetPeel Pro.

Dacă râvnești la un răsfăț absolut, atunci nu trebuie să ratezi tratamentul JetPeel Pro de la Tav-tech – votat în unanimitate ca fiind cel mai plăcut pe care l-au încercat vreodată. JetPeel Pro funcționează pe principiul baroforezei, mai exact jetul supersonic va genera un flux sub presiune foarte mare în punctul de contact cu pielea, creând deschiderea de micro-canale în epiderm.
Substanțele folosite sunt vitamine, minerale, aminoacizi, oligoelemente, acid hialuronic sau, după caz, lipolitice.

Pentru consolidarea rezultatelor pe termen lung, sunt necesare minim 4 ședințe la 15 zile și o ședință de întreținere la fiecare 3 luni.

Te așteptăm la Doctor SKiN, într-o atmosferă prietenoasă şi relaxată, cu o abordare profesionistă!

Articole recomandate

27 martie 2024

Știi pe mâinile cui îți lași frumusețea?

Frumusețea este subiectivă, dar chiar dacă nu este măsurabilă, are niște standarde care sunt asociate cu tinerețea, prospețimea, simetria și…

11 martie 2024

TOP tratamente de slăbire, care te scapă de grăsimea de pe fiecare zonă a corpului

Te-ai săturat să admiri pozele Before and After de pe Instagram cu transformări uimitoare? În afară de diete, sport și…

Lasă un comentariu

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin