HydraFacial® Syndeo, tratamentul facial pentru cel mai frumos ten din viața ta

Cauți un tratament facial care face mai mult decât promite? Fă cunoștință cu HydraFacial® Syndeo, procedura care te ajută să te bucuri de cel mai frumos ten din viața ta!

Cu o tehnologie de ultimă generație și o mască de fototerapie LED ca accesoriu, HydraFacial® Syndeo™ curăță, extrage comedoanele și impuritățile și hidratează pielea în profunzime, atenuând ridurile, roșeața și petele pigmentare. Fără durere, fără iritații, fără timp de recuperare.

399 lei599 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

De ce să alegi tratamentul facial HydraFacial® Syndeo™?

  • ten mai curat, mai luminos, mai uniform și complet revitalizat

  • hidratează intensiv pielea

  • curăță porii în profunzime

  • elimină eficient excesul de sebum

  • promovează regenerarea celulară prin funcția de exfoliere

  • eficient ca tratament de mentenanță pentru acnee

  • curăță și extrage fără durere coșurile și punctele negre

  • atenuează roșeața provocată de cuperoză

  • atenuează hiperpigmentările provocate de razele soarelui

  • îmbunătățește textura și elasticitatea pielii

  • potrivit pentru majoritatea tipurilor de piele, inclusiv tenul sensibil

  • opțiuni personalizabile pentru a se adapta nevoilor individuale

  • procedură non-invazivă, relaxantă și fără iritații post-tratament

  • eficient la orice vârstă

  • tratament rapid, rezultate vizibile imediat.

Ce este HydraFacial® Syndeo™?

HydraFacial® Syndeo™ este un tratament facial premium, desfășurat în mai multe etape, care include curățarea, exfolierea, extracția porilor și infuzia de seruri personalizate pentru hidratare profundă și protecție antioxidantă. Acest tratament de rejuvenare facială este potrivit pentru toate tipurile și tonurile de piele.

HydraFacial® Syndeo, tratamentul facial pentru cel mai frumos ten din viața ta - Doctor SKiN

În timpul ședinței, un specialist în tratamente faciale folosește aplicatorul special, cunoscut în industrie drept „bagheta magică”, bazat pe tehnologia brevetată Vortex-Fusion®. Acesta deschide porii pentru curățarea profundă și extragerea ușoară a comedoanelor și a celulelor moarte ale pielii, permițând în același timp ingredientelor active folosite în Boosterele din următoarea etapă de tratament, să pătrundă mai adânc în piele, pentru cel mai eficient tratament cu putință.

Tratamentul este adaptat în funcție de obiectivele și sensibilitatea pielii și permite o personalizare fără precedent pentru tratamentele de tip HydraFacial.
De exemplu, dacă ai puncte negre și ten gras, atunci se prioritizează curățarea tenului.
Dacă însă ai un ten încărcat, atunci focusul va fi o exfoliere mai agresivă.

HydraFacial este în prezent una din cele mai populare tratamente faciale, fiind folosit individual sau pentru potențarea și menținerea rezultatelor în urma unui peeling chimic, a tratamentului de „laser resurfacing” cu laser CO2 sau a radiofrecvenței fracționate. HydraFacial pregătește perfect pielea prin curățarea porilor și îndepărtarea celulelor moarte înainte de procedura de microneedling.

Beneficiile ședințelor repetate de tratament cu HydraFacial® Syndeo™ includ uniformizarea tonului pielii, reducerea aspectului liniilor fine și a ridurilor, micșorarea porilor și ameliorarea acneei.

Cum funcționează HydraFacial® Syndeo™?

HydraFacial® Syndeo, tratamentul facial pentru cel mai frumos ten din viața ta - Doctor SKiN

HydraFacial® Syndeo™ utilizează tehnologia inovatoare Vortex-Fusion® pentru a oferi un regim personalizat de îngrijire a pielii. Tratamentul începe prin curățarea și exfolierea blândă, îndepărtând impuritățile și celulele moarte de pe piele, pentru a dezvălui un ten revigorat, care își redobândește strălucirea naturală. Apoi, se extrag impuritățile din pori cu ajutorul aspirației blânde și se infuzează diferite Boostere sau seruri hidratante, care conțin Acid Hialuronic, antioxidanți și peptide.

Dispozitivul HydraFacial de ultimă generație tratează o gamă largă de probleme ale pielii, folosindu-se și de tehnologia luminii LED roșii și albastre prin intermediul noului său accesoriu, masca LightStim Elipsa. Lumina LED roșie ajută la reducerea ridurilor și la stimularea producției de colagen, în timp ce lumina LED albastră combate bacteriile care provoacă acneea.

Astfel, se îmbină curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea și infuzia de seruri antioxidante cu fototerapia cu lumină LED, oferind un tratament complet și 100% personalizat. O ședință de tratament durează între 30 și 60 de minute, în funcție de numărul de boostere cu care alegi să îți personalizezi tratamentul și nu necesită timp de recuperare.

Față de alte tratamente HydraFacial similare, HydraFacial® Syndeo™ este conceput pentru a răspunde unei game variate de probleme ale pielii, cum ar fi tenul încărcat, hiperpigmentarea, liniile fine sau tenul tern. Dispozitivul include terapia cu energie luminoasă LightStim Elipsa LED pentru a reduce aspectul ridurilor, roșeața și dermatita acneică.

Vortex-Fusion® acționează pe baza vacuumului, eliminând impuritățile și, în același timp, infuzând pielea cu soluții hidratante. Rezultatul? O piele instantaneu mai strălucitoare, fără durere sau timp de recuperare. Tehnologia Vortex-Fusion® este completată de cea „ touch free”, care minimizează contactul fizic și reduce riscul de contaminare.

Ce se întâmplă în timpul unui tratament HydraFacial® Syndeo™?

Orice tratament facial cu HydraFacial® Syndeo™ include cele trei etape esențiale pentru o piele de vis: curățare, extracție și hidratare.
Procedura are următoarele obiective:

  • SCULPTARE - lifting și modelare, grație efectului de drenaj limfatic

  • CURĂȚARE - curățare profundă și exfoliere blândă

  • EXTRACȚIE COMEDOANE - îndepărtarea nedureroasă a impurităților din piele prin aspirație delicată, de tip vacuum

  • HRĂNIRE - hrănirea și tratamentul problemelor specifice ale pielii cu seruri

  • REJUVENARE - fototerapie LED pentru a calma procesele inflamatorii și a estompa ridurile

  • HIDRATARE - hidratarea intensă, în profunzime, a pielii.

1. Tratamentul începe cu o curățare profundă a porilor, folosind un amestec de agenți de curățare și ingrediente hidratante și calmante. Vârful HydraPeel îndepărtează cu ușurință resturile celulare și murdăria de la suprafața pielii, care blochează porii.

2. Urmează exfolierea, utilizând un mix de acizi glicolic și salicilic, pentru a elimina stratul superior de celule moarte ale epidermei, pas care contribuie la un ten mai strălucitor. Dispozitivul de aspirare, care poate fi reglat în funcție de ce nevoi de extracție avem, elimină punctele negre și impuritățile rămase. Acest pas stimulează drenajul limfatic, îmbunătățind circulația și eliminând excesul de lichide și toxine.

3. Apoi, pielea este infuzată țintit cu un ser personalizat, care include ingrediente hidratante, antioxidanți, peptide și colagen. Sunt disponibile 11 boostere diferite care ajută la reducerea liniilor fine și a ridurilor, la energizarea și iluminarea pielii, la îmbunătățirea fermității sau tratarea altor probleme specifice.

4. Ultimul pas este etapa de fototerapie cu LED, prin aplicarea măștii LightStim Elipsa LED.

La final, specialistul în tratamente faciale îți aplică o cremă hidratantă și de protecție solară. În ciuda tuturor etapelor de curățare, exfoliere și extracție, mulți pacienți descriu tratamentul ca fiind plăcut și relaxant.

Se recomandă adesea combinarea procedurii HydraFacial cu tratamente de radiofrecvență medicală pentru a stimula producția de colagen și a crește fermitatea pielii în timp.

HydraFacial® Syndeo, tratamentul facial pentru cel mai frumos ten din viața ta - Doctor SKiN

Cele 11 Boostere au ingrediente speciale, care te ajută să obții:

  • o piele care strălucește;

  • un ten curat, fără impurități și comedoane;

  • o piele hidratată, cu un aspect mai tineresc;

  • un contur mai ferm al chipului tău;

  • un ten mai neted, grație estompării ridurilor;

  • o piele vizibil mai fermă și mai elastică;

  • un ten cu aspect mai uniform, deoarece combate hiperpigmentarea pielii;

  • o piele împrospătată, deoarece se stimulează regenerarea celulară;

  • un ten mai sănătos, deoarece reduce vizibil roșeața și calmează pielea.

HydraFacial® Syndeo, tratamentul facial pentru cel mai frumos ten din viața ta - Doctor SKiN

HydraFacial Syndeo™ vs. alte tipuri de tratamente faciale

🟢 HydraFacial vs. Microdermabraziune. Ambele tratamente exfoliază pielea, dar există diferențe esențiale. Microdermabraziunea folosește diamant sau mici cristale pentru a exfolia pielea, fiind mai potrivită pentru linii fine, riduri, atenuare pete pigmentare și semne provocate de acnee. În cadrul protocolului de microdermabraziunea nu se folosesc seruri și nici fototerapie cu LED, spre deosebire de HydraFacial Syndeo.

🟢 HydraFacial vs. Dermalinfusion. Deși are la bază o cu totul altă tehnologie, Dermalinfusion are beneficii similare cu tratamentul HydraFacial. Ambele proceduri curăță, exfoliază și livrează seruri personalizate pentru nevoile pielii. Totuși, Dermalinfusion poate provoca roșeață și iritație după tratament, ceea ce nu se întâmplă de obicei cu HydraFacial.

🟢 HydraFacial vs. radiofrecvență medicală. Tratamentele pe bază de radiofrecvență folosesc energia termică pentru a stimula regenerarea celulară și producția de colagen în straturile profunde ale pielii, ceea ce duce în timp la o piele mai fermă și mai netedă. În timp ce ambele tratamente combat semnele îmbătrânirii, radiofrecvența medicală este un tratament antiaging care nu implică exfoliere sau seruri și care se potențează minunat cu tratamentul HydraFacial.

Ce trebuie să fac după un tratament HydraFacial Syndeo™?

După un HydraFacial, se observă o piele mai netedă, mai strălucitoare și cu un aspect mai uniform. Rezultatele sunt vizibile imediat.
Spre deosebire de alte proceduri sau tratamente faciale mai agresive cu tenul, îți poți relua activitățile normale și poți aplica machiaj imediat după ședința de HydraFacial, deoarece nu există perioadă de recuperare.

Syndeo este non invaziv, prin urmare, poate fi combinat cu aproape orice alt tratament facial: fie cu peelingul ultrasonic pentru o curățare și mai profundă a punctelor negre, fie cu JetPeel pentru a transporta în profunzimea dermului cu viteza supersonică alte ingrediente active care nu sunt disponibile în boosterele cu care vine HydraFacial.

Roșeața, pielea roșie sau descuamarea după HydraFacial sunt rare iar, atunci când se întâmplă, de ordinul a câteva ore. Preventiv însă, este recomandat să eviți alte tratamente abrazive, exfoliante sau agresive în primele câteva zile post tratament.

De asemenea, dacă vrei să-ți injectezi toxină botulinică sau un filler dermic pe bază de Acid Hialuronic, poți face un tratament HydraFacial, cât timp acesta este efectuat primul. În caz contrar, este recomandat este să aștepți cel puțin patru săptămâni, pentru ca substanțele să se așeze și să nu pui în pericol rezultatul injectării.

Tratamentul HydraFacial Syndeo este nedureros, ba chiar foarte plăcut.
Frecvența sesiunilor de tratament depinde de tipul tău de piele și de recomandările specialistului. Acesta te poate ajuta să stabilești numărul și intervalul potrivit, în funcție de starea pielii și obiectivele tale. În general, se poate efectua o ședință de HydraFacial la fiecare 2 – 4 săptămâni.

Care sunt contraindicațiile tratamentului HydraFacial?

Spre deosebire de alte tratamente cosmetice, HydraFacial nu ar trebui să cauzeze durere sau roșeață. Totuși, ar trebui să eviți această procedură dacă ai:

  • o erupție activă de acnee

  • alergie la oricare din componentele Boosterelor

  • o leziune deschisă și/sau infectată în zona de tratament

  • tratament cu retinoizi

  • așteptări nerealiste.

În cazul în care ești însărcinată, este recomandat să te consulți cu medicul tău curant, înainte de a efectua acest tratament facial. Cu toate că Academia Americană de Dermatologie spune că acidul salicilic folosit pentru perioade scurte este sigur inclusiv în sarcină (cum este și cazul celui folosit în faza de exfoliere a tratamentului cu HydraFacial) și nu ar avea cu ce să afecteze, nu există studii clinice care să confirme acest lucru.

Tratamentul HydraFacial este conceput pentru toate tipurile de piele. Chiar și pielea cea mai sensibilă tolerează ușor procedura HydraFacial. Specialistul în tratamente faciale te va ajuta să alegi serurile specifice pentru diferite probleme și va personaliza tratamentul în funcție de dorințele tale, dar și de nevoile tenului tău.

La ce rezultate să mă aștept după tratamentul cu HydraFacial Syndeo?

Multe persoane raportează o îmbunătățire vizibilă a pielii, un ten decongestionat și mai strălucitor după o singură ședință de tratament. Efectul HydraFacial se menține între 5 și 7 zile sau chiar mai mult, de la caz la caz.
Nu credem în soluții rapide, așa că recomandăm un tratament pe lună pentru a îmbunătăți aspectul liniilor fine, al ridurilor, petelor pigmentare, tenului uleios și acneic. Tratamentul cu HydraFacial este recomandat pe termen lung nu doar pentru a menține rezultatele ci și pentru sănătatea și luminozitatea pielii.

De ce ai alege Doctor SKiN?

  • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
  • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
  • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
  • consumabile de calitate, accesorii acreditate
  • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
  • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
  • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
  • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
  • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
  • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
  • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
  • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
  • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
  • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „HydraFacial® Syndeo, tratamentul facial pentru cel mai frumos ten din viața ta”

Avem deschis:
Luni
09:00 - 21:00
Marți
09:00 - 21:00
Miercuri
09:00 - 21:00
Joi
09:00 - 21:00
Vineri
09:00 - 21:00
Sâmbătă
09:00 - 21:00
Duminică
09:00 - 21:00
HydraFacial® Syndeo, tratamentul facial pentru cel mai frumos ten din viața ta
HydraFacial® Syndeo, tratamentul facial pentru cel mai frumos ten din viața ta
399 lei599 lei
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarcere la magazin