Nucleofill, liftingul și BioRevitalizarea pielii la nivel celular

Categorii

Schimb─â-╚Ťi complet pielea prin liftingul la nivel celular, efectul de regenerare profund─â ╚Öi cel de BioStimulare ob╚Ťinut cu ajutorul polinucleotidelor naturale din gelul injectabil Nucleofill! Reface ovalul tineresc al fe╚Ťei, ├«mbun─ât─â╚Ťind elasticitatea ╚Öi tonusul pielii, f─âr─â s─â-╚Ťi afecteze morfologia tr─âs─âturilor.

Nucleofill hidrateaz─â profund, reduce aspectul ridurilor de sub ochi ╚Öi a ridurilor superficiale, reface ╚Ťesuturile ╚Öi pielea sub╚Ťire, tern─â, lipsit─â de str─âlucire ╚Öi de fermitate. Efectul antiaging se poate men╚Ťine p├ón─â la 18 luni.

950 lei1.099 lei

Total:

vreau s─â ╚Ötiu cum pl─âtesc voucher cu discount de 10% la urm─âtoarea achizi╚Ťie pentru toate pl─â╚Ťile online (click pentru detalii)

discounturile, promo╚Ťiile nu se cumuleaz─â

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achizi╚Ťionarea procedurii nu reprezint─â o dovad─â a angajamentului medicului c─â v─â va face procedura.

├Än func╚Ťie de mai mul╚Ťi factori [printre care v├órsta, starea Dvs. de s─ân─âtate, a╚Ötept─ârile pe care le ave╚Ťi de la tratament], ├«n urma consultului, medicul poate considera c─â nu sunte╚Ťi compatibil─â cu procedura achizi╚Ťionat─â sau nu ve╚Ťi avea rezultatele dorite.

Caz ├«n care v─â va face recomand─âri bazate pe experien╚Ťa ╚Öi cazuistica similar─â avut─â iar, dac─â recomand─ârile nu r─âspund a╚Ötept─ârilor Dvs., v─â vom restitui suma achitat─â.

citește mai mult

Ce poate face Nucleofill pentru mine?

 • efect de┬álifting┬áal pielii de pe fa╚Ť─â & g├ót

 • ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte elasticitatea & tonusul pielii

 • efect de piele mai ÔÇťstr├óns─âÔÇŁ

 • efect de ├«ntinerire rapid─â, f─âr─â s─â afecteze tr─âs─âturile faciale

 • reduce aspectul ridurilor fine

 • stimuleaz─â repararea pielii expus─â stresului oxidativ

 • revitalizeaz─â, restructureaz─â ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte pielea la nivel celular

 • combate semnele u╚Öoare de ├«mb─âtr├ónire

 • trateaz─â cicatricile mici ╚Öi ad├óncite

 • accelereaz─â produc╚Ťia de colagen ╚Öi elastin─â.

Ce este ╚Öi cum func╚Ťioneaz─â Nucleofill?

Nucleofill func╚Ťioneaz─â prin 4 tipuri de stimulare sinergice:

 • bioregenerare de lung─â durat─â, at├ót la nivel profund c├ót ╚Öi la nivel superficial;

 • efect puternic antioxidant, prin eliminarea radicalilor liberi la nivel celular;

 • fermitate ╚Öi modelare;

 • hidratare profund─â.

Nucleofill este o nouă linie de geluri biostimulatoare naturale injectabile, pe bază de polinucleotide cu o vâscozitate ridicată, care are ca efect protejarea și întinerirea pielii. Produsul este recomandat pentru regenerarea și bio-restructurarea pielii.

Bio-restructurarea este un concept inovativ, apar╚Ťin├ónd biotehnologiei folosite ├«n┬ámedicina estetic─â┬á╚Öi tratamentele antiaging, care se bazeaz─â pe utilizarea mediatorilor celulari, stimularea colagenului de tip I ╚Öi a elastinei ╚Öi pe transformarea celulelor fibroblaste ├«n miofibroblaste. Al doilea mecanism de func╚Ťionare const─â ├«n ac╚Ťiunea de eliminare a radicalilor liberi ╚Öi activitatea antioxidant─â la nivel celular. Polinucleotidele atrag apa ╚Öi asigur─â hidratarea pe termen lung a matricei extracelulare ╚Öi ca urmare, pielea devine hidratat─â ╚Öi ferm─â.

Datorit─â efectului s─âu, Nucleofill este indicat ├«n cazul ├«n care te confrun╚Ťi cu:

 • piele tern─â, cu circula╚Ťie deficitar─â;

 • piele supus─â stresului oxidativ;

 • piele lipsit─â de elasticitate;

 • probleme de fermitate ╚Öi conturare a tr─âs─âturilor.

├Än momentul actual, pe pia╚Ť─â, sunt disponibile 4 produse din gama Nucleofill, ╚Öi anume:

­čĺëNucleofill Medium┬áÔÇô are o ac╚Ťiune antioxidant─â puternic─â, hidrateaz─â profund pielea ╚Öi ├«i confer─â fermitate. Are o concentra╚Ťie de 2% polinucleotide. Este ideal pentru vergeturi, piele deshidratat─â ╚Öi pentru pielea supus─â stresului oxidativ.

­čĺëNucleofill Strong┬áÔÇô are un efect puternic de ├«ntinerire, pentru un timp mai ├«ndelungat. Cu o concentra╚Ťie de 2,5% polinucleotide, este potrivit pentru cicatrici, vergeturi ╚Öi pentru revitalizarea pielii.

­čĺëNucleofill Soft Eyes┬áÔÇô noul gel de bio-restructurare, bazat pe polinucleotide cu greutate molecular─â mic─â, este creat special pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi pielea din zona periocular─â. Indicat pentru┬áridurile perioculare┬á╚Öi pentru ridurile superficiale.

­čĺëNucleofill Plus Hair┬áÔÇô este noul-venit ├«n familia de produse Nucleofill, ce con╚Ťine polinucleotide purificate cu mas─â molecular─â medie ╚Öi densitate ├«nalt─â. ├Ämbun─ât─â╚Ťe╚Öte trofismul folicului de p─âr, fiind indicat ca┬átratament pentru c─âderea p─ârului.

Toate cele 4 produse Nucleofill garantează reînnoirea pielii cu efect la nivelul:

 • stratului dermo-epidermic;

 • vascular;

 • ╚Ťesuturilor profunde.

Produsul con╚Ťine lan╚Ťuri de polinucleotide cu greutate molecular─â mare, ale c─âror particularit─â╚Ťi biochimice ├«i confer─â o textur─â v├óscoelastic─â capabil─â s─â lege ╚Öi s─â rearanjeze ├«n spa╚Ťiul celular o cantitate considerabil─â de molecule de ap─â, re╚Ťinute ├«n principal la nivelul grupelor hidrofile ale zaharurilor fosforilate ale nucleotidelor individuale. Practic, Nucleofill ac╚Ťioneaz─â ca un ÔÇ×burete electrostaticÔÇŁ, capabil s─â induc─â o ├«mbun─ât─â╚Ťire celular─â prin hidratarea profund─â ╚Ťesuturilor.

De asemenea, macromoleculele polimerice au un efect antioxidant, iar aceast─â ac╚Ťiune este posibil─â datorit─â structurii lor chimice capabile s─â blocheze radicalii liberi.
Efectul biostimulator lent ╚Öi continuu este dat at├ót de prezen╚Ťa structurilor nucleozidice, care activeaz─â receptorii membranei celulare, c├ót ╚Öi de metaboli╚Ťii care sunt produ╚Öi prin atacul enzimatic din timpul procesului de degradare.

Prin stimularea activit─â╚Ťii metabolice a fibroblastelor, polinucleotidele lucreaz─â pentru a reintegra ├«n derm diverse componente autologe fundamentale (glucozaminoglicani, proteine, glicoproteine, fibrile etc.) care le men╚Ťin func╚Ťionalitatea fiziologic─â.

Efectul antioxidant ╚Öi de hidratare profund─â se combin─â pentru a recrea ├«n matricea dermic─â cele mai favorabile condi╚Ťii fiziologice pentru regenerarea ╚Öi activitatea metabolic─â a fibroblastelor, cu efecte biorevitalizante de lung─â durat─â.

Ce sunt polinucleotidele din fillerul dermic Nucleofill?

├Än prezent, moleculele bio-active, cum ar fi celulele stem sau celulele germinale, sunt cele mai preferate de speciali╚Ötii ├«n dermatologie, medicin─â estetic─â ╚Öi plastic─â. Polinucleotidele au c├ó╚Ötigat ├«n popularitate deoarece prezint─â o capacitate incredibil─â de reparare a ╚Ťesuturilor ╚Öi au propriet─â╚Ťi anti-ischemice ╚Öi antiinflamatorii. Exist─â multe studii care dovedesc rezultatele promi╚Ť─âtoare ├«n tratamentul cu polinucleotidele ╚Öi pentru arsuri severe sau r─âni greu de vindecat.

Fiind molecule omniprezente, se reg─âsesc ╚Öi ├«n celulele organismului uman. Polinucleotidele sunt u╚Öor de purificat, astfel c─â formula lor este special creat─â pentru a minimiza riscurile alergice, fiind sigure pentru aproape to╚Ťi pacien╚Ťii.

Nucleofill versus Profhilo

Nucleofill difer─â de alte substan╚Ťe injectabile pe baz─â de Acid Hialuronic, cum este┬áProfhilo, prin faptul c─â este un gel bio-stimulant. Acesta reu╚Öe╚Öte un lucru extrem de important, ╚Öi anume stimuleaz─â fibroblastele, cele mai importante celule responsabile pentru producerea de colagen. Nucleofill ac╚Ťioneaz─â direct asupra receptorilor specifici de la nivelul fibroblastelor, care produc colagenul natural specific tinere╚Ťii.

De╚Öi ambele tratamente sunt foarte eficiente ├«n┬ábiorevitalizarea pielii, fiecare are propriul candidat ideal. Nucleofill este fantastic ╚Öi pentru grupa de v├órst─â 35+, deoarece regenereaz─â pielea l─âsat─â ╚Öi deshidratat─â ╚Öi ├«ngroa╚Ö─â ╚Ťesuturile. De asemenea, are o remanen╚Ť─â mai lung─â fat─â de Profhilo, de p├ón─â la un an dup─â dou─â ╚Öedin╚Ťe de inject─âri.

Decizia depinde de caracteristicile individuale ╚Öi obiectivele tale privind tratamentul. Efectul Profhilo se remarc─â datorit─â efectului de luminozitate pe care ├«l aduce asupra pielii. Prin┬áhidratarea intens─â, aceasta ├«╚Öi schimb─â propriet─â╚Ťile de reflectare a luminii, oferind tenului t─âu o str─âlucire pe care niciun iluminator nu o poate egala.

Nucleofill este recomandat pentru pacien╚Ťii care sunt preocupa╚Ťi de liniile fine ╚Öi riduri, dar ╚Öi de pierderea elasticit─â╚Ťii la nivelul fe╚Ťei sau g├ótului. Nucleofill reprezint─â o op╚Ťiune bun─â pentru ridurile de sub ochi, ridurile la nivel facial ╚Öi lipsa de volum.
Ambele tratamente se pot folosi ├«mpreun─â sau separat, ├«n func╚Ťie de nevoi. Fiind ni╚Öte op╚Ťiuni excelente de tratament, doar o discu╚Ťie cu un medic te poate ajuta s─â decizi care este tratamentul cel mai potrivit pentru tine.

La ce să mă aștept înainte și în timpul procedurii cu Nucleofill?

├Änainte de orice, ├«n clinicile Doctor SKiN beneficiezi de o evaluare gratuit─â cu unul dintre medicii no╚Ötri specializa╚Ťi ├«n medicin─â estetic─â ╚Öi chirurgie plastic─â sau dermatologie. ├Än func╚Ťie de starea pielii tale, de dorin╚Ťele ╚Öi a╚Ötept─ârile pe care le ai, medicul decide dac─â produsul ideal pentru tine este unul din gama Nucleofill sau alt produs similar, c├ót ╚Öi num─ârul recomandat de inject─âri.

Urm─âtoarea etap─â este cea ├«n care se aplic─â o crem─â anestezic─â local─â, care se men╚Ťine pe zona de tratament 30 ÔÇô 40 de minute, pentru a elimina orice disconfort. Produsul se administreaz─â de c─âtre un medic specializat ├«n injectarea de polinucleotide, folosind tehnica ÔÇťBAPÔÇŁ (Bio Aesthetic Points) ce const─â ├«n 5 ├«n╚Ťep─âturi pe fiecare parte a fe╚Ťei sau 10 la nivelul g├ótului, tehnica de injectare ├«n 7 puncte, tehnica de injectare retro-orientat─â etc.

La finalul tratamentului începe și procesul de biostimulare. Prin acest proces are loc o regenerare care face ca pielea să devine mai densă, mai fermă și mai tânără. Ridurile mici sunt reduse, iar tenul devine strălucitor și uniform.

Primele rezultate devin cu adevărat vizibile după 2 săptămâni post-tratament.
Un protocol complet comport─â minim 4 ╚Öedin╚Ťe de tratament, o dat─â la 4 s─âpt─âm├óni. Po╚Ťi repeta tratamentul la fiecare 3 ÔÇô 6 luni, pentru a men╚Ťine rezultatele ob╚Ťinute. In func╚Ťie de v├órst─â ╚Öi de c├ót de l─âsat─â este pielea, efectul de lifting bio se poate men╚Ťine p├ón─â la 18 luni.
Rezultatele sunt 100% naturale ╚Öi NU schimb─â tr─âs─âturile fe╚Ťei.

ÔŁŚNucleofill nu con╚Ťine nici proteine nici zaharuri, reduc├ónd astfel la minim riscul de alergii.

Exist─â ╚Öi situa╚Ťii ├«n care se prefer─â terapia combinat─â ├«ntre mai multe produse Nucleofill. De exemplu, Nucleofill Strong se poate aplica ├«n zona T a fe╚Ťei, iar Nucleofill Medium se aplic─â ├«n aceea╚Öi ╚Öedin╚Ť─â ├«n zona b─ârbiei, maxilarului ╚Öi ├«n zona g├ótului. Este o solu╚Ťie care asigur─â rezultate eficiente cu efect simultan pe suprafa╚Ťa mai multor zone afectate de ├«mb─âtr├ónire.

Este potrivit tratamentul cu Nucleofill pentru mine?

Tratamentul este indicat pentru toate persoanele care observ─â semne de ├«mb─âtr├ónire, dar ╚Öi pacien╚Ťilor cu ten deshidratat. Versatilitatea tratamentului ├«╚Ťi permite s─â tratezi zonele problematice, indiferent de sex, v├órst─â ╚Öi tipul de piele.

Procedura este optim─â pentru pielea care este:

 • deshidratat─â;

 • tern─â, f─âr─â str─âlucire;

 • expus─â la poluare, fumat sau al╚Ťi factori nocivi;

 • f─âr─â fermitate;

 • cu tendin╚Ťe de ridare;

 • sub╚Ťire ╚Öi atrofic─â.

Dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti o ├«mbun─ât─â╚Ťire profund─â a pielii din interior spre exterior, care s─â nu-╚Ťi afecteze tr─âs─âturile, Nucleofill te poate ajuta!

*Rezultatele pot varia, ├«n func╚Ťie de caracteristicile individuale ╚Öi de stilul de via╚Ť─â al fiec─ârui pacient sau paciente ├«n parte.

Cât de sigur este tratamentul cu Nucleofill?

Nucleofill este un tratament eficient ╚Öi sigur pentru toate tipurile de piele. Reac╚Ťiile secundare grave apar ├«n cazul ├«n care persoana care administreaz─â tratamentul este f─âr─â preg─âtire medical─â specializat─â ╚Öi f─âr─â experien╚Ť─â. ├Än clinicile Doctor SKiN, Nucleofill este administrat doar de c─âtre medicii no╚Ötri speciali╚Öti, care au la activ sute de ore de instruire ╚Öi practic─â.

Se pot manifesta efecte adverse u╚Öoare, obi╚Önuite, care dispar ├«n 24 ÔÇô 48 de ore, precum v├ón─ât─âi ╚Öi umfl─âturi u╚Öoare ├«n zona injectat─â.

 • Nu uita! Experien╚Ťa, profesionalismul ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťele necesare ale medicului sunt cele care transform─â rezultatul final ├«ntr-un rezultat excep╚Ťional ╚Öi mai mult dec├ót satisf─âc─âtor!

├Än ciuda faptului c─â este potrivit pentru majoritatea pacien╚Ťilor, sunt situa╚Ťii ├«n care tratamentul cu Nucleofill este complet interzis, de exemplu:

 • tulbur─âri de coagulare a s├óngelui

 • tendin╚Ťa de formare de cicatrici hipertrofice

 • herpes sau alte infec╚Ťii virale

 • infec╚Ťii fungice ╚Öi bacteriene la nivelul pielii

 • inflama╚Ťii la nivelul zonei de tratament

 • alergii la substan╚Ťele din compozi╚Ťia produsului

 • sarcina sau al─âptarea

 • persoanelor cu a╚Ötept─âri nerealiste.

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echip─â medical─â de excep╚Ťie, care beneficiaz─â de formare ╚Öi training continuu sus╚Ťinut de speciali╚Öti de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de ­čöŁ sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenan╚Ť─â la standardele prev─âzute de produc─âtor
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel ├«nc├ót la noi s─â beneficiezi de cel mai recent model de echipament ap─ârut ├«n lume
 • suntem obseda╚Ťi de rezultate ╚Öi ne str─âduim permanent s─â le optimiz─âm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosfer─â cald─â & atitudine prietenoas─â
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguran╚Ťa ta
 • igiena & protocoalele de siguran╚Ť─â fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect p─âstrate
 • echipa noastr─â de medici este disponibil─â pentru ├«ntreb─âri ╚Öi suport ├«n orice probleme, ├«nainte & dup─â tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, ├«n func╚Ťie de caracteristicile individuale ╚Öi de stilul de via╚Ť─â al fiec─ârui pacient sau paciente ├«n parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile s─â ├«╚Ťi r─âspundem la orice ├«ntrebare ai avea s─â ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaug─â o recenzie la „Nucleofill, liftingul ╚Öi BioRevitalizarea pielii la nivel celular”

Nucleofill, liftingul și biorevitalizarea pielii
Nucleofill, liftingul și BioRevitalizarea pielii la nivel celular
950 lei1.099 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin