Lifting facial cu fire Aptos

Categorii

Rezultatul este un aspect rejuvenat imediat, complet natural ╚Öi de lung─â durat─â. Beneficiile liftingului facial cu fire Aptos se vor consolida pe parcursul urm─âtorilor ani, datorit─â stimul─ârii produc╚Ťiei naturale de colagen. ├Än plus fa╚Ť─â de liftingul chirurgical clasic, liftingul cu fire Aptos nu-╚Ťi afecteaz─â tr─âs─âturile ╚Öi morfologia fe╚Ťei, ci doar te ├«ntinere╚Öte. ├Än clinicile Doctor SKiN, acest tratament este realizat doar de medicul specialist ├«n chirurgie plastic─â.

C├ónd vrei s─â ob╚Ťii un efect de lifting facial chirurgical, ├«ns─â nu e╚Öti gata s─â treci printr-o interven╚Ťie cu bisturiul, liftingul facial cu fire Aptos este cea mai bun─â op╚Ťiune minim invaziv─â! Firele biocompatibile Aptos ridic─â pielea l─âsat─â, netezesc ridurile, stimuleaz─â produc╚Ťia de colagen ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťesc tonul, textura ╚Öi culoarea pielii.

560 699 

Total:

vreau s─â ╚Ötiu cum pl─âtesc voucher cu discount de 10% la urm─âtoarea achizi╚Ťie pentru toate pl─â╚Ťile online (click pentru detalii)

discounturile, promo╚Ťiile nu se cumuleaz─â

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achizi╚Ťionarea procedurii nu reprezint─â o dovad─â a angajamentului medicului c─â v─â va face procedura.

├Än func╚Ťie de mai mul╚Ťi factori [printre care v├órsta, starea Dvs. de s─ân─âtate, a╚Ötept─ârile pe care le ave╚Ťi de la tratament], ├«n urma consultului, medicul poate considera c─â nu sunte╚Ťi compatibil─â cu procedura achizi╚Ťionat─â sau nu ve╚Ťi avea rezultatele dorite.

Caz ├«n care v─â va face recomand─âri bazate pe experien╚Ťa ╚Öi cazuistica similar─â avut─â iar, dac─â recomand─ârile nu r─âspund a╚Ötept─ârilor Dvs., v─â vom restitui suma achitat─â.

citește mai mult

Ce poate face liftingul facial cu fire Aptos pentru mine?

 • are o dubl─â ac╚Ťiune, de lifting ╚Öi rejuvenare facial─â

 • efect de lifting facial chirurgical cu aspect natural, la un pre╚Ť mult mai mic

 • procedur─â minim invaziv─â, efectuat─â sub anestezie local─â

 • efecte pe termen lung, care se men╚Ťin 1,5 - 2 ani, ├«n func╚Ťie de compozi╚Ťia firelor

 • procedura dureaz─â ├«ntre 20 - 60 de minute

 • rezultate evidente, care se observ─â imediat

 • timp minim de recuperare

 • ┬áf─âr─â cicatrici

 • stimuleaz─â produc╚Ťia proprie de colagen ╚Öi microcircula╚Ťia.

Liftingul facial cu fire Aptos prezint─â numeroase avantaje, care ├«l fac o op╚Ťiune atractiv─â pentru to╚Ťi cei care caut─â ├«mbun─ât─â╚Ťiri estetice non-invazive, cu recuperare rapid─â, la un pre╚Ť mult mai accesibil.┬á

Spre deosebire de liftingul facial chirurgical care necesit─â anestezie general─â, liftingul cu fire Aptos nu necesit─â incizii extinse sau interven╚Ťii chirurgicale majore. Firele sunt introduse sub piele cu ajutorul unui dispozitiv special, f─âr─â a afecta ╚Ťesuturile ├«nconjur─âtoare ├«ntr-un mod semnificativ.

Pacien╚Ťii pot observa ├«mbun─ât─â╚Ťiri imediate ├«n aspectul fe╚Ťei lor, chiar dup─â finalizarea procedurii. Partea cea mai bun─â este c─â rezultatele se ├«mbun─ât─â╚Ťesc ├«n timp, deoarece firele Aptos stimuleaz─â produc╚Ťia natural─â de colagen ├«n ╚Ťesuturile tratate. Acest proces continu─â timp de 12 – 36 de luni, av├ónd ca efect ├«mbun─ât─â╚Ťirea texturii pielii ╚Öi men╚Ťinerea rezultatelor pe termen lung.

De asemenea, comparativ cu procedurile chirurgicale de lifting facial, recuperarea dup─â liftingul cu fire Aptos este mult mai rapid─â. Majoritatea pacien╚Ťilor pot reveni la activit─â╚Ťile lor normale ├«n c├óteva zile ╚Öi experimenteaz─â doar un disconfort minim.

Procedura se poate personaliza pentru c─â permite adaptarea la nevoile specifice ale fiec─ârui pacient ├«n parte. Medicul ajusteaz─â num─ârul ╚Öi pozi╚Ťionarea firelor pentru a ob╚Ťine cele mai bune rezultate, ├«n func╚Ťie de caracteristicile individuale.

Liftingul cu fire Aptos ofer─â un aspect natural ╚Öi ferm, f─âr─â a crea o expresie facial─â artificial─â. Aceasta este o op╚Ťiune excelent─â pentru cei care doresc s─â-╚Öi p─âstreze naturale╚Ťea. ├Äntruc├ót procedura nu implic─â incizii mari, nu las─â cicatrici vizibile, liftingul cu fire Aptos este o op╚Ťiune estetic─â discret─â.

Se pot trata mai multe zone ale fe╚Ťei ├«n acela╚Öi timp, oferind o solu╚Ťie perfect─â pentru semnele ├«mb─âtr├ónirii. De asemenea, exist─â fire ce pot fi utilizate pentru a trata diferite zone ale corpului, precum bra╚Ťe, s├óni, coapse etc.

Ce este liftingul facial cu fire Aptos?

Liftingul facial cu fire Aptos este o procedur─â estetic─â inovatoare care vizeaz─â ├«ntinerirea fe╚Ťei ╚Öi restaurarea fermit─â╚Ťii pielii prin utilizarea unor fire speciale subcutanate. Aceast─â tehnologie ofer─â rezultate notabile, similare cu cele ale unui lifting facial chirurgical, f─âr─â ├«ns─â s─â necesite o interven╚Ťie chirurgical─â care presupune dureri mari ╚Öi timp lung de recuperare. Firele Aptos reprezint─â astfel cea mai bun─â alternativ─â pentru cei care caut─â ├«mbun─ât─â╚Ťiri estetice minim invazive.

Dezvoltate pentru prima dat─â ├«n anii ÔÇÖ80, firele Aptos au primit primul brevet ├«n 1996. Fabricarea ├«n Europa cu marca CE a ├«nceput ├«n 2001, iar aprobarea FDA a venit ├«n 2003. Exist─â o istorie lung─â ╚Öi impresionant─â de dezvoltare a firelor Aptos, care a fost r─âspl─âtit─â cu numeroase premii at├ót pentru produsul ├«n sine, c├ót ╚Öi pentru creatorii s─âi, medicul georgian Marlen Sulamanidze, ╚Öi fiii s─âi George ╚Öi Konstantin Sulamanidze.

├Än cei peste 20 de ani de existen╚Ť─â, au fost dezvoltate peste 50 de metode de lifting cu fire ╚Öi 30 de tipuri diferite de fire, care s─â r─âspund─â nevoilor oric─ârui pacient.
Aptos este o combina╚Ťie de fire chirurgicale ╚Öi tehnici speciale de lifting. Firele sunt suturi resorbabile sau neresorbabile, de unic─â folosin╚Ť─â, utilizate pentru fixarea ╚Ťesuturilor subdermale ├«ntr-o anumit─â pozi╚Ťie, conform─â cu estetica tinere╚Ťii.
Liftingul cu fire Aptos este o procedur─â popular─â pentru rejuvenarea facial─â ╚Öi corporal─â, dar ╚Öi pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea calit─â╚Ťii pielii f─âr─â bisturiu ╚Öi f─âr─â cicatrici. Procedura necesit─â timp minim de recuperare.

Principalele caracteristici ale liftingului facial cu fire Aptos includ:

 • Fire biocompatibile - firele utilizate ├«n aceast─â procedur─â sunt biocompatibile, ceea ce ├«nseamn─â c─â riscul de respingere este aproape nul ╚Öi c─â organismul le accept─â f─âr─â probleme. Fabricate din materiale resorbabile, firele se dizolv─â treptat ├«n ╚Ťesuturi, stimul├ónd, ├«n acela╚Öi timp, produc╚Ťia natural─â de colagen.

 • Tehnic─â minim invaziv─â - o caracteristic─â distinctiv─â a liftingului facial cu fire Aptos este abordarea minim invaziv─â. Procedura const─â ├«n inserarea firelor sub piele printr-un dispozitiv special, evit├óndu-se astfel necesitatea unor incizii extinse sau a unui timp de recuperare prelungit.

 • Stimularea colagenului - firele Aptos ac╚Ťioneaz─â ca un stimulent pentru produc╚Ťia natural─â de colagen, o protein─â esen╚Ťial─â pentru sus╚Ťinerea ╚Öi elasticitatea pielii. Acest proces continu─â ├«n timp, oferind rezultate durabile ╚Öi contribuind la regenerarea ╚Ťesuturilor.

 • Rezultate vizibile imediat - una dintre marile avantaje ale acestei proceduri este ob╚Ťinerea unor rezultate vizibile imediat dup─â tratament. Pacien╚Ťii pot observa o ├«mbun─ât─â╚Ťire semnificativ─â a fermit─â╚Ťii pielii ╚Öi a conturului fe╚Ťei chiar dup─â finalizarea procedurii.

 • Adaptabilitate pentru diverse zone - liftingul facial cu fire Aptos poate fi aplicat ├«n diferite zone ale fe╚Ťei, inclusiv obrajii, spr├óncene, zona mandibular─â ╚Öi g├ót, permi╚Ť├ónd o abordare personalizat─â nevoilor individuale ale fiec─ârui pacient.

 • Consult ╚Öi personalizare - ├«nainte de tratament, este esen╚Ťial─â un consult detaliat cu medicul specialist pentru a se evalua tenul ╚Öi pentru a se stabili un plan personalizat. Aceast─â etap─â asigur─â c─â procedura este potrivit─â ╚Öi poate fi adaptat─â corespunz─âtor, pentru a ob╚Ťine cele mai bune rezultate.

Lifting facial cu fire Aptos - Doctor SKiN

Firele Aptos pot fi folosite pentru a trata o serie de zone diferite, de la netezirea ridurilor orizontale ╚Öi verticale ale frun╚Ťii, p├ón─â la ridicarea spr├óncenelor ╚Öi a zonei exterioare a spr├óncenelor sau restabilirea volumului obrajilor l─âsa╚Ťi. De asemenea, pot netezi liniile din jurul gurii ╚Öi pot str├ónge pielea l─âsat─â sub maxilarul inferior, dar pot fi utilizate ╚Öi pentru a ridica ╚Öi ├«ntineri diferite p─âr╚Ťi ale corpului.

Iată pașii procedurii:

1´ŞĆÔâú Consulta╚Ťia ini╚Ťial─â
Procedura de lifting cu fire Aptos ├«ncepe ├«n clinicile Doctor SKiN cu o consulta╚Ťie ini╚Ťial─â gratuit─â, o discu╚Ťie onest─â ├«ntre pacient ╚Öi medicul specialist. ├Än cadrul acestei consulta╚Ťii, se discut─â obiectivele estetice ale pacientului, se evalueaz─â fa╚Ťa ╚Öi se stabile╚Öte dac─â liftingul cu fire Aptos este alegerea potrivit─â.

2´ŞĆÔâú Evaluarea ╚Öi planificarea
Dup─â determinarea eligibilit─â╚Ťii, medicul evalueaz─â zonele care vor beneficia de tratament ╚Öi stabile╚Öte num─ârul de fire necesare. Planul este personalizat pentru fiecare pacient, ├«n func╚Ťie de caracteristici ╚Öi obiectivele individuale.

3´ŞĆÔâú Anestezia local─â
├Änainte de a ├«ncepe procedura, pe zona care va fi tratat─â se va folosi un anestezic local, pentru a reduce orice disconfort sau durere pe durata interven╚Ťiei.

4´ŞĆÔâú Inserarea firelor Aptos
Medicul folose╚Öte un dispozitiv special pentru a introduce firele sub piele. Suturile Aptos au c├órlige sau conuri la capete, care se fixeaz─â ├«n ╚Ťesutul subcutanat. Acestea sunt inserate strategic pentru a ridica ╚Öi remodela fa╚Ťa, conform planului stabilit anterior.

5´ŞĆÔâú Modelarea ╚Öi a╚Öezarea corect─â a firelor
Dup─â inserarea firelor, medicul modeleaz─â ╚Öi a╚Öaz─â corect firele pentru a ob╚Ťine rezultatele dorite. Acest pas implic─â ajustarea tensiunii firelor ca s─â se ob╚Ťin─â un efect de lifting natural ╚Öi echilibrat.

6´ŞĆÔâú Finalizarea ╚Öi evaluarea
Dup─â modelare, procedura este finalizat─â, iar medicul poate evalua rezultatele, pentru a se asigura c─â s-a ob╚Ťinut conturul facial rejuvenat ╚Öi aspectul dorit.

7´ŞĆÔâú Recuperare ╚Öi ├«ngrijire post-tratament
Pacientul prime╚Öte instruc╚Ťiuni detaliate privind ├«ngrijirea post-tratament ╚Öi eventualele restric╚Ťii. De obicei, recuperarea este relativ rapid─â, iar pacien╚Ťii pot reveni la activit─â╚Ťile lor obi╚Önuite ├«ntr-un timp scurt.

8´ŞĆÔâú Rezultate ╚Öi stimularea colagenului
Rezultatele liftingului cu fire Aptos sunt vizibile imediat, iar procesul de stimulare a colagenului ├«ncepe dup─â tratament, astfel c─â efectele se ├«mbun─ât─â╚Ťesc ╚Öi se consolideaz─â timp de p├ón─â la c├ó╚Ťiva ani de zile.

 • Este important de men╚Ťionat c─â tehnicile exacte, detaliile procedurii ╚Öi timpul de recuperare pot varia ├«n func╚Ťie de caracteristicile individuale ale pacientului ╚Öi de planul personalizat de tratament, stabilit ├«n urma consultului cu medicul specialist.

Care sunt zonele unde se pot folosi firele Aptos?

Liftingul cu fire Aptos poate fi folosit pentru a trata mai multe zone ale fe╚Ťei ╚Öi g├ótului, oferind astfel o abordare complet─â pentru ├«ntinerirea tenului ╚Öi nu numai.

Printre zonele principale în care acest tratament poate fi aplicat se numără:

 • Pome╚Ťii. Firele Aptos pot fi plasate pentru a ridica ╚Öi contura pome╚Ťii l─âsa╚Ťi, pentru a le reda aspectul ferm ╚Öi tineresc.
 • Maxilarul ╚Öi linia mandibular─â. Tratamentul poate fi utilizat pentru a defini linia mandibular─â ╚Öi pentru a ridica ╚Öi str├ónge pielea ├«n zona maxilarului.
 • G├ótul. Firele pot fi introduse pentru a trata pielea lax─â de pe g├ót, contribuind la reducerea aspectului flasc al pielii ╚Öi oferind un contur mai ferm.
 • Spr├óncenele ╚Öi fruntea. Firele Aptos pot fi utilizate pentru a ridica spr├óncenele ╚Öi pentru a netezi liniile fine ╚Öi ridurile de pe frunte, oferind un aspect mai odihnit ╚Öi mai. ├«ntinerit.
 • Col╚Ťurile gurii ╚Öi ridurile nazogeniene. Tratamentul poate fi aplicat pentru a ridica col╚Ťurile gurii ╚Öi pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi linia z├ómbetului, contribuind astfel la reducerea aspectului obosit sau trist.
 • Zonele laterale ale fe╚Ťei ╚Öi obrajii. Firele pot fi plasate ├«n zonele laterale ale fe╚Ťei ╚Öi obraji, pentru a le oferi un efect de ├«ntinerire total─â ╚Öi pentru a contracara pierderea de volum asociat─â cu procesul de ├«mb─âtr├ónire.

Cu o aten╚Ťie special─â acordat─â procesului de ├«ntinerire a corpului ╚Öi av├ónd ├«n vedere complexitatea structurii pielii ╚Öi a celei subcutanate, Aptos a introdus ╚Öi firele nano destinate tratarea zonelor precum bra╚Ťele, abdomenul, s├ónii, fesele, genunchii, m├óinile ╚Öi coapsele interioare.

Cum arat─â candidatul potrivit pentru liftingul cu fire Aptos?

Liftingul facial cu fire Aptos este o op╚Ťiune recomandat─â persoanelor cu o c─âdere gravita╚Ťional─â minim─â spre medie a etajului mediu, care ├«╚Öi doresc mici retu╚Öuri, pentru a inversa semnele procesului natural de ├«mb─âtr├ónire ╚Öi pentru a redefini zonele cu aspect c─âzut, ├«mbun─ât─â╚Ťind astfel conturul fe╚Ťei.

├Än ultimii ani, medicina estetic─â a evoluat mult, ap─âr├ónd noi tehnici de lifting ╚Öi metode care pot substitui p├ón─â la un anumit punct nivel interven╚Ťia chirurgical─â. Liftingul facial cu fire Aptos nu va avea ├«ns─â niciodat─â acelea╚Öi rezultate ca o interven╚Ťie chirurgical─â iar rezultatele difer─â de la un pacient la altul. Reprezint─â ├«ns─â o alternativ─â mai sigur─â, care se adreseaz─â persoanelor ce ├«╚Öi doresc un ten ├«ntinerit f─âr─â a recurge ├«nc─â la bisturiu, av├ónd capacitatea de a ridica ╚Öi sus╚Ťine o perioad─â de timp pielea, precum ╚Öi o metod─â de prevenire a ├«mb─âtr├ónirii premature.

Candidatul sau candidata ideală pentru această procedură nechirurgicală are peste 30 de ani și suferă de:

 • Pierderea elasticit─â╚Ťii pielii
  Liftingul cu fire Aptos este extrem de eficace ├«n tratarea pielii care ╚Öi-a pierdut elasticitatea, care prezint─â o laxitate moderat─â ╚Öi chiar sever─â, fiind predispus─â la formarea ridurilor. Aceast─â tehnic─â vizeaz─â restabilirea fermit─â╚Ťii ╚Öi elasticit─â╚Ťii pielii pentru un aspect mai t├ón─âr ╚Öi mai revitalizat.

 • Linii fine ╚Öi riduri
  Liftingul cu fire Aptos este potrivit pentru pacien╚Ťii care doresc s─â minimizeze aspectul liniilor fine ╚Öi a ridurilor, cu accent pe zone precum fruntea, col╚Ťurile ochilor (ridurile cunoscute ╚Öi sub numele de ,,laba g├ó╚Ötei") ╚Öi ridurile nazogeniene sau ╚Öan╚Ťurile nazolabiale.

 • Pierderea volumului facial
  Pe l├óng─â efectul de lifting, firele Aptos restabilesc volumul facial ├«n zonele unde acesta a fost pierdut. Astfel, procedura contribuie la conturarea ╚Öi revitalizarea tr─âs─âturilor fe╚Ťei.

 • Lista de fermitate ├«n zona conturului mandibular ╚Öi a b─ârbiei
  Pentru cei care doresc s─â redefineasc─â contururile fe╚Ťei ╚Öi s─â ob╚Ťin─â un aspect mai ferm, liftingul cu fire Aptos se dovede╚Öte a fi o op╚Ťiune excelent─â. Acesta vizeaz─â remodelarea fe╚Ťei pentru a crea un profil definit, atr─âg─âtor ╚Öi eliminarea faldurilor de piele care acoper─â linia mandibulei sau care at├órn─â sub b─ârbie.

 • Sl─âbirea musculaturii faciale
  Procedura este benefic─â pentru persoanele care se confrunt─â cu sl─âbirea musculaturii faciale, deoarece amelioreaz─â fermitatea pielii ├«n mod natural. Liftingul cu fire Aptos este printre singurele alternative minim invazive care reu╚Öesc s─â vin─â cu o solu╚Ťie eficient─â pentru aceast─â problem─â.

Lifting facial cu fire Aptos - Doctor SKiN

Pentru cei care doresc s─â evite interven╚Ťiile chirurgicale majore ╚Öi perioadele lungi de recuperare asociate, liftingul facial cu fire Aptos reprezint─â o op╚Ťiune minim invaziv─â, care ofer─â ├«n acela╚Öi timp rezultate imediate ╚Öi vizibile. Mai mult dec├ót at├ót, firele Aptos nu ofer─â doar un efect de lifting instant, ci ╚Öi stimuleaz─â produc╚Ťia de colagen ├«n timp. Acest proces contribuie la ob╚Ťinerea unor rezultate durabile ├«n ├«mbun─ât─â╚Ťirea aspectului fe╚Ťei, consolid├ónd fermitatea ╚Öi textura tenului pe termen lung.

Ce fire Aptos folosim ├«n func╚Ťie de zona tratat─â?

1. Visage EXCELLENCE METHOD cu Acid Hialuronic

Liftingul facial cu Visage Excellence Method combin─â beneficiile firelor de sus╚Ťinere cu efectul de umplere al acidului hialuronic.

Visage Excellence cu Acid Hialuronic este un fir chirurgical universal, foarte sub╚Ťire, din material biodegradabil, prev─âzut cu bile multidirec╚Ťionale, conceput pentru a redefini conturul fe╚Ťei, pome╚Ťilor ╚Öi liniei mandibulare, dar ╚Öi pentru a ├«ntineri aspectul g├ótului.

Aceast─â procedur─â antiaging minim-invaziv─â presupune introducerea a 10 fire cu acid hialuronic ÔÇô 5 pe o parte ╚Öi 5 pe cealalt─â printr-o canul─â atraumatic─â cu v├órf rotund (19 cm pe canul─â), la o ad├óncime de maximum 3 – 5 mm, pentru a ├«ntinde ╚Öi fixa ╚Ťesutul subdermic de la nivelul fe╚Ťei sau g├ótului, av├ónd o capacitate de trac╚Ťiune mare.
Proeminen╚Ťele firelor de suspensie Visage Excellence Method cu HA se aga╚Ť─â de ╚Ťesuturile subcutanate. Firele sunt apoi trase ├«n sus, pentru a ridica ╚Öi sus╚Ťine zonele sl─âbite sau c─âzute ale fe╚Ťei. Dup─â ce fiecare fir este fixat, se trage de cap─ât pentru a ridica pielea. Nu r─âm├ón cicatrici, inciziile r─âm├ón invizibile, cap─âtul firului fiind apoi t─âiat cu o forfecu╚Ť─â steril─â ╚Öi ascuns sub piele.

Toate firele de suspensie au capacitatea de a produce colagen, datorit─â sindromului inflamator declan╚Öat de introducerea firului ├«n piele dar firele Aptos acoperite cu Acid Hialuronic stimuleaz─â ╚Öi mai mult produc╚Ťia de colagen ╚Öi elastin─â, oferind pielii un plus de fermitate, elasticitate ╚Öi netezime pe termen lung.
Beneficiile? Obraji ridica╚Ťi, un contur maxilar redefinit, ╚Öan╚Ťuri nazale ├«ntinse ╚Öi o piele cu un aspect mai t├ón─âr.

Procedura se face sub anestezie local─â ╚Öi dureaz─â p├ón─â la 30 de minute. Timpul de recuperare este minim, ├«ntruc├ót liftingul facial cu fire Aptos nu modific─â fizionomia fe╚Ťei, doar o ├«ntinere╚Öte. Efectul final poate fi evaluat abia dup─â 3 – 4 s─âpt─âm├óni de la procedur─â ╚Öi se men╚Ťin pe o perioad─â de minim 18 luni.*

* Pentru rezultate maxime, persoanelor peste 45 de ani, li se recomand─â repetarea procedurii la 6 luni, de 2 – 3 ori.
** Daca pielea fe╚Ťei este foarte l─âsat─â, rezultatele sunt discrete.

­ččú Pre╚Ť pachet Visage Excellence method cu Acid Hialuronic: 699 euro

2. Tehnologia Namica by APTOS

Firele de suspensie Aptos cu tehnologie Namica ├«ncorporat─â elibereaz─â moleculele de acid hialuronic exact ├«n zonele dorite, sporind eficacitatea tratamentului. Acestea sunt o adev─ârat─â inova╚Ťie ├«n liftingul facial nechirurgical, datorit─â tehnologiei de ├«ncapsulare a nano ╚Öi microparticulelor.

Namica se remarcă prin inserarea firelor de suspensie Aptos fără nicio pierdere de acid hialuronic. Efectul de lifting rezistă mai bine în timp.

Namica livrează de 25 de ori mai mult Acid Hialuronic decât alte tehnologii, în 3 etape diferite:

 • imediat dup─â inser╚Ťia firelor – Acidul Hialuronic eliberat ├«n primele 14 zile reduce r─âspunsul inflamator ╚Öi accelereaz─â recuperarea;
 • la 1 – 3 luni dup─â inser╚Ťie – Acidul Hialuronic continu─â s─â se elibereze, stimul├ónd produc╚Ťia de colagen; sunt ├«mbun─ât─â╚Ťite textura ╚Öi elasticitatea pielii.
 • la 3 – 6 luni dup─â inser╚Ťie – ac╚Ťiunea Acidului Hialuronic persist─â, men╚Ťin├ónd aspectul ├«ntinerit al pielii p├ón─â la un an post tratament.

Firele Aptos cu tehnologie Namica sunt excelente pentru a fi folosite în următoarele zone:

 • fa╚Ť─â

 • frunte

 • pome╚Ťi

 • mandibul─â

 • g├ót.

Procedura comport─â inserarea a 10 fire cu Acid Hialuronic (5 pe o parte ╚Öi 5 pe cealalt─â) 19 cm pe canul─â, pentru a ridica structurile profunde ale fe╚Ťei ╚Öi a stimula produc╚Ťia de colagen, re├«ntinerind aspectul general al pielii.

­ččú Pre╚Ť pachet Namica by Aptos: 1.060 euro

3. Visage EXCELLENCE METHOD Soft cu Acid Hialuronic

Firele Aptos Visage Excellence Method Soft cu Acid Hialuronic sunt ideale pentru lifting facial ├«n zonele cu piele sensibil─â, precum pome╚Ťi, g├ót ╚Öi spr├óncene.

Prin combinarea efectului de lifting cu hidratarea ╚Öi volumul ad─âugat de Acidul Hialuronic, acest tip de fire Aptos ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte aspectul general al pielii ├«ntr-un mod minim invaziv. Proeminen╚Ťele multidirec╚Ťionale pot distribui mai uniform ╚Ťesuturile moi, ├«n timp ce Acidul Hialuronic le rejuveneaz─â prin stimularea de colagen ╚Öi elastin─â.

Timpul de recuperare este scurt, disconfortul este minim, iar tu te po╚Ťi ├«ntoarce rapid la activit─â╚Ťile obi╚Önuite.

­ččú Pre╚Ť pachet Visage Excellence method Soft cu Acid Hialuronic: 500 euro

4. Light Lift THREAD METHOD

Light Lift Thread Method definesc firele ghimpate cu conuri bidirec╚Ťionale, absorbabile ╚Öi cu c├órlige microscopice, fixate de ambele p─âr╚Ťi ale acelor, cu rol de a sus╚Ťine trac╚Ťiunea.
Acestea au un v├órf ascu╚Ťit ╚Öi ofer─â un puternic efect tensor prin faptul c─â aga╚Ť─â dermul profund ╚Öi nu permite pielii s─â cad─â ├«napoi.

Dup─â ce este fixat ├«n ╚Ťesutul dermic la ad├óncimea necesar─â, medicul stabile╚Öte direc╚Ťiile de trac╚Ťiune iar acul este separat ├«n 2 p─âr╚Ťi, fiecare dintre ele trec├ónd prin zonele cu piele flasc─â, ├«n direc╚Ťia necesar─â pentru a repozi╚Ťiona ╚Ťesuturile.

Designul acelor cu două tăișuri permite ridicarea firelor într-un mod mai eficient și mai comod. Fiind goale în interior și flexibile de mișcat, acele au un efect de liftare mecanică puternică.

Este vorba de 2 fire cu c├óte 4 ace, folosite ├«n remodelarea spr├óncenelor, pome╚Ťilor, g├ótului ╚Öi a conturului mandibular.

­ččú Pre╚Ť pachet Light Lift Thread method: 560 euro

5. Light Lift THREAD METHOD Soft

Spre deosebire de versiunea de mai sus, Light Lift Thread Method Soft are firul fixat la capătul acelor goale duble drepte, care au vârf de lance.

Aceste fire sunt ideale pentru a remodela zona spr├óncenelor, atunci c├ónd ne confrunt─âm cu modific─âri ale pielii ╚Öi ╚Ťesuturilor moi cauzate de ├«naintarea ├«n v├órst─â.

­ččú Pre╚Ť pachet Light Lift Thread method Soft: 560 euro

6. Nano EXCELLENCE METHOD

Nano Excellence Method sunt 10 fire de 8 cm pe canul─â, universale ╚Öi bioresorbabile, care pot fi folosite ├«n zona spr├óncenelor sau se pot folosi ├«n combina╚Ťie cu alte fire de suspensie, pentru a ridica alte zone ale fe╚Ťei, g├ótului ╚Öi corpului.

Firele Nano Excellence Method contribuie la blindarea și întinerirea pielii, având nu doar un efect de lifting nechirurgical ci și unul de stimulare a colagenului proaspăt, care se traduce printr-o piele mai sănătoasă pe termen lung.

Firele de suspensie sunt introduse ├«n ╚Ťesutul vizat cu ajutorul unei canule atraumatice ce are un v├órf contondent, fapt ce reduce riscul de s├óngerare ╚Öi umflare post-procedur─â.

Nu este necesar timp de recuperare, interven╚Ťia fiind foarte u╚Öor de realizat.

­ččú Pre╚Ť pachet Nano Excellence method: 340 euro

Cât de sigur este liftingul cu fire Aptos?

Cu condi╚Ťia respect─ârii regulilor de men╚Ťinere steril─â a zonei imediat post interven╚Ťie ╚Öi de respectare a regulilor de antibioterapie ulterioar─â, liftingul facial cu fire Aptos este un tratament sigur, care a primit aprobarea FDA ├«n urm─â cu 20 de ani. Ca orice procedur─â medical─â sau estetic─â ├«ns─â, liftingul facial cu fire Aptos poate fi asociat cu anumite riscuri ╚Öi efecte secundare.

Este important ca pacien╚Ťii s─â fie complet informa╚Ťi ├«nainte de a decide s─â urmeze aceast─â procedur─â, s─â discute cu medicul lor despre toate aspectele implicate ╚Öi s─â aleag─â cu aten╚Ťie clinica unde vor face procedura.

Iată câteva dintre posibilele riscuri și efecte secundare:

 • Infec╚Ťii: Orice procedur─â care implic─â penetrarea pielii poate prezenta riscul de infec╚Ťie. Men╚Ťinerea igienei adecvate ╚Öi urm─ârirea strict─â a recomand─ârilor postoperatorii va minimiza acest risc.

 • Disconfort sau durere: Este posibil s─â experimentezi disconfort sau durere ├«n zona tratat─â, ├«n special ├«n primele zile dup─â procedur─â. Aceste simptome sunt de obicei temporare ╚Öi pot fi gestionate cu medicamentele prescrise de medic.

 • Umfl─âturi ╚Öi echimoze: Este comun s─â ap─âr─â umfl─âturi ╚Öi echimoze (v├ón─ât─âi) ├«n zona tratat─â. Acestea sunt, de obicei, temporare ╚Öi se estompeaz─â ├«n timp.

 • Sensibilitate sau amor╚Ťeal─â: Unele persoane pot experimenta o u╚Öoar─â sensibilitate sau amor╚Ťeal─â ├«n zona tratat─â, care poate persista temporar.

 • Iregularit─â╚Ťi la nivelul pielii: ├Än unele cazuri, pot ap─ârea mici iregularit─â╚Ťi la suprafa╚Ťa pielii, dar acestea sunt rare ╚Öi pot fi gestionate corespunz─âtor de c─âtre echipa medical─â.

 • Deplasarea firelor: Este posibil ca firele s─â se deplaseze din pozi╚Ťia ini╚Ťial─â, ceea ce poate necesita interven╚Ťie medical─â.

 • Reac╚Ťii alergice: Chiar dac─â firele sunt fabricate pentru a fi biocompatibile, exist─â un risc minim de reac╚Ťii alergice la materialele utilizate. De asemenea, de╚Öi anestezia local─â este utilizat─â pentru a reduce disconfortul, unele persoane pot avea reac╚Ťii adverse la aceasta. Este esen╚Ťial s─â discu╚Ťi cu echipa medical─â, ├«nainte de procedur─â, despre orice sensibilitate sau alergii.

 • Asimetrie facial─â: ├Än unele cazuri, pot ap─ârea asimetrii temporare ale fe╚Ťei, dar acestea se corecteaz─â singure ├«n timp.

Nu vei sim╚Ťi firele prin piele, ci aceasta se va sim╚Ťi mai moale, mai plin─â ╚Öi mai ferm─â. Chiar dac─â rezultatul poate p─ârea exagerat la ├«nceput, aspectul acesta va disp─ârea ├«n circa 14 zile, pe m─âsur─â ce ╚Ťesuturile moi se a╚Öaz─â ├«n noile lor pozi╚Ťii.

Sfaturi pentru o recuperare de succes dup─â liftingul cu fire Aptos

 • Aplic─â pachete de ghea╚Ť─â imediat dup─â procedur─â.

 • ┬á├Än caz de durere, po╚Ťi lua analgezicele prescrise de medic timp de 2 - 3 zile.

 • Evit─â s─â aplici machiaj timp de 24 de ore.

 • Dormi cu fa╚Ťa ├«n sus, ├«ntr-o pozi╚Ťie ridicat─â pe perne, pentru aproximativ 3 - 5 nop╚Ťi.

 • Spal─â fa╚Ťa u╚Öor, f─âr─â s─â o freci sau s─â o masezi, timp de 5 - 7 zile.

 • Evit─â mi╚Öc─ârile excesive ale fe╚Ťei ╚Öi g├ótului, timp de aproximativ 2 s─âpt─âm├óni.

 • Evit─â masajul fe╚Ťei ╚Öi al g├ótului timp de 1 lun─â de zile.

 • Nu te expune la soare sau solar timp de 2 s─âpt─âm├óni.

 • Evit─â sportul ╚Öi exerci╚Ťiile fizice timp de 2 s─âpt─âm├óni.

 • Nu folosi sauna timp de aproximativ 3 s─âpt─âm├óni.

 • Evit─â orice interven╚Ťie stomatologic─â timp de 3 s─âpt─âm├óni.

Contraindica╚Ťiile liftingului cu fire APTOS

 • alergie la materiale folosite ├«n compozi╚Ťia firelor

 • acnee activ─â sau infec╚Ťii ale pielii

 • predispozi╚Ťie la cicatrici cheloide

 • boli autoimune

 • tratamentul cu medicamente anticoagulante

 • hemofilie

 • hipertensiune arterial─â, stadiile 2 ╚Öi 3

 • afec╚Ťiuni oncologice, hepatita B ╚Öi C, HIV

 • colagenoza

 • porfiria

 • fillere sau implanturi permanente ├«n zona de tratament

 • sarcina ╚Öi al─âptarea

 • a╚Ötept─âri nerealiste.

ÔÜá´ŞĆ Bine de ╚Ötiut ÔÜá´ŞĆ

 • Firele Aptos sunt singurele fire bioresorbabile cu acid hialuronic. Nu mai exist─â ├«n lume un produs similar, nici m─âcar pe departe. Fiind printre primii inventatori, tehnologia lor ╚Öi protocoalele de lucru sunt ├«mbun─ât─â╚Ťite ├«n mod constant, lu├ónd o distan╚Ť─â considerabil─â fa╚Ť─â de to╚Ťi concuren╚Ťii de pe pia╚Ťa de profil.
 • dac─â ai un heavy face (fa╚Ť─â gr─âsun─â), niciun fir din lume, oric├ót ar pretinde c─â este cel mai bun, nu are puterea s─â sus╚Ťin─â greutatea; nu te l─âsa, deci, p─âc─âlit/─â!
 • cele mai bune rezultate se ob╚Ťin la persoanele peste 40 ani, cu pielea l─âsat─â ├«n laterale, la care gr─âsimea a migrat din pome╚Ťi ├«n partea inferioar─â a fe╚Ťei
 • se adreseaz─â acelor persoane care nu vor s─â recurg─â la chirurgie ╚Öi la riscurile asociate de parez─â facial─â sau persoanelor care vor s─â ├«nt├órzie c├ót mai mult interven╚Ťia chirurgical─â
 • de regul─â, e nevoie de 3 pachete pe parcursul unui an iar, ulterior, 1 pachet pe an, pentru ├«ntre╚Ťinerea rezultatelor ob╚Ťinute
 • fumatul, expunerea la soare frecvent ╚Öi mersul la solar, scurteaz─â remanen╚Ťa rezultatelor ob╚Ťinute
 • ├Ämb─âtr├ónirea ├«╚Öi continu─â cursul normal, indiferent c─â vrem sau nu. Firele Aptos singure vizeaz─â problemele de lifting ╚Öi u╚Öoar─â stimulare de colagen ├«ns─â nu sunt suficiente pentru a ╚Ťine ├«n loc toate semnele care se instaleaz─â pe chipul nostru odat─â cu procesul de scurgere a timpului.
 

Ia în calcul combinarea firelor Aptos cu

 • laserul CO2 pentru un efect de resurfacing, care p─âstreaz─â aspectul proasp─ât & luminozitatea de bebelu╚Ö dar ╚Öi induce stimularea colagenului la nivelul stratului superficial al pielii
 • Morpheus8 pentru remodelarea colagenului ├«n profunzime, de care avem at├ót de mare nevoie c├ónd organismul se gole╚Öte de colagen odat─â cu instalarea menopauzei
 • c├óte un tratament HIFU din c├ónd ├«n c├ónd, pentru a reface elasticitatea pielii
 • stimulatoare de colagen precum Ellanse, Sculptra, Harmonyca sau, mai nou, premiatul Lanluma din Coreea
 • hidratare intens─â & biorevitalizare cu produse precum Profhilo, Jalupro Super Hydro sau NCTF 135 HA de la Medifill.
 

Nu trebui s─â le faci pe toate odat─â dar ia-le ├«n calcul ├«n mod constant, dac─â ├«╚Ťi place s─â ├«mb─âtr├óne╚Öti frumos!

Iar dac─â nu ╚Ötii ce ╚Ťi se potrive╚Öte, ai temeri despre rezultatul final sau vrei s─â afli mai multe detalii ├«nainte de a lua o hot─âr├óre, la Doctor SKiN, consulta╚Ťia la medicul specialist ├«n chirurgie plastic─â, cu o experien╚Ť─â solid─â ├«n inject─âri, medicin─â anti-ageing ╚Öi volumetrie facial─â este gratuit─â ╚Öi neangajant─â.

Programeaz─â-te acum pentru o consulta╚Ťie la ԜĴŞĆ 031 005.10.15 sau pe adresa contact@doctorskin.ro.

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echip─â medical─â de excep╚Ťie, care beneficiaz─â de formare ╚Öi training continuu sus╚Ťinut de speciali╚Öti de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de ­čöŁ sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenan╚Ť─â la standardele prev─âzute de produc─âtor
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel ├«nc├ót la noi s─â beneficiezi de cel mai recent model de echipament ap─ârut ├«n lume
 • suntem obseda╚Ťi de rezultate ╚Öi ne str─âduim permanent s─â le optimiz─âm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosfer─â cald─â & atitudine prietenoas─â
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguran╚Ťa ta
 • igiena & protocoalele de siguran╚Ť─â fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect p─âstrate
 • echipa noastr─â de medici este disponibil─â pentru ├«ntreb─âri ╚Öi suport ├«n orice probleme, ├«nainte & dup─â tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, ├«n func╚Ťie de caracteristicile individuale ╚Öi de stilul de via╚Ť─â al fiec─ârui pacient sau paciente ├«n parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile s─â ├«╚Ťi r─âspundem la orice ├«ntrebare ai avea s─â ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaug─â o recenzie la „Lifting facial cu fire Aptos”

Echipa Doctor SKiN

lifting facial cu fire Aptos Doctor SKiN
Lifting facial cu fire Aptos
560 699 
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin