Microbot0x/Mesobot0x pentru riduri, pori dilatați, ten gras

BabyBot0x, Microbot0x, Mesobot0x, Skin bot0x sau Intradermal Bot0x este o tehnică de injectare folosită pentru a reduce aspectul ridurilor, fără a afecta expresivitatea feței, ca tehnică suport în abordarea complexă a cearcănelor și a ridurilor și liniilor fine de sub ochi, în micșorarea porilor dilatați sau în reglarea sebumului pentru tenurile foarte grase.

Procedura conferă pielii un aspect fără pori, un mic efect de lifting și de matifiere 100% natural, fără să se vadă că ai făcut ceva în acest sens, fără efect de “frozen face”. În unele cazuri, medicii folosesc Mesobot0x și ca tratament suport pentru acnee și rozacee.

100 

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achiziționarea procedurii nu reprezintă o dovadă a angajamentului medicului că vă va face procedura.

În funcție de mai mulți factori [printre care vârsta, starea Dvs. de sănătate, așteptările pe care le aveți de la tratament], în urma consultului, medicul poate considera că nu sunteți compatibilă cu procedura achiziționată sau nu veți avea rezultatele dorite.

Caz în care vă va face recomandări bazate pe experiența și cazuistica similară avută iar, dacă recomandările nu răspund așteptărilor Dvs., vă vom restitui suma achitată.

citește mai mult

De ce să alegi Mesobot0x sau Microbot0x?

 • reduce liniile de expresie

 • reduce ridurile dinamice de la nivelul obrajilor

 • reduce ridurile din zona liniei mandibulare și a gâtului

 • reduce porii dilatați

 • tratament cheloide (cicatrici hipertrofice)

 • efect de lifting, când este folosit în treimea inferioară a feței și a gâtului

 • îmbunătățește textura, elasticitatea și calitatea pielii

 • previne și tratează laxitatea cutanată (pielea care atârnă peste conturul mandibular) din treimea inferioară a feței

 • redă feței luminozitatea

 • tratament pentru pielea seboreică

 • tratament pentru scalp seboreic

 • tratament pentru acnee.

Microbot0x sau Mesobot0x este o tehnică injectabilă în care cantități mici de neuromodulator proteic (cum ar fi DySp0rt sau Vistabel) și este folosit pentru a reduce aspectul liniilor fine și al ridurilor cu un efect natural, pentru a echilibra producția de sebum și transpirația excesivă, dar și pentru a închide porii. În unele cazuri, medicii o folosesc și ca tratament suport pentru acnee și rozacee.

Procedura este într-o creștere exponențială ca și popularitate în cabinetele medicilor de pretutindeni, fiind supranumită și BabyBot0x, Microbot0x, Mesobot0x sau Intradermal Bot0x.

Cum funcționează injecțiile de tip Microbot0x?

MicroBot0x presupune injectarea unor multiple doze mici de toxină botulinică în piele. Atunci când vizează glandele sudoripare, glandele sebacee și mușchii arrector pili se injectează intradermal pentru a minimiza porii și pentru a reduce transpirația excesivă și tendința de îngrășare a pielii. Rezultatul obținut este o piele mai întinsă, mai fină cu mai puține linii fine și riduri, fără să se piardă din expresivitate. 

Mulți pacienți au raportat, de asemenea, că procedura a conferit pielii lor un aspect fără pori, un ușor efect de lifting și de matifiere, obținută de obicei cu ajutorul filtrelor de pe Instagram.

Injecțiile se efectuează subcutanat, la nivel superficial la distanță de circa 1 cm și, prin urmare, vizează doar pielea, acolo unde are loc producția de ulei, înroșirea feței și dilatarea porilor. Diferența majoră de injectarea clasică cu toxină botulinică este că nu sunt netezite ridurile cauzate de contracțiile musculare.

Injectarea cu Bot0x diluat ține foarte mult de tehnica utilizată deoarece, pentru a reduce liniile fine și ridurile, medicul care realizează procedura trebuie să introducă mai adânc în piele toxina botulinică, față de situația în care se încearcă stoparea supraproducției de sebum de către glandele pilosebacee, mai ales din zona T. Un ten prea gras are tendința de a forma în timp pori dilatați, coșuri, puncte negre și de a avea un aspect încărcat.

Microbot0x/Mesobot0x pentru riduri, pori dilatați, ten gras - Doctor SKiN

Care este diferența între injectarea clasică cu toxină botulinică și Mesobot0x?

Toxina botulinică este folosită pentru a slăbi activitatea mușchilor care formează ridurile de expresie, astfel încât acestea nu se vor mai adânci în timp. Toxina botulinică se măsoară în unități, al căror număr recomandat depinde de următorii factori:

 • Cât de puternică este contracția mușchilor tăi;

 • Unde sunt localizate ridurile;

 • Câtă libertate de mișcare îți dorești pentru față.

În cazul injectării cu Microbot0x, toxina botulinică este diluată și se utilizează mai puține unități. Se introduce în derm, stratul interior al pielii, în zonele în care ridurile s-au format deja sau se vor forma în viitor. Vor fi vizate selectiv anumite semne de îmbătrânire, cum ar fi:

 • ridurile laba gâștei sau riduri perioculare
 • liniile de încruntare (din mijlocul frunții), pliurile glabelare
 • sprâncene lăsate în jos
 • pori măriți
 • cicatrici postacneice.

Deoarece injecțiile se efectuează în stratul superficial, Microbot0x va păstra expresivitatea feței și mișcările naturale, cu un aspect mai redus al liniilor fine, spre deosebire de injecțiile convenționale cu toxină botulinică, ce pot afecta mușchii implicați în expresivitatea feței. Mesobot0x-ul deschide noi oportunități de rejuvenare facială, cu aspect perfect natural.

De asemenea, în cazul toxinei botulinice sunt tratate ridurile din treimea superioară a feței și, mai rar, zonele inferioare ale feței sau este folosită pentru liftingul gâtului sau chiar liftingul Nefertiti. 

Microbot0x-ul este realizat printr-o metodă inovatoare, care folosește toxina botulinică sub formă de bolusuri intradermice foarte mici, injectate cu o seringă specială, cu ace atraumatice foarte subțiri, după ce medicul a dezinfectat zona.

În plus, diluarea toxinei botulinice la doze homeopate o face absolut lipsită de posibile efecte secundare pentru zone care sunt dificil de tratat, inclusiv treimea inferioară a feței, cu acțiune asupra ridurilor verticale de la nivelul obrajilor și conturarea liniei mandibulare. Această nouă tehnică permite utilizarea toxinei botulinice în mezoterapia superficială pentru pielea feței, gâtului și decolteului.

Se poate folosi Mesobot0x cu alte produse injectabile?

Folosirea toxinei botulinice cu fillerele dermice pe bază de acid hialuronic este mai valoroasă decât utilizarea oricăreia dintre ele separat. Există un efect sinergic atunci când contracția musculară este redusă iar pielea este întinsă cu ajutorul injecțiilor cu acid hialuronic, iar acest lucru poate determina organismul să producă mai mult colagen, o substanță asociată cu pielea care plesnește de tinerețe  și care scade pe măsură ce îmbătrânim.

Ce simți în timpul injectării cu Mesobot0x sau Microbot0x?

Procedura este relativ rapidă și durează aproximativ 30 de minute

Procesul de injectare nu este dureros, deoarece Mesobot0x-ul se face cu ace extrem de fine. Pentru că siguranța și confortul pacienților Doctor SKiN sunt extrem de importante pentru noi, medicul va aplica o cremă anestezică peste zona de tratament, înainte de a începe.

Pentru a reduce posibilitatea de apariție a vânătăilor sau riscul de sângerare în zonele tratate, trebuie evitată înainte de injectare folosirea medicamentelor care acționează ca diluanți ai sângelui, precum vitamina C, E, gingko biloba, aspirina sau ibuprofenul, anticoagulante și antiinflamatoarele nesteroidiene. Aspirina și produsele care conțin acid acetilsalicilic trebuie oprite cu 7 – 10 zile înainte de injectare, iar ibuprofenul cu cel puțin 2 zile înainte.

Ce trebuie să faci înainte de Mesobot0x sau Microbot0x?

 • Evită suplimentele și medicamentele cu efect de diluare a sângelui, cum ar fi ibuprofenul, aspirina, uleiul de pește și suplimente cu vitamina E, timp de aproximativ 3 până la 7 zile înainte de tratament pentru a preveni echimozele (vânătăile).

 • Nu utiliza produse anti-ageing care conțin acid glicolic și retinol înainte de tratament.

 • Evită consumul de băuturi alcoolice cu 24 de ore înainte de tratament.

 • Curăță-ți fața așa cum ai face în mod normal în ziua tratamentului, dar nu aplica machiaj.

Ce trebuie să faci după procedura de Mesobot0x sau Microbot0x?

Un mare avantaj al Mesobot0x-ului este că nu există perioade de recuperare. După procedură, poți să îți reiei majoritatea activităților de zi cu zi. 

Există însă niște măsuri de precauție pe care trebuie să le iei în urma procedurii:

 • Pentru fixarea tratamentului, trebuie să rămâi în poziție verticală timp de cel puțin 2-4 ore după procedură. Nu te întinde și nu te apleca.

 • Evită activitățile fizice timp de cel puțin 24 de ore după tratament.

 • Nu te expune la soare, temperaturi ridicate și/sau aburi (saună, solar etc) timp de 14 zile după tratament.

 • Nu folosi machiaj sau alte produse faciale timp de cel puțin 24 de ore după tratament.

 • Nu lua ibuprofen, aspirină, suplimente de vitamina E sau ulei de pește timp de cel puțin 24 de ore după tratament.

Ce rezultate se obțin cu Microbot0x sau Mesobot0x?

Mesobot0x-ul ține foarte mult de tehnică. Întrucât produsul trebuie să fie difuzat în mod corespunzător, sunt necesare mai multe injecții pentru a obține rezultate. 

Pot fi făcute de la 50 până la 100 de mici injecții superficiale, comparativ cu 5 până la 20 de injecții mai profunde, în cazul tratamentului tradițional cu toxină botulinică.

Găsirea unui medic specialist, calificat și cu experiență este foarte importantă, deoarece injectarea intradermică necesită o tehnică mai precisă față de injecțiile subdermice. Atenție, așadar, la medicul ales și clinica unde profesează! 

Se fac 4 ședințe la 3 săptămâni, iar apoi 1 ședință de întreținere la 3 luni.

Pacienții care aleg procedura de Microbot0x vor vedea primele rezultate în doar 3-5 zile. Cu toate acestea, rezultatele finale se vor instala în aproximativ 2 săptămâni, în funcție de doză și de zona de tratament.

La fel ca și în cazul injectării clasice cu toxină botulinică, rezultatele procedurii de Microbot0x persistă până la 3 – 4 luni și chiar 6 luni, în cazul în care se repetă procedura de câteva ori.

Ce poți obține cu ajutorul MicroBot0x-ului?

 • o piele mai întinsă și mai elastică,

 • un ten mai luminos,

 • reduce dimensiunea porilor,

 • echilibrează tenul uleios,

 • reduce aspectul cicatricilor provocate de varicelă sau acnee,

 • netezește liniile si ridurile,

 • elimină liniile fine din jurul ochilor.

Cine nu poate beneficia de Microbot0x sau Mesobot0x?

Nu opta pentru Microbot0x sau Mesobot0x dacă:

 • ești alergic(ă) la oricare dintre substanțele utilizate, inclusiv lidocaina,

 • suferi de o afecțiune neuromusculară,

 • ești însărcinată sau alăptezi,

 • ai o infecție sau o leziune în zona de tratament.

 • ai așteptări nerealiste.

Cât de sigură este procedura de Mesobot0x sau Microbot0x?

Mesobot0x-ul este sigur, dar există riscul unei reacții dacă ești alergic la ingredientele din injecție. Semnele unei reacții alergice includ edemul, urticaria sau mâncărimile. 

Este normal ca zona injectată să fie mai roșie după procedură. Roșeața este temporară și, de obicei, trece în decurs de o câteva ore.

Tratamentul cu toxină botulinică este 100% sigur, aprobat FDA, testat în studii clinice care i-au demonstrat eficiența, fără efecte nocive asupra sănătății pe termen mediu sau lung. Acțiunea sa este reversibilă iar cantitățile administrate sunt atât de mici încât este inofensiv pentru corpul nostru. Dozele care ar putea determina decesul unei persoane sunt de 30 de ori mai mari decât cele folosite în scop estetic.

Programează-te acum la ☎️031 005.10.15 în clinica Doctor SKiN Drumul Taberei sau în clinica Doctor SKiN Corbeanca sau pe mail, pe adresa  contact@doctorskin.ro!

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Microbot0x/Mesobot0x pentru riduri, pori dilatați, ten gras”

Echipa Doctor SKiN

Mesobot0x, Microbot0x
Microbot0x/Mesobot0x pentru riduri, pori dilatați, ten gras
100 
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin