BioNutriLift, protocol rejuvenare facială, revitalizare și lifting

Ca să întinerești imediat ai nevoie de revitalizare, redensificare, hidratare intensă și nutrienți esențiali, livrați adânc in piele, prin protocolul unic de tratament BioNutriLift. Bucură-te de un efect elegant de lifting instantaneu, de volumizare a trăsăturilor faciale și de revitalizare a pielii de pe față, gât, decolteu și mâini!

Tratamentul combină tehnologia filierelor dermice ART FILLER®, care au la bază trei tipuri de acid hialuronic cu greutăți moleculare diferite, și NCTF® 135 HA (New Cellular Treatment Factor) o soluție polirevitalizantă eficientă, unul dintre produsele cele mai populare de rejuvenare la nivel mondial, cu peste 50 de milioane de unități vândute, în peste 50 de țări.

290 590 

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achiziționarea procedurii nu reprezintă o dovadă a angajamentului medicului că vă va face procedura.

În funcție de mai mulți factori [printre care vârsta, starea Dvs. de sănătate, așteptările pe care le aveți de la tratament], în urma consultului, medicul poate considera că nu sunteți compatibilă cu procedura achiziționată sau nu veți avea rezultatele dorite.

Caz în care vă va face recomandări bazate pe experiența și cazuistica similară avută iar, dacă recomandările nu răspund așteptărilor Dvs., vă vom restitui suma achitată.

citește mai mult

Ce poate face tratamentul BioNutriLift pentru tine?

 • revitalizează, hrănește și hidratează intens pielea

 • conferă plinătate și prospețime trăsăturilor

 • ten vizibil mai tânăr și mai luminos

 • estompează ridurile și netezește liniile fine

 • efect instantaneu de lifting facial

 • restabilește volumul pierdut al feței

 • redă conturul armonios la nivelul feței

 • stimulează producția de colagen și elastină

 • îmbunătățește calitatea tenului în mod natural

 • tehnologie ce combină trei tipuri de acid hialuronic BIO-compatibil și de origine non-animală

 • rezultatele se mențin până la 18 luni.

Ce este BioNutriLift?

BioNutriLift este o un protocol estetic unic de rejuvenare facială, care combină efectul de lifting cu o hidratare profundă și de lungă durată. Utilizând o combinație de tratamente, prin acest concept terapeutic se abordează nu doar pierderea de volum și pielea lăsată, ci se hrănește pielea cu nutrienții de care aceasta are nevoie pentru un aspect mai tânăr, mai proaspăt și mai luminos, indiferent de vârstă. 

BioNutriLift, BioNutriLips, BioNutriGlow și BioNutriNeck combină 2 game de produse uimitoare:

 • ART FILLER®, fillere dermice pe bază de acid hialuronic, care netezește ridurile superficiale și oferă un efect de lifting imediat și

 • NCTF® 135 HA, o soluție polirevitalizantă eficientă, care oferă dermului elementele necesare pentru a reporni sinteza fibrelor de colagen și elastină.

Tratamentul ajută la restructurarea dermului și îmbunătățește calitatea pielii. Chiar dacă filierele dermice pe bază de acid hialuronic ART FILLER® și formula NCTF® 135 HA dau rezultate excelente și atunci când sunt utilizate independent, folosind împreună în aceeași ședință, injecțiile cu acid hialuronic cu clasica mezoterapie, își potențează sinergic efectele, iar rezultatele sunt cu adevărat formidabile.

Inovația provine din faptul că se injectează în cadrul aceleași ședințe atât un filler premium cu acid hialuronic cât și un skinbooster iar astfel se activează nu doar procesul de întinerire a pielii, ci este susținut prin furnizarea de nutrienți esențiali, cu efect pe termen lung. Protocolul BioNutriLift funcționează bine nu numai pe față, ci este potrivit pentru revitalizarea gâtului, a decolteului și a mâinilor.

În spatele protocolului BioNutriLift se află FILLMED, un brand de elită de origine franceză, Filorga, care produce, dezvoltă și comercializează produse și tratamente anti-îmbătrânire de cea mai înaltă calitate pentru specialiștii din domeniul medicinei estetice, încă din 1978. FILLMED este creația specialistului în estetică, francezul Michel Tordjman, care a dezvoltat o fascinație deosebită pentru biologia celulară. El a fost pionierul formulei unice NCTF® – New Cellular Treatment Factor.

Multe tratamente de rejuvenare facială se axează doar pe estomparea ridurilor și a liniilor fine, iar acest lucru, deși oferă o schimbare în bine, poate fi nesemnificativă și nesatisfăcătoare. Procedura BioNutriLift combină trei elemente esențiale pentru restructurarea tenului în profunzime, pentru a obține acea întinerire vizibilă pe care ți-o dorești și care se traduce printr-un ten mai luminos, mai neted și un volum mai sănătos al trăsăturilor, fără a se exagera. Rezultatele pot fi WOW, deoarece, din punct de vedere morfologic, schimbările vor fi discrete și naturale, iar efectul de lungă durată.

BioNutriLift este un nou mix de 3 elemente, menite să îi ofere tenului tău un aspect impecabil:

 • Acid Hialuronic – o substanță care se regăsește în mod natural în corpul uman, dar care, în urma studiilor făcute de dermatologi, scade în producție cu până la 60% după vârsta de 26 de ani. Acidul Hialuronic oferă hidratare, volum, fermitate și luminozitate pielii.

 • Nutrienții frumuseții – vitaminele, oligoelementele, aminoacizii și mineralele care hrănesc în profunzime țesuturile pielii, revitalizează și împiedică pierderea colagenului din corp.

 • Biostimulatorii de colagen și elastină, care activează mecanismele de regenerare și auto-reparare ale feței.

În ceea ce privește procesul de îmbătrânire, acesta poate fi influențat de mai mulți factori. Înaintarea în vârstă reprezintă principalul motiv, dar și stresul, stilul de viață, razele UV, viciile, poluarea și alți factori externi joacă un rol foarte important în accelerarea sau încetinirea procesului de îmbătrânire.

Odată cu înaintarea în vârstă, efectele gravitației asupra corpului uman încep să își facă simțită prezența, cea mai afectată zonă fiind fața. Mușchii și pielea încep să-și piardă din fermitate și din tonus, celulele regeneratoare ale pielii încep să își încetinească activitatea, iar calitatea pielii începe să se degradeze. Producția naturală de acid hialuronic începe să scadă considerabil și apare efectul de deshidratare.

Tenul nu mai dispune de cantitatea de nutrienți necesară pentru a se regenera și revitaliza singur. Ridurile își fac apariția, pielea este din ce în ce mai laxă, țesutul cutanat începe să se subțieze. Toate aceste efectele ale înaintării în vârstă nu fac decât să ofere un aspect mai obosit, mai serios și mai trist, fără să țină cont de cum te simți în interior. BioNutriLift poate fi pentru tine soluția ideală pentru combaterea și diminuarea tuturor acestor fenomene, cauzate de trecerea inevitabilă a timpului.

Ce sunt fillerele dermice pe bază de acid hialuronic ART FILLER®?

Gama ART FILLER® dispune de cea mai nouă descoperire a laboratoarelor FILLMED, și anume Tri-Hyal® technology. Aceasta combină trei tipuri de acid hialuronic cu greutăți moleculare diferite de origine non-animală. Acest mix de tipuri diferite de acid hialuronic reprezintă echilibrul perfect dintre acidul hialuronic pur, cel cu lanțuri lungi și foarte lungi de molecule.

Molecularitatea acidului hialuronic este un aspect important de luat în considerare pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești. Tehnologia revoluționară Tri-Hyal® a celor de la FILLMED este concepută pentru a se adapta nevoilor oricărui tip de ten și pentru a îndeplini obiectivele țintite de fiecare tratament în parte.

Laboratoarele de cercetare și dezvoltare din domeniul medicinii estetice au descoperit că îmbinarea lanțurilor cu dimensiuni diferite de acid hialuronic împreună cu acidul hialuronic cross-linked (pur) oferă tratamentului calitatea de vâscoelasticitate în ceea ce privește distribuirea uniformă a tratamentului, dar și o maleabilitate optimă pentru a obține rezultatele dorite.

Cum funcționează fillerele dermice pe bază de acid hialuronic ART FILLER®?

Fillerele dermice destinate feței de la Filorga – ART FILLER® sunt un tratament injectabil de rejuvenare facială, fără a volumiza excesiv, pe bază de acid hialuronic și sunt folosite pentru folosite pentru:

 • umplerea ridurilor

 • netezirea liniilor fine

 • îmbunătățirea calității pielii de la nivelul feței

 • redarea sau crearea de volum la nivelul trăsăturilor

 • refacerea conturului facial în formă de V

 • înfrumusețare cu un aspect natural

 • reactivarea celulelor regeneratoare ale pielii

 • volumizarea, mărirea și conturarea buzelor

 • estomparea și tratarea efectelor îmbătrânirii asupra tenului.

Gama ART FILLER® de la FILLMED are în colecție 5 produse destinate tratamentului AntiAging și de revitalizare a feței BioNutriLift. Fiecare produs este conceput să realizeze un obiectiv diferit, deoarece fiecare zonă a feței are propriile nevoi:

Acid hialuronic ART FILLER® FINE LINES

Acest filler dermic este conceput și destinat persoanelor care vor să estompeze și să trateze ridurile superficiale și liniile fine formate la nivelul feței. Este recomandată utilizarea sa pentru:

 • ridurile fumătorului sau smoker lines, care se instalează deasupra buzei superioare;

 • ridurile laba-gâștei, din colțul ochilor;

 • ridurile de pe frunte (riduri frontale orizontale) și dintre sprâncene (riduri glabelare)

 • volumizare trăsături (ridicare și mărire pomeți)

Compoziție: acid hialuronic 20 mg/mL + lidocaină 0,3%.

Acid hialuronic ART FILLER® VOLUME

Fillerul dermic este ideal pentru persoanele care vor un plus sau o restabilire de volum la nivelul feței, dar și pentru corectarea pielii vizibil lăsate. Se recomandă utilizarea sa pentru:

Compoziție: acid hialuronic 25 mg/mL + lidocaină 0,3%

Acid hialuronic ART FILLER® LIPS SOFT

Acest filler se folosește pentru hidratarea, restabilirea volumului natural sau mărirea buzelor, menținându-se un aspect natural și delicat al acestora, dar și pentru cei care-și doresc să netezească și să elimine ridurile formate în jurul gurii. Ideal pentru:

 • ridurile periorale (riduri & linii profunde în jurul buzelor, ridurile fumătorului);

 • conturarea și volumizarea naturală a buzelor.

Compoziție: acid hialuronic 25 mg/mL + 0,3% lidocaină

Acid hialuronic ART FILLER® LIPS

Conform denumirii, acidul hialuronic ART FILLER® LIPS este formulat pentru mărirea buzelor cu un efect mai pronunțat. Se poate folosi și pentru “ștergerea” ridurilor medii și profunde, formate în jurul gurii. Recomandat pentru:

 • mărire buze;

 • riduri periorale.

Compoziție: acid hialuronic 25 mg/mL + 0,3% lidocaină

Ce este NCTF® 135 HA de la Filorga?

NCTF® 135 HA este un produs AntiAging conceput de FILLMED pentru revitalizare intensă, hidratarea pielii obosite sau slăbite, tratarea ridurilor și recuperarea luminozității și strălucirii pielii. Are o concentrație mare de acid hialuronic, care ajută la restabilirea hidratării pierdute. NCTF® 135 HA ajută și la stimularea producției de colagen și elastină, pentru a îmbunătăți aspectul general al zonei tratate.

Cu 12 vitamine, 6 minerale și 23 de aminoacizi, NCTF® 135 HA lucrează pentru a repara straturile pielii și pentru a hrăni tenul cu nutrienții esențiali pierduți din cauza îmbătrânirii sau a factorilor de mediu. Împreună, aceste ingrediente active oferă tot aportul necesar, de care pielea ta are nevoie pentru a-și păstra aspectul de ten sănătos, hidratat, strălucitor, cu liniile fine vizibil estompate.

BioNutriLift, protocol rejuvenare facială, revitalizare și lifting - Doctor SKiN

Formula activă NCTF® 135 HA conține:

 • Acid Hialuronic, antioxidanți & 55 de substanțe active pentru revitalizarea pielii;

 • 12 vitamine;

 • 23 aminoacizi;

 • 6 coenzime;

 • 5 acizi nucleici;

 • 6 minerale.

Produsul creează mediul optim pentru fibroblaste, fapt ce stimulează sinteza de colagen și elastină, și implicit producția naturală de acid hialuronic, cu rol cheie în menținerea fermității și luminozității pielii, oferind rezultate dovedite științific la nivelul dermului.

Ce rezultate se pot obține cu NCTF® 135 HA?

 • piele strălucitoare;

 • hidratare profundă a pielii;

 • eliminarea ridurilor;

 • micșorarea porilor;

 • reducerea hiperpigmentării;

 • aspect mai tonifiat al pielii.

Cum se administrează protocolul BioNutriLift și ce simți în timpul tratamentului?

Skinboosterul NCTF® 135 HA se poate administra:

Fillerul cu acid hialuronic din cadrul protocolului BioNutriLift va fi injectat printr-o tehnică avansată, cu ajutorul unei canule atraumatice speciale, astfel încât injectarea este foarte puțin dureroasă, iar riscul de vânătăi foarte mic.

Indiferent de metoda folosită, la Doctor SKiN putem folosi și aparatul de răcire Cryo Zimmer 6, pentru un confort sporit, mai ales în cazul persoanelor care se știu sensibile la durere.

Pentru a reduce posibilitatea de apariție a vânătăilor sau riscul de sângerare în zonele tratate, trebuie evitată înainte de injectare folosirea medicamentelor care acționează ca diluanți ai sângelui, precum vitamina C, E, gingko biloba, aspirina sau ibuprofenul, anticoagulante și antiinflamatoarele nesteroidiene. Aspirina și produsele care conțin acid acetilsalicilic trebuie oprite cu 7 – 10 zile înainte de injectare, iar ibuprofenul cu cel puțin 2 zile înainte.

Protocolul pe care medicii noștri îl urmează înainte, în timpul și după procedură este unul simplu și este la fel, indiferent de metoda prin care se decide administrarea tratamentului. Astfel, înainte de ședința propriu-zisă, se va aplica un anestezic local pe zona de tratament.

Toate produsele din gama ART FILLER® de la FILLMED conțin o cantitate mică de lidocaină (0,3%), pentru a elimina orice disconfort și pentru a face tratamentul ușor de suportat.

Cine este candidatul ideal pentru BioNutriLift?

BioNutriLift se adresează atât femeilor cât și bărbaților, care își doresc o îmbunătățire naturală, începând cu vârsta de 30 de ani, când începe să apară o degradare accentuată a colagenului pielii. Colagenul începe să scadă cu 1% pe an începând cu vârsta de 25 de ani determinând aspect tern al tenului, lipsit de vitalitate, piele lăsată, îmbătrânită, cu linii fine iar apoi riduri din ce în ce mai adânci.

La peste 45 de ani, BioNutriLift ajută la refacerea calității tegumentului și la revigorarea pielii.

Procedura nu este recomandată persoanelor cu așteptări nerealiste.

Cât durează efectul tratamentului BioNutriLift și de câte ședințe am nevoie?

Dacă la persoanele între 35 și 45 de ani, rezultatele protocolului BioNutriLift pot dura până la 12 luni, la persoanele tinere se mențin până la 18 luni.
Durata efectului depinde de vârstă, de cantitatea de produs injectată, de zona în care este administrată, de frecvența cu care este repetată intervenția, de metabolismul individual, de cât de îmbătrânită este pielea, de capacitatea de a sintetiza colagen și de stilul de viață.

Efectul de lifting va fi vizibil imediat dar cel de rejuvenare se îmbunătățește în următoarele săptămâni după tratament. Boostul de radianță pe care mezoterapia cu NCTF 135 HA îl dă pielii este vizibil de la prima ședință, dar este nevoie de un protocol format din 3 ședințe la 15 zile, apoi alte 2 ședințe la o lună, pentru a atinge potențialul maxim.

Nu știi ce ți se potrivește, ai temeri despre rezultatul final sau vrei să afli mai multe detalii înainte de a lua o hotărâre? La Doctor SKiN, consultația la medicul specialist în chirurgie plastică, cu o experiență solidă în injectări, medicină anti-ageing și volumetrie facială este gratuită și neangajantă.

Programează-te acum pentru o consultație la ☎️031 005.10.15 sau pe adresa contact@doctorskin.ro!

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „BioNutriLift, protocol rejuvenare facială, revitalizare și lifting”

Echipa Doctor SKiN

BioNutriLift, protocol rejuvenare facială, revitalizare și lifting - Doctor SKiN
BioNutriLift, protocol rejuvenare facială, revitalizare și lifting
290 590 
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin