Rinoplastie fără bisturiu

Corectarea formei nasului cu Acid Hialuronic

Când privim fața unei persoane, nasul este punctul central și cel mai vizibil, reprezentând un factor major în definirea armoniei feței. Când nasul este disproporționat în comparație cu celelalte trăsături ale feței, femei și bărbați de pretutindeni apelează la chirurgia plastică.

1.425 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achiziționarea procedurii nu reprezintă o dovadă a angajamentului medicului că vă va face procedura.

În funcție de mai mulți factori [printre care vârsta, starea Dvs. de sănătate, așteptările pe care le aveți de la tratament], în urma consultului, medicul poate considera că nu sunteți compatibilă cu procedura achiziționată sau nu veți avea rezultatele dorite.

Caz în care vă va face recomandări bazate pe experiența și cazuistica similară avută iar, dacă recomandările nu răspund așteptărilor Dvs., vă vom restitui suma achitată.

citește mai mult

Află totul despre rinocorecția cu acid hialuronic

Ofertă

 

Remanență

Preț

Juvederm Voluma
1 ml
până la 12 luni

285 euro

 • metodă modernă, minim invazivă, rapidă, nedureroasă

 • corectează cu “precizie” mare, deficiențe estetice minore la nivelul nasului

 • folosim cel mai bun Acid Hialuronic

 • perioada de refacere foarte scurtă

 • mai puțin costisitoare

 • “îndulcește” trăsăturile

 • 95% grad de satisfacție (RealSelf)

Rinoplastie fără bisturiu - Doctor SKiN

Când privim fața unei persoane, nasul este punctul central și cel mai vizibil, reprezentând un factor major în definirea armoniei feței. Când nasul este disproporționat în comparație cu celelalte trăsături ale feței, femei și bărbați de pretutindeni apelează la chirurgia plastică. Și, dacă e adevărat că rinoplastia îți poate dărui un nas în vânt, delicat și perfect, ea presupune și necesitatea de a recurge la anestezia generală, o perioadă lungă de recuperare, cu inflamație care poate persista până la 6 luni după procedură și schimbarea permanentă a formei nasului.

Dacă frica de a ajunge sub bisturiu te-a împiedicat și pe tine să trăiești viața cu nasul perfect, tehnica a evoluat iar clinicile de estetică medicală oferă acum o alternativă minim invazivă prin care se corectează nasul cu ajutorul unor micro-injecții cu acid hialuronic sau hidroxiapatita de calciu.

Află de mai jos tot ce trebuie să știi despre rinocorecție: ce presupune procedura, care sunt riscurile sale, cât se mențin rezultatele și ce este indicat să faci după aceasta intervenție prin care poți elimina din viața ta orice frustrare legată de aspectul nasului.

Ce este corectarea formei nasului cu acid hialuronic și cui se adresează?

Numită și „rinoplastia fără bisturiu”, rinocorecția este o metodă minim-invazivă prin care pot fi corectate defectele nasului, precum aspectul de nas turtit sau cocoașele inestetice de pe puntea sa cu acid hialuronic, care este o substanță de umplere temporară. De asemenea, prin rinocorecție putem ridica sau alungi vârfului nasului, putem modifica unghiul vârfului nasului pentru un aspect de nas mai mic, fără ca amenințarea „cuțitului” să planeze asupra pacientului.

Rinocorecția se adresează oricărei persoane care are nevoie de reglarea asimetriilor și formei nasului pentru a restaura simetria nazală. Procedura este rapidă, nu presupune timp de recuperare și are impact pozitiv asupra încrederii de sine. Tot mai cerută în ultimii ani, rinocorecția cu acid hialuronic este preferată de femeile și bărbații care doresc să scape de mici imperfecțiuni ale nasului și se tem să ajungă „sub cuțit” sau care nu vor să își asume riscuri în acest sens.

Ce presupune intervenția de rinocorecție nechirurgicală?

Rinocorecția nechirurgicală presupune injectarea unei cantități foarte mici de acid hialuronic pentru modelarea formei nasului, fiind o intervenție rapidă și non-dureroasă. Deși produsele conțin deja anestezic iar durerea este aproape absentă, pentru a minimiza disconfortul, va fi aplicată mai întâi o cremă anestezică, permițându-i să acționeze timp de până la 30 minute.

După ce medicul ți-a asigurat tot confortul, va începe procedura propriu-zisă. În funcție de specificul intervenției, acidul hialuronic va fi injectat cu un ac sau cu o canulă atraumatică, pentru a evita riscul de învinețire. Dacă dorești ridicarea vârfului nasului, injecția va fi realizată în unghiul nazolabial, iar dacă obiectivul este corectarea formei, zona aleasă va fi partea centrală a nasului. Acidul hialuronic va fi injectat în zonele cu denivelări sau ascuțite ale nasului, astfel încât să fie restabilită simetria nasului.

Pe lângă acidul hialuronic si hidroxiapatita de calciu, medicul poate folosi toxina botulinică pentru

 • ridicarea vârfului nasului care, cu trecerea timpului, coboară

 • micșorarea lățimii nărilor

 • corectarea ridurilor de iepure de pe părțile laterale ale nasului.

Rinoplastia lichidă cu acid hialuronic nu micșorează nasul la fel ca o intervenție chirurgicală însă după intervenție nasul poate fi mai drept sau poate părea mai mic.

Ai oroare de ace? Nu te teme, procedura în sine nu durează mai mult de 15 – 30 de minute, iar efectele te vor năuci în asemenea chip, încât vei uita de orice. Rincorecția, deși nechirurgicală și minim-invazivă, asigură un look natural cu efecte fabuloase, care se vor vedea imediat, îndulcind trăsăturile și desăvârșind armonia feței.

Care sunt beneficiile rinocorecției cu acid hialuronic prin comparație cu rinoplastia chirurgicală?

În primul rând, corectarea formei nasului cu acid hialuronic implică atât riscuri cât și efecte adverse mai puține, timp de recuperare și disconfort mai mic și, bineînțeles, o investiție de timp dar și financiară, substanțial redusă.

Rinoplastia injectabilă este adeseori folosită pentru mici corecții care să perfecteze rezultatul unei rinoplastii chirurgicale.

Pe de altă parte, rinoplastia nechirurgicală deși îmbunătățește aspectul estetic al nasului, are limitele sale: nu putem face dintr-un nas mare unul mai mic, rinoplastia lichidă nu poate îngusta aspectul unui nas lat.

Deși operația plastică de rinoplastie chirurgicală comportă o perioadă lungă de recuperare și disconfort, iar din punct de vedere estetic rezultatele nu sunt întotdeauna cele așteptate, dacă nu vorbim de probleme de ordin estetic ci de ordin funcțional, cum este deviația de sept care îngreunează respirația și afectează starea de sănătate, atunci este clar recomandată rinoplastia chirurgicală.

În maxim o oră petrecută în clinica Doctor SKiN, prin injectarea cu acid hialuronic sau hidroxiapatita de calciu, poți obține rezultate cu adevărat spectaculoase.

Ce se întâmplă dacă unui pacient nu îi plac rezultatele?

Principalul avantaj este că rinocorecția cu acid hialuronic nu are rezultate permanente care determină modificarea definitivă a formei nasului, precum rinoplastia chirurgicală.

Dacă vrei doar să încerci cum ar arăta nasul dacă te-ai opera iar imaginea de după intervenție nu te mulțumește, acidul hialuronic injectat poate fi topit cu hialuronidază iar zona revine la forma inițială.
Acidul hialuronic folosit este biocompatibil cu organismul și biodegradabil, se va integra în țesuturi și se va metaboliza în mod natural, în decurs de până la un an.

Cât de sigură este corectarea formei nasului cu acid hialuronic?

Atât timp cât este realizată într-o clinică specializată, de un expert, medic dermatolog ori chirurg plastician, rinocorecția nu presupune nici cel mai mic risc.

Are efecte adverse rinocorecția cu acid hialuronic?

Post intervenție, în primele 24 ore este recomandat să pui local gheață pentru că este posibil ca tranzitoriu zona tratată să se înroșească (eritem) ușor sau, dacă suferi de o anumită sensibilitate, este posibil să se inflameze (edem) sau să faci mici vânătăi (echimoze), care dispar însă în maxim 2 zile. Contrar temerilor, după această intervenție, nasul nu se va mari ci va arăta mai subțire, mai proporțional și mai fin decât înainte.

Dar partea minunată este că îți poți relua activitatea imediat după rinocorecție; de cum părăsești cabinetul medical, vei străluci prin toți porii, debordând de mândria unui aspect fizic atât de atrăgător.

Cât durează efectele rinocorecției nechirurgicale?

Dacă rinoplastia are efecte permanente, acidul hialuronic se absoarbe în organism în aproximativ 9 – 12 luni în timp ce hidroxiapatita de calciu are o remanentă de până la 18 luni, iar după acest interval, nasul va reveni la forma inițială. Rezultatul poate dura mai mult sau mai puțin, în funcție de tipul de acid hialuronic ales, de cât de rapid metabolizează organismul produsul și de stilul de viață, iar pe măsură ce se repetă procedura, efectul va dura din ce în ce mai mult. Clienții rinocorecției percep însă acest fapt ca pe un adevărat avantaj, deoarece le conferă o doză mai mare de control și de siguranță.

Recomandări după intervenția de rinocorecție cu acid hialuronic

Cu cât ai mai mult grijă de tine, cu atât rinocorecția ta îți va întoarce atenția. În primele zile după intervenție vei aplica un gel sau o cremă pentru diminuarea sau prevenirea inflamației, dar contează la fel de mult ce NU faci decât ceea ce faci.

Astfel, nu este recomandată expunerea la soare, la saună, la solar, dar nici activitățile în frig sau efortul fizic intens, timp de o săptămână după procedură.

Protejează cu cât de multă dedicație poți, zona intervenției, evitând orice formă de traumatism. Grija include și necesitatea de a dormi cu fața în sus: pregătește-te din timp dacă nu ești obișnuită, ca să minimizezi orice risc.

Specialiștii insistă să nu fumăm și să nu consumăm alcool în primele 72 de ore după procedură, să nu purtăm ochelari și nici machiaj pe zona nasului timp de 24 de ore. Nu în ultimul rând, timp de două săptămâni sunt contraindicate procedurile estetice.

La Doctor SKiN poți apela cu încredere: folosim doar acid hialuronic de calitate superioară, aprobat și certificat la nivel mondial și utilizat la scară largă, care se integrează rapid în țesuturi, cu efecte adverse minime, iar procedura este realizată exclusiv de medic specialist în chirurgie estetică, în condiții sterile.

Pregătirea solidă a medicilor Doctor SKiN dar și tehnicile moderne folosite garantează rezultate de excepție, iar calitatea acidului hialuronic asigură rezultate timp îndelungat.

Corecția defectelor minore ale nasului prin umplere temporară cu acid hialuronic este o procedură simplă, rapidă, sigură și accesibilă, lipsită de durere, de perioadă de recuperare și de angajamentele permanente ale rinoplastiei chirurgicale. Fiind cea mai proeminentă trăsătură de pe chipul nostru, un nas corectat schimbă atât de mult în bine fizionomia încât adesea se întâmplă să nu mai recunoaștem persoana.

Tratamentul nu este recomandat persoanelor cu așteptări nerealiste.

Nu știi ce ți se potrivește, ai temeri despre rezultatul final sau vrei să afli mai multe detalii înainte de a lua o hotărâre? La Doctor SKiN, consultația la medicul specialist în chirurgie plastică, cu o experiență solidă în injectări, medicină anti-ageing și volumetrie facială este gratuită și neangajantă.

Programează-te acum pentru o consultație la ☎️031 005.10.15 sau pe adresa contact@doctorskin.ro!

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Rinoplastie fără bisturiu”

Rinoplastie fără bisturiu - Doctor SKiN
Rinoplastie fără bisturiu
1.425 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin