HArmonyCa™, filler dermic hibrid cu Acid Hialuronic și hidroxiapatită de calciu

Obține un dublu efect de lifting cu HArmonyCa™ (AH + CaHa), fillerul dermic hibrid, care combină Acidul Hialuronic cu hidroxiapatita de calciu. Rezultate imediate și de durată, efect de lifting natural, un contur facial mai definit, completat de volumizarea trăsăturilor.

HArmonyCa™ se injectează în dermul profund, remodelând arhitectura feței. Procedura oferă rezultat de lungă durată și este ideală pentru reconstruirea aspectului tineresc al conturului facial.

1.500 lei4.500 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achiziționarea procedurii nu reprezintă o dovadă a angajamentului medicului că vă va face procedura.

În funcție de mai mulți factori [printre care vârsta, starea Dvs. de sănătate, așteptările pe care le aveți de la tratament], în urma consultului, medicul poate considera că nu sunteți compatibilă cu procedura achiziționată sau nu veți avea rezultatele dorite.

Caz în care vă va face recomandări bazate pe experiența și cazuistica similară avută iar, dacă recomandările nu răspund așteptărilor Dvs., vă vom restitui suma achitată.

citește mai mult

De ce să alegi fillerul dermic HArmonyCa™?

 • redă volumul pierdut la nivelul feței

 • efect de lifting natural

 • corectează modificările inestetice cauzate de îmbătrânire

 • stimulează producția de colagen

 • umple liniile, ridurile și pliurile de la nivelul obrajilor

 • remodelează arhitectura feței

 • rejuvenare avansată, fără să modifice trăsăturile feței

 • nu provoacă alergii și complicații

 • nu doare

 • grad de satisfacție de peste 92%

 • produs 100% sigur, non-animal, biodegradabil & biocompatibil

 • rezultate de lungă durată.

Ce este HArmonyCa™?

HArmonyCa™ este un produs injectabil hibrid, un filler dermic cu dublu efect. Conține două ingrediente active, și anume: hidroxiapatita de calciu (CaHa) și acidul hialuronic (HA). Mai exact, HArmonyCa™ este compus din microsfere de hidroxiapatită de calciu, care sunt încorporate în Acid Hialuronic reticulat de înaltă calitate.

Produsul Allergan (același ca și producătorul fillerelor cu Acid Hialuronic #1 mondial, Juvederm) are puterea de a îmbunătăți dramatic arhitectura pielii, printr-un efect imediat de lifting obținut de Acidul Hialuronic și un efect pe termen lung de lifting, susținut prin producția proprie de colagen, generată de hidroxiapatita de calciu. Este un tratament inovator, conceput pentru repararea țesutului facial moale, injectându-se în straturile dermice și subdermice profunde, în anumite zone specifice ale feței.

Cum funcționează HArmonyCa™?

HArmonyCa™ are în compoziție Acid Hialuronic și hidroxiapatită de calciu. Concentrația fiecărui ingredient activ este similară cu cea a fillerelor dermice cu hidroxiapatită de calciu și Acid Hialuronic, combinate într-o singură seringă.

Acidul Hialuronic

 • substanță folosită de peste 18 ani în diferite produse și variante de fillere dermice

 • componentă esențială a matricei extracelulare a pielii

 • biocompatibil și foarte bine tolerat inclusiv de pacienții sensibili

 • crește puternic nivelul de hidratare al pielii

 • ajută pielea să dobândească un aspect mai proaspăt, mai luminos, mai hidratat

 • ajută la redarea fermității conturului facial, pentru un aspect rejuvenat

 • potrivit și pentru pielea sensibilă, și pentru cea acneică.

Hidroxiapatita de calciu:

 • substanță folosită de peste un deceniu în estetica medicală

 • microsferele de hidroxiapatită de calciu sunt rotunde, neporoase și netede, permițând extrudarea ușoară

 • diametrul microsferei (25 – 45 microni) minimizează riscul de migrare a particulelor și fagocitoza care, pe lângă integrarea microsferelor într-o rețea de Acid Hialuronic reticulat, asigură un aspect neted post-injectare

 • microsferele încorporate în Acidul Hialuronic reticulat contribuie la păstrarea echilibrului între consolidarea și diseminarea microsferei

 • mineral natural care se află în structura osoasă

 • 100% biodegradabil și biocompatibil

 • foarte bine tolerat, nu provoacă reacții inflamatorii

 • compatibilitate perfectă și cu țesutul muscular, și cu cel osos

 • ajută la reconstruirea aspectului tineresc al conturului facial.

Efectul imediat: particulele de Acid Hialuronic ajung în profunzimea pielii, unde au o acțiune de hidratare, umplere, redensificare și volumizare, care se traduce din punct de estetic printr-un efect de lifting vizibil imediat, de ten întinerit, mai luminos și mai strălucitor în zona de tratament.

Efectul pe termen lung: Microsferele de hidroxiapatită de calciu formează o structură tridimensională poroasă, ce susține proliferarea fibroblastelor. Acidul Hialuronic se leagă de fibrină, care generează matricea extracelulară de susținere. O formațiune asemănătoare cartilajului hialin este produsă prin diferențierea fibroblastelor în condroblaste, care depun colagen endogen, agentul natural de lifting al pielii. Degradarea gelului se sincronizează cu producția de colagen nou.

Rezultatul? Un aspect rejuvenat natural, care se menține pe termen lung.

HArmonyCa™, filler dermic hibrid cu Acid Hialuronic și hidroxiapatită de calciu - Doctor SKiN

Fillerele dermice cu hidroxiapatită de calciu sunt foarte populare, fiind folosite de branduri renumite precum Ellansé® sau Radiesse®, deoarece oferă rezultate de lungă durată, de până la 4 ani. Pentru a compensa fenomenul de pierdere a volumului facial, datorită absorbției rapide, HArmonyCa™ a fost îmbunătățit cu Acid Hialuronic, care conferă instantaneu volum, până când hidroxiapatita de calciu începe să producă minunatele sale efecte, vizibile cu ochiul liber.

Stimularea colagenului crește datorită combinației dintre cele două ingrediente active, oferind un rezultat de lungă durată, iar prezența Acidului Hialuronic crește hidratarea pielii. Hidroxiapatita de calciu este adăugată în timpul procesului de reticulare, generând un gel stabil, inseparabil. Gelul de tip Composite Matrix previne agregarea și dispersia microsferelor, împiedicând migrarea acestora.

Fiecare seringă conține 1,5 ml hidroxiapatită de calciu, 1 ml Acid Hialuronic și 0,3% lidocaină.

În ce zone ale feței se poate injecta HArmonyCa™?

HArmonyCa™ este folosit în stratul dermic profund, ceea ce înseamnă că nu poate fi injectat în zona periorală, în buze sau în jurul ochilor. Se injectează doar în zona dintre ureche spre mandibulă, fiind destinat persoanelor care prezintă semne de îmbătrânire la nivelul structurilor faciale și celor care-și doresc o îmbunătățire a arhitecturii pielii și augmentarea țesuturilor moi.

Tratamentul cu HArmonyCa™ este utilizat pentru corectarea sub-dermică a ridurilor, linilor fine și a altor semne de îmbătrânire ale feței. Este un tratament care restabilește volumul și aspectul tineresc din zona mandibulară.

HArmonyCa™ versus alte fillere dermice cu Acid Hialuronic

Există câteva aspecte, care diferențiază cele două tipuri de substanțe injectabile. Cele mai multe opțiuni estetice, precum fillerele cu Acid Hialuronic, sunt create pentru a oferi umplere sau volumizare trăsăturilor. Cele care au în compoziție doar Acid Hialuronic au propriile beneficii, precum:

 • efect mecanic de lungă durată

 • reticulare eficientă

 • combină elasticitatea cu coeziunea, ridicând pielea cu laxitate ușoară și medie

 • hidratarea intensă a pielii.

Beneficiile și rezultatele obținute cu ajutorul Acidului Hialuronic sunt potențate și menținute pe termen mai lung, în combinație cu hidroxiapatita de calciu. Astfel că, injecțiile cu HArmonyCa™:

 • susțin producția proprie de colagen a organismului

 • oferă un efect de lifting vizibil imediat

 • induc formarea fibrelor de colagen

 • remodelează matricea extracelulară

 • ridică pielea lăsată

 • oferă posibilitatea de a sculpta și de a reda forma atractivă a ovalului facial.

Ce simți în timpul tratamentului cu HArmonyCa™?

Înainte să te decizi dacă e tratamentul estetic potrivit pentru tine, trebuie să te consulți cu medicul specialist care va efectua intervenția.

În timpul consultației, acesta îți poate explica mai multe despre schimbările variate care se manifestă la nivelul feței în procesul de îmbătrânire, mai ales pierdea suportului structural al țesutului moale. După ce îi explici care sunt obiectivele tale și care sunt rezultatele pe care le aștepți, medicul îți poate spune dacă tratamentul cu HArmonyCa™ este ceea ce cauți.

În clinicile Doctor SKiN, fiecare pacient beneficiază de un plan de tratament personalizat, iar medicul poate utiliza HArmonyCa™ împreună cu alte proceduri, pentru a-ți atinge obiectivele. Ulterior, ți se vor administra injecțiile cu HArmonyCa™ în zonele care trebuie tratate.

În general, osmolaritatea filler-urilor dermice cu hidroxiapatita de calciu ajunge la ~ 2200 mOsm/kg, dublă față de cea a apei de mare. Acest lucru se traduce prin senzația de arsură puternică la injectare, precum și edem, plus dureri post tratament. În comparație, osmolaritatea fillerului dermic HArmonyCa este ~ 300 mOsm/kg, similar cu cel al soluției saline, permițând un tratament mult mai confortabil și efecte secundare semnificativ reduse. Procedura este complet nedureroasă, deoarece înainte de injectare ți se va aplica o cremă anestezică, iar HArmonyCa™ are în compoziție și 0,3% lidocaină.

Rezultatele finale încep să devină vizibile începând cu 6 săptămâni post injectare. Un sondaj realizat de 45 de pacienți, tratați cu HArmonyCa™, demonstrează că aceștia au fost mulțumiți de rezultatele obținute și după 19 luni de la tratament.

Este bine de știut că, după procedură, ar trebui:

 • să eviți timp de 24 de ore exercițiile fizice sau efortul fizic de intensitate ridicată, sauna, solarul, expunerea la soare sau la căldură/frig puternic;

 • să aplici pe zonele tratate gheață sau comprese reci, timp de 24 de ore fiindcă majoritatea tratamentelor injectabile pot provoca roșeață, tumefiere și iritație;

 • să masezi eventualii mici noduli;

 • să respecți indicațiile medicului care ți-a efectuat procedura.

Cât de sigur este tratamentul cu HArmonyCa™?

În general, HArmonyCa™ este considerat un tratament estetic sigur și bine tolerat, dar pot apărea și reacții adverse, ca la oricare tratament injectabil, precum: roșeață, tumefiere, durere, sensibilitate, pruritul. Toate acestea sunt reacții normale și de intensitate ușoară, care se ameliorează în 24 – 48 de ore.

 • Reține faptul că efectele adverse și complicațiile apar de cele mai multe ori din cauza unor tehnici de injectare eronate și a lipsei de experiență și cunoștințe specifice a medicului care face injectarea.

Pentru a beneficia de acest tratament în siguranță, alege o clinică de renume și un medic care a beneficiat de ședințe de pregătire pentru injectarea acestui produs inovator. Pentru siguranță deplină și prețuri prietenoase, alege Doctor SKiN!

Nu știi ce ți se potrivește, ai temeri despre rezultatul final sau vrei să afli mai multe detalii înainte de a lua o hotărâre? La Doctor SKiN, consultația la medicul specialist în chirurgie plastică, cu o experiență solidă în injectări, medicină anti-ageing și volumetrie facială este gratuită și neangajantă.

Programează-te acum pentru o consultație la ☎️031 005.10.15 sau pe adresa contact@doctorskin.ro!

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „HArmonyCa™, filler dermic hibrid cu Acid Hialuronic și hidroxiapatită de calciu”

filler hibrid Acid Hialuronic Hidroxipatita de calciu
HArmonyCa™, filler dermic hibrid cu Acid Hialuronic și hidroxiapatită de calciu
1.500 lei4.500 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin